Ei pidanud kuigi kaua ootama:Drogba kirjutas:Krt Jurtšenko hõikas välja, aga siiani vaikus, on mees ...
Eilne Taltechi mäng oli päris huvitav. Ilma Metsaluta ikka raske. Algus oli küll vägev. Kas nüüd hall argipäev tervendab ja võite enam nii palju ei tule?
Tänane uudis on lühike, aga lööv - Kristjan Kitsing on tagasi Tartus!
Tartu meeskonna spordidirektori Janar Taltsi hinnangul näitab see käik ühist soovi tiitel Tartusse tuua. „Tore, et leidsime üheskoos võimalused Kitsingu tagasi Tartusse toomiseks. Mänguliselt annab see kindlasti ühe lisakäigu juurde. Tal on kogemusi ja võitjamentaliteet ning tema meeskonda toomine näitab, et me tõesti pingutame selle nimel, et meistritiitel kevadel Tartusse tuua. Täname kõiki toetajaid, kes andsid oma panuse, et Kitsing Tartusse tulla saaks. Loodame, et see käik toob meeskonnale edu ja kõnetab Tartu publikut,“ ütles Talts.
Kristjan Kitsingu sõnul on tal hea meel sünnilinnas tagasi olla. „Tartust algas minu korvpallikarjäär ja mul on väga hea meel tagasi juurte juures olla. Olen tänulik võimaluse eest esindada oma sünnilinna meeskonna värve ning loodan, et suudame Tartu meeskonna poolehoidjatele pakkuda häid emotsioone ja võite,“ sõnas Kitsing.
Kristjan Kitsing liitub Tartu meeskonna treeningutega uuel nädalal ja kodupubliku ette astub ta esmakordselt ülikoolidevahelisel duellil reedel, 24. novembril kui külla tuleb TalTech/OPTIBET.