Eesti koondis.

Kõik Eesti koondisega seonduv
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas vaim564 »

Ma neid rankinguid väga tõsiselt ei võtaks, mõnes mõttes ongi hea, kui meist nõrgemad on meist eespool, loosimisel me võidame sellest, aga need paigutused tulevad varasemate tulemuste pealt, mis paljuski sõltub, milline koosseis kokku saadakse jne
Tšehhide liidrid on ilmselt Vít Krejčí (199, Atlanta Hawks), Vojtěch Hruban (202, Cholet Basket), ja Martin Peterka (203, Basketball Löwen Braunschweig). Spencer Svejcar (193, ERA Basketball Nymburk) on USAs sündinud-kasvanud, kuid mänginud tšehhi klubides, uuest hooajast liitub Nymburkiga. Krejci mängis NBAs rohkem prügiminuteid, kuid peaks olema lauas hea. Hruban oli London Lionsi ja ka koondise põhirotatsioonis. Peterka eelmisel hooajal Strasbourgis väga silma ei paistnud. Tomáš Kyzlink (198, CSP Limoges) oli küll rotatsioonimängija, kuid keskpärane hooaeg. Michal Kozák (203, Landstede Hammers Zwolle) oli Hamburgi Towersis pingil.
Kokkuvõttes ja selle mänguga, mis Ungari ja Soome vastu näidati, peaks olema täiesti mängitav meeskond. Tuleb kõrgemaid jõude tänada, et Balvin ei mängi, temaga jääks Kirves hätta.
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Rio »

Rumal küsimus aga kas Om valikmänge ka kuskil näitab?
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Uhhuu »

Rio kirjutas:Rumal küsimus aga kas Om valikmänge ka kuskil näitab?
TV 6
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Uhhuu »

Selgunud koondise koosseis mänguks Tšehhi vastu. Üllatusi pole.

PG: Kullamäe, Suurorg
SG: Jurkatamm, Riismaa
SF: Drell, Raieste, Toom
PF: Treier, Konontšuk, Hermet
C: Tass, Kirves

Loodaks Treierit näha siiski võimalikult palju keskmängija kohal Kirvese asemel.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas NoName »

Vabandust, aga isegi kui me võidame, siis see terve mäng on üks paras klounaad.
ok
Kasutaja
Postitusi: 490
Liitunud: 26 Sept 2008, 17:02

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas ok »

Ei näinud mängu kahjuks, ainult protokolli. Tundub et Drell hävis ja Riismaa hävis. Üldises plaanis, kehv visketabavus ja suur kaotus lauas. Mis selle Tassiga oli, kas sai viga või lihtsalt ei tulnud välja?
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas NoName »

Tassil tuli minu meelest okeilt välja, aga küllap siis ei nähtud vajadust lõhkuda. Treier on vormist väljas ja oli ebalev ka suure osa hooajast Itaalias. See käevigastus ikka rikkus korralikult. Riismaal ei õnnestunud üldse, aga eks tema tase ongi selline kõikuv. Raske näha ka suuremaid minuteid Itaalia liigas võrreldes eelmise hooajaga. Usun, et ka Kullamäel võib tulla paras maandumine ACB-s pärast Lietkabelise lennukat hooaega. Konontšuki isegi rohkem usku, sest ta vähe robustsem. Drellil enesekindlusega selged probleemid. Kõige lõpuks huvitav ka kuulda, et poisid ise tahtsid vahetust, sest ei jõudnud ja muidugi Toijala klassikaline "noor koondis" vabandus kirss tordile.

Lihtsalt, et veel puid alla laduda. Mingi Tšehhide NBA 5-minuti vend laob tagasihüppelt 6 kolmest näkku. Meil on mingi "oi, poisid (kes on 23-24!) ei olnud vaimselt ikka valmis". Drell ütleb Toijalale, et tema rohkem ei taha ja Toijala peab teda veenma. Eelmine kord pärast Soomele kaotust, Tass ütles, et 4-punktilise poolajaedu tõttu tuldi vale häälestusega Soomele vastu teisel poolajal. Kui emotsioonid välja jätta, siis see on ju päris humoorikas. :D
Pierce34
Uus kasutaja
Postitusi: 5
Liitunud: 25 Sept 2021, 23:37

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Pierce34 »

Drellile näidati täna üsna hästi ära, mis mees peab olema, et NBA-s pingi otsale jõuda.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas vaim564 »

Makedoonlastega ei tohiks suuremat probleemi tekkida, Shorts võib oma punktid ära tuua, kuid meeskonda ta paremaks ei tee. Iisraeliga läheb muidugi raskeks, sest Sorkin ja Madar on tõesti head, isegi kui neil täna kõik ei õnnestunud. Kuigi nad elavad suuresti 5-6 mehe peal ja kui pink mängu tuleb, siis tase langeb, mingid šansid võiksid olla.
Tassi vast ei kasutatud palju, kuna tšehhidel oli samuti lühike koosseis. Kahjuks Treier on samuti vormist väljas. Drell vist põles läbi, ta pandi ka Krejcit katma, kuid see tal hästi välja ei tulnud ja mõjus siis kogu mängule. Samas Krejci nüüd selline mees ei tohiks samuti olla, kes iga päev kolmeseid 8/6 laob, aga temaga ei saadud hakkama.
HypeBeast
Kasutaja
Postitusi: 675
Liitunud: 12 Okt 2017, 21:16

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas HypeBeast »

Tundub, et Veesaar on ikkagi hetkel Arizonaga Iisraelis kontrollmängudeks valmistumas. Oleks olnud väga huvitav teda Eesti koondises potentsiaalselt põhitsentri rollis näha.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja
Postitusi: 915
Liitunud: 13 Aug 2012, 22:55

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Drogba »

Palju eile publikut saalis oli? Meeldis kuidas peale mängu Heino Enden Konole seepi ladus, kui ültes intekas, et ainus vähegi enesekindel mees väljakul . :D Üks anomaalia veel Sõber ja Enden ei saanud aru, et miks Jukka vahetas nii tihti vendi ja ei lasknud neil kauem platsil tegutseda ning tuli välja, et mängijad ise palusid vahetust. Loodame, et täna on kramp üle läind ja paneme mõnusa relaxiga! Võiks ikka edasi minna siit, kui need mängud muud ei aita, siis noorematele head rahvusvahelist kossu ikka pakuvad ja no osadel pole ju lepingut ka ehk sobiv enda näitamiseks!
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas theundertaker »

Kui isreal võidab, siis on selge, et eesti edasi ei saa kahjuks. Kuna tsehhi võidab makedooniat ja saab 2 võitu. Jääb ta meist ikka ette.
Uhhuu
Kasutaja
Postitusi: 4689
Liitunud: 23 Aug 2015, 10:49

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Uhhuu »

theundertaker kirjutas:Kui isreal võidab, siis on selge, et eesti edasi ei saa kahjuks. Kuna tsehhi võidab makedooniat ja saab 2 võitu. Jääb ta meist ikka ette.
Kui Iisrael alistab Tšehhi ja meie võidame Iisraeli ja Põhja-Makedooniat, siis tekib kolme meeskonna vahel surnud ring. Ja juhul kui Iisrael võidab Tšehhit suurelt, siis piisab meile edasipääsuks sellest, kui me alistame Iisraeli kasvõi ühe punktiga.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas vaim564 »

Valem on meie jaoks lihtne, aitab ükskõik milline võit Iisraeli üle, kuid Iisraeli suurem võit on meile parem, sest nüüd on tšehhide saldo igal juhul -10 ja Iisraeli aitab edasi ka -22 kaotus Eestile. Meile oleks vaja olnud vähemalt Iisraeli +6 võitu, siis piisab meile ka ühepunktilisest võidust ja tšehhid tulid üsna mitmel korral -7 peale, korra vist oli isegi -6. Tänud Yam Madarile, kes oma kahe kolmesega valemi lihtsamaks tegi.
Võimatu neid võita pole, neil on u 5-6 meest (eeskätt Madar, Timor, Sorkin, Ziv), kes mängu teevad, kuid vahe pingiga on päris suur.
Kõik see kehtib vaid siis, kui Põhja-Makedooniast jagu saadakse.
sveiks
Kasutaja
Postitusi: 112
Liitunud: 06 Juun 2018, 14:22

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas sveiks »

Vaatamata kiilaka põdra tugevale pingutusele ei jäänudki me alagruppi pidama. Muidugi täiesti ebareaalne, kuidas kiilakalt lollpealt küsitakse, miks kolmanda veerandi alguses pakk tuli (noh, juhtub igas ta mängus) ja tüüp vastab: " Aa, see ongi mingi Eesti värk, ma ei tea." Ehk võiks peeglisse vaadata kui vastaste treener su iga kord üle mängib?!
Vasta