FIBA Europe Cup

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
sveiks
Kasutaja
Postitusi: 112
Liitunud: 06 Juun 2018, 14:22

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas sveiks »

Jube kummaline mäng. Ma ausalt öeldes ei saagi aru, kas Cramo oli kaitses jube hea või Brindisi oli lihtsalt totaalne hunnik sitta. Esimese poolaja lõpp oli muidugi humoorikas. Mingil hetkel Cramo möllas, Brindisi treeneril oli kaks time-outi, aga ta ei võtnud poolaja lõpuni kumbagi. Mida ****?!

Selge, et Kovliar on hea. Selles ei ole mingit kahtlust. Väga tore, et vahelduseks suudeti domineeriv leegionär ka teiseks hooajaks jätta. Viimane selline näide oli vist Elegar?

Kirves on jube furstreeriv, sest vise ja realiseerimine on, noh, nagu Kirvesel ikka, aga samas üldise taseme poolest vast raha-tulemus suhtes ikka jube hea mängija. Ma ei usu, et ta võrreldes mõne mehega väga palju palka saab. Toom on Jõesaar-lite. Aga ega algusaegade Jõesaar ka eriti hea viskega olnud. Noor mees, jõuab veel areneda. Hermet ka esimesel poolajal väga positiivne üllatus, aga teisel kadus kuskile ära.

Nii, aga negatiivset ka.

Kitsingu lepingu pikendamise asemel võiks vast kuskile mujale vaadata. Ma ei tea, kas see on vanus või lihtsalt madalvorm, aga praegu pole temast kõrgemal tasemel ikka mitte mingisugust kasu. Äkki mõni mäng viskaks paar kolmest, aga praegu platsil ikka nagu purjus lammas.

Suarez ja see uus ameeriklane on täiesti arusaamatud. Suareze lepingu lõpetamine oleks ilmselt keerulisem ehk tasub loota, et isik hakkab korvpalli ka mängima. Muidu justkui narr, et leegionär istub pingil ja eestlased mängivad. Palk eeldaks vastupidist. Mathis paistab ikka täitsa kaigas. Okei, täna ei saanud viskekohti ka, aga no hetkel ei ole näha, miks teda peaks palgal hoidma. Usun, et kui vähegi võimalust on, siis proovitakse kedagi veidi pädevamat sinna asemele leida.

Nurger ka kaigas. Nagu alati. Iga hooaeg mingi paarinädalane periood, kus tundub, et hakkab tulema, aga muidu klassikaline Nurger. Sisse ei viska, dunki sisse ei saa, kaitses ei kannata.

Aga kokkuvõttes tasub vast ikka positiivseks jääda. Ma arvasin enne mängu, et Cramo kihlveokontorites soosik olemine on õige kummaline. Ei olnudki, tuli isegi üsna kindel võit. Siit grupist edasipääs oleks ikka supertöö.
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas gasol2 »

To sveiks nimetab siin kõiki kaigasteks. Ise ilmselt mingi suurem korvpalli geenius.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas NoName »

Brindisi on lihtsalt väga-väga õnnetu. Arvaksin, et Suarez teatud mängudes on siiski kasulik. Küll aga ei usu absoluutselt, et see lühikeste jalgadega ameeriklane meeskonna puudujääke suudab katta. Kui ründejoonis toetub sellele, et songaga Kovliar sebib nagu Tasmaania kurat suurema osa mängust, siis ei pea selgeltnägija olema, et kaardimaja kokkukukkumist ennustada.
sveiks
Kasutaja
Postitusi: 112
Liitunud: 06 Juun 2018, 14:22

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas sveiks »

gasol2 kirjutas:To sveiks nimetab siin kõiki kaigasteks. Ise ilmselt mingi suurem korvpalli geenius.
Ma lugesin sinu postituse ajel spetsiaalselt üle. Täpselt neli meest. Kusjuures, ma kahtlustan, et neist neljast vähemalt kolm on ka meeskonna suurima palgaga mängijate esiviisikus. Ehk justkui – kui mingitest lepingutest õnnestub vaabneda – arenemisruumi on. Ja see oligi mõte, mida ma edastada tahtsin.
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas gasol2 »

Mul on lihtsalt imelik lugeda selliseid sõnavõte. Saan aru kui see tuleb emotsionaalselt mängu vaadates, aga postituse tehes võiks järgi mõelda või läheksid sa ütleksid mängijatele näkku sama asja.
barons2
Kasutaja
Postitusi: 212
Liitunud: 06 Aug 2018, 21:36

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas barons2 »

Selline valjusti mõtlemise sähvatus - Cramo annab Mathise Varrakule, Varrak Kasper Suuroru Cramosse...ikkagi mängujuht.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas Rix »

Pea iga euromängu järel siit luged s jääb mulje, et kaotati 40ga ja meeskond on kaikaid ja kirveid täis. Eelmine hooaeg oli täpselt sama, van becki pandi lennukile või saadeti Kallekalevisse. Võiks tõesti natuke enne mõelda ja siis pistitada. Sõna on vaba, aga no võtkem kokku ennast.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas NoName »

gasol2 kirjutas:Mul on lihtsalt imelik lugeda selliseid sõnavõte. Saan aru kui see tuleb emotsionaalselt mängu vaadates, aga postituse tehes võiks järgi mõelda või läheksid sa ütleksid mängijatele näkku sama asja.
Siinkohal võiks tõepoolest soovitada Sveiksi poolt sügavalt solvatud tippsportlastel pöörduda suisa Robert Sarve poole. Selline kriitika võib suisa meeskonna mängu halvata, kui tervelt 4 mängijat saavad korraga teada, et keegi isik foorumis peab neid kaigasteks.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 656
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas vanafänn »

Ega Brindisi teab mis suurt muljet ei jätnud aga kindlasti ei vähenda Kalevi võitu. Meeldivalt poolelt oli tore näha, et Kregor ka suures mängus õnnestub ja ei suuda ainult miinust toota. Küll aga temaga käiks ikka nagu mingi halb õnn kaasa, et alati surutakse talle need rasked visked näkku ära.

Kovliar ja Tasmaania kurat on väga hea võrdlus aga eks see tema mängustiil ole ja vähemalt ta ka aru saanud, et tänavu on tema liider ja teised saavad pisut vabamalt seeläbi võtta. Nurx ka mingi meeletu ämbriga ei kolistanud ja see pikk eestlaste viisik oli päris huvitav variant.

Igaljuhul 1-0 tabelis kirjas, Zaragoza vist järgmine kolmapäev ja äkki isegi jõuab saali.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 752
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas NoName »

Ma arvan, et Zaragozaga mäng annab meeskonna seisust parema pildi. Hispaania liigal ja klubidel on justkui mingi omaette vibe, mis teeb nad teistest hirmuäratavamateks.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas marxx762 »

Ma küll sooviks olla positiivsem kui mõni eelpool postitanu, aga arvestades minu varasemaid avaldusi siis vist olen uus spartaklane.
Ma ütleks et ainsad positiivsed hetked mida tänasest kaasa võtta oli olukorrad kus püüti natukenegi kiiremini palliga üle tulla ja kohe korvi rünnata.
Üldiselt jäi ikka kogu rünnak väga staatiliseks ja Kovliarist sõltuvaks. Sellest johtuvalt ma ütleks et kui võistkonda ühtegi puhast pg-d ei tule, siis sellise mänguga küll alagrupist kaugemale ei purjeta.
Ei Kovliar, Dorbek ega kaugeltki keegi kolmas pole mängujuht ning sellisel tasemel mängides on võimatu säärase konseptsiooniga pikemat edu saavutada.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas vaim564 »

Arvestades missuguses seisus Brindisi praegu on, oli see võit kohustuslik ja hea, et see ära tuli, kuigi suhteliselt rabeda mänguga. Mõneti meenutas kodumängu hollandlastega möödunud hooajal. Järgmistes mängudes saab palju raskem olema ning ilmselt on ka Brindisi oma kodumängus hoopis teine meeskond. Kovliari peal on ikka väga palju, aga küll õpitakse ka tema mängu lõhkuma. Mathyse puhul jääb küll arusaamatuks, milleks ta toodi või kuidas ta võiks meeskonnale kasulik olla. See ei tähenda, et ta veel halb mängija on, aga kui temaga ei osata midagi peale hakata. Natuke meenutab Marques Townsi, kes Cramos täiesti varju jäi, kuid hiljem mängis päris edukalt Leedus ja praegu on Saksamaal Crailsheimi klubis.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja
Postitusi: 915
Liitunud: 13 Aug 2012, 22:55

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas Drogba »

Mõelgem positiivselt. Aint Eesti meestega + Kovliar pandi Brindisi kotti! Võimas! Okei Mannyl oli ka essa poolaeg väike roll. Ega endalgi oli saalis olles tunne, et eelmise hooaja punt oli ikka tummisem, aga usaldan Heikot ning küll ta sellest midagi sarnast välja võlub. 1:0 on olemas ja lähme siit edasi! Eks kardevasti juba järgmine mäng on veel raskem.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas vaim564 »

Kui midagi positiivset Suarezi ja Mathise kohta, siis mõlema +/- näitaja oli võistkonna parim +9 koos Kirvesega. St et meeskond nende väljakul viibides tegutses ikkagi hästi, kuigi nende panus jäi nähtamatuks. Nt Riismaal koos Lombardi ja Kyzlinkiga oma meeskonna halvim, -11. Kalevi halvimad olid Dorbeki -6 ja Kitsingu -5.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 342
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas bckalev-cramo »

Teistel teemadel, piletitulu poolelt oli minu turundus/ürituskorraldus ajastu TOP5 mäng ning arvestades, et saalis oli 1102 inimest. Tagantjärele tundub. et hinnastatus sai suhteliselt ideaalilähedaselt tehtud.
Vasta