Van Becktheundertaker kirjutas:barons2 kirjutas:Kümme on ikka juba koos, siis kui üks juurde - siis 11. Kui räägiti veel mingist noorest ka siis vast 12.theundertaker kirjutas:Siis on kokku 10 meest? Ja kui keegi viga saab, siis on kellad?
Mis moodi sul see 10 koos on?
Toom, Kitsing, Kovliar, Meiers, Kurbas, Jurkatamm, Dorbek, Gilbert ja Konontšuk! Hetkel on 10 meest jah!
Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
no Van Beck on ka ju
Üks pikk välismaalane ja noor eestlasest tagamängija ja tuld!
Rannula kommentaarist jääb tõesti nagu mulje, et eesliin on Meiersi liitumise järel lukus. Loodetavasti see nii siiski pole, vastasel juhul valdaksin veidi kahetised tunded. Ühest küljest tore, et nii kvaliteetne mängija hankida suudeti, teisest küljest on eesliinis hetkel väga atleetlikusest puudu. Vähemalt kahte mängijat on aga igal juhul koosseisu veel vaja ning arvestades korvi all valitsevat tühimikku on vast ka eesliini keegi ikkagi veel tulemas. Miks mitte eksperimenteerida kellegagi otse ülikoolist tulnuga.
Tagaliini oleks minu silmis ideealne täiendus Veideman, seda sarnasel põhjusel nagu NoName juba välja tõi. Kahtlen siiski, et need U20 mängud treenereid ja asjapulki verest välja on löönud ning arvatavasti otsitakse meeskonda siiski kedagi nooremat, arengupotentsiaaliga mängijat. Sel juhul jääks minu hinnangul tagaliinis lihtsalt kogemusi natuke liiga väheseks.
Tagaliini oleks minu silmis ideealne täiendus Veideman, seda sarnasel põhjusel nagu NoName juba välja tõi. Kahtlen siiski, et need U20 mängud treenereid ja asjapulki verest välja on löönud ning arvatavasti otsitakse meeskonda siiski kedagi nooremat, arengupotentsiaaliga mängijat. Sel juhul jääks minu hinnangul tagaliinis lihtsalt kogemusi natuke liiga väheseks.
Meeskond peaks olema ikkagi tervik, kus kõik positsioonid on kaetud, mitte tuntud mängijatest kokku aetud suvaline kooslus. Veideman ei täidaks meeskonnas praegu enam ühtegi olulist tühimikku. Puudulikult kaetud positsioonid on CF/PF ja siis pigem PG/SG, eriti kui Kovliar ei peaks välja vedama, v-olla mõni noorem eesti mängija nagu K.Suurorg või mõni sarnase profiiliga mängija.
Ma loodan, et Pärnu suudab endale Veidemani palgata, sest seal oleks tema kasutegur palju suurem.
Ma loodan, et Pärnu suudab endale Veidemani palgata, sest seal oleks tema kasutegur palju suurem.
Kas tuleks eeldada, et Meiers mängib 40 min või edutatakse Kitsing tsentriks? Ühte eesliini mängijat on kindlasti juurde vaja.Rannula kommentaarist jääb tõesti nagu mulje, et eesliin on Meiersi liitumise järel lukus.
Õnneks suutsid sa oma kolmanda lausega juba minu vastuväite kokku võtta. Veideman nimelt ju ongi pigem combo, mitte ei liiguta kindlalt PG-ks või SG-ks. Ning ma tõesti väga kahtlen, et juhul kui Kovliar ei peaks välja vedama, siis vastus sellele on Kasper Suurorg. Veidemani point olekski sel juhul olla kogenud back-up, kelle panuses saab enam-vähem kindel olla.vaim564 kirjutas:Meeskond peaks olema ikkagi tervik, kus kõik positsioonid on kaetud, mitte tuntud mängijatest kokku aetud suvaline kooslus. Veideman ei täidaks meeskonnas praegu enam ühtegi olulist tühimikku. Puudulikult kaetud positsioonid on CF/PF ja siis pigem PG/SG, eriti kui Kovliar ei peaks välja vedama, v-olla mõni noorem eesti mängija nagu K.Suurorg või mõni sarnase profiiliga mängija.
Ma loodan, et Pärnu suudab endale Veidemani palgata, sest seal oleks tema kasutegur palju suurem.Kas tuleks eeldada, et Meiers mängib 40 min või edutatakse Kitsing tsentriks? Ühte eesliini mängijat on kindlasti juurde vaja.Rannula kommentaarist jääb tõesti nagu mulje, et eesliin on Meiersi liitumise järel lukus.
Igaks juhuks ütlen, et kolme eesliini mängijaga on ka varem terve hooaeg vastu peetud. Pean silmas 2015/16 hooaega, kusjuures siis mängiti lisaks eestikatele ning VTB-le ka mäletatavasti eurosarja. Siiski, nagu ma ka enda vastuses mainisin, eeldatavasti tuuakse eesliini vähemalt üks mängija veel.
See sai enne ju täpsustatud, et eesliini otsitakse ühte mängijat veel juurde. Loodetavasti tõesti pigem keegi atleetlikum pikk.
Meiersi palkamine on igal juhul positiivne uudis - olles tema karjääri kõrvalt jälginud, siis lootsin juba hooaeg-kaks tagasi, et ehk võiks ta Kalevi rahakotile jõukohaseks osutuda. Tema viimased aastad on olnud küll selges langustrendis, kuid tal on kõrgel tasemel mängimise kogemus olemas ning ta on selline "muruniiduk", kelle Kalev võiks taas töökorda putitada. Ühtlasi on päris huvitav näha, kuidas Rannula korraliku keskmängijaga mängida oskab. Ma ütleks, et Pärnu hooaegadel tal selline kuju pigem puudus (Valeika "parim enne" oli juba möödas).
Mis ülejäänud koosseisu puudutab, siis ilmselt on lisanduva välismaise pika ja noore tagamängijaga koosseis koos. Mina pean ütlema, et mul on tänavuse meeskonna osas mõnusam tunne kui eelmisel hooajal. Meeskonnas on rohkem noort verd ja kohalikke nooremapoolseid mängijaid (Jurkatamm, Konontsuk, Toom), kelle arengut jälgida. Samuti on meeskonnas normaalne tsenter (Meiers vs Murphy).
Nõustun, et tagaliin võib jääda meeskonna nõrgaks kohaks just sügavuse poolest, aga kui Gilbert suudab eelmise hooajaga võrreldes veidi juurde panna ning Van Beck osutub tõesti heaks skoorijaks, siis saab EST-LAT Ühisliiga ja FIBA EC tasemel vast hakkama. Van Becki osas on hea märk, et Hispaaniast on tema suunas head tagasisidet olnud ning ollakse kurvad tema lahkumise üle. Kovliari puhul võivad esimesed küsimärgid õhus olla, aga ma tänavust U20 koondiseakent üle ei tähtsustaks. Ka Eesti koondis näitas ju ilmekalt, et kui füüsilise poole ettevalmistusega puusse panna, siis näevad ka muidu head mängijad väga halbadena välja. Mina annaks seetõttu Kovliarile veidi krediiti. Loodetavasti on ka lisanduv noor eestlane selline, keda kannatab vähemalt 10-15 minutit kohalikus liigas platsile panna ning kes ei ole pelgalt kohatäide nagu eelmisel hooajal Kask.
Eks mõne koha pealt on veidi riske võetud, aga kui eelarve tõepoolest 200k vähenes, siis on see loogiline tulem. Vähemalt saab põnev olema.
Meiersi palkamine on igal juhul positiivne uudis - olles tema karjääri kõrvalt jälginud, siis lootsin juba hooaeg-kaks tagasi, et ehk võiks ta Kalevi rahakotile jõukohaseks osutuda. Tema viimased aastad on olnud küll selges langustrendis, kuid tal on kõrgel tasemel mängimise kogemus olemas ning ta on selline "muruniiduk", kelle Kalev võiks taas töökorda putitada. Ühtlasi on päris huvitav näha, kuidas Rannula korraliku keskmängijaga mängida oskab. Ma ütleks, et Pärnu hooaegadel tal selline kuju pigem puudus (Valeika "parim enne" oli juba möödas).
Mis ülejäänud koosseisu puudutab, siis ilmselt on lisanduva välismaise pika ja noore tagamängijaga koosseis koos. Mina pean ütlema, et mul on tänavuse meeskonna osas mõnusam tunne kui eelmisel hooajal. Meeskonnas on rohkem noort verd ja kohalikke nooremapoolseid mängijaid (Jurkatamm, Konontsuk, Toom), kelle arengut jälgida. Samuti on meeskonnas normaalne tsenter (Meiers vs Murphy).
Nõustun, et tagaliin võib jääda meeskonna nõrgaks kohaks just sügavuse poolest, aga kui Gilbert suudab eelmise hooajaga võrreldes veidi juurde panna ning Van Beck osutub tõesti heaks skoorijaks, siis saab EST-LAT Ühisliiga ja FIBA EC tasemel vast hakkama. Van Becki osas on hea märk, et Hispaaniast on tema suunas head tagasisidet olnud ning ollakse kurvad tema lahkumise üle. Kovliari puhul võivad esimesed küsimärgid õhus olla, aga ma tänavust U20 koondiseakent üle ei tähtsustaks. Ka Eesti koondis näitas ju ilmekalt, et kui füüsilise poole ettevalmistusega puusse panna, siis näevad ka muidu head mängijad väga halbadena välja. Mina annaks seetõttu Kovliarile veidi krediiti. Loodetavasti on ka lisanduv noor eestlane selline, keda kannatab vähemalt 10-15 minutit kohalikus liigas platsile panna ning kes ei ole pelgalt kohatäide nagu eelmisel hooajal Kask.
Eks mõne koha pealt on veidi riske võetud, aga kui eelarve tõepoolest 200k vähenes, siis on see loogiline tulem. Vähemalt saab põnev olema.
-
- Kasutaja
Aga kes skoori tegema hakkavad?
-
- Kasutaja
Üks pikk vaid siis meeskonnas!
Eks siis Dorbek hakkab ehk etendama combo-guardi rolli. Vähemalt möödunud hooajal sai ta rahuldavalt hakkama.
Toom, Kitsingud, Kovliar, Meiers, Kurbas, Jurkatamm, Dorbek, Gilbert, Konontšuk ja Van Beck. Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis eks rollid kujunevad hooaja edenedes välja. Sama küsimuse võinuks väga vabalt ka eelmise hooajal eel esitada, sest ka toona oli rosteris mitmeid mängijaid, kes olid terve karjääri veetnud rollimängijatena või mängijaid, kes olid mõnel aasta väga resultatiivse hooaja, kuid siis jällegi väga kahvatu ja skoorivaese hooaja. Kahtlemata ei ole praegune komplekteeritus võrreldav nende hooaegadega kui tagaliinis olid Keene/Lewis ja Wroten/Lewis, aga it is what it is ning kõik peavad võrreldes oma varasemate hooaegadega väikese arenguhüppe tegema.JukuNoorem kirjutas:Aga kes skoori tegema hakkavad?
Noore Kitsingu osas - potentsiaali on, aga ta viimaste aastate mängupraktika on olnud niivõrd kesine, et nüüd tuleb kaotatud aeg tagasi teha ning enesekindlus üles leida. Trento noortesatsi eest tegi ta kunagi igatahes väga paljulubavaid esitusi ning sai võimaluse natuke isegi põhimeeskonna õhku nuusutada.
-
- Kasutaja
Kui pikki mehi vaid 1, siis mängivad nagu sõber jookse viske mängu. Vahepeal ilma keskmängijata.
-
- Kasutaja
No üks pikk peaks ju ikkagi veel tulema lisaks Meiersile siis peaks meeskond olema komplekteeritud.theundertaker kirjutas:Kui pikki mehi vaid 1, siis mängivad nagu sõber jookse viske mängu. Vahepeal ilma keskmängijata.
-
- Kasutaja
Ei tule kedagi rohkem! Meeskond on ju koos! Öeldi, et tuleb 1 mees ja selleks sai Kitsing!