Kalev/Cramo head ja vead

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 342
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas bckalev-cramo »

toivo kirjutas:Eks meediakajastus sõltub suuresti tulemustest.
Kui BCL kval.turniir võideti või CSKA-le ära pandi, siis oli korralik hosianna, aga kui tulid mannetud kaotused, siis "peksti läbi." Kui tuleb võitluslik kaotus selgelt tugevama vastase vastu, siis saad vbla mõned tunnustavad sõnad, aga muidu on lihtne - kui võidad oled kõva, kui kaotad siis mitte.

Ega Flora (ja teised Eesti jalkaklubid samuti) sai ka varasematel aastatel korralikult puid alla, kui järjekordselt mingilt Gibralatari vms mudaliiga klubilt esimeses ringis tappa saadi.

Nõus muidugi, et tulemus mõjutab kajastatust. Aga pigem üritan selleni jõuda, et mis tooniga kajastatakse eelnevalt ning mis tooniga kajastatakse kaotusi .

Nagu kuskil teemas mainisin, kõik meie välisliigade konkurendid on meist kordades kui mitte kümnetes kordades suurtemate eelarvetega ning peaks paberi peal olema kõvasti tugevamad meeskonnad kuid ikkagi ehitatakse üles õhulosse, et vot see on sats mida kindlasti peaks võitma (näiteks Oostende, kelle eelarve peaks olema ligi 5-7 miljonit) selle asemel, et tugev vastane keda võiks üllatada. Ning siis tulebki mängu resultaat aga kuna eelnevalt on tehtud niiöelda "kohustuslikuks võiduks mäng" ja tuleb kaotus siis see emotsiooni vahe on see mis mängib.

Aga veelkord see vaid minu arvamus, et ajakirjandus ja meedia mis jõuab meeletu arvu inimesteni võiks korvpallis olla spordiala jaoks positiivsemalt ja intrigeerivamalt üles ehitatud kui ennetamiste ja tagantjärele targutamistele (analüüs on hea kui see näeb asja mõlema nurga alt) mis omakorda aitaks ala kasvule nii Eesti-Läti Ühisliigas, VTB Ühisliigas kui ka üldisemalt korvpallile.
East
Kasutaja
Postitusi: 1027
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas East »

Mis meediakajastust puudutab, siis ma nõus sellega, et võrkpall ja jalgpall mõneti paremas seisus. Jalgpall on spordialana niikuinii enam pildis ning kohalikul tasandil on Soccernet, mis kajastab teatud teemasid põhjalikumalt, sh kohalike klubide hingeelu. Võrkpallis on jällegi olemas entusiastid, kes ala väga hästi pildis hoiavad - Rinaldo käis siit juba läbi, aga ka Märt Roosna on minu meelest suutnud äärmiselt osavalt võrkpalli aktuaalsena hoida.

Mis korvpalli puudutab, siis minu meelest on suurim probleem see, et puudub korralik kirjutava meedia väljund. Ma varemgi välja toonud, et füüsilisel kujul ajalehtedes või meediaportaalides ilmuvad peamiselt igavad refereeringud ja faktinentimised stiilis "Kalev võitis klubi X" või "Kalev kaotas klubile Y". See on igav ning ei tekita huvi isegi enam korvpallifännis, rääkimata siis mingist suvalisest Jaagust. Samamoodi ei tekita sellisel kujul uudised mingil moel klubiga ühtsustunnet.

Ka Korvpall24.ee on selles suhtes halvema nišiga kui Soccernet - esiteks on ta maksemüüri taga (ainult entusiastid maksavad, mis tähendab, et suvaline Jaak ei satu seda jälgima) ning teiseks ilmuvad seal ainult kas intervjuud mängijatega või samamoodi refereeringud mängutulemustest. Ka on selle lähenemine korvpalli kajastamisele olnud kuidagi liiga turvaline - kui Soccernetis tuuakse aeg-ajalt esile ka mõni teravam valukoht või lausa skandaal, siis Korvpall24 poolt ei mäleta, et kedagi oleks julgetud kritiseerida või et oleks mõnda sellist teravamat artiklit tehtud, rääkimata siis kuulujutu tasandil info avaldamisest (a la suvine mängijateturg). Puudub igasugune põnevus ja intriig.

Selline kvaliteetsem, põnevam, sisukam ajakirjandus on korvpalli puhul koondunud podcastidesse (näiteks Mängumehed), kuid selle probleem on jällegi piiratud jälgijaskond - neid viitsivad kuulata inimesed, kes on korvpallile juba näpu andnud. Seesama suvaline Jaak, kes satub ehk korra aastas korvpallisaali, ei hakka podcaste kuulama ning see info ei jõua temani.

Ehk et pikk jutt lühidalt - korvpalli puhul on kadumas side suurema jälgijaskonnaga. Infokanaleid, mis on mõeldud korvpallifännidele, justkui on, kuid selline põnevam, kvaliteetsem info ei jõua nende inimesteni, kes seni korvpalli väga tugevalt fännanud ei ole.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas vaim564 »

Kui kandepinna laienemisest rääkida, siis avaldab oma mõju seegi, et jalgpalli kannab üle ETV, mis on laia vaatajaskonnaga ja vabalevis kanal. Korvpall on tõrjutud nišikanalitesse, mis jäävad juba väljapoole põhipakette ja mida viitsivad kinni maksta vaid entusiastid, juba sellepärast, et kõiksuguseid maksumüüre tekib nagu seeni pärast vihma ja siis sa juba peadki tegema valiku, mille eest sa maksad ja mille eest mitte. See tähendab just seda, et ala on suunatud kitsale seltskonnale, aga sellist laiemat teadvustamist ei toimu.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 342
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas bckalev-cramo »

vaim564 kirjutas:Kui kandepinna laienemisest rääkida, siis avaldab oma mõju seegi, et jalgpalli kannab üle ETV, mis on laia vaatajaskonnaga ja vabalevis kanal. Korvpall on tõrjutud nišikanalitesse, mis jäävad juba väljapoole põhipakette ja mida viitsivad kinni maksta vaid entusiastid, juba sellepärast, et kõiksuguseid maksumüüre tekib nagu seeni pärast vihma ja siis sa juba peadki tegema valiku, mille eest sa maksad ja mille eest mitte. See tähendab just seda, et ala on suunatud kitsale seltskonnale, aga sellist laiemat teadvustamist ei toimu.
https://www.delfi.ee/artikkel/79009880/ ... a-hea-meel" onclick="window.open(this.href);return false; (minu mäletamistjärgi oli seal väga palju poleemikat, et järsku tulid ka ERRi Premium liiga mängud, aga kui EJL on raha siis miks mitte, hea käik. Lõppude lõpuks räägib ikkagist raha- ERRis VTB Ühisliiga näitamine tähendaks, meie toetajate reklaamminutite kadumist, ülekannete tegemise kulu kandmist ehk:
- kaotaksime sponsorite näol raha,sest nende reklaame ei saaks näidata
- kaotaksime raha, sest peaksime kinni maksma tootmiskulud
- kaotaksime raha Delfi/Inspira sponsordiili näol

https://sport.ohtuleht.ee/573664/miks-k ... nil-ei-ole" onclick="window.open(this.href);return false;
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas vaim564 »

Loomulikult seab raha paljud asjad paika. Praegu on positiivne vähemalt see, et mänge kannab üle ka Delfi, mis peaks olema laiemalt jälgitav kanal. Just kommertstelevisiooni osas (TV3, K2) olen ma tähele pannud, et spordiülekandeid on hakatud suunama nišikanalitesse. Nt TV6 kannab üle veel vaid rahvuskoondise mänge.
East
Kasutaja
Postitusi: 1027
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas East »

Nõus, et väga palju räägib raha, aga samas - ma eeldaks, et alaliit ei otsi ainult kõige odavamat varianti, vaid varianti, mis aitaks ala populariseerimisele enim kaasa. Kui ETV peale finantsiliselt hammas ei hakka, siis Eestis on veel mitu telekanalit, kellega annaks kaubelda, et saada mängud hea vaadatavusega eetriaega ja nö põhikanalisse. Minu meelest ei tohiks olla eesmärgiks olla saada lihtsalt mingi märk kuhugi kirja stiilis "korvpall teleekraanil - check", vaid igal tegevusel peaks olema eesmärk, mida saavutada tahetakse.

Kui rääkida konkreetselt korvpalliliidust, siis ala populariseerimisel on vähemalt minu meelest tehtud väga imelikke otsuseid.

1) Ajakirja enam välja ei anta.
2) Korvpalli näitamine on surutud telekas nišikanalitesse, mis pole paljudele kättesaadav ning mis ei teeni ala laiadesse massidesse toomise eesmärki.
3) PAF Eesti-Läti liiga kontseptsioon ja turundus on üks suur küsimärk. Koduleht on ebamugav ja seal ilmuvad uudised on jällegi tuimad tulemuste edastamised. Liiga visuaalne pool tundub üsna amatöörlik. Puudub igasugune enda entertainment content - tootku mingit videosisu, mis näitaks klubide köögipoolt, võistlusi mängijate vahel jmt. Toogu samamoodi mingeid suunamudijaid või muid kuulsusi nendesse võistlustesse sisse. Lisaks, kas Eesti poolelt keegi üldse selle liiga sotsiaalmeedia kanali(te)ga tegeleb? Mulle tundub, et Instagramis askeldatakse seal ka peamiselt lätlaste poolt, sest kui suvel Eesti klubide kohta mingid uudised tulid, siis toimis see selliselt, et korra nädalas lajatati kõik korraga üles. Et mis see point on? Liigat võiks arendada kui brändi, aga meil toimib see kuidagi eriskummaliselt ja juhuslikult.
4) Üks miinimumhind piletitele? Esiteks, mis on selle meetme eesmärk? Et vältida olukorda, kus Pärnu klubi röövib odavama piletihinnaga Tartu fänni enda saali ära? Kas meil on kuskil Eestis mingi hull publiku üleküllus, et on tarvis kehtestada miinimumhinda? Vabandust, kuid ma ei ole täheldanud, et ükski saal oleks puupüsti täis olnud - pigem on enamasti saalid pooltühjad, mõne erandiga. Teise asjana tuleks korra mõelda ka sellele, et inimeste ostuvõime on piirkonniti siiski erinev ning see pole normaalne, et kõigi piirkondade klubide fännidele lajatatakse ühtmoodi hinnaga. Kui vähendatakse inimeste ligipääsu korvpallimängule, siis kaotatakse sellega ala populaarsust. See süveneb ajas.
5) Basket.ee lehekülg - jällegi täiesti mõttetu moodustis, mis on ajale jalgu jäänud.

Korvpalliliit võiks sellest aru saada, et raha tuleb sinna, kus on inimesed ja jälgijaskond. Kui selle nimel ei pingutata, et korvpall oleks kõigile inimestele hästi kättesaadav, siis mingi hetk marginaliseerubki see ala võrdlemisi ära. Üks asi on sportlikule edule vundamendi rajamine läbi noortetöö propageerimise, aga teine sama oluline asi on ka korvpalli üleüldine kajastamine ning meediatöö. Ma julgen öelda, et alaliit elab selle viimase osas alles kuskil 2010. aastas. Võtke lahti jalgpalliliidu kodulehekülg ning vaadake mitmest inimesest sealne avalike ja koostöösuhete osakond koosneb. Kas keegi tahab siia kõrvale välja tuua, et mitme inimesega korvpalliliit hetkel turundus- ja kommunikatsioonitööd teeb?
Viimati muutis East, 28 Dets 2021, 16:40, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas marxx762 »

East kirjutas:Nõus, et väga palju räägib raha, aga samas - ma eeldaks, et alaliit ei otsi ainult kõige odavamat varianti, vaid varianti, mis aitaks ala populariseerimisele enim kaasa. Kui ETV peale finantsiliselt hammas ei hakka, siis Eestis on veel mitu telekanalit, kellega annaks kaubelda, et saada mängud hea vaadatavusega eetriaega ja nö põhikanalisse. Minu meelest ei tohiks olla eesmärgiks olla saada lihtsalt mingi märk kuhugi kirja stiilis "korvpall teleekraanil - check", vaid igal tegevusel peaks olema eesmärk, mida saavutada tahetakse.

Kui rääkida konkreetselt korvpalliliidust, siis ala populariseerimisel on vähemalt minu meelest tehtud väga imelikke otsuseid.

1) Ajakirja enam välja ei anta.
2) Korvpalli näitamine on surutud telekas nišikanalitesse, mis pole paljudele kättesaadav ning mis ei teeni ala laiadesse massidesse toomise eesmärki.
3) PAF Eesti-Läti liiga kontseptsioon ja turundus on üks suur küsimärk. Koduleht on ebamugav ja seal ilmuvad uudised on jällegi tuimad tulemuste edastamised. Liiga visuaalne pool tundub üsna amatöörlik. Puudub igasugune enda entertainment content - tootku mingit videosisu, mis näitaks klubi köögipoolt, võistlusi mängijate vahel jmt. Toogu samamoodi mingeid suunamudijaid või muid kuulsusi nendesse võistlustesse sisse. Lisaks, kas Eesti poolelt keegi üldse selle liiga sotsiaalmeedia kanali(te)ga tegeleb? Mulle tundub, et Instagramis askeldatakse seal ka peamiselt lätlaste poolt, sest kui suvel Eesti klubide kohta mingid uudised tulid, siis toimis see selliselt, et korra nädalas lajatati kõik korraga üles. Et mis see point on? Liigat võiks arendada kui brändi, aga meil toimib see kuidagi eriskummaliselt ja juhuslikult.
4) Üks miinimumhind piletitele? Esiteks, mis on selle meetme eesmärk? Et vältida olukorda, kus Pärnu klubi röövib odavama piletihinnaga Tartu fänni enda saali ära? Kas meil on kuskil Eestis mingi hull publiku üleküllus, et on tarvis kehtestada miinimumhinda? Vabandust, kuid ma ei ole täheldanud, et ükski saal oleks puupüsti täis olnud - pigem on enamasti saalid pooltühjad, mõne erandiga. Teise asjana tuleks korra mõelda ka sellele, et inimeste ostuvõime on piirkonniti siiski erinev ning see pole normaalne, et kõigi piirkondade klubide fännidele lajatatakse ühtmoodi hinnaga. Kui vähendatakse inimeste ligipääsu korvpallimängule, siis kaotatakse sellega ala populaarsust. See süveneb ajas.
5) Basket.ee lehekülg - jällegi täiesti mõttetu moodustis, mis on ajale jalgu jäänud.

Korvpalliliit võiks sellest aru saada, et raha tuleb sinna, kus on inimesed ja jälgijaskond. Kui selle nimel ei pingutata, et korvpall oleks kõigile inimestele hästi kättesaadav, siis mingi hetk marginaliseerubki see ala võrdlemisi ära. Üks asi on sportlikule edule vundamendi rajamine läbi noortetöö propageerimise, aga teine sama oluline asi on ka korvpalli üleüldine kajastamine ning meediatöö. Ma julgen öelda, et alaliit elab selle viimase osas alles kuskil 2010. aastas. Võtke lahti jalgpalliliidu kodulehekülg ning vaadake mitmest inimesest sealne avalike ja koostöösuhete osakond koosneb. Kas keegi tahab siia kõrvale välja tuua, et mitme inimesega korvpalliliit hetkel turundus- ja kommunikatsioonitööd teeb?
Väga head ja õiged mõtted kogu selle kossuliidu töö kohapealt. Olen 100% sinuga samal arvamusel. Kirjutasin hiljaaegu ühes teises teemas, et minuarust EKL-is on täiesti seisev vesi, kus pole viimase viie aasta jooksul peale korvpallikodu loomise mitte midagi muutunud.

Korvpalliliit võttis hiljaaegu tööle Andrus Nilk'i meedia alal (täpset ametinimetust ei mäleta), ma ei ole küll tundnud / näinud, et miskit oleks muutunud.

OFFTOPIC:
Kuulasin eile Betsafe jalkagurusid, seal oli külas Hr Pohlak. Kes veel seda kuulanud pole, siis võtan selle pea kahe tunnise saate lühidalt kokku: "See viis kuidas Eesti jalgpalli aastate jooksul arendatud, on laitmatu ja paremini ei saa midagi teha."

Vähemalt jalkas on euroopast tulevad plekki, mida saab ala mingisuguseks arengukski ära kasutada.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 342
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas bckalev-cramo »

marxx762 kirjutas:
East kirjutas:Nõus, et väga palju räägib raha, aga samas - ma eeldaks, et alaliit ei otsi ainult kõige odavamat varianti, vaid varianti, mis aitaks ala populariseerimisele enim kaasa. Kui ETV peale finantsiliselt hammas ei hakka, siis Eestis on veel mitu telekanalit, kellega annaks kaubelda, et saada mängud hea vaadatavusega eetriaega ja nö põhikanalisse. Minu meelest ei tohiks olla eesmärgiks olla saada lihtsalt mingi märk kuhugi kirja stiilis "korvpall teleekraanil - check", vaid igal tegevusel peaks olema eesmärk, mida saavutada tahetakse.

Kui rääkida konkreetselt korvpalliliidust, siis ala populariseerimisel on vähemalt minu meelest tehtud väga imelikke otsuseid.

1) Ajakirja enam välja ei anta.
2) Korvpalli näitamine on surutud telekas nišikanalitesse, mis pole paljudele kättesaadav ning mis ei teeni ala laiadesse massidesse toomise eesmärki.
3) PAF Eesti-Läti liiga kontseptsioon ja turundus on üks suur küsimärk. Koduleht on ebamugav ja seal ilmuvad uudised on jällegi tuimad tulemuste edastamised. Liiga visuaalne pool tundub üsna amatöörlik. Puudub igasugune enda entertainment content - tootku mingit videosisu, mis näitaks klubi köögipoolt, võistlusi mängijate vahel jmt. Toogu samamoodi mingeid suunamudijaid või muid kuulsusi nendesse võistlustesse sisse. Lisaks, kas Eesti poolelt keegi üldse selle liiga sotsiaalmeedia kanali(te)ga tegeleb? Mulle tundub, et Instagramis askeldatakse seal ka peamiselt lätlaste poolt, sest kui suvel Eesti klubide kohta mingid uudised tulid, siis toimis see selliselt, et korra nädalas lajatati kõik korraga üles. Et mis see point on? Liigat võiks arendada kui brändi, aga meil toimib see kuidagi eriskummaliselt ja juhuslikult.
4) Üks miinimumhind piletitele? Esiteks, mis on selle meetme eesmärk? Et vältida olukorda, kus Pärnu klubi röövib odavama piletihinnaga Tartu fänni enda saali ära? Kas meil on kuskil Eestis mingi hull publiku üleküllus, et on tarvis kehtestada miinimumhinda? Vabandust, kuid ma ei ole täheldanud, et ükski saal oleks puupüsti täis olnud - pigem on enamasti saalid pooltühjad, mõne erandiga. Teise asjana tuleks korra mõelda ka sellele, et inimeste ostuvõime on piirkonniti siiski erinev ning see pole normaalne, et kõigi piirkondade klubide fännidele lajatatakse ühtmoodi hinnaga. Kui vähendatakse inimeste ligipääsu korvpallimängule, siis kaotatakse sellega ala populaarsust. See süveneb ajas.
5) Basket.ee lehekülg - jällegi täiesti mõttetu moodustis, mis on ajale jalgu jäänud.

Korvpalliliit võiks sellest aru saada, et raha tuleb sinna, kus on inimesed ja jälgijaskond. Kui selle nimel ei pingutata, et korvpall oleks kõigile inimestele hästi kättesaadav, siis mingi hetk marginaliseerubki see ala võrdlemisi ära. Üks asi on sportlikule edule vundamendi rajamine läbi noortetöö propageerimise, aga teine sama oluline asi on ka korvpalli üleüldine kajastamine ning meediatöö. Ma julgen öelda, et alaliit elab selle viimase osas alles kuskil 2010. aastas. Võtke lahti jalgpalliliidu kodulehekülg ning vaadake mitmest inimesest sealne avalike ja koostöösuhete osakond koosneb. Kas keegi tahab siia kõrvale välja tuua, et mitme inimesega korvpalliliit hetkel turundus- ja kommunikatsioonitööd teeb?
Väga head ja õiged mõtted kogu selle kossuliidu töö kohapealt. Olen 100% sinuga samal arvamusel. Kirjutasin hiljaaegu ühes teises teemas, et minuarust EKL-is on täiesti seisev vesi, kus pole viimase viie aasta jooksul peale korvpallikodu loomise mitte midagi muutunud.

Korvpalliliit võttis hiljaaegu tööle Andrus Nilk'i meedia alal (täpset ametinimetust ei mäleta), ma ei ole küll tundnud / näinud, et miskit oleks muutunud.

OFFTOPIC:
Kuulasin eile Betsafe jalkagurusid, seal oli külas Hr Pohlak. Kes veel seda kuulanud pole, siis võtan selle pea kahe tunnise saate lühidalt kokku: "See viis kuidas Eesti jalgpalli aastate jooksul arendatud, on laitmatu ja paremini ei saa midagi teha."

Vähemalt jalkas on euroopast tulevad plekki, mida saab ala mingisuguseks arengukski ära kasutada.

Teoorias peaks FIBA'l ka mingit raha olema, sest olen tüdrukute korvpalli raames töötanud projektidega kus FIBA 50% eelarvest investeerinud. Kas, kus ja mis projekte veel toetatakse kahjuks ei tea.
Streliitsia
Uus kasutaja
Postitusi: 5
Liitunud: 26 Jaan 2022, 10:41

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas Streliitsia »

Kas foorumi adminnid pole mõelnud seda foorumit mobiilisõbralikuks teha?
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 342
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas bckalev-cramo »

Streliitsia kirjutas:Kas foorumi adminnid pole mõelnud seda foorumit mobiilisõbralikuks teha?
Kuna tegemist suhteliselt vana versiooniga, siis selle "värskendamisega" on meie it partneri sõnul see mure, et kogu olemasolev info ja teemad kaoks ära, hetkel oleme pigem hoidnud seda joont, et hoiame kogu arhiivi ilusti alles.

Kes IT valdkonnas targem võib sõna sekka öelda, kas ja kui reaalne oleks seda teha nii, et sisu ja kasutajad jms kõik säiliks...
kiiver
Kasutaja
Postitusi: 31
Liitunud: 31 Okt 2020, 18:33

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas kiiver »

bckalev-cramo kirjutas:
Streliitsia kirjutas:Kas foorumi adminnid pole mõelnud seda foorumit mobiilisõbralikuks teha?
Kuna tegemist suhteliselt vana versiooniga, siis selle "värskendamisega" on meie it partneri sõnul see mure, et kogu olemasolev info ja teemad kaoks ära, hetkel oleme pigem hoidnud seda joont, et hoiame kogu arhiivi ilusti alles.

Kes IT valdkonnas targem võib sõna sekka öelda, kas ja kui reaalne oleks seda teha nii, et sisu ja kasutajad jms kõik säiliks...

Tundub, et siin praegu on phpBB 2.0.x? phpBB ka ametliku converteri välja lasknud aga see eeldab, et uus ja vana versioon on samal sitel - dokumentatsioon. Eks tark oleks vist mingisugune backup teha ja mõnes teises masinas enne proovida mis välja tuleb.
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas toivo »

On klubi kontoripoolel tehtud mingi stsenaarium juhuks, kui nüüd Venemaa tungibki Ukrainale kallale?

Mõnes mõttes võiks olla arusaadav, et mängitakse praegune VTB hooaeg lõpuni, aga uuel hooajal oleks ilmselt väga raske avalikkusele põhjendada, et miks jälle "Venemaa lahtistel meistrivõistlustel" kaasa lüüakse.
Roy
Kasutaja
Postitusi: 39
Liitunud: 06 Okt 2021, 13:02

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas Roy »

Lihtsalt infoks, et Venemaa on oma vägedega 2014 aastast Ukrainas olnud.
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja
Postitusi: 709
Liitunud: 30 Juul 2007, 22:54
Asukoht: Cramo City

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas BCKLV »

toivo kirjutas:On klubi kontoripoolel tehtud mingi stsenaarium juhuks, kui nüüd Venemaa tungibki Ukrainale kallale?

Mõnes mõttes võiks olla arusaadav, et mängitakse praegune VTB hooaeg lõpuni, aga uuel hooajal oleks ilmselt väga raske avalikkusele põhjendada, et miks jälle "Venemaa lahtistel meistrivõistlustel" kaasa lüüakse.
Viis kuud tagasi ei saadud sellest küsimusest aru. Vahepeal on reality check veel Valgevene ja Kasahstani osas toimunud. Fännina oleks hea teada, kui Kalev/Cramo oleks valmis selgroogu näitama.
bckalev-cramo kirjutas:Kas sa oskad põhjendada miks BC Kalev/Cramo peaks loobuma Euroopa mõistes super tasemega liigas osalemisest? Sellepärast, et teised on seda teinud?
Tartust
Kasutaja
Postitusi: 721
Liitunud: 31 Mai 2008, 13:31
Asukoht: Tartu

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas Tartust »

BCKLV kirjutas:
toivo kirjutas:On klubi kontoripoolel tehtud mingi stsenaarium juhuks, kui nüüd Venemaa tungibki Ukrainale kallale?

Mõnes mõttes võiks olla arusaadav, et mängitakse praegune VTB hooaeg lõpuni, aga uuel hooajal oleks ilmselt väga raske avalikkusele põhjendada, et miks jälle "Venemaa lahtistel meistrivõistlustel" kaasa lüüakse.
Viis kuud tagasi ei saadud sellest küsimusest aru. Vahepeal on reality check veel Valgevene ja Kasahstani osas toimunud. Fännina oleks hea teada, kui Kalev/Cramo oleks valmis selgroogu näitama.
bckalev-cramo kirjutas:Kas sa oskad põhjendada miks BC Kalev/Cramo peaks loobuma Euroopa mõistes super tasemega liigas osalemisest? Sellepärast, et teised on seda teinud?
Tsiteerin: Kas sa oskad põhjendada miks BC Kalev/Cramo peaks loobuma Euroopa mõistes super tasemega liigas osalemisest? Sellepärast, et teised on seda teinud?

Värskendage mälu kui eksin, aga minu meelest oli see Kalev Cramo bosside põhjendus mitu aastat, et teeme senikaua, kuni veel mõni mitte Vene/Valgevene või Kasashtani sats seal on. Hea siis veel, et Poolakad alles on.
Eks see osalemine ise sõltub ilmselt lõpptulemusena sellest, mis tasemel rahvusvaheline konflikt eskaleerub. Kui suuremaks, kui 2014, siis ma oskaks juba niigi nimetada vähemalt ühte parteid Eestis, kellele see Kalevi osalemine hambusse jääks. Aga ärgem mingem poliitiliseks. Usun, et Cramol vast mingi backup plan ikkagi on.
(Y)
Vasta