Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4685
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas Uhhuu »

Huvitav, kui mitu põhitegijat peab Viimsil puudu olema, et Tartu neid alistada suudaks?

Treenerivahetus on Tartul ära tehtud. Sellest pole olnud mingit tolku. Nüüd on siis äkki aeg välja vahetada välismängijad? See on juba mitmes hooaeg järjest, kus ühe õnnestunud välismängija värbamise kohta tuleb kolm rämpsostu.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja
Postitusi: 914
Liitunud: 13 Aug 2012, 22:55

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas Drogba »

Vaatasin mängu järgi. Jah, Tartul ei ole asjad hästi. Eriti rumalad pallikaotused, lohakus vohab täiega platsil. Kõige valusamad minu arust kui sulle visatakse korv ja sa söödad otse vastasele otsaaudist. Kui hooaja algul olid nende peal kõvad lootused, siis ei tea jah, mis peaks tegema, et see sats jälle mängima saada. Lihtsalt sõge, mis mänguga Taavi Jurkatamm maha sai. Taon oma mantrat edasi! :D 3 kulpi ja korralik monster donk. Ausalt öelda tore vaadata sellist atleeti müttamas! Kuna Lips läks Itaaliasse, siis ta nopib need lauad ka ära, mis enne Lipsule läksid ja laua numbrid on kenasti tõusnud tal viimase kahe mänguga. Jah on ka kindlasti puuduseid, mille kallal tööd teha 2p vise näiteks võiks olla parem eriti kaugemalt korvist, aga nu Zakis- Jurkatamm kombo toimis ikka oivaliselt eile. Ja tore veel see, et Sünd, Rõigas ja Rikberg ka kenasti rotatsioonis sees. Rikberg veel ka korralikult skoori teinud, et on ka oma Viimsi mehi sees, kes suudavad PAF liigas oma minutid ära teha. 9 võitu ja 2 kaotust. Ausalt öelda võiks juba märjas unenäos Cramo hammustamisest aastalõpus mõelda! :D :D
turakas
Uus kasutaja
Postitusi: 5
Liitunud: 14 Dets 2021, 14:24

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas turakas »

elchukakabra kirjutas:Kas Big Mike sai vigastada, et mängis alla 2 minuti?
Sai vigastada jah laivis vaadates, aga hiljem pole infot meediasse tulnud kui tõsiselt. Ilmselt homme jääb eemale ja Tartul selle võrra homme lihtsam, kuna nad korvi all pigem lahjad.
Maxi
Kasutaja
Postitusi: 687
Liitunud: 23 Mai 2013, 23:27

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas Maxi »

6 mehega mängiv väike Kalev juhib kolmandal veerandajal Tartu vastu 5 punktiga, ei tea kas nutta või naerda
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja
Postitusi: 914
Liitunud: 13 Aug 2012, 22:55

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas Drogba »

Viimaste podcastides on kõvasti juttu old publiku numbritest. Mängumeestes räägiti ka, et pilet on paratamatult kallis, keegi ei tule 10 euri eest saali kahjuks. 5 oleks okei. No see küll äärmuslik näide, aga eile vaatas näiteks TLÜ ja Tartu mängu saalis 15 inimest. Ma käisin eile Kalevi akadeemia ja Kadrina Karude mängu vaatamas, seal oli umbes sama palju, ei pidanud maksma ka midagi. Mitte, et mul oleks maksmise vastu midagi, seda olen ka teinud ning teen ka edaspidi, erinevatel aastatel sadade eurode kaupa klubidele raha viinud. Mehed ei nuta saates öeldi üldse, et me ei ole enam kossu rahvas. Õnneks koondise mängu vastu on huvi kõvasti, aga klubide vastu on huvi leige. Okei praegu muidugi ka viirus ning erinevad piirangud. Toon mõned näited klubijalgpallist Flora - Legia euromäng 3691 inimest, Flora - Gent 2666 inimest, viimane kullamäng Flora - Levadia -7 kraadi käes 1023 inimest õues vaatamas. Millal üldse viimati vaatas Eesti kossuklubide omavahelist mängu 1000 + inimest saalis?
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas toivo »

Drogba kirjutas:Viimaste podcastides on kõvasti juttu old publiku numbritest. Mängumeestes räägiti ka, et pilet on paratamatult kallis, keegi ei tule 10 euri eest saali kahjuks. 5 oleks okei. No see küll äärmuslik näide, aga eile vaatas näiteks TLÜ ja Tartu mängu saalis 15 inimest. Ma käisin eile Kalevi akadeemia ja Kadrina Karude mängu vaatamas, seal oli umbes sama palju, ei pidanud maksma ka midagi. Mitte, et mul oleks maksmise vastu midagi, seda olen ka teinud ning teen ka edaspidi, erinevatel aastatel sadade eurode kaupa klubidele raha viinud. Mehed ei nuta saates öeldi üldse, et me ei ole enam kossu rahvas. Õnneks koondise mängu vastu on huvi kõvasti, aga klubide vastu on huvi leige. Okei praegu muidugi ka viirus ning erinevad piirangud. Toon mõned näited klubijalgpallist Flora - Legia euromäng 3691 inimest, Flora - Gent 2666 inimest, viimane kullamäng Flora - Levadia -7 kraadi käes 1023 inimest õues vaatamas. Millal üldse viimati vaatas Eesti kossuklubide omavahelist mängu 1000 + inimest saalis?
Hehe, isegi väikses Iisaku saalis oli kolmapäeval RHKK - Estiko mängul ca 50 inimest, pilet muidugi puudus.

Lisan siia Flora eurosarja kodumängude publikuarvud lõppenud hooajast.

Meistrite Liiga eelringid:
6. juuli vs Hibernians - 1804 pealtvaatajat
27. juuli vs Varssavi Legia - 3686

Euroopa Liiga eelring:
10. august vs Omonia - 1560

Konverentsi Liiga eelring:
19. august vs Shamrock Rovers - 1129

Konverentsi Liiga alagrupp:
16. september vs Gent - 2666
4. november vs Famagusta - 2023
25. november vs Partizan - 2000

Keskmiseks publikuarvuks tuleb 2124 inimest.

Ühe mängu pilet maksis eelmüügis 10€ (sooduspilet 5€) ja kohapealt 15/10€.
Konverentsi Liiga alagrupiturniiriks oli eelmüügist saadaval 3 kodumängu pakett hinnaga 20/10€.

Koduliiga mängude piletihind on Floral eelmüügist 5/3€ ja kohapealt 7€, keskmine külastatavus oli 472 inimest.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4209
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas marxx762 »

On tõesti palju juttu publiku ümber olnud ning eks see ole ka põhjendatud, sest publiku huvi kohtumiste vastu on tõepoolest leige. Ainsad kes võivad enamvähem rahul olla on Viimsi, Taltech. Neist viimane on kõvasti rõhku pannud ka publiku saali meelitamisel.

Mis puutub hindadesse, siis võib-olla ma eksin, aga 5/10€ on piletihinna ülempiir. Keegi ei keela sul rahvast odavamalt saali lasta.
Inimene kes tahab käia mitme erineva klubi kodumängudel hooaja vältelt, siis selliste olukordade lahendamiseks võiks liit müüa PAF EST-LAT hooajakaarti, mis maksab nt 150€ ja kui nüüd inimene külastabki 5 TLÜ mängu, 5 Tartu mängu ning 5 rakvere mängu, siis iga klubi saab oma osa liidult. (Toodud näite puhul siis iga klubi 50€).

Ma ühes teemas juba veidi tõstatasin seda asja, aga mulle tundub, et EKL nüüd ülearu suurt tuge / abi klubidele ja üleüldisele ala arengule ei panusta. Vähemalt ma ei oska küll välja tuua, mis on see suurem samm või edu, mida oleks viimase viie aasta jooksul astutud. Okei, ainus asi mis tehtud on korvpallikodu.

Mis puudutab nüüd Cramot siis, pikalt ja laialt leierdatud teema, et oh mängitaks nüüd eurosarja, küll siis oleks äge ja küll rahvas tuleks saali. Nagu elu on näidanud, siis hetkel pole see suurt ažiotaaži endaga kaasa toonud. Võib spekuleerida, et äkki on kodusaal halvas asukohas, (kuigi ma küsiks, et mille suhtes ta halvas asukohas on? Minujaoks on see veidi jabur väljend), meil pole oma mehi põhitegijate rollis, piletihind on kallis, mäng hakkab liiga hilja, vastased on igavad, niikuinii kaotatakse, viiruse teema (seda ma ka jällegi väga ei usu. Kahtlen, et mingi 300 cramo poolehoidjat on nüüd vaktsineerimata ning seetõttu ei pääse saali)

Vabandused, miks mitte minna leiab alati. Ma siiski arvan, et mugavam on kodust vaadata ja neid tulihingelisi, kes igaljuhul saali lähevad ongi täpselt niipalju kui me neid saalis näeme. Tõsi, nii leiget huvi pole vist kunagi olnud. Ma ise hoopis hakkasin mõtlema sellele kuidas selle aasta võistkond on komplekteeritud. Palju on räägitud, et võiks satsis olla Kullamäe või Drell või Vene, et küll siis oleks äge. Loomulikult oleks äge, aga kipun arvama, et rahvast see massiliselt saali tooks. Selle vastu vist ei vaidle keegi, et parema meelega näeksime Vitolsi asemel Kullamäed või mõne teise välismaalase asemel mõnd teist eestlast.

Tulles tagasi komplekteerimise juurde, siis käesoleva aasta sats pandi üsna varakult kokku ning võeti nö kindlad valikud. Võistkonna keskmine tase on üsna hea, tõsi võite võiks alati rohkem olla. Mis ma aga mõtlema hakkasin, siis võrreldes eelmiste aastatega puudub võistkonnas see x-factor või siis see showman kelledeks viimastel hooaegadel on olnud Keene, Briscoe, Mirkovic, Moultrie, Wroten jpt teised sellised värvikad kujud. Ma pakun, et võiskonna üks kallemaid mehi on täna Berry, ühtlasi on ta ka meeskonna tulemuslikum (ppg) VTB-s. Aga ta asetseb alles 25 kohal!!! Ma ei süüdista teda, aga see peegeldab veidi valikuid mis sügisel tehti. Suuri riske ei võetud sest kohe oli vaja hakata mängima. Berry on hea mees ning kuluks satsi kenasti ära, kui eelarve oleks näiteks 2M. Samas usun, et riske võttes oleks võinud saada tema palganumbri eest satsi mõne värvikama kuju, kes oleks satsi värvi toonud ning pakkunud publikule tsirkust ja leiba.

Endiselt, ma ei süüdista kedagi, ega näita kellegi suunas näpuga, aga minujaoks on see päris kõnekas fakt, et meie resultatiivseim mees on VTB-s sedavõrd madalal kohal. Varasematel hooaegadel on Kalevi mängumehed krooninud minimaalselt TOP8 hulgas. Lihtsalt selline väike tähelepanek. Ma ei taha kuidagi väita, et seetõttu on rahvast vähem, pigem usun, et tegu on väga mitme muutujaga võrrandiga, kus iga väike asi loeb.

Loodetavasti olukord paraneb ning rahvast tuleb peagi enam saali.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas NoName »

Ma võin enda ja paari sõbra vaatevinklist rääkida, aga me ei ole käinud Cramo mänge vaatamas pärast kaotust Oostendele. See võttis igasuguse positiivsuse ära ja pärast seda ei ole seda tagasi tulnud. Ehk siis igasugune usk meeskonda puudub. Mul tekib teatud vastikustunne kui Melson jälle terve esimese poolaja telliseid laob ja siis tuima näoga ringi jalutab nagu kõik oleks igati okei.
sveiks
Kasutaja
Postitusi: 112
Liitunud: 06 Juun 2018, 14:22

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas sveiks »

marxx762 kirjutas: Võib spekuleerida, et äkki on kodusaal halvas asukohas, (kuigi ma küsiks, et mille suhtes ta halvas asukohas on? Minujaoks on see veidi jabur väljend)
Kadriorust Suurhalli on ikka päris rets maa. Autoga ei tahaks nagu ka tulla, siis ei saa mängu ajal karastavaid jooke tarbida. Mängule minna on isegi okei, saab täpselt ajastada trammiga Vabaduse väljakule ja sealt ekspressbussi peale, aga õhtul hiljem tagasi reisimine on puhas taksosõidu ots, mis lisab piletihinnale sisuliselt veel 10 eurot otsa. Kui Kalevi halli niikuinii täis ei müüda, siis ma ei saa aru, miks ei võiks kõiki mänge seal pidada.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 652
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas vanafänn »

Kadriorust veel kaugemalt on ikka väga jabur trip, 30min bussiga linna, 25min trolliga roccasse, mille iseenesest veel elaks üle aga tagasi on ka vaja saada. Ning veame kihla et buss on just läinud ja ma saan terminalis sitsida oma 25-30minutit või maksan extra 10-15eurot takso eest, Roccast taksoga tagasi tulles oleks ca. 25-30eurot.

Kalevi Spordihall on aga palju soodsamas kohas, lisades et publiku ei haju väiksemas saalis nii laiali ära.
Kasutaja avatar
AdornoBrothers
Uus kasutaja
Postitusi: 22
Liitunud: 02 Sept 2021, 18:13

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas AdornoBrothers »

100% nõus et Kalevi spordihall on parem kui Saku Suurhall. Nii arhitektuurilises kui ka üldise vibe'i osas on Saku Suurhall üks kõige ebameeldivamaid venue'sid Tallinnas. Sakus võiks toimuda kui kindlasti Kalevisse ei mahu.
The recent past always presents itself as if destroyed by catastrophes.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 342
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas bckalev-cramo »

Saali kohapealt saan niipalju mainida, et igal liigal on oma nõuded saaliks ning BCL puhul on selleks ainuke sobiv saal Tallinnas põhimõtteliselt SSH, jätame kõrvale siinkohal Tondiraba. Kuna BCL puhul on produkt videopildis väga oluline siis tuli tänavu teha liiga reeglitega mitte vastuollu minemiseks peale kvalifikatsiooniturniiri näiteks põranda lihvimine ja uue värvi panemine (kes tähele pannud siis, enam pole väljakul musta ala ümber vaid sinine, et oleks kohe peale audijooni väljak teist värvi, puuduvad teibitud võrgujooned jne).

Eks niiöelda koduväljaku puudumine on väga suur mure klubi jaoks, nii kogukonna tekitamise mõttes, treenimise mõttes kui ka mängu elamuse parandamise mõttes (fännipoe arendamine, valgusshow arendamine jne).
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4442
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas vaim564 »

On tõesti palju juttu publiku ümber olnud ning eks see ole ka põhjendatud, sest publiku huvi kohtumiste vastu on tõepoolest leige. Ainsad kes võivad enamvähem rahul olla on Viimsi, Taltech. Neist viimane on kõvasti rõhku pannud ka publiku saali meelitamisel.
Siin on ikkagi väga palju erinevaid põhjuseid, mida ei saa ühe vitsaga lahendada. Samuti on põhjused alati individuaalsed, kindlasti on ka neid, kellele SSL sobib paremini, aga neil pole praegu põhjust kisa tõsta. :)
Üks asi on fännibaasi kasvatamine ja siin ei ole lahendus ilmselt niiväga piletihinnas. Samuti ei toimu see üleöö, Flora on teinud selliste numbrite saavutamiseks aastaid tööd. Kui keegi klassifitseerib end fänniks, siis on lahendus publiku saalimeelitamiseks eelkõige hooajakaart. See on iseenesest ka kasutajale mugav, et kui mingil põhjusel ei saa saali minna, näiteks töö pärast, siis sa ikkagi toetad klubi. Ja teisest küljest, kui sa selle jaoks mingi raha välja käid, siis ta ikkagi motiveerib saali minema, midagi saad tagasi :)
Põhimõtteliselt võib ka EML/ELBL hooajakaarte välja anda, aga see on korvpalliliidu teema, klubi vaatab enda perspektiivis.
Teine strateegia on laiema publiku saali meelitamine. Puhtalt pileti hinna pärast see ei tule, tullakse ikkagi tulemuse ja emotsiooni pealt ja Cramol on olnud sel hooajal valusaid kodukaotuseid. See, et sa võidad kehva esituse pakkunud CSKA ei kaalu palju üle kui sa kaotad Jenisseile, Parmale jt. ja veel väga ilmetu mänguga. Mõlemad Oostende mängud tõid motivatsiooni kindlasti kõvasti alla. Samas ma ei ole kindel ka, et BCL väga aktiivselt välja reklaamiti. Kvalifikatsiooniturniir küll, aga sealt edasi tuli hall argipäev. Teisalt annab kogemuse pealt järgmist katset juba paremini ette valmistama. Selle hooaja algul domineeris pigem see osaleb/ei osale retoorika.
Loomulikult aitab kaasa, kui klubil on üks kindel koht, kus mängitakse, mitte see, et sa esimese asjana pead hakkama välja selgitama, kus kuradi kohas see mäng üldse toimub.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 342
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas bckalev-cramo »

vaim564 kirjutas:
On tõesti palju juttu publiku ümber olnud ning eks see ole ka põhjendatud, sest publiku huvi kohtumiste vastu on tõepoolest leige. Ainsad kes võivad enamvähem rahul olla on Viimsi, Taltech. Neist viimane on kõvasti rõhku pannud ka publiku saali meelitamisel.
Siin on ikkagi väga palju erinevaid põhjuseid, mida ei saa ühe vitsaga lahendada. Samuti on põhjused alati individuaalsed, kindlasti on ka neid, kellele SSL sobib paremini, aga neil pole praegu põhjust kisa tõsta. :)
Üks asi on fännibaasi kasvatamine ja siin ei ole lahendus ilmselt niiväga piletihinnas. Samuti ei toimu see üleöö, Flora on teinud selliste numbrite saavutamiseks aastaid tööd. Kui keegi klassifitseerib end fänniks, siis on lahendus publiku saalimeelitamiseks eelkõige hooajakaart. See on iseenesest ka kasutajale mugav, et kui mingil põhjusel ei saa saali minna, näiteks töö pärast, siis sa ikkagi toetad klubi. Ja teisest küljest, kui sa selle jaoks mingi raha välja käid, siis ta ikkagi motiveerib saali minema, midagi saad tagasi :)
Põhimõtteliselt võib ka EML/ELBL hooajakaarte välja anda, aga see on korvpalliliidu teema, klubi vaatab enda perspektiivis.
Teine strateegia on laiema publiku saali meelitamine. Puhtalt pileti hinna pärast see ei tule, tullakse ikkagi tulemuse ja emotsiooni pealt ja Cramol on olnud sel hooajal valusaid kodukaotuseid. See, et sa võidad kehva esituse pakkunud CSKA ei kaalu palju üle kui sa kaotad Jenisseile, Parmale jt. ja veel väga ilmetu mänguga. Mõlemad Oostende mängud tõid motivatsiooni kindlasti kõvasti alla. Samas ma ei ole kindel ka, et BCL väga aktiivselt välja reklaamiti. Kvalifikatsiooniturniir küll, aga sealt edasi tuli hall argipäev. Teisalt annab kogemuse pealt järgmist katset juba paremini ette valmistama. Selle hooaja algul domineeris pigem see osaleb/ei osale retoorika.
Loomulikult aitab kaasa, kui klubil on üks kindel koht, kus mängitakse, mitte see, et sa esimese asjana pead hakkama välja selgitama, kus kuradi kohas see mäng üldse toimub.

Flora puhul toon välja ühe suure plussi milleks on väga laiahaardeline noortesüsteem (mida nad tänu A Le Coq arena ja UEFA rahadele on saanud teha väga hästi) ehk klubiga seotud inimesi on suur mass, lapsed, lapsevanemad kellel on huvi nende tegemiste vastu. Kahjuks meil hetkel on see huvipool läbi noortesüsteemi pigem leige. (gruppidele tasuta pileteid pakutud erinevatele mängudele kes tahaksid tulla vaatama, ülisoodsa hinnaga hooajakaardi lastele ning lastevanematele kelle lapsed on Nord/Cramo liikmed).

Emotsioon ja stabiilsus on tõesti väga väga olulised, kuid mingil määral tooks ma üleüldise publiku huvi vrdluseks 1 mängu mis on koguaega olnud stabiilne ja see on CSKA mäng, võimalik, et tegemist oli teise ajaga (tavaliselt jõulud/aastavahetus kant) kuid mäng mis enamasti toob 4-5000 inimest saali, tõi seekord vaid 1600 millest 30-35% oli tasuta/hooajakaartidega. Ehk kui Euroopa tippkorvpall tuleb koju kätte ja inimesed ikka teed saali ei leia on murekoht sügavam kui piletihind või miski muu (jama on ka see, et läbi EKL oleme nii Strasbourg, CSKA kui ka Tofase mängule pakkunud ülisoodsa hinnaga grupipileteid, et lapsed saaksid vaatama tulla aga huvi on ääretult leige olnud, CSKA ca 60, Strasbourg 10 ja Tofasele tähtaeg on esmaspäeval. hetkel on 1 grupp huvi näidanud). Vaatame kas praegune sooduspileti kampaania muudab midagi (Tofase mängu pilet 5€), praegu numbreid vaadates pigem klubi kaotab 50% piletitulust aga loodetavasti leiab mõni inimene tee saali kes piletihinna tõttu eelnevalt tulemata jätnud ning tänu sellele leiab mõnikord veelgi tee saali.

Eks kui hooaeg läbi me töötame läbi mis õnnestus, mis ei õnnestunud ning kuidas kasvatada/tuua tagasi inimeste huvi kossu vaatamise vastu, sest praegu kui pealtvaataja on põhimõtteliselt 2 aastat harjunud kodus teleka ja odavama õllega vaatama mängu, siis seda harjumust on raske muuta, eriti kui peale mängu saad kohe teha midagi muud/vaadata Euroliigat jne jne.

Hooajakaart on jah müstiline nähtus, põhimõtteliselt 1 hooajakaardi (odavaima variandiga) summa eest saad käia 10 VTB/BCL mängul ja kõik ülejäänud on tasuta, ehk hooaja üldjoontes tuli kodumängu hinnaks äkki kuskil 4.5 eurot kui mitte vähem. Kusjuures, tänavune hooajakaart ei ole nimeline, ehk võid vabalt selle sõbrale anda kui ise ei saa tulla vms just selleks, et kui kaart ostetud keegi ikka saali tuleks. Toon näite Ungarlaste Falco meeskonnast, BCL Marketing Meetingul sain tuttavaks ja rääkisime veidi hooajakaartidest jne. Nemad müüvad 1200 hooajakaarti 150€ga mis sisaldab AINULT Ungari meistriliiga põhiturniiri, kõik muud asjad on lisateenused mida saad juurde lisada. Meie ca 450 000 Tallinna linnas müüme 125€ga 120 hooajakaarti (millest ca 50% soodushinnaga noortesüsteem, fännklubi, mängijate lisakaardid jne) mis sisaldab PAF, BCL, VTB põhiturniir ja play-off + karikas ja EMV.

Seal arutledes, eks suurt rolli mängib siinkohal see, et Tallinnas on 4 meistriliiga korvpallivõistkonda (loeme Viimsi ka siia alla) ehk igas regioonis saad oma vajaduse lihtsamalt kätte, 4 meistriliiga jalgpalli meeskonda, 2 meistriliiga võrkpalli meeskonda jne st spordihuvilisel inimesel on spordi vaatamise kogemuse saamiseks väga suur valim ja tehaksegi harjumuspärane/lihtsam/huvitavam/odavama piletiga valik. Aga need on asjad mis küll mõjutavad meid kuid mida me muuta ei saa.

Peame lihtsalt arendama ja parendama visiooni kuidas inimestes huvi tekitada, kuidas saada rahvas saali ning kuidas neid saalis hoida, et Kadriorust Saku Suurhalli ei oleks liiga pikk tee mängu vaatamiseks ning tuleksid inimesed üle Harjumaa ning miks ka mitte üle Eesti mängudel. See on pikk pikk tee, aga ideed on olemas, nüüd on vaja rahulikumat hetke, et saaksime sinna teod juurde panna.


Korra tulen tagasi,BCL mängudel on nii Delfi bännerid, linnaekraanid ja sotsiaalmeedia erinevad kampaaniad, kuna meie turunduseelarve on väga piiratud siis kõike mida tahaks ei saa ja on vaja saadalolevatega parim teha (mailchimp, koostööpartnerite postitused/piletiloosid (jazz pesulad nt), EKL koostöö reklaam basketis ja mailid noorteklubidele ja nii edasi). Üks murekoht mida selles nö teavituskampaanias näen on spordiajakirjanduse tase korvpallis võrreldes jalgpalli/soccernetiga, intriigi peab looma ja sündmust peab kajastama suuremalt kui ta vbl on, et ka tavalugeja leiaks huvi - krt, peaks ikka saali minema ja seda pulli oma silmaga vaatama vms. Hetkel ma näen, et kõik on eeltöös natukene liiga ülevaatlik ja kuiv, siinkohal teeks ka üleskutse - kui keegi tunneb, et ta oskab väga hästi kirjutada ning tahaks "Suurtele ehk VTB/BCL" mängudele teha artikkleid, kirjutada ja vbl intervjueerida mehi nii et sellest saaks kokku vinge pressiteade mis paneks inimest kaaluma saali tulemist anna mulle märku - allan@bcstar.ee ja kindlasti leiame mingi toreda koostöö!
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Eesti-Läti Ühisliiga/KML 2021/2022

Postitus Postitas theundertaker »

Homme peaks siis tartu saama jälle 50 punktiga pähe!
Vasta