Sai meil läbi aasta alguse suurturniir noortele, BSBC, U18 esines muljetavaldavalt, Rannula ja Varraku juhendamisel ja osade põhimeeste puudumisel (Peterson, Riismaa, Heinla) ja alguses küsitava koosseisuga turniirile läinud U18 koondis (võrreldes 2 aasta taguse eduka U16 nimekirjaga 6 uut nime, välismaalased puudusid ka siis

) Võideti kõiki vastaseid, tehti ka noortele iseloomulike lollusi aga oli tunda et treener kontrollis olukorda ja samal ajal oli näha et katsetati ka tundmatute nimedega , arvestades puudujate hulka olen mina selle koondise suhtes optimistlik.
U16 ehk siis 2004 a põlvkond oli suhteliselt põhikoosseisus (vähemalt nimede järgi tundus nii) aga mängupilt jättis soovida, võibolla ma eksin ja teen kellegile liiga aga tundus et treener ei saanud päris hakkama, staarid tegid kohati mida tahtsid (Kuusmaa iga mäng visked väljakult 10-2 või 11-2 ) teravust tehti vähe, pikkust ei kasutatud, vähe sellest meie n.ö pikkasid kasutati vähe, ka mängijatega katsetati vähe, agresiivsust oli vähe, eriti kaitses kui ka rünnakul. Mina arvan ,et kui siia ei leita suveks mõnda korraliku abitreenerit appi (vbl Frier ntx) siis selle koondisega läheb meil suvel kehvasti, tundub nagu oleks väga talendikas aastakäik aga tulemust sellise mängupildiga raske saavutada. Samas Killing noor treener , noortetöö natuke võõras, äkki areneb suveks.
Huvitav mida arvab kaasfoorumlane Uhhuu sellest, tal nüansside suhtes hea silm

Mingi kokkuvõte siin ka korvpall24 lt, ootaks mingit kokkuvõtet ka treenerite käest.
https://korvpall24.ee/oli-mida-vaadata- ... 6d268Mz0p8" onclick="window.open(this.href);return false;
Tulevikukujudest jäid silma Veesaar 2004 a , paljajalu 209 cm , Madridi Reali süsteemis, tema näol võib Eesti meeste koondis aastate pärast saada väga korraliku pika endale, teiste U16 poiste kohta on vara veel midagi öelda, liiga noored veel, huvitavad kujud on veel : Kuusmaa, Poom, Jurtsenko, Solman, Brifk, Allik jne.
U18 -s on arvatavasti tulevikumehed: Toom, Ilver , Raiendi, Kasper Suurorg ja vbl ka Kirsipuu ning puudujad Riismaa ja Peterson aga siin on juba mõne aasta pärast selge kellest saab asja , kellest mitte aga pikkade puudumisest hoolimata tundub see aastakäik päris huvitav olevat. 2003 a poistest üllatas siin turniiril Kroos (201 cm, loodetvasti kasvab veel) , vbl temast saab ka asja, Tarvaga treenimine on ilmselgelt talle kasuks tulnud, Reinart on olnud varajase arenguga aga vähemalt Eesti ML tasemel tegija arvan temast kindlasti tulevat