Eesti koondis.

Kõik Eesti koondisega seonduv
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas theundertaker »

Minu arust on usas koolis mehi küll, kes oleksid võimelised mängima taga nagu kriisa ntx Ilver või Maide jne.
villu123
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 05 Mai 2007, 00:29
Asukoht: Võrumaa
Kontakt:

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas villu123 »

Koondis jõudis EM finaalturniirile ja ETV spordiuudistes on see uudis viimaste seas, eespool on naiste jalgpalli koondise saun , see on juba masendav.
pikne7
Kasutaja
Postitusi: 60
Liitunud: 22 Juul 2020, 17:06

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas pikne7 »

Kriisa pole ookeani taga oma täiskiirusel rütmi senini veel leidnud. Viimases mängus 23 minutiga kõigest 3 sanga ning selle juures tabavus 20%. Tegelikult ei saa ka ette heita mehele, kellel sisuliselt jäi hooaeg vahele ning pealekauba oli tal ka kerge vigastus treeningul. Loodame, et siis järgmise ringi peal saab selle rõnga külge kinnitatud võrgu rohkem sahisema ja hakkame vaikselt NBA lootust ülesse haipima.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Uhhuu »

Kriisa eilne mäng ebaõnnestus rünnakupoolel, aga ta kolmeste tabavus terve hooaja peale on 36,4%. See pole üldse paha, kui arvestada, kui keeruline hooaeg tal on olnud: absurdselt pikk mängukeeld (mis millegipärast lajatati talle, aga mitte teistele Leedu-taustaga mängijatele), peapõrutus, ninaluu murd, kubemevigastus. Visketabavuse asemel on minu jaoks peamiseks nurisemiskohaks hoopis roll, mida ta on pandud mängima. Kriisa lahkus eelmise hooaja keskel Prienaist, kuna talle ei sobinud, et ta ei saanud oma loomulikul positsioonil tegutseda. Nüüd on ta Arizonas taaskord number kahe kohale surutud. Mängujuhi kohal tegutseb tüüp, kes teistega palli eriti jagada ei taha, mistõttu Kriisa tegeleb peamiselt joonejooksuga. Näis, kaua tal närv seekord vastu peab.
ok
Kasutaja
Postitusi: 490
Liitunud: 26 Sept 2008, 17:02

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas ok »

2022 EM tugevusgrupid on paika pandud https://sport.postimees.ee/7192989/korv ... pi-kuulume" onclick="window.open(this.href);return false;

Tukastasin vahepeal ja jõudsin undki näha ja selgus, et me mängime Tšehhis korraldajatega ning lisaks veel Serbia, Poola, Ungari ja Soomega. Edasi und ei näinud, aga ilmselt saime edasi.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Uhhuu »

Tugevusgruppe vaadates tundub, et alagrupist edasipääsemine eeldab suurt eneseületust. Meiega samasse kaalukategooriasse kuuluvad vaid eelviimasesse tugevusgruppi paigutatud Ungari ja Suurbritannia. Kõik ülejäänud võimalikud alagrupikaaslased on meie suhtes suures või väga suures favoriidiseisuses. Tuleb nõustuda eelkirjutajaga, et kõige suuremat võimalust edasipääsemiseks pakuks vast alagrupp kuhu kuuluksid Tšehhi, Poola, Soome, Ungari ja kes iganes esimesest tugevusgrupist. Väga positiivne oleks juba see, kui sellest seltskonnast satuks meiega samasse paati kasvõi kaks meeskonda.
HypeBeast
Kasutaja
Postitusi: 675
Liitunud: 12 Okt 2017, 21:16

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas HypeBeast »

Belgia, Gruusia, Ukraina on ka suured favoriidid meie suhtes? Pigem ei ole ju, paigutaksin ka nemad suht samasse kaalukategooriasse meiega.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas NoName »

Kui NBA mehed ei osale, siis on siin päris palju satse, keda saab hea õnne korral hammustada.
pikne7
Kasutaja
Postitusi: 60
Liitunud: 22 Juul 2020, 17:06

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas pikne7 »

Fännina tervitaksin väga soojalt Eesti paigutumist Tšehhi alagruppi. Prahasse oleks lausa lust minna, meile kõige lähemal ja mugavam. Tugevusgruppide ja Fiba edetabeli koha pealt on seis, aga äärmiselt vastuoluline. Kui vaadata viimast Fiba edetabelit, siis on meist eespool koondised nagu Island!, Holland, Bosnia ja Suurbritannia. Andke nüüd mulle andeks kui ma meie omadele kulbiga natuke juurde panen, aga need meeskonnad on hästi komplekteeritud Eesti koondise jaoks täiesti võidetavad. Eesti vääriks minu silmis pigem kohta viiendas tugevusgrupis, aga mis teha, vahepealne mudaskäik on ka reitingutele jälje jätnud, nüüd peamegi proovima kasvõi maailma top 40 meeskonna hulka jõudmist.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Uhhuu »

HypeBeast kirjutas:Belgia, Gruusia, Ukraina on ka suured favoriidid meie suhtes? Pigem ei ole ju, paigutaksin ka nemad suht samasse kaalukategooriasse meiega.
Gruusial on väga tugev korvialune osakond: Šermadini, Bitadze, Šengelia, Mamulekasvhili ja Burjanadze. Tagaliin on neil on küll nõrgem, kuid neil on siiski võtta näiteks tippliigade kogemusega Sanadze ja mõni tippliigas mängiv ameeriklane (tõenäoliselt McFadden). Koondise tuumikul on EM-il mängimise kogemus juba olemas. See saab olema Gruusia jaoks juba viies järjestikune EM.

Ukrainal on kasutada võimas käik kahe NBA mängija – Mihhailjuki ja Leni – näol. Lisaks Lenile on neil tsentri kohale võtta ka Euroopa tugevaimas meeskonnas ehk Barcelonas mängiv Pustovõi. Terve koondis koosneb tippliigades mängivatest või mänginud meestest. Ukrainlaste jaoks on samuti tegemist viienda järjestikuse EM-finaalturniiriga.

Belgial on füüsiliselt võimas, kogenud ja meeskonnana väga hästi kokkumängiv koondis. Ka Belgia koondise jaoks saab tegemist olema juba viienda järjestikuse EM-finaalturniiriga.

Ma oleksin meie koondise väljavaadete osas märksa optimistlikumalt meelestatud, kui meil oleks väga andeka noore kaardiväe kõrval kasutada ka kamalutäis kõrge klassiga kogenud mängijaid. See nimekiri on paraku väga lühike: Vene, Kitsing, Jõesaar ja teatud mööndustega ka Sokk. Meil saab kindlasti olema üllatusvõimeline koondis, aga tõenäolisemaks pean siiski seda, et kuna meil on ilmselt noorim koosseis EM-il osalevatest meeskondadest, siis me saame maksma kõvasti lõivu väheste kogemuste ja teistest napima füüsilise jõu arvelt.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas NoName »

Kes teab muidugi, kuidas asjad 1-2 aasta pärast välja näevad. EMini veel pikk maa minna ja nii mõnelgi konkurendil vaja samuti verevahetuse peale mõelda.
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas toivo »

:offtopic: aga vaatan, et valiktsükli esimeses kahes mängus 2020.a veebruaris oli meie vana sõber Tsindsadze koondises ja lausa algkooseisus, aga selle hooaja mängudes enam meeskonda ei mahtunud.

Klubikorvpalli põrutas ta sel hooajal Araabia Ühendemiraatide kõrgliigas. Paraku kukkus klubi (Baniyas Abu Dhabi) juba veerandfinaalides välja ja hooaeg on lõppenud.
Vanust on mehel täis tiksunud juba 35.
ok
Kasutaja
Postitusi: 490
Liitunud: 26 Sept 2008, 17:02

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas ok »

Oleks tore, kui keegi tutvustaks Toijalale, et meil on olemas ka selline mees, nagu Matthias Tass, kes teeb oma kolmandal ülikooli aastal põhimõtteliselt samu numbreid, nagu Kotsar tegi eelmisel aastal (mis oli tema neljas ülikooli hooaeg). Ma arvan, et kui Tass ja Nurger üksteise vastu suvel toimetama panna, siis pole sugugi kindel, et Nurger parem on.
Seni pole Tass Toijala nimekirja pääsenud ja pole teda ka viimases nimekirjas https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2066635752" onclick="window.open(this.href);return false;
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Uhhuu »

Mitmed meie koondislased saavad EM-il mängida oma teisel kodumaal:

http://www.basket.ee/et/uudised?news_id=8071" onclick="window.open(this.href);return false;

Üllatav, et Itaalia ei valinud omale partneriks lähiriike Prantsusmaad või Hispaaniat, kel oleks pakkuda jõukam ja rohkearvulisem fännibaas.
Pärtel
Kasutaja
Postitusi: 82
Liitunud: 03 Apr 2021, 21:19

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Pärtel »

Tänu sellele, et EM-i korraldajate partnerid on nüüd selgunud, on ka selge, et meie alagruppi tuleb kindlasti üks kahest: kas Ukraina või Soome ning samuti kindlasti üks kahest: kas Horvaatia või Sloveenia.

Välistatud on, et meiega samasse alagruppi satuvad Leedu, Tšehhi, Venemaa, Poola, Türgi, Saksamaa, Gruusia, Bosnia, Holland ja Bulgaaria. Kõige tugevamast loosigrupist on endiselt kõik meeskonnad saadaval.
Vasta