See ilmselt maitsete küsimus, aga ma pole sellega üldse nõus, et Vitols on parem mängija kui Sokk. Sokk vähemalt suutis end Kalevis pädeva varumängujuhina näidata, samas kui Vitols oli ühes viimaste aegade nõrgimas Kalevis maksimaalselt suuteline 10 minutit vahetust pakkuma (kui sedagi). Inimesena ja professionaalina oli Vitols kuuldavasti väga viis pluss, kuid mängutaseme osas oli selge, et sealt ei tule midagi.HypeBeast kirjutas:Konontšuk, kui ta siiski USA-sse ei naase (btw, äkki keegi teadjam oskam seletada, kuidas see üldse võimalik oleks. Pärnus ta siis profilepinguga ei mänginud?), vb ka Toom. Äärmisel juhul ka Post, kuigi Vitols>Sokk>Post ehk oleks pigem veelgi suurem tagasiminek eelmise hooajaga võrreldes.spartaklane kirjutas:Kui nüüd teada ,et Rannula peatreener siis keda ta võiks Pärnust Kalev/Cramosse üle tuua.
Mis puudutab mängijaid, keda Rannula võiks proovida kaasa võtta, siis lisaks Toomile ja Konontsukile (kui ta USA-sse ei peaks naasma) pakuks ma välja ka Gilberti. Esiteks on Rannula välja öelnud, et Gilbert oli täpselt selline mängujuht, kes tema mänguplaaniga kokku sobis - andis kaitses esimese surve ning rünnakul oli individuaalselt piisavalt hea, et ise teha või teistele olukordi tekitada. Ma saan aru, et vigastusprobleemide tõttu oli Gilbert alguses Pärnusse jõudes füüsiliselt üsna halvas seisukorras ning eks küsimus võibki seisneda selles, et kui palju potentsiaali Rannula Gilbertis nõksa kõrgemal tasandil pallimiseks näeb. Aga selles suhtes oleks ta turvaline valik - mängijatüüp on teada, inimesena normaalne. Kui eelarve on piiratud, siis parem valik kui Donovan Jacksoni sugustega loteriid mängida.