2023/24 Eesti MV play-off

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja
Postitusi: 896
Liitunud: 13 Aug 2012, 22:55

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas Drogba »

Mis Pärnuga juhtus? Enne seeriat vast vähesed arvasid, et Rapla saab pronksi. Kollektiivne väsimus? Miskipärast arvan, et Kuld enam peatreenerina ei jätka ja ehk ka meeskonnas tuleb palju muudatusi. Ehk mõned mehed vahetavad Eesti piires asukohti. Rapla poolelt loodaks Ruudu ja Ruubeli rolli suurenemist, saavad hakkama nagu näha.

Kas Eestikate võitja saab ikka CL eelringi koha või on selles osas midagi muutunud?
habe
Kasutaja
Postitusi: 41
Liitunud: 08 Jaan 2024, 14:04

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas habe »

Urvik võiks minna raplasse ja saaks rohkem mänguaega.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 640
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas vanafänn »

Palju õnne Raplale pronksi eest! Karp saab selle vähemalt letti visata, enne kui volikogu hakkab veiderdama.

Tormi Niits tõusis ikka selgelt esile ja usun, et teenis järgmiseks hooajaks pisut palgalisa ikka. Küsimus on aga SM Posti kohta, noo.. kurat kas seda venda saab üldse kuskile tiimi võtta? Keegi tema pallimängimise oskustes ei kahtle aga mis kuradi sitt suhtumine ja üleliigne egoism tal on?
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4439
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas vaim564 »

Pärnul oli üks hea periood sellel hooajal, kui nad said kasutada nii Harti kui Posti. Post paraku on ebastabiilne ja keerulise iseloomuga, mitte meeskonda motiveeriv mängija, et on liidrina õnnestunud vaid üksikutes mängudes, nt hooaja kodumäng Tartu vastu. Mingi kohutav ebakindlus, millest välja ei suudetud tulla. Stabiilselt kehv visketabavus läbivalt 30% kogu seeria vältel, kui sul on raske isegi 60 punkti täis visata, sealt polegi midagi oodata. Samuti kadusid finaalseerias täiesti ära Valge, Barnies, Dijkstra, kelle pealt oleks pidanud punkte tulema.
Rapla sai teenitud pronksi, kuigi nemadki õnnestusid alles viimases mängus, esimesed kolm mängu olid mõlemalt poolt kohutavad. Samas Ruut ja Ruubel, Niitsust rääkimata, näitasid, et kui neid usaldatakse, siis tuleb neilt mängu küll. Isegi kui Rapla peaks järgmisel hooajal komplekteerimisel latti alla laskma ja vähem leegionäridele panustama, siis sellises keskmike konkurentsis võib ta endiselt püsida.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4184
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas marxx762 »

Üllatavalt vähe juttu on olnud eilsest mängust. Üks võit veel ja võistkond saab teenitud puhkusele. Kui teisipäeval saadakse korralikult minema ning Tartu millegi uuega lagedale ei tule, siis tõenäoliselt saab seeria otsa. Vene küll ütles, et neil on mõningad asjad veel varuks, aga vaevalt see nüüd midagi ületamatut olla saab. Pigem on Tartu võimalus see, kui kohe alguses nende liidrid õnnestuvad.

Kui esimese kohtumise järel soovis Vene oma tagumistelt rohkem agressiivsust rünnakul, siis eile see igatahes ei õnnestunud. Rosenthal ei teeninund näiteks ühtegi viga. Kogu võistkond teenis ainult 18 viga kokku, millest Harris 4tk ja Rozitis 5tk. Kalevi poolelt tasub taaskord kiita Jurkatamme. Mulle tundub, et kui ta mängu alguses saab mõne lihtsa layupi, siis õnnestumise tõenäosus mängus on märksa kõrgem.

Nagu öeldud, siis teisipäeval sõltub suuresti sellest, kuidas Tartu alguses minema saab ja kas Märt saab jalad alla või mitte - hetkel on seda muidugi keeruline näha.

Kiidaks Tartu võistkonna kontorit, kes tõi ilusale ilmale kohaselt teatud asjad saalist välja. Niivähe või palju kui näha oli, siis süüa sai väljas, mis oli väga hea idee. Isegi istunuks ja söönuks ning nautinuks mõnd karastusjooki tund kaks enne kohtumist 8) Loodetavasti kasutasid paljud seda võimalust.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 640
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas vanafänn »

Vaatasin pileteid, ülevaltpoolt on odavamad piletid enamasti ära võetud. Kas võib näha situatsiooni, kus alumine korrus tühi ja teine korrus on rahvast täis?
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 334
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas bckalev-cramo »

vanafänn kirjutas: 26 Mai 2024, 20:49 Vaatasin pileteid, ülevaltpoolt on odavamad piletid enamasti ära võetud. Kas võib näha situatsiooni, kus alumine korrus tühi ja teine korrus on rahvast täis?
See ülemine tasand mis võetud on VIPidele, kelle ruum seal asub ning koostööpartneritele ettenähtud piletid.

+ Ülemise tasandi otsapiletid ei ole müügis olnud selleks mänguks (nö backupina saame müüki lasta).
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4184
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas marxx762 »

Vähem kui 24h mänguni ning hetkel on piletite müük vist üksjagu lahja olnud. Loodetavasti homne päev annab saalile täituvust kõvasti juurde. Igasugused ilusa ilma jutud jms asjad ei tohiks küll vabanduseks olla, räägime siiski hooaja viimasest mängust ning finaalist. Kõik kes plaanivad tulla, aga pole veel piletit osta, siis tehke seda, sest eelmüügist on pilet 5€ soodsam kui kohapeal.
East
Kasutaja
Postitusi: 984
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas East »

@bckalevcramo - palju prognoos hetkel on publikuarvu osas?

Loodaks ka, et publik ikkagi jõuab saali - just hea koht, kus natuke maha jahtuda :D Kuigi realistina võib arvata, et erinevad põhjused (hea ilm, Tartu eelmine mannetu mäng, kuu lõpp, vähene aeg normaalse promo tegemiseks) röövivad saalist siiski märgatava osa publikust. Aga loodan, et eksin ning mängupäeva müük toob saali siiski mõnusalt täis.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 640
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas vanafänn »

Paljupalju õnne kõikidele!

Tänud klubile vapustava hooaja eest, tänud mängijatele ja fännidele! Oli vägaväga häid momente ja üks pigem raske moment EstLat finaalis.

Shungu oli tõesti korralik murdja ja sama hästi suutis end ka tiimis leida Kaukiainen. Eestlased eesotsas Hermetiga olid ka väga tublid ja ma loodan, et see eestlaste tuumik saab säilida aga eks hapukurgihooaeg pikk ja saab näha olema.

Kahju, et Tartu end ei leidnud peale esimest mängu ja jumal teab, miks Vene kolmanda veerandaja alguses time-outi ei võtnud aga nii kord see korvpall on. Muchas Gracias igaljul!
East
Kasutaja
Postitusi: 984
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas East »

Terve klubi vääris seda meistritiitlit - omanikud, mängijad, kontori inimesed ja muud taustajõud. Tegelikult oli päris ulmeline hooaeg - Eesti klubide vastu jäädigi võitmatuks, VEF suruti kahel ning Prometey ühel korral väga stiilselt maha ning eurosarjas mängiti kui võrdne võrdsega neli kohtumist Hispaania ja Itaalia kõrgliiga klubide vastu, kusjuures kaks neist mängudest võideti. Ainsaks tõrvatilgaks võib pidada Champions League'i kvalifikatsiooni, kus lootnuks veidi edukamat edenemist - eriti kui tagantjärgi vaadata, kui kõrgele selle meeskonna potentsiaal ulatus. 

Aga üldkokkuvõttes näitas meeskond väga heal tasemel stabiilsust. Isegi VTB hooaegadel - kus taseme- ja eelarveline vahe oli suuremgi - tuli kohalikus liigas tükke sisse, kuid see meeskond suutis neid väga hästi vältida. Päris huvitav saab näha olema, milline saab olema uueks hooajaks komplekteerimise plaan. Teatud eestlased tegid hooaja jooksul korraliku sammu edasi (Kirves, Böckler, Kitsing ning julgeks siia lisada ka Hermeti just liidriomaduste aspektist) ning teatud eestlaste puhul on muud argumendid, miks nende roll meeskonnas väga tähtis on (Kurbas ja Dorbek kogemuste ning meeskonnast meeskonna tegemise osas). Jurkatamme hooaeg oli vähekene ebastabiilne, aga ma loodaks, et kui ta suudab füüsilise poole kallal tööd teha, siis äkki saab ta ka viske algavaks hooajaks veidi stabiilsemaks. Igatahes peab komplekteerimisel tegema päris valusaid otsuseid. Liiatigi võib mõni välismaal mängiv eestlane (näiteks Jõesaar, Vene või Riismaa, kes on viimastel Kalevi kodumängudel tihe külaline olnud) jääda seal kas korraliku lepinguta või soovida ise koju tulla - ka nende puhul võiks eeldada, et Kalev võiks tänasel päeval olla esimeseks kodumaiseks eelistuseks.

Välismaalaste osas - viimased aastad on tegelikult toonud Kalevisse päris ägedaid isiksusi, kes ka mängijatena on väga heal tasemel olnud. Shungu jätaks heameelega alles, kuigi tema puhul võib eeldada hinnalipiku sellist kasvu, et see osutub suure tõenäosusega võimatuks. Suarez küll avaldas, et sooviks jätkata, aga ilmselt tundub see mitmel põhjusel üsna ebatõenäoline ja viitas pigem viisakusele. Esiteks on ta vast praegugi hinna poolest üks kallimaid mängijaid ning tõenäoliselt see hind kasvab märgatavalt. Teiseks on tal vaatamata oma väga headele külgedele ka mitmeid pahesid, mida hooaja lõpuks päris välja juurida ei õnnestunudki - seega võiks ka Kalevil olla pigem huvi turul ringi vaadata ning loota, et äkki saab kuskilt mõistliku raha eest mõne lotovõidu.  Aga isiksuse ja inimesena tundus Suarez väga lahe, nii et suures plaanis poleks midagi ka ta jätkamise vastu. Kaukiaineni puhul on ka mixed emotions. Tundub väga-väga hea inimtüüp, keda meeskonnas omada ning teatud hetkedel on tal olemas ka suurepärane liidrinärv, et mäng enda peale võtta ja raskeid viskeid kotti panna. Aga samas on selge, et tal on eelkõige kaitses teatud puudujääke, mida vastasmeeskonnad võivad targeteerima hakata ning mida on ka keeruline aja jooksul kuidagi ära peita. Seega keeruline otsustuskoht - kui klubi eelarve ei suurene ja jätkatakse samade numbritega, siis võiks mõelda temaga edasi minna, aga kui üritatakse siiski natuke tasemes juurde panna ja kasvada, siis saab raske otsus olema, et kas ühte välismaalase kohta tahetakse tema peale kulutada või mitte. Omamoodi küsimus on ka Kovliar, kes on põhimõtteliselt oma jopeks saanud. Ma ei välistaks, et tema naasmine võib mingitel tingimustel kõne alla tulla - Hispaanias ta ilmselt ei jätka ning kuigi võiks eeldada, et tal on siiski piisavalt hea pagas all, et ka mõnest muust Euroopa tippliigast leping saada, siis sellegipoolest võiks mingite soodsate asjade kokkulangemisel äkki ka Kalevisse naasmine teemaks olla. Seda eriti selle valguses, et Prometey taandumisega pole Ukrainas ühtegi klubi, mis talle Kalevi kombel plaan A või plaan B ära langemisel varuvariandiks võiks olla. 

Ning muidugi Rannula personaalküsimus. Ma ei tea muidugi, kui tõsised või tõesed need jutud tema välismaale liikumisest on ja ma kuulun ilmselt selle osas vähemusse, kuid ma ei arva, et Rannula peaks nui neljaks välismaale püüdlema. Jah, ta saab seal teistsugust, võõrast keskkonda tunnetada ning CVsse uue kogemuse kirja.. aga küsimus on selles, kuhu ta täpselt läheb? Kui ta saab tõepoolest mõne suurepärase pakkumise näiteks mõne Saksamaa BBL klubi eesotsa, siis see on üks asi, kuid kui me räägime siirdumisest mõne riigi esiliigasse või mõne tagasihoidlikuma korvpalliriigi (a la Taani või Rootsi) kõrgliiga klubisse, siis ma arvaks, et seal võiks olla mõttekoht siiski Kalevisse jäämise osas. Tal on praegu hea projekt pooleli ning ma ei nõustu nendega, kes arvavad, et ta oleks siinses korvpallis justkui kõik saavutanud - kui Kalev suudab natukenegi eelarvet kasvatada ja head rahvusvahelist väljundit pakkuda, siis ma arvaks, et tal on siin veel palju teha ja tõestada. Tänu Kalevile ja Rannulale tegi tänavu nii mõnigi eestlasest mängumees oma arengus sammu edasi ja see on kohaliku korvpalli vaatenurgast oluline. Kas Rannula suudaks Eesti korvpalli ka välismaal olles nii palju positiivselt mõjutada? Ma poleks selles nii kindel. Seega kui Kalevil on tõsiseltvõetav plaan lähiaastatel samm edasi teha (loe: kinnistada enda positsiooni Eesti-Läti ühisliiga parima klubina ning mängida stabiilselt kas Meistrite Liiga või Eurocupi alagrupiturniiril), siis ma loodaks küll, et Rannula on valmis projekti vedamist jätkama. Vastasel korral saab asenduse leidmine olema keeruline. Ma ei karda küll välistreenerit, aga paraku on see väga suur loterii ning kui fookus on praeguse eestlaste-põhise liini jätkamisel, siis peab sellel välistreeneril tekkima kohalike mängijatega väga hea vastastikune klapp. Praegu on Kalev kohalikele mängijatele väga atraktiivseks kohaks ehitatud ning see peaks ja võiks niimoodi jääda. Kui tuleb mõni Stelmahersi sugune tulemusetegija, kes väga hea suhtlemisoskusega pole (a la Drelli keiss, kus Stelmahers polnud nõus isegi telefonikõnet tegema), siis võib see kaardimaja kiiresti kokku variseda. Välismaalastest võiks vast Toijala printsiibis variant olla, kuivõrd ta on juba kohalike mängijate seas üsna kõrgelt hinnatud ning talle on kergem suurt pilti selgeks teha (milleks on tulemuste kõrval ka kohalike mängijate arendamine). Eestlaste hulgas on valik paraku ahtake. Reinbok on suurepärane abitreener ning võibolla vääriks ta võimalust.. aga suurepärane abitreener ei pruugi olla suurepärane peatreener ning vähemalt U20 koondise peatreenerina ta mulle toona suuremat muljet ei jätnud. Muudest variantidest võiks Nõmm oma potentsiaali poolest kõne alla tulla, kuid ideaalis näeksin ma, et ta karastuks veel aasta või kaks kas Rapla või näiteks Pärnu peatreeneri rollis. Vene oleks ka põhimõtteliselt variant, aga kas temas on piisavalt ainest ka sellist meeskonda juhtida, kus on suurem võidusurve ja kus peab kohalikul tasemel nui neljaks tulemust tegema? Ja that's about it. Näiteks Varraku aeg Kalevi organisatsioonis võiks olla jäädavalt läbi ja tema kaalumine tähistaks minu meelest suurt tagasiminekut.

Paar mõtet veel, mis eile tekkisid:

1) Uut kodusaali on vaja. Hädasti. Ja just sellisteks semi-publikuhuviga mängudeks, kus Kalevi spordihall jääb liiga väikeseks ja trööstituks ning Unibet Arena/Tondiraba omakorda jäävad natukene liiga suureks. Ma loodan väga, et klubi ja uue linnavõimu vahel jätkub töö selle nimel, et ühel ilusal päeval saab Kalev/Cramo oma kodumänge mängida moodsas ja hea ligipääsetavusega kodusaalis, kuhu mahuks ca 3000-3500 inimest. 

@bckalevcramo - Mingi aeg räägiti mingist maatükist, kuhu uue saali võiks rajada. Kas on võimalik viidata, kus piirkonnas antud maalapp asus/asub? Ei tohiks vast niivõrd konfidentsiaalne info olla :D

2) Hea oli näha, et kohalikud poliitikud eesotsas linnapea Ossinovskiga olid saali meelitatud ning Jüri Ratasele oli isegi Kalevi särk selga aetud. Loodetavasti ei olnud tegemist vaid valimiste eelse PR-trikiga ning nad aduvad tõsimeeli, et ka tippspordi rahastamine ja edendamine peaks olema linnale (eriti tulevasele spordipealinnale) auasi ning et see on ka elanikele oluline.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4184
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas marxx762 »

Järjekordne hooaeg lõppenud ja taaskord edukalt. Ainus mis kripeldama jääb oli eurosari, kus alagrupp oli väga karm ning maailmas toimunud sündmused lõid kaardipaki veidi segamini. Kui võtta arvesse kõiksuguseid vangerdusi mängijatega (võistkonnast käis läbi ikka väga palju välismaalasi) ning viisiku jagu vigastusi, siis kõigele sellele vaatamata suudeti aja jooksul paremaks minna. See on ikka üsna harukordne, et võistkond saab terve hooaja vältel ainult 5 kaotust, milledest 4tk tulid selgelt rahakamate klubide vastu.

Nagu osad fännid ja mõni klubi juhtfiguur ka mainis, siis loodaks väga, et Tartu klubi kasv ja areng jätkub, et meil oleks järgnevatel hooaegadel intriigi ja konkurentsi märksa enam. Teine võimalus on klubina ise rahaliselt kasvada ning mängida eurosarjas kõrgete kohtade nimel Loodetavasti õnnestub tuleval hooajal senise 220k suurust linnalt tulevat toetust suurendada, mis looks eelduse, et olla eurosarjas edukas nagu eelmisel hooajal.

Just eelarve kasv, misläbi võiks olla ka eurosarjas edukam võiks luua eelduse selleks, et Rannula jätkab ka tuleval hooajal. Minu jaoks on peatreeneri paika saamine täna kõige alus. Rannula ise on korduvalt öelnud, et vaatame mis elu toob ja midagi kindlat täna lubada ei saa. Jällegist, kui klubil on ambitsioon, visioon ja kindel plaan ning rahalised garantiid eelarve jätkusuutlikuks kasvuks, siis saab ka kodumaise võistkonnaga end korralikult realiseerida.

Mängijate osas nagu palju eelpool ka mainisid, siis Ben on mees keda tahaks tõesti ka uuel hooajal võistkonnas näha. Uued võimalikud liitujad - seal sõltub palju sellest, mida teeb Hermet, Jurkatamm minu hinnangul on nemad ainsad, kelle puhul võib tekkida vajadus asenduse otsimiseks. Okei, Nurger ka, aga teda kodumaiste mängijatega ei asenda. Ülejäänud välismaalased on kõik muhedad ja kvaliteetsed, aga kui eesmärk on kasvada, siis võiks selles vallas ringi vaadata.

Kiitus veelkord võistkonnale!
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4439
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas vaim564 »

Ma suures osas isegi sekundeerin eelnevale, kuid mõned mõtted:
1. Hooaeg.
Kuigi Europe Cupi poolfinaali ei tulnud, oli siiski igati kordaläinud hooaeg, ühisliiga põhiturniiri võit ja kokkuvõttes finalist, kohustuslikud koduvõidud, sest nendest sõltub järgmine eurohooaeg. FIBA Europes osaluse võiks siiski tunnistada kordaläinuks, lati alt läbi ei joostud, sest sattuti kõige tugevamasse alagruppi, kust edasipääs kehtiva süsteemi juures oligi keeruline ja seal suudeti kõiki võita. BCL kvalifikatsioon Dolphinsi vastu oligi ehk kõige suurem ebaõnnestumine.
2. Meeskond.
Rannula tõi välja kolm leegionäri, kes on edasi arenenud: Shungu, Kaukiainen ja Suarez. Mulle tundub, et neist kõige reaalsem neist on jätta Kaukiainen. Shungu ja Suarez võivad saada sellise pakkumise, millega on raske konkureerida ja nt Suarezel on vist ka Hispaania pass, mis võib tekitada mõne sealse klubi huvi.
Shephard on praegu veel toores, aga kui temas on perspektiivi, siis võiks jätta teiseks hooajaks, eriti kui Rannula peaks jätkama. Saab olema lihtsam, kui kellegagi päris puhtalt lehelt alustada. Praegu ta tuli ikka väga hooaja lõpus. Kovliari klubi langes Hispaanias kõrgliigast välja + vigastus, selles mõttes võib Cramo olla täiesti variant, et end uuesti üles töötada. Rannula ütles veel välja, et leegionäride valikul eelistatakse Läti ja Soome mängijaid. Berzinsi vajadus oleks neist siiski kõige küsitavam, eriti kui Toom tagasi on.
Toomi, Kirvese ja Kitsingu jätkamine on igati arusaadav, sest vigastuse pealt tulles saab siin ikkagi lihtsam olema. Kurbas ja Dorbek võiksid tänase seisu pealt ühe hooaja veel teha, kui tahtmist ja tervist jagub, sest nad on üsna kindlad nupud.
Hermet ja Jurkatamm võivad sihtida selle hooaja pealt välismaale, Böckler võiks pigem jätkata, sest arenguruumi veel on. Nurgeri hooaja algus oli katastroof, kuid lõpus oli juba üsna ok. Kas sellest piisab sobiva välislepingu sõlmimiseks, see on ise küsimus.
Juurde Eesti liigast ehk Kasper Suurorg, kui hispaanlased teda ei taha, sest teist TalTechi hooaega teha pole vast mõtet. Riismaa ja ka Treieri puhul, kui nad Itaaliast head lepingut ei saa, siis on võimalus ikkagi suures mängus olla, madalamasse liigasse nad saaksid, aga kas sellel on mõtet. Jõesaar vast selle hooaja põhjal kusagile saab.
Rannula puhul oleks täiesti arusaadav, kui ta kusagile välisliigasse siirdub. Juba Eesti treeneritele ukse lahtilöömine oleks oluline. Asemele v-olla Toijala või Reinbok oleksid kindlamad valikud, kuigi Reinbok peatreenerina pole õnnestunud.
3. Eelarve
Seda tuleb suurendada, kui vähegi konkurentsis tahetakse püsida, ma ütleks, et vähemalt kahekordistada peaks olema eesmärk. Loota võik, et kuna K-Kalev kolis Keilasse, siis linna toetus võiks suureneda. See võiks olla järgmiseks hooajaks isegi peamine prioriteet.
4. Kodusaal
Jah, sellist statsionaarsemat halli oleks ideaalis muidugi samuti vaja.
5. Viies mõte tekkis veel, v-olla tasuks kodustada mõni konkurentsivõimelisem esiliiga võistkond, kelle baasil ehitada välja jätkusuutlik klubisüsteem.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 740
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas NoName »

Ma arvan, et keskne tõdemus on see, et iga hinna eest ei tasu kellelgi Kalevist minema joosta. Kui Rannula või Hermet-Jurkatamm saavad hea pakkumise, siis mingu, aga mitte, et "Saksa esiliiga lõpuklubi tahab sind keskmise palga ja tasuta döneri eest".

Btw, Kovliari ja Shungu tagaliin oleks enam kui cool.
habe
Kasutaja
Postitusi: 41
Liitunud: 08 Jaan 2024, 14:04

Re: 2023/24 Eesti MV play-off

Postitus Postitas habe »

Vasta