Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Kui Veideman ei sobi, siis oleks vaja tuua sinna positsioonile välismaalane. Suti vaevalt, et Škele või Jõesaare asenduseks tooma hakatakse. Pigem tuuakse ta Paasojat asendama, tasemelt upgrade pole, samas mängustiililt sobib rollimängijaks rohkem. Parem viskaja näiteks. Austria liiga tase Hispaania esiliiga omast palju maha küll ei jää. Vähemalt pole vahe nii suur, et see Hispaania esiliiga kõrval kahvatuks.
Nurger on minu hinnangul siit läbi käinud mängijatest umbes Thomas Van Der Marsi tasemel. Mäletatavasti ei õnnestunud ka tal hooaja alguses asjad kõige paremini, kuid mida hooaeg edasi seda paremini ta mängima hakkas. Oma roll selles võis ka muidugi treeneri vahetusel olla. Ka Hermetil läheb kindlasti aega, et VTB tasemele sisse elada, samas pole ta juba praegu Kitsingu tasemest kuigi kaugel.
Nurger on minu hinnangul siit läbi käinud mängijatest umbes Thomas Van Der Marsi tasemel. Mäletatavasti ei õnnestunud ka tal hooaja alguses asjad kõige paremini, kuid mida hooaeg edasi seda paremini ta mängima hakkas. Oma roll selles võis ka muidugi treeneri vahetusel olla. Ka Hermetil läheb kindlasti aega, et VTB tasemele sisse elada, samas pole ta juba praegu Kitsingu tasemest kuigi kaugel.
Hea vastus puudub, sest valik sinna teatavasti üleliia lai ei ole. Minu "probleem" Veidemaniga seisneb kahes asjas - esiteks tema commitment meeskonna ees. Ma ei pane pahaks, kui mängija soovib minna tugevasse välismaa klubisse, aga mulle ei meeldi, kui mängija otsustab suvalisel hetkel lahkuda, et minna Itaalia esiliigasse ning jätta oma meeskond hätta. Ma ei ütle, et see stsenaarium kindlasti realiseerub, aga mul on tunne, et see on vägagi realistlik. Selline subjektiivne mulje on mulle jäänud puhtalt tema varasema käitumise ja ka praeguste väljaütlemiste baasiltUhhuu kirjutas:Kui Veideman ei sobi, siis kes on eestlastest parem variant number kahe positsioonile?East kirjutas:Loodan, et Veideman jääbki Kalevist kaugele. Mängulises mõttes on ta minu jaoks pettumus olnud ning ka suhtumise mõttes ei näe, miks peaks Kalev teda tahtma. Mulle jääb tema intervjuudest mulje, et tema kindel soov on ikkagi lähiajal taas välismaale siirduda (kasvõi viimatise korvpall24.ee-le antud intervjuu põhjal) ning Eesti klubi täidaks taas vaid seda rolli, et oleks kuskil turvaliselt hooaega alustada. Ma arvan, et Kalevil ei ole mõtet taas selle reha otsa astuda.
Koondise mängude põhjal tekitab Nurger veidi muret - Štelmahersil saab temaga korralik tööpõld olema. Ta jääb kuidagi liiga pehmeks ning kaitses jääb hiljaks või on valel positsioonil. VTB tasemel nii ei saa. Praegu nähtu põhjal ennustan, et Štelmahersi närv ei pea nii palju vastu ning esimestes mängudes üle 10 minuti mänguaega Nurger ei teeni. Aga noh, põnev on tema arengut jälgida.
Teine asi on mänguline sobivus - mulle absoluutselt ei meeldinud viimastes koondisemängudes nähtu (nii enne kui pärast koroonapausi). Jah, teravust suudab ta luua, aga olematu visketabavus ja palli kohati ülehoidmine nullivad minu jaoks tema head omadused ära ning jätavad mulje täiesti tavalisest reamängijast. Võibolla suudab Štelmahers teda taltsutada ning tuua rohkem tema häid omadusi esile, aga kui me saame koondise versiooni Veidemanist, siis ma eelistaks ausalt öeldes jätta ta üldse palkamata ning võtta Sutt (kuigi tegemist on eritüüpi mängijatega).
Kui ta ka palgatakse, siis soovin talle muidugi edu ning loodan, et ta suudab oma endise taseme saavutada ning mu suu kinni panna. Oluline on lõpuks ju see, et meeskonnal hästi läheks.
Minu silmis pole küsimust selles, et kas Veideman on parem mängija kui Sutt, Dorbek ja co. Kahtlemata on, samas ei pruugi ikkagi olla tegu sama hea mängijaga kui Škele. Reamängijaks teda siia vaevalt tuuakse, pallist eemal pole tegu kuigi efektiivse mängijaga. Jällegi, kahtlen et Sutti siia põhitegijaks toodaks, pigem Paasoja asenduseks, arvestades et paralleelselt Sutiga ollakse huvitatud ka Dorbekust. Isiklikult loodan, et Veidemani asemel tuuakse siia mängija välismaalt, või siis et jäetakse siia Cotton.
-
- Kasutaja
Kodulehel on näha, et see aasta mängitakse 10 mehega! Ja kui keegi tahab, siis saab ju küsida Cottoni käest, et kas ta tuleb tagasi!
Kodulehe disainilahenduse põhjal pole vast mõtet koosseisu kohta järeldusi teha. Ei ole tõsiseltvõetav, et Kalevi pink saab olema lühem kui näiteks Pärnul. Mis Tekele Cottonisse puutub, siis tema on siirdumas Itaalia esiliigasse.theundertaker kirjutas:Kodulehel on näha, et see aasta mängitakse 10 mehega! Ja kui keegi tahab, siis saab ju küsida Cottoni käest, et kas ta tuleb tagasi!
Cottoni uudis oli paigutatud rumouritesse. Sellest uudisest on möödunud juba nädal. Mitte et ma ta Cramos jätkamist väga tõenäoliseks peaks, aga äkki mingi võimalus on.
-
- Kasutaja
Millegipärast tundub ,et Kangur ka jätkamas Kalev/Cramos ,sest sõidab ta ringi Kalev/Cramo autoga.
-
- Kasutaja
Nägid täna?
-
- Kasutaja
Jahtheundertaker kirjutas:Nägid täna?
https://bckalev.ee/stensokkpikendaslepingut/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sten Sokk jätkab Cramos.
Sten Sokk jätkab Cramos.
Huvitav, kas logistiline pool on vahepeal selgemaks ka saanud?
Ning kui tuleb välja, et Venemaale näiteks reisida ei saagi (või kaasneb sellega pikaajaline karantiinikohustus), siis kas mõne eurosarja näol oleks olemas veel võimalus ka plaan B-ks?
Ning kui tuleb välja, et Venemaale näiteks reisida ei saagi (või kaasneb sellega pikaajaline karantiinikohustus), siis kas mõne eurosarja näol oleks olemas veel võimalus ka plaan B-ks?
Kusjuures see oht on täiesti olemas ja halvimal juhul ootab ees samasugune graafik nagu Raplal ja Pärnul ehk Läti ühisliiga ning ongi kõik. Siis muutub juba komplekteerimise plaan, sest milleks kalleid leegionäre üldse sisse osta.East kirjutas:Huvitav, kas logistiline pool on vahepeal selgemaks ka saanud?
Eurosarjaga ei kaasne ju väiksem risk kui VTB-s osalemisega. Pigem vastupidi. VTB-s osalevad viie riigi klubid, madalaimas eurosarjas on neid aga mitmekümnest riigist, sh näiteks Rumeeniast, Türgist ja Ukrainast, mis ei mahu n-ö koroonalävendi sisse. VTB hooaeg saab tõenäoliselt siiski toimuma – Venemaal on viimastel kuudel jalgpalli mängitud publiku osavõtul – , iseasi kas riikidepoolsed piirangud ka Kalevil seal osaleda võimaldavad. Kui pole probleemi rallimeeskondi siia lubada, siis iseenesest ei tohiks ju takistusi olla ka rahvusvaheliste korvpallivõistluste toimumisel ...East kirjutas:Huvitav, kas logistiline pool on vahepeal selgemaks ka saanud?
paar väikest aga olulist vahetUhhuu kirjutas:. Kui pole probleemi rallimeeskondi siia lubada, siis iseenesest ei tohiks ju takistusi olla ka rahvusvaheliste korvpallivõistluste toimumisel ...
Ralli peetakse vabas õhus, korvpalli mängitakse saalis
Ralli on MM etapp, VTB korvpalliliiga on rahvusvaheline sari aga sisuliselt on tegemist Venemaa lahtiste MV -tega.
Nende asjade puhul on väga raske kujutada praegust valitsust erisusi korvpallile tegemas, eriti kui kõigil on meeles Saaremaa koroonapuhang.
Aga elame-näeme, kossu tahaks küll näha ja võimalikult kõrgel tasemel, kardan et kodused Eesti meistrivõistlused on see aasta veel lahjema tasemega kui nad eelnevad aastad olid.
Väiksemat riski ei kaasne, aga Venemaa on Venemaa ning erikokkuleppeid võib olla keerulisem sõlmida. Teine asi on see, et eurosarja mängud toimuks ilmselt kindlatel perioodidel ning graafikut koos igasuguste potentsiaalsete karantiinikohustustusega võiks olla võimalik paremini sättida (ainuüksi juba seetõttu, et mänge oleks vähem).Uhhuu kirjutas:Eurosarjaga ei kaasne ju väiksem risk kui VTB-s osalemisega. Pigem vastupidi. VTB-s osalevad viie riigi klubid, madalaimas eurosarjas on neid aga mitmekümnest riigist, sh näiteks Rumeeniast, Türgist ja Ukrainast, mis ei mahu n-ö koroonalävendi sisse. VTB hooaeg saab tõenäoliselt siiski toimuma – Venemaal on viimastel kuudel jalgpalli mängitud publiku osavõtul – , iseasi kas riikidepoolsed piirangud ka Kalevil seal osaleda võimaldavad. Kui pole probleemi rallimeeskondi siia lubada, siis iseenesest ei tohiks ju takistusi olla ka rahvusvaheliste korvpallivõistluste toimumisel ...East kirjutas:Huvitav, kas logistiline pool on vahepeal selgemaks ka saanud?
Ma loodan muidugi, et VTB saadakse kenasti käima ning kõik läheb sujuvalt, aga puht pragmaatilistel põhjustel tahaks loota, et ka plaan B on olemas, mis rahvusvahelisi mänge võimaldaks.