BC Kalev/Cramo vs Ventspils

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
pelmeen

Postitus Postitas pelmeen »

Kangur on ikka eriti koomik.Ta võiks juba nii professionaal küll olla,et oma memmekad sealt korvialt lihtsalt ära panna.Jelicist saab veel aru et pikk poiss ja vanust ka juba, et viskab siis jalad maas.Aga Kangur...
Scott tundub selline viks poiss olevat,et võiks kohe järgmine hooaeg ka kaasa lüüa.Hästi kiire on,ja koorralik nii kaitses kui rünnakul.
Jelic tunub et hakkab vaikselt vormi saama,juba kaugelt ka vise läheb.
Frier mõtleb endiselt on on Wade ilmselt.Vaid kaitse on selle mehe teema.
Reed ei jäänd mitte lahjaks,vaid Ventspils oli kõvasti kodutööd teinud.Aga õnneks oli Jelic täna mees,kes kaardipaki laiali lõi.
Sokk-Frier-Arbet suutsid kenasti seda vahet hoida.eks nendele kuulub ka mõni hea sõna.
Aga kus Mürka oli?
vuist tundus,et Rytasega võrdne mäng polnudki nii petlik
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

tegelikult kui aus olla, siis mäng oli kohutav ju, kangur ei pannud vist 2-3 korda kindlat korvi ära... Aga ma arvan, et keegi ei vaidle vastu et mäng oli kohutav
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Kui kalev oleks hea mängu teinud oleks Ventspils 25'ga saanud:D aga hea et niigi läks.
I veerand ja kogu mäng oli yks praak praagi otsa:D Jooksud, audid, jne
gasol2
Kasutaja

Postitus Postitas gasol2 »

Minu arust oli esimene poolaeg kohutav ,aga teine oli juba väga hea tänases mängus tegi ikka väga ilusa soorituse Scott kuid väga hästi võitles Kangur ja tulemus käes 16puntki 8lauda 3korvisõõtu. Enam vähem kõik olid täna tegelt tublid natuke häiris ainult Frieri rünnak ja Keerles ei teinud ka nagu midagi seal platsil.
ru

Postitus Postitas ru »

jyrgen kirjutas:tegelikult kui aus olla, siis mäng oli kohutav ju, kangur ei pannud vist 2-3 korda kindlat korvi ära... Aga ma arvan, et keegi ei vaidle vastu et mäng oli kohutav
Mis ajast play-offides on ilusat korvpalli mängitud,see puhas närvide mäng.
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

Frieri rynnak mind terve aja häirinud... ta hakkab ise tegema, kuigi ta ei oska :S :S ime kopaga päästis end minu silmis :D :D

Krt kui Scott iga mäng nii hea oleks...
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Ei tea jh mis ime viskeid ta tegema hakkas täna, yks isegi tabas:O
jyrgen
Kasutaja

hr. frier tegi ainult 4 pealeviset ei ytleks, et see niipalju on..
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

mis täna? neid oma HAIGLASI ÕUNE on ta terve hooaja visanud. ma lihtsalt ei saa aru... selle asemel et laua põrkest 2p panna , peab tema palli lihtsalt taevasse saatma ja siis lootma et kukub alla õigesse kohta :)

ma ei mäletagi millal ma frieri esituses tavalist lay-up nägin... kas efektne donk või hale õun.
Kasutaja avatar
Neverlast
Kasutaja

Postitus Postitas Neverlast »

Tsiteerides BBL-i: 4th quarter started with the greatest moment of the game as Frier put a high-flying block on a dunk attempt of Skirmants. Kui räige see kopp siis ikkagi oli?
jyrgen
Kasutaja

Neverlast kirjutas:Tsiteerides BBL-i: 4th quarter started with the greatest moment of the game as Frier put a high-flying block on a dunk attempt of Skirmants. Kui räige see kopp siis ikkagi oli?
ytleme et väga räige, sellist iga päev ei näe, mingi pikk vend tahab donkama minna ja lihtsalt saab räige koppa :)
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Howard on nagu on.Mängust nagu ei tahagi rääkida seda nägid kõik.Millegipärast arvan,et nad tulid siia oma kohustusliku võidu järgi ja algus oligi neil ok aga siis hakkas kiiva kiskuma ja lõpp oli nagu oli.Läti liigas said tähtsad võidud ja arvasid vist mis see Kalevgi on.Vaevalt nad laupäev nii sita esituse teevad.
YNWA
eko_latvia
Uus kasutaja

Postitus Postitas eko_latvia »

Hi

Probably you now where Latvian fans can get full games video?

Thanks
huviline

Postitus Postitas huviline »

Ega juhuslikult kellelgi pole sellest kopast head video-ülesvõtet? Suutsin asja maha magada, aga huvi on suur seda näha (Etv ei suutnud enda kokkuvõttes seda näidata ja kordust ka vist ei näidatud). Tänud ette!
Nikemon
Uus kasutaja

Postitus Postitas Nikemon »

Kas ja kuidas on minek nüüd fännidel Lätti?
On kellegil infot ka saali kohta kus see toimub ning palju pilet maksta võiks?
Suletud