Küsimus vast polegi niivõrd selles kui hästi või halvasti ta hakkama on saanud, vaid pigem selles, et ühe tsentriga terve hooaeg läbi purjetada tundub väga optimistliku plaanina. Ilmne on see, et rahaga hõisata ei ole ning ilmselt ei soovita ka välismaalaste arvu liiga suureks ajada - seega loogika ütleks, et kui uus pikk tuleks, siis keegi eesliinist peaks lahkuma ning Raimo oleks sellisel juhul lihtsalt nimi number üks. Sellega ma olen absoluutselt nõus, et ilmselt tuleks kuskilt juurde ka lisaraha leida.marxx762 kirjutas:Ma Raimo osas niivõrd kriitiline vähemalt hetkel veel pole. Eile ta küll tundus veidi nagu kusagil mujal olema, aga üldises plaanis tundub ta olema mees, kes midagi just untsu ei keera. Ideaalis võiks temast tõesti rünnakul enam kasu olla, aga nagu eelpool öeldi, siis küllap on ta üsna soodsalt siin.
Loodetavasti hakatakse nüüd kohe ikka kedagi pikkade osakonda juurde otsima, et võimalik täiendus oleks eurosarja esimeseks kohtumiseks juba olemas. Eurosari hakkaks 19 oktoober.
Seni kuni võidud tulevad ning Meiers terve ja mängus püsib on kõik hästi, aga pikka perspektiivi vaadates tundub ikkagi üsna risky business see Meiersi peale lootmine ja oleks hästi kahju, kui hooaja edukus võib jääda mõne tegemata või liiga hilja tehtud otsuse taha (eelmise hooaja õppetund). Muidugi kui rahaline seis on niivõrd pingeline, et see mingeid vangerdusi ei võimalda, siis tuleb selle reaalsusega leppida ning loota, et olemasolevad kaksteist meest pakuvad platsil vinget võitlust.