Eestlased välismaal

Üleüldine korvpallijutt
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Uhhuu »

NBA farmliiga tundub kõigist võimalikest mängupaikadest kõige keerukam, kus oma karjäärile taaskäivitust teha. See on ilmselt ainus profiliiga maailmas, kus tulemus ei loe ja käib üksnes individuaalne tõestamine. Lisaks on mängugraafik nii tihe, et treenimiseks, s.t füüsiliseks, tehniliseks ja taktikaliseks arendustööks ei jää sisuliselt üldse aega. Võttes veel arvesse, et Drell pole kaks kuud mänginud, siis ma kujutan ette, et ainuüksi rotatsiooni pääsemine saab olema suur väljakutse.

Imelik on lugeda, et Kalev kujutab endast mugavustsooni. Enamik kohalikke mängijaid on pigem loobunud Kaleviga liitumisest, kuna on kartnud, et ei pääse siin löögile. Kalevi pink on pikem kui oli Pesarol. Sel hooajal võib Hermeti või Vitolsi näitel öelda, et kui sa ei näita piisavalt head mängu, siis sa ei pruugi üldse väljakule pääseda või teenid minimaalselt mänguaega. Seega Drelli mänguaeg siin kindlasti garanteeritud polnuks, küll aga olnuks suureks abiks võimalus koguda alguses enesekindlust Eesti-Läti ühisliigast.

Kuna Drelli Itaalia-karjääriga seoses näib valitsevat üldine arusaam, et tegemist oli läbikukkumisega, siis ma toon välja eelmise hooaja statistika. See oli ainus hooaeg, kus Pesaros ei vahetunud peatreener (korduvalt) ja valitses töörahu. Drell kogus Itaalia kõrgliigas keskmiselt 16 mänguminutiga 5,8 punkti ja 2,5 lauapalli. Visketabavus kahestel oli 50% ja kolmestel 40%. +/- näitaja jäi minimaalselt miinusesse (-0,1). Drell jagas mänguaega Carlos Delfinoga. Delfino statistika oli kehvem nii kahestel (37%), kolmestel (37%) kui ka +/- näitaja osas (-2,3). Sellest hoolimata eelistas peatreener kindlalt Delfinot. See tähendas kohati täiesti jaburaid olukordi, nagu näiteks hooaja viimane mäng Milano vastu, kus Drell viskas täiusliku tabavuse juures 16 punkti, näitas hiilgavat +/- statistikat, kuid ei pääsenud viimasel veerandajal isegi väljakule ja Pesaro kaotas võidetava mängu. Drelli esimese hooaja kohta võib öelda, et ta polnud Saksamaa esiliigast tulles valmis täitma põhitegija rolli Serie A-s. Teisel hooajal sai Drellist täiskasvanud mängija, kes teenis vähem mänguaega kui väärinuks. See, mis juhtus sel hooajal, jääb aga ilmselt lõpuni arusaamatuks. Hooajaeelsetes mängudes algas kõik hästi. Uus peatreener rääkis, et Drelli peale on loodud spetsiaalselt mõned liikumised. Niipea aga kui põhihooaeg kätte jõudis, oli ta ühtäkki rünnakujoonisest välja lõigatud ja ta rolliks kujunes seisa-nurgas-ja-ära-sega. Sama stsenaariumi järgi otsustas jätkata ka järgmine peatreener.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Uhhuu »

Burgos kohtub Meistrite liiga play-in`i teises mängus Darüssafakaga. Kristian Kullamäel on uue peatreeneri esimeses mängus suurepärane võimalus tõestada, et ta väärib kohta rotatsioonis. Burgosel jäävad kohtumisest eemale tagamängijad Nikolic ja McGee.

https://www.youtube.com/watch?v=LsvdhAB3owg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.championsleague.basketball/ ... b=boxscore" onclick="window.open(this.href);return false;

Kell 19:30 algavas play-in mängus teeb tõenäoliselt oma eurosarja debüüdi Mikk Jurkatamm. Treviso kohtub Lavriouga, kelle ridadesse kuulub eelmisel hooajal Raplas mänginud Al-Wajid Aminu.

https://www.youtube.com/watch?v=u53pm2G2DW8" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.championsleague.basketball/ ... b=boxscore" onclick="window.open(this.href);return false;
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas NoName »

Need Burgose tagamehed ei ole hetketasemest küll kuskilt otsast Kullamäest paremad. Ainult uhkematest riikidest ja kõlavamate nimedega.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Uhhuu »

Väga kehv esitus Burgose poolt. Isegi kui arvesse võtta, et neil oli all kahenädalane mängupaus, millest suur osa veedeti koroonaisolatsioonis. 25 pallikaotust on Meistrite liiga valitseva meistri kohta uskumatu number. Põhimängujuhi arvele jäi neid seejuures seitse ja ta suutis juba esimese nelja minutiga teha kolm jõhkralt halba pallikaotust. Ma ei tea, millised nõuded Kullamäele on esitatud, aga ootaks talt enam teravust. Seda enam, et keegi teine Burgose poolelt pole võimeline seda tegema. Koondisemängudega võrreldes tegutses ta harjumatult taltsalt. Burgosel on kahe päeva pärast võimalus vigade paranduseks, aga sellise etteaste pealt on raske näha, et nad suudaksid oma eurohooaega päästa.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas NoName »

Kullamäe jah mõneti passiivne. Lisaks põrgatamisega vahel raskusi. Keegi teine peaks justkui kõrval olema, kes surve all aidata suudab. Aga noh, eks mõistetav ka. Kui sind niimoodi nädalast nädalasse solgutatakse, siis on teatud ebakindlus kindlasti loomulik.
East
Kasutaja
Postitusi: 1032
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas East »

Kullamäe on selles mõttes kehvas seisus, et ta peab olude sunnil tegelema platsil asjadega, mis pole teps tema tugevamad küljed - näiteks palli ületoomine. Tahaks näha teda rohkem number kahe peal, aga kuna Burgose koosseisuga on nagu on, siis valikut pole.

Hispaanias räägitakse muidu, et Nikolic jäi veel vigastuse tõttu eemale, kuid McGee pidavat klubist lahkumas olema. Loodetavasti toob see Kullamäele veel mänguminuteid.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Uhhuu »

Mikk Jurkatamm jäi oma eurodebüüdil kahjuks statisti rolli, aga Treviso pääses eurosarjas järgmisesse ringi. See mäng jättis Kreeka korvpalliliiga tasemest päris halva mulje. Itaalia liiga kolmeteistkümnes alistas kahel korral väga kindlalt Kreeka liiga kuuenda koha meeskonna, kusjuures Treviso poole peal ei teinud kaasa ei põhitsenter ega põhi number kolm. Lavrio meenutas pigem Itaalia esiliiga meeskonda. Kui nüüd Burgos suudaks korda saata väikese ime ja neljapäeval Darüssafaka alistada, siis nad satuksid Trevisoga samasse alagruppi ja loodetavasti saaks näha noorte eestlaste mõõduvõttu.
Taviidas
Uus kasutaja
Postitusi: 6
Liitunud: 27 Juul 2021, 13:44

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Taviidas »

keegi Kotsari mängu streami jagab?
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Uhhuu »

Belgradi Partizan vs Hamburg Towers:

http://live.jokerswidget.org/freelivema ... 57430.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://live.jokerswidget.org/freelivema ... 07070.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://score360.tv/en/match/partizan-hamburg" onclick="window.open(this.href);return false;
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas NoName »

Lessort domineerib Kotsarit nii julmalt, et selle põhjal ilmselt mõnigi Euroliiga klubi teeb skautingus parandusi. Niivõrd ühekülgset keskmängijate duelli ei mäletagi.
Maksim Arket
Kasutaja
Postitusi: 33
Liitunud: 01 Sept 2021, 18:55

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Maksim Arket »

NoName kirjutas:Lessort domineerib Kotsarit nii julmalt, et selle põhjal ilmselt mõnigi Euroliiga klubi teeb skautingus parandusi. Niivõrd ühekülgset keskmängijate duelli ei mäletagi.
Seda oli päris julm vaadata jah, ikka täitsa teine tase. Kotsar sai muidugi kiirelt kaks viga ka ehk pidi mitmes olukorras passiivsem olema
sveiks
Kasutaja
Postitusi: 112
Liitunud: 06 Juun 2018, 14:22

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas sveiks »

Uhhuu kirjutas:Mikk Jurkatamm jäi oma eurodebüüdil kahjuks statisti rolli, aga Treviso pääses eurosarjas järgmisesse ringi. See mäng jättis Kreeka korvpalliliiga tasemest päris halva mulje. Itaalia liiga kolmeteistkümnes alistas kahel korral väga kindlalt Kreeka liiga kuuenda koha meeskonna, kusjuures Treviso poole peal ei teinud kaasa ei põhitsenter ega põhi number kolm. Lavrio meenutas pigem Itaalia esiliiga meeskonda. Kui nüüd Burgos suudaks korda saata väikese ime ja neljapäeval Darüssafaka alistada, siis nad satuksid Trevisoga samasse alagruppi ja loodetavasti saaks näha noorte eestlaste mõõduvõttu.
Ma ei mäleta, kas ma olen sel teemal siin foorumis või mujal jauranud. Igastahes, Kreeka liiga tase ei olegi midagi ulmelist. Viimasel paaril hooajal, kui Olympiakos veel kõrvale jäi, oleks Cramole ikka mestik pettumus olnud, kui medalita jääduks. Seega on ka kõikide eestlaste Kreeka esiliiga statistika paras huumorinurk. Sama kehtib kõiksugu Leedu jne. liigade kohta. 1-2 tiimi on tasemel, aga teised on ikka täiesti Eesti keskmikega võrdsed.
Maxi
Kasutaja
Postitusi: 687
Liitunud: 23 Mai 2013, 23:27

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Maxi »

Jep, me vist omavahel kunagi ka arutasime seda teemat. Kreeka on ikkagi suht väikese rahvaarvuga riik ja majandus on neil pikalt olnud võrdlemisi kehvas olukorras. Päeva lõpuks raha pole, et meistriliiga oleks ühtlasel ja kõrgel tasemel. Seal Lavrios saab päris palju minuteid ka eelmisel hooajal Raplas suht mittemidagi ütleva hooaja teinud Nigeeria prints Aminu. See juba ütleb klubi taseme kohta nii mõndagi
Tartust
Kasutaja
Postitusi: 721
Liitunud: 31 Mai 2008, 13:31
Asukoht: Tartu

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas Tartust »

sveiks kirjutas:
Uhhuu kirjutas:Mikk Jurkatamm jäi oma eurodebüüdil kahjuks statisti rolli, aga Treviso pääses eurosarjas järgmisesse ringi. See mäng jättis Kreeka korvpalliliiga tasemest päris halva mulje. Itaalia liiga kolmeteistkümnes alistas kahel korral väga kindlalt Kreeka liiga kuuenda koha meeskonna, kusjuures Treviso poole peal ei teinud kaasa ei põhitsenter ega põhi number kolm. Lavrio meenutas pigem Itaalia esiliiga meeskonda. Kui nüüd Burgos suudaks korda saata väikese ime ja neljapäeval Darüssafaka alistada, siis nad satuksid Trevisoga samasse alagruppi ja loodetavasti saaks näha noorte eestlaste mõõduvõttu.
Ma ei mäleta, kas ma olen sel teemal siin foorumis või mujal jauranud. Igastahes, Kreeka liiga tase ei olegi midagi ulmelist. Viimasel paaril hooajal, kui Olympiakos veel kõrvale jäi, oleks Cramole ikka mestik pettumus olnud, kui medalita jääduks. Seega on ka kõikide eestlaste Kreeka esiliiga statistika paras huumorinurk. Sama kehtib kõiksugu Leedu jne. liigade kohta. 1-2 tiimi on tasemel, aga teised on ikka täiesti Eesti keskmikega võrdsed.
Ee? Suht offtopic, aga Lietkabelis mängib eurocupi täiesti edukalt. Alistatud Prantsuse kõrgliiga klubisi jne. Utena Juventus võitis hooaja alguses Bambergi ning Cramo sai neist jeeli-jeeli jagu. Kreekas on Promitheas eurocupi sats näiteks. Ateena AEK ka traditsiooniliselt kõva olnud jne. Seega öelda, et ülejäänud klubid nendes riikides on võrreldavad Rakvere Tarva, Ogrede või kurat teab millega on ikka natuke palju (jutt käib keskmisest tasemest). Eesti-Läti ühisliigast on mõlemad liigad igaljuhul üldtasemelt tugevamad. Üleüldiselt olen ma muidugi nõus jah, et Kreeka liigat Euroopa tugevamate hulka lugeda on natuke naljakas/imelik.
(Y)
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eestlased välismaal

Postitus Postitas NoName »

AEK-l on alati suhteliselt esinduslik koosseis. Iseasi, kas sealt midagi tuleb.

Üldiselt mulle tundub Kreeka liigaga, et nad on korvpalli versioon Serie A-st. Kusagil 90ndatel ja 00ndate alguses oli hiilgeaeg, kus PAO-OLY kõrval olid kõvad ka PAOK, AEK, Aris ja mööndustega Iraklis, Peristeri, Maroussi, aga praeguseks on muututud Euroopa mõistes pigem lihtsalt üle keskmise liigaks.
Vasta