Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
East
Kasutaja
Postitusi: 1032
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas East »

Selle negatiivse jutu vahele ütleks, et minu jaoks on Tartu kahvatu hooaja alguse ainus ere täht olnud Hendrik Eelmäe. Mulle on ta stiililt ja suhtumiselt sümpatiseerinud alates tollest U18 koondisest, kus ta Kullamäe, Drelli, Tassi ja teistega mängis.

Kui ma peaks valima, kes praegu teistes KML klubides mängivatest eestlastest võiks järgmiseks hooajaks olla Kalevi jaoks huvitavad sihtmärgid, siis oleks minu listis esikohal just Eelmäe ning muidugi ka M.Jurkatamm. Mõlemad on korvpalli mõistes heade parameetritega ning võimelised tulevikus korraliku arenguhüppe tegema.
Viimati muutis East, 30 Okt 2021, 00:21, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas marxx762 »

See on huvitav jah, kuidas hooaja hakul väga heas seisus olnud tartu on väga suurde auku kukkunud. Ma tean et olnud vigastusi jms. aga pelgalt nende taha ka pugeda ei saa?
korvpallihuviline
Kasutaja
Postitusi: 296
Liitunud: 03 Veebr 2015, 15:46

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas korvpallihuviline »

Tartu korvpall on ikka naljanumber, ei jaksa seda jama vaadadata, peatreener ei tea mis teeb ja oi issand kyll,, kui ma oleks tartlane siis pooldaks ka vist pärnut , jube koss.
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas vlk »

Sellise värgi peale ei oska muud midagi öelda, kui et "Tule Tein appi!" :D

Pikalt oodatud Tallinn - Tartu vastasseisust oleme valgusaastate kaugusel ja ausalt öelda tundub tõenäolisem, et enne tulevad igasugused Rakvered, Raplad ja Viimsid Kalev/Cramole taseme poolest lähemale ning Tartu samal ajal pigem kaugeneb. Kivi on muidugi puudu praegu, aga vaevalt see nüüd nii suurt mõju avaldab. Rosenthalil ka vist sellise etteaste pealt koondisesse enam asja pole :roll: .
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas Uhhuu »

Ostan, müün ja vahetan:

https://korvpall24.geenius.ee/rubriik/u ... olukorras/" onclick="window.open(this.href);return false;

Saab olema põnev näha, milliseid üllatusi on Rapla korvpalliklubil varuks selle hooaja järgmiseks kuueks kuuks. Esimesed kolm kuud on igatahes olnud kurioosumitest küllastunud.
vlk
Kasutaja
Postitusi: 217
Liitunud: 11 Aug 2016, 17:54

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas vlk »

Kui ma McGill oleksin, siis võtaksin ka ükskõik, mis pakkumise mujalt vastu, selle asemel, et Raplasse jääda. See, et Rakveret suudeti läbi häda võita, näitab ikka selgelt ära, et Rapla satsis on paras segadus. Tallinna Kalevile suudeti üldse kaotada, VEF-ilt ja Ogrelt saadi kindlalt ära. Ainus positiivne asi on Valmiera üle võit, kuid sealgi võideti viimane veerandaeg 11 punktiga ning mäng lõpuks 16 punktiga, mis näitab, et ka Valmieraga oli pusimist. Vabandusi võib lõpmatuseni tuua, nagu Paasoja ja Sutt vigastatud jne, aga lõpuks tuleb mingi konkreetne lahendus ka olukorrale leida. Hetkel on Rapla selgelt üle võtmas Tallinna Kalevi viimaste aastate läbisõiduhoovi kuvandit. Ma arvan, et kui Rieralt päris ausa vastuse saaks, siis on temagi jaoks kõik ütlemata kurb, kuna mehi tuuakse põhimõtteliselt piiratud tingimustel ja mingit valikuvõimalust tal vaevalt on. Kahtlen, et ta tuli Raplasse mõttega, et just sellise satsi (nagu praegu) tahangi kokku panna.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas Uhhuu »

Rapla jaoks ei pruugi McGilli lahkumine olla pikas plaanis üldse halb asjade käik. Ta oli küll üsna hea skooritegijana, aga mängujuhtimises jäi ta alla oma eelkäijatele Ihringule ja Childressile. Rapla koosseisus on combosid üksjagu, nüüd ehk õnnestub ka üks korralik mängujuht värvata. Rapla õnneks on neil sel kuul ka ühisliigas väga hõre kalender (vaid kolm mängu ja neistki üks Cramo vastu).
kiiver
Kasutaja
Postitusi: 31
Liitunud: 31 Okt 2020, 18:33

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas kiiver »

kiiver kirjutas:Ma ka väga sage külaline pole aa paneme ka siis midagi kirja. Hooaja lõpus siis hea vaadata kui palju mööda kõik läks. Läti satside kohta piisavalt ei tea, et sealt midagi arvata nii, et Eestikad siis. Pakun siis põhiturniiri kohti ja teen ehk natuke julge/optimistliku ennustuse, et Cramo ei võida põhiturniiri.

1. Pärnu - Tegelt siia on raske pakkuda kas Pärnu või Tartu, sest tunduvad päris võrdsed satsid. Pärnu leegionärid tunduvad mulle tera paremad ja Toom tundus ka eurosarjas päris ilusaid liigutusi tegevat, ehk avaneb hooaja jooksul veelgi ning kasvatab natuke lihast.
2. Cramo - Libastuvad vähemalt korra kas Pärnu või Tartu vastu ning ehk ka mõne üllataja pihta (eelmine aasta Rapla vist võttis võidu ära? See aasta ehk Taltech?). Kardan, et praegune koosseis 4(?) sarja jaoks liiga õhuke. Kui nt Lewis vigastada saab on sats kõhuli. Kui palju on kurdetud, et pikka pole siis mulle tundub seis äärtega valusam. Hermet ja Kitsing on sisuliselt sama tüüpi neljad. Silinš pole erilist muljet jätnud siiani. Jõesaarest on valus puudus, oleks äärel hea lauavõitleja aksepteeritava viskega siis mängu kiireks ajamine poleks enam nii hirmus.
3. Tartu - Hooaja alguses on näidanud head vormi, oma poisid + wembi sellises eas, et võiks hooaja jooksul paremaks minna.
4. Taltech - kogenud ja nimekas koosseis, vigastused ma arvan, et pärsivad vanemaid mängijad hooaja vältel piisavalt, et ühtseks löögirusikaks kujunemine vb väga hästi ei õnnestu. Varraku käekiri ka vb ei sobi sellele satsile aga mine tea. Ma ka täpselt ei mäleta millist stiili ta üldse viljeles. Suhteliselt igavat Zarase stiilis kaitses jauramist ja kinnisemat palli vist?
5. Viimsi - Esimesed 5 meest vist pigem kvaliteetsed ja ma usun, et sellest piisab ülejäänute edastamiseks. Eeldusel muidugi, et õnnestub sats koos hoida. Veideman tuntud varalahkuja ja ei imestaks kui Laane ka kusagile ära sikutatakse.
6. Väike Kalev - Puudub igasugune sümpaatia selle satsi pihta aga samas Raplal pole nagu mehigi veel ja Tarvas tundub, et tegi ka kiire vähikäigu.
7. Rapla - Kellega nad mängivad üldse? Sats jooksis enne hooaega laiali juba ja treenerist ei oska ka midagi arvata. Loodan, et saavad ikka ree peale aga praegu tundub, et kõrgemasse mängu sekkumiseks ainest pole. Panen nad Tarvasest ikka kõrgemale, sest usun, et leiavad ikkagi korralikud täiendused ja hooaja teises pooles näeme juba korraliku satsi. Kui see mõnevõrra varem õnnestub siis ka 4-5 koht poleks ulme aga praegu panen nad siia.
8. Tarvas - Süda tilgub verd aga no Haller, Gluditis ja Harris läinud. Kolm meest kes asja vedasid eelmine hooaeg ja asemel on kes? Kedis, Kuminga, Nikolic? Ei tundu ükski neist ei samal tasemel ega ka potentsiaalikas nooruk kes võiks suure avanemise teha. Kaks keskmängijat koguvanusega 70 aastat pole ka väga lootusrikas väljavaade. Lindmets eelmine hooaeg 5-10 minutit jaksas mängida normilt. Kauem siis kaitse vajus täiesti ära ikka. Josipovici pihta ei oska veel suurt midagi arvata muidugi. Noortest Lippasaared pole siiani väga muljet jätnud, noorem muidugi vist ka 16-alles ehk ta pigem patsu vend. Vanem samas 21 juba ja siiani pole nagu näidanud seda, et mingi suur hüpe sees peidus oleks aga eks ole näha. Suurim lootus oleks hooaja suhtes siis, et Kasemets ehk näiteks avaneks natuke. Treeneritepink ka kurb. Ei olnud Umbraško mingi taktikavõlur ega paistnud silma ka sellega, et poole mängu pealt mingeid suuri muutuseid oleks teinud vajadusel aga samas midagi talle väga ette heita ei anna. Müürsepp seni peatreenerina nõrgema mulje jätnud + kogu see Kalevi peatreenerite saaga..
Siin ikka peegeldus väga tugev optimism Tartu suunal. Praegu madistatakse Tarvaga kui võrdsega. Raskeks läheb kui suuska varsti väga libedaks ei saa.. Ennustuse päästab, et Rapla jäi jälle ühest heast mängumehest ilma ja nende vanker ei kipu ka üldse veerema.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas Uhhuu »

Isegi kui Tartu suudab täna võidu välja punnitada, siis mingeid muudatusi oleks meeskonnas ikkagi vaja teha. Kas treeneritoolil või välismängijate osas. Tartu rünnak on niigi kõige sumbuursem meistriliiga meeskondade seas ja nagu sellest veel vähe oleks, siis Elksnis ja Drungilas üritavad üksteist üle trumbata selles, kumb suudab rohkem lolle lahendusi sooritada. Wembiga pikaajalise lepingu sõlmimine kuulub nagunii Tartu klubi ajaloo kõige totramate otsuste hulka.
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas toivo »

Müürsepp lõpetas Kandimaa piinad?
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas vaim564 »

Nikolic kutsus taevased väed appi, kuid esimest korda näitas, et tegemist on mängumehega. Ma kartsin kõige rohkem, et Tarval pole lõpus kedagi, kes otsustavaid viskeid võtab ja Kandimaa kuidagi ikkagi pääseb. Samas oli mõlemapoolselt ääretult kole mäng.
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja
Postitusi: 709
Liitunud: 30 Juul 2007, 22:54
Asukoht: Cramo City

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas BCKLV »

Haruldane 5. veerandajaga mäng
Pilt

Nägin vist esimest korda Kandimaad vihasena, tahvlit vastu väljakuäärset reklaami peksmas.
East
Kasutaja
Postitusi: 1032
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas East »

https://sport.delfi.ee/artikkel/9507081 ... t-uut-nime" onclick="window.open(this.href);return false;

Noh, kas nüüd tuuakse lõpuks mõni keskmängija ka meeskonda juurde?
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja
Postitusi: 916
Liitunud: 13 Aug 2012, 22:55

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas Drogba »

East kirjutas:https://sport.delfi.ee/artikkel/9507081 ... t-uut-nime

Noh, kas nüüd tuuakse lõpuks mõni keskmängija ka meeskonda juurde?
Tore uudis, loodetavasti tuuakse jah! Vaatasin publikut oli ka saalis täitsa korralikult, kuna pileti hind nii kallis, siis ka see võis korralikult lisa tuua, või olid need tudengid, kes said tasuta?! :D
kiiver
Kasutaja
Postitusi: 31
Liitunud: 31 Okt 2020, 18:33

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas kiiver »

https://sportacentrs.com/sportacentrs_t ... pafbet_lat" onclick="window.open(this.href);return false;

Väike Kalev madistamas VEFiga
Vasta