Saku Liigad ( I ja II liiga)

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja
Postitusi: 898
Liitunud: 13 Aug 2012, 22:55

Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)

Postitus Postitas Drogba »

Scmalz Reinaris. Tundub, et tuleb kõva punt ja teistele ei jäeta midagi. Samas tekitab küsimusi, et mis noormängijate arendamisest me räägime ja kui palju jääb satsis kohti ja minuteid noortele.
East
Kasutaja
Postitusi: 997
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)

Postitus Postitas East »

RK kirjutas: 11 Juun 2024, 22:03 RHKK Tallinnasse laienemise plaan natuke sai lahti seletatud
See Reinari intervjuu jäi vähemalt mulle segaseks. Läbi kumas see, et kohalikud Lääne-Virumaa sponsorid ei omanud soovi toetada esiliiga meeskonda, aga oleks valmis olnud tulema meistriliiga meeskonna selja taha. Kuna kohta ei saadud, siis otsustas meeskonna Tallinnasse organiseerida, eesmärgiga panna kokku selline meeskond, mis selle kõrgliiga pääsme kindlasti ära võtaks. Ilmselt Lääne-Virumaale jäädes oleks raha olnud vähem ning mängijate valik piiramatum.

Nüüd siis minu küsimus - kui RHKK võidabki sel hooajal esiliiga või pääseb seal vähemalt esikolmikusse, saades seeläbi kõrgliiga pääsme, siis mis edasi saab? Meeskond jääb Tallinnasse? Või viiakse siis meeskond tagasi Lääne-Virumaale ning hangitakse need kohalikud sponsorid selja taha, kes on valmis ainult kõrgliiga meeskonda toetama? Jube kabetamine käib igatahes. 

Ma tahaks loota, et Tallinna tripp jääb RHKK-l ainult üheks vaheastmeks eesmärgiga kõrgliiga pilet kindlasti ära võtta ning pikemas perspektiivis naastakse siiski Lääne-Virumaale. Vähemalt mulle tunduks, et kui klubi tahab olla jätkusuutlik ning luua mingisuguse oma DNA, siis oleks seda Lääne-Virumaa esindusklubina märksa kergem teha, kui et hakatakse Cramo ja TalTechi (+ muud Harjumaa klubid) kõrval endale Tallinnas mingit nišši leidma.  Muidugi, see Reinari sõnum kohalikele fännidele oli priceless - sama hea, kui Cramo pakiks ükskord esindusmeeskonna pillid kotti ja viimase kommentaarina soovitaks kõigil fännidel hakata käima vaatamas KK Sokud U12 poiste mänge.
RK
Kasutaja
Postitusi: 1663
Liitunud: 29 Nov 2008, 12:46
Asukoht: eesti

Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)

Postitus Postitas RK »

Drogba kirjutas: 12 Juun 2024, 10:46 Scmalz Reinaris. Tundub, et tuleb kõva punt ja teistele ei jäeta midagi. Samas tekitab küsimusi, et mis noormängijate arendamisest me räägime ja kui palju jääb satsis kohti ja minuteid noortele.
Reinaril ei olnud Vinnis peale u19 ühtegi teist satsi EMV , ainult ühes vanuseklassis võisteldi, sealt läheb 3-4 kutti audesse ja vbl ka välismaale, sealt ei ole siis esiliigasse suht kedagi enam võtta, esiliiga on tõsine liiga , noored mängivad Audenteses ja vaadake nende tulemusi, esiliigas viimased 1 võiduga.
Noorte arendamisega meistriliigasse ei jõuta.
Ma ei ole üldse kindel et kui RHKK jõuab meistriliigasse , et siis minnakse Virumaale tagasi, pigem jäädakse Tallinnasse, siin lihtsam majandada.
Nii ,et pakun ainukeseks Virumaa klubiks esiliigas jääb Kadrina ja seda pikemaks ajaks
NoName
Kasutaja
Postitusi: 745
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)

Postitus Postitas NoName »

Ma arvan, et asja traagika on see, et Kadrina oskab asju ajada, fänne ja sponsoreid leida, aga 0 huvi midagi püsivat kokku panna. Samal ajal Reinarile ruumi ei jää ja kolitakse pealinna, kust tuleb viimaks mingi Tallinna Kalev vol 2 projekt.
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja
Postitusi: 647
Liitunud: 04 Jaan 2011, 11:07

Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)

Postitus Postitas toivo »

Reinar on selle meistriliiga päris tõsiselt sihikule võtnud - uudis Keeduse liitumisest FB-s üleval.

Senised uued lisandujad siis Sokk, Schmalz, Keedus ja Illimar Raiend.
East
Kasutaja
Postitusi: 997
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)

Postitus Postitas East »

Näed siis, Pahv ja Keedus ei saanud siiski asju klappima. RHKK-le aga kindlasti kõva täiendus. Sokk, Schmalz, Keedus ja Raiend - selle pealt juba annab ehitada. Huvitav, kas Shymanskii on ka jätkamas?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4192
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)

Postitus Postitas marxx762 »

Tausta küll ei tea, aga minu jaoks on veidi kurb, et sellise tasemega mehi ei suuda meistriliiga satsid endale palgata. Võibolla teen ehk liiga ja Keedusel enam polnudki huvi kõrgliigas mängida. Kuigi mis seal salata, Keedus olnuks Keilale ülimalt oluline täiendus.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja
Postitusi: 898
Liitunud: 13 Aug 2012, 22:55

Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)

Postitus Postitas Drogba »

Reinar teistele ka midagi jätab? Hetkel tundub täitsa lauda puhtaks löömas. Huvitav oleks teada, kas Keedusel oli ka muid võimalusi. Eks Reinar meelita kohaga. Treenimine mängud Õikal, taastumiseks hea spa samas hoones. Kindlasti ka jõusaal. Seega saab kõik ühes hoones tehtud, ei pea mööda Tallinnat ringi kolistama.
Vasta