Ma ei näe, et selles midagi ebanormaalset oleks, kui arutatakse milline uutest mängijatest tundub tasemelt/omadustelt meeskonda sobiv ning milline mitte. Täiesti tavapärane asi ju. Samamoodi on täiesti tavapärane, kui mõni hooaega alustanud mängijatest mingil hetkel välja vahetatakse.HypeBeast kirjutas:Jätkuvalt ei saa aru, miks Murphy teile ette jääb, aga see selleks. Tundub, et see suhtumine jääb tema suhtes samaks, ükskõik mis numbreid ta ette viskama hakkab. Natuke kurb, samas nagu omaoodi naljakas ka jälgida, kuidas meeskonna kõige resultatiivsemat mängijat whatever põhjusel materdada otsustatakse.
Kuna arvamusi on üleüldiselt väga palju ja väga erinevaid, siis on igati normaalne, et ka näiteks Murphy küsimuses on inimesed kahte leeri jagunenud. Foorumis arvamuse avaldamine stiilis "mulle ta meeldib, sest ..." ning "mulle ta ei meeldi, sest..." on ju üsna süütu tegevus seni kuni jäädakse viisakaks ja argumenteeritakse oma seisukohti. Mulle tundub, et sa võtad seda kuidagi liiga isiklikult. Lõppkokkuvõttes võime me ju foorumis ükskõik mida arvata, aga sellised personali puudutavad otsused langetatakse ikkagi manageri ja treenerite tiimi tasandil nende oma nägemise järgi, olenemata sellest mida keegi foorumis arvab.
Mina olen näiteks Murphy puhul mitu korda öelnud, et ta ei pruugi mängijana üldse kehv olla, kuid Kalevi põhitsentri rollis näeks ma veidi teistsuguste kabariitide ja omadustega mängijat. Minu jaoks ei ole ta selles rollis lihtsalt piisavalt efektiivne. Tema individuaalne statistika võib ju hea olla, kuid kui ta on +- näitajate poolest enamasti meeskonna halvimate hulgas, siis seegi näitab midagi. Ka eile tegi ta viisaka statistika, kuid tsentri rollis meeldis mulle näiteks Nurger rohkem (ning nagu tuleb välja, siis ma polnud ainus) - seda siis üleüldise kasuteguri osas meeskonna mängupildile. Lisaks oleme me olukorras, kus vastaste osas ei lähe midagi lihtsamaks, vaid pigem vastupidi keerulisemaks.
Minu meelest sattus Murphy lihtsalt valel ajal valesse rolli. Mul poleks midagi selle vastu, kui temas oleks nähtud näiteks nr 4 positsioonil tegutsejat - tema õnnetuseks on need positsioonid paraku eestlaste poolt juba täidetud. Kuigi tuleb nentida, et isegi kui poleks, siis oleks vähemalt minu jaoks tema "edukuse" mõõdupuuks võrdlus Kempiga. See, kas ta suudaks nr 4 positsioonil Kempiga sarnast mängu näidata, on samas puhtalt spekuleerimise teema, sest õnneks või kahjuks me ilmselt Murphyt seal positsioonil mängimas ei näe.
Ma siinkohal veel toonitaks, et ma ei ela üldse illusioonis, et Murphy asemele õnnestub hankida mõni kolm korda kõvem imemees, aga kui mingil hetkel tuleb siiski võimalus mängijateturul ringi vaadata ning koosseisus korrektuure teha, siis tunduks just Murphy positsioon sellisena, kus annaks ehk juurde panna.
Samamoodi on minu jaoks oluline kontekst - kas me tahame olla rahul "okei" variandiga või on eesmärk leida ikkagi võimalikult hea variant? Kui Murphy oleks toodud põhitsentriks tollel hooajal, kus meil tegutsesid korvi all Finke ja Killeya-Jones, siis ma oleks kahtlemata pigem teda eelistanud. Praegu võiks minu meelest aga veidi kõrgemad nõudmised olla.