VTB Ühisliiga 2021/2022
Re: VTB Ühisliiga 2021/2022
Kui jätkavad siis kutsun kõiki eestis toimuvaid mänge boikoteerima. Las mängivad tühjas saalis…
Mida siin venitada on, tehke omapoolne otsus ja pressikas ära, hiljem vormistate. Ideaalis võiks muidugi Zielona Goraga ühiselt seda teha."Siin pole otseselt midagi mõelda, kuid paraku ei käi Vabariigi aastapäeval asjad nii kiiresti," lausus Kask.
Ma usun, et poolakate otsus loobuda on tundide või hiljemalt tänase päeva küsimus.toivo kirjutas:Mida siin venitada on, tehke omapoolne otsus ja pressikas ära, hiljem vormistate. Ideaalis võiks muidugi Zielona Goraga ühiselt seda teha."Siin pole otseselt midagi mõelda, kuid paraku ei käi Vabariigi aastapäeval asjad nii kiiresti," lausus Kask.
Nii väga kui ma sporti ei taha poliitikaga siduda ja pean VTBd suurepäraseks väljundiks euroopas, ületas Venemaa piiri ja muud varianti pole.
Was good while it lasted, tšaubaka.
Was good while it lasted, tšaubaka.
Vaatasin nostalgilises mõttes esimese võidu VTBs üle. 12/01/2011
Kalev 77- 70 Asseco Prokom
Algviisik:
Tanel Sokk- 4p,2l,2rs
Gert Dorbek- 8p, 6l, 1rs
Gregor Arbet- 10p,2l,2rs
Joosep Toome- 16p,5l
Michael Dunigan (päris elajas vend oli ikka)- 9p, 14l, 2rs.; lisaks pani veel Rait Keerles 16p selles mängus.
Huvitav, et Gert Dorbekust suurt kuulda pole olnud, päris huviga tahaks ühe pika intervjuu saada temaga, oli imo ikkagist koondise ja Kalevi x-faktor.
Algviisik:
Tanel Sokk- 4p,2l,2rs
Gert Dorbek- 8p, 6l, 1rs
Gregor Arbet- 10p,2l,2rs
Joosep Toome- 16p,5l
Michael Dunigan (päris elajas vend oli ikka)- 9p, 14l, 2rs.; lisaks pani veel Rait Keerles 16p selles mängus.
Huvitav, et Gert Dorbekust suurt kuulda pole olnud, päris huviga tahaks ühe pika intervjuu saada temaga, oli imo ikkagist koondise ja Kalevi x-faktor.
Otsus tehtud (postitus FB-s), aplodeerin.
Dorbek valmistab kuskil Tartu külje all ***** burksi. Millalgi isegi prooviti lugu saada, aga ajad ei klappinud. Ehk kunagi õnnestub.vanafänn kirjutas:Vaatasin nostalgilises mõttes esimese võidu VTBs üle. 12/01/2011
Algviisik:
Tanel Sokk- 4p,2l,2rs
Gert Dorbek- 8p, 6l, 1rs
Gregor Arbet- 10p,2l,2rs
Joosep Toome- 16p,5l
Poolakad lahkusid ka nüüd.
https://www.facebook.com/Basketzg/photo ... 4/?__cft__" onclick="window.open(this.href);return false;[0]=AZX7QfRStQImyOMEkxmTYszdRk7mPAnLaqhpe5e-0D7mk1Umb9qIUvfIbv6zg0bj1pWIxh222GURTy1FZ4yu3D_6XYJn319MkepHYDABTqmmFynqzOm2vB0K1pKk7jsjQSlmnFEh34WYupUlpvPcZZV2zYTsRmGHqpg-JPbdF6htIMtSQGJ0q1EatJ6KIKZzAkw&__tn__=EH-R
Juba varem lahkus Helsinki Jokerit Kontinentaalliigast. https://lastwordonsports.com/hockey/202 ... quits-khl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vaatan, et Kalev/Cramo tulemused on liiga arvestuses üldse tühistatud.
Ilmselt mingid rahad jäävad saamata, kuid kindlasti hoitakse nüüd ka reisikulude pealt kokku, s.t. kokkuvõttes ei tohiks kõik nii katastroofiline olla.
Juba varem lahkus Helsinki Jokerit Kontinentaalliigast. https://lastwordonsports.com/hockey/202 ... quits-khl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vaatan, et Kalev/Cramo tulemused on liiga arvestuses üldse tühistatud.
Ilmselt mingid rahad jäävad saamata, kuid kindlasti hoitakse nüüd ka reisikulude pealt kokku, s.t. kokkuvõttes ei tohiks kõik nii katastroofiline olla.
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... dvYhM2E1iM" onclick="window.open(this.href);return false;After publicly displaying his support of Ukraine, Tornike Shengelia decided to terminate his stint at CSKA Moscow, according to Georgian outlet Commersant.
Ametlik veel pole, aga kuuldavasti Mindaugas Kuzminskas ei mängi enam Zeniidi eest.
https://www.krepsinis.net/naujiena/r-va ... uva/317931" onclick="window.open(this.href);return false;
Avalik surve on Leedus suur, kannatamatult oodatakse kõigi Venemaal mängivate, eriti Grigonise otsust.
https://www.krepsinis.net/naujiena/r-va ... uva/317931" onclick="window.open(this.href);return false;
Avalik surve on Leedus suur, kannatamatult oodatakse kõigi Venemaal mängivate, eriti Grigonise otsust.
Kas need mängijad otsivad uut klubi või ootavad lihtsalt kuni sõda lõppeb? Iffe postitusest sain aru, et läks Taani nii kauaks kuni sõda läbi, aga hiljem läheb tagasi? Huvitav kuhu see ports mängumehi siis maandub? Lisaks ju Ukraina liiga ka pausil, sealt peaks ka väga paljud mängijad olema saadaval?
-
- Kasutaja
Hetkel istuvad niisama kodus kahjuks, neil ju lepingud, millest nii kergelt lahti ei saa.
Delfi kirjutas et lepinguid pole veel lõpetatud ja et ses osas selgus puudub.
Mina olen aga lugenud et CSKA omad ei tahagi lepingut lõpetada vaid on senini eemal kuniks olukord normaliseerub.
Juhul kui siiski otsustatakse et lepingud lõpetatakse, siis euroliigas ei saa nad enam sel hooajal mängida.
Teine päris suur teema või risk (vähemalt minu arust) on see, et kui mõnel mehel on all mitme aastane leping, siis klubi võib hakata neid mehi kinni hoidma ja nii keeratakse suure ülla eesmärgi nimel oma karjäär untsu.
Mina olen aga lugenud et CSKA omad ei tahagi lepingut lõpetada vaid on senini eemal kuniks olukord normaliseerub.
Juhul kui siiski otsustatakse et lepingud lõpetatakse, siis euroliigas ei saa nad enam sel hooajal mängida.
Teine päris suur teema või risk (vähemalt minu arust) on see, et kui mõnel mehel on all mitme aastane leping, siis klubi võib hakata neid mehi kinni hoidma ja nii keeratakse suure ülla eesmärgi nimel oma karjäär untsu.
Aga Euroliigas lähevad ju klubide jaoks nagu ma aru saan mängud edasi? Need mehed ju on väga olulised nende Vene tiimide jaoks, või Euroliiga ka ootab kuniks sõda läbi saab? Või võtavad kedagi asemele? Vist Euroliigas kuku ka varsti tähtaeg, millal uute meeste registreerimine lõpeb.