Podcast'i juhtiv Cauchi on BasketNewsi kaastöötaja ehk usaldusväärne allikas.
Üldiselt on Euroopas olematu hulk reportereid, kelle säutse tasub tõsiselt võtta. BN on tõesti kvaliteedimärk. Ehkki Miller-McIntyre pole ju veel Zvezdasse läinud...
Podcast'i juhtiv Cauchi on BasketNewsi kaastöötaja ehk usaldusväärne allikas.
Mu point oli viidata sellele, et suuresti kohalike meeste poolt komplekteeritud Jaapan tegi säru Euroopa satsile, kus jagus heades klubides mängivaid mehi ja oli ka üks NBA tasemel tipp-topp mees. See näitas, et kuigi Jaapani liigas pole palju välismaalaseid, on kohalike tase arvestatav.Uhhuu kirjutas: ↑28 Juun 2024, 20:54 Jaapani meistriliiga klubidesse kuulub vaid 3-4 välismängijat. Enamik neist on tippliigade taustaga, kuid samas on ka valdav enamus neist vanuses 30+ ehk oma karjääri lõpusirgel.
Viimasel MM-il alistas Jaapani koondis tõepoolest Soome, kuid vastukaaluks võib välja tuua, et Saksamaalt ja Austriaalialt saadi kolakad.
Kui mängija siirdub Jaapani liigasse, siis tõenäoliselt ei kaasne sellega tõesti kohest tasemelangust, aga imelik oleks ka väita, et tegemist on kvaliteedilt Euroopa tippsarjadega võrreldava liigaga. Kui Kotsar peaks mingil põhjusel siirduma Jaapani liigasse, siis minu jaoks oleks küll tegemist massiivse pettumusega – kas siis seetõttu, et ta eelistab lihtsalt raha sportlikele eesmärkidele või seetõttu, et selle taga on peatselt lähenev karjäärilõpp õlatraumade tõttu.
Ja Andres Sõber veab Keila tugevuselt teise meeskonna eestikate poolfinaali. Tore, mõistad sa.
Toijala ülesandeks on siiski klubi võimaluste piires sinna võimalikult heal tasemel mängija saada ning mitte arvesse võtta seda, mis suvaliste foorumlaste arvates õige või vale on. Delfi artiklis on välja toodud, et Jaapani liigas on klubidele osalemiseks sarnased nõuded nagu Euroliigas. Kui Kotsarile Euroliigast ikkagi pakkumist ei tule, siis olekski ju Jaapani liiga üks järgmistest loogilistest variantidest.Uhhuu kirjutas: ↑03 Juul 2024, 12:55 Loodetavasti ei järgne sellele teated, et Kregor Hermet siirdub Islandile, Karl Johan Lips jätkab Serie B-s, Kasper Suurorg naaseb Hispaania tugevuselt kolmandasse liigasse, kus temaga ühineb Siim-Sander Vene ja Henri Drell liitub Taiwani liigaga.
Toijalal võiks eesti korvpalli suhtes siiski nii palju austust olla, et mitte meelitada meie esimängijat endaga rahakasse keskpärasusse kaasa tulema.
Kui küsimus on puhtalt rahas, siis Jaapani liigasse siirdumine oleks loogiline valik ka Euroliiga pakkumiste korral.HypeBeast kirjutas: ↑03 Juul 2024, 14:53Toijala ülesandeks on siiski klubi võimaluste piires sinna võimalikult heal tasemel mängija saada ning mitte arvesse võtta seda, mis suvaliste foorumlaste arvates õige või vale on. Delfi artiklis on välja toodud, et Jaapani liigas on klubidele osalemiseks sarnased nõuded nagu Euroliigas. Kui Kotsarile Euroliigast ikkagi pakkumist ei tule, siis olekski ju Jaapani liiga üks järgmistest loogilistest variantidest.Uhhuu kirjutas: ↑03 Juul 2024, 12:55 Loodetavasti ei järgne sellele teated, et Kregor Hermet siirdub Islandile, Karl Johan Lips jätkab Serie B-s, Kasper Suurorg naaseb Hispaania tugevuselt kolmandasse liigasse, kus temaga ühineb Siim-Sander Vene ja Henri Drell liitub Taiwani liigaga.
Toijalal võiks eesti korvpalli suhtes siiski nii palju austust olla, et mitte meelitada meie esimängijat endaga rahakasse keskpärasusse kaasa tulema.
Toijala pole kõigest abitreener, ma julgeks pakkuda et Maik kutsub teda siiski oma sõbraks või heaks tuttavaks. Sõber ega hea tuttav ei teeks minu meelest nii, ma tõesti ei leia et see oleks teab mis hea otsus minna Aasiasse mängima peale ühte kesist hooaega. Kui rahapatakas on nii kaalukas, et lööb oimetuks siis suudan isegi mõista aga tahaks järgminegi hooaeg jälgida ta mängu Euroopas siiski.HypeBeast kirjutas: ↑03 Juul 2024, 14:53Toijala ülesandeks on siiski klubi võimaluste piires sinna võimalikult heal tasemel mängija saada ning mitte arvesse võtta seda, mis suvaliste foorumlaste arvates õige või vale on. Delfi artiklis on välja toodud, et Jaapani liigas on klubidele osalemiseks sarnased nõuded nagu Euroliigas. Kui Kotsarile Euroliigast ikkagi pakkumist ei tule, siis olekski ju Jaapani liiga üks järgmistest loogilistest variantidest.Uhhuu kirjutas: ↑03 Juul 2024, 12:55 Loodetavasti ei järgne sellele teated, et Kregor Hermet siirdub Islandile, Karl Johan Lips jätkab Serie B-s, Kasper Suurorg naaseb Hispaania tugevuselt kolmandasse liigasse, kus temaga ühineb Siim-Sander Vene ja Henri Drell liitub Taiwani liigaga.
Mõistan teatavat pettumust,kuid isiklikult selles suurt tragöödiat ei näe. Arvestades tema õlgade seisu on Kotsar vähemalt minu silmis juba saavutanud on mängutaseme lae, eriti olukorras kus 27 aastaselt oled sunnitud viskekätt vahetama. Selles osas ma ei leia, et ta antud käiguga oma potsentsiaali raiskaks või realiseerimata jätaks. Pigem äkki ongi parem olla keskonnas kus on toetavad treenerid ja stabiilne mänguaeg mis tagab hea vormi. Kotsar on tubli töömees ja kindlasti ei mõtle ta ise, et läheb sinna pensionipõlve pidama.Uhhuu kirjutas: ↑09 Juul 2024, 19:11 Võib vist öelda, et Kotsari tippkorvpallist taandumine ja pensioniks sättimine on peaaegu kindel, kui asjast raporteerib Basketnews.com:
https://basketnews.com/news-208957-maik ... japan.html
See üleminek on analoogne sellele, kui mõni parimas mängijaeas jalgpallur siirdub Euroopa tippliigast Saudi Araabiasse.
Euroliigas mittemängimine on muidugi positiivne selle koha pealt, et enam pole takistust valikmängudes osalemisele, kuid samas jääb küsimus, kas ta on sellest üldse huvitatud, kui tippliigades mängimine teda enam ei motiveeri.
Väga kurb päev eesti korvpalli jaoks (ja Toijalalt "suurepärane" lahkumiskingitus).
Asjaolu, et Kotsar on olnud sunnitud viskekätt vahetama, et takista ju kuidagi seda, et ta ei võiks veel pikki aastaid suurliigade tasemel mängida – Hispaania liigas/Euroliigas on ta keskpositsiooni- ja kaugviskeid sooritanud vaid olude sunnil ehk olukordades, kus rünnak on kinni kiilunud. Ja nagu intervjuudest on selgunud, siis viskekäe vahetus ei tähenda seda, et ta teise käega enam üldse visata ei suuda.Maksim Arket kirjutas: ↑09 Juul 2024, 19:56Mõistan teatavat pettumust,kuid isiklikult selles suurt tragöödiat ei näe. Arvestades tema õlgade seisu on Kotsar vähemalt minu silmis juba saavutanud on mängutaseme lae, eriti olukorras kus 27 aastaselt oled sunnitud viskekätt vahetama. Selles osas ma ei leia, et ta antud käiguga oma potsentsiaali raiskaks või realiseerimata jätaks. Pigem äkki ongi parem olla keskonnas kus on toetavad treenerid ja stabiilne mänguaeg mis tagab hea vormi. Kotsar on tubli töömees ja kindlasti ei mõtle ta ise, et läheb sinna pensionipõlve pidama.Uhhuu kirjutas: ↑09 Juul 2024, 19:11 Võib vist öelda, et Kotsari tippkorvpallist taandumine ja pensioniks sättimine on peaaegu kindel, kui asjast raporteerib Basketnews.com:
https://basketnews.com/news-208957-maik ... japan.html
See üleminek on analoogne sellele, kui mõni parimas mängijaeas jalgpallur siirdub Euroopa tippliigast Saudi Araabiasse.
Euroliigas mittemängimine on muidugi positiivne selle koha pealt, et enam pole takistust valikmängudes osalemisele, kuid samas jääb küsimus, kas ta on sellest üldse huvitatud, kui tippliigades mängimine teda enam ei motiveeri.
Väga kurb päev eesti korvpalli jaoks (ja Toijalalt "suurepärane" lahkumiskingitus).
Tema koondises osalemise üle ei tunne ma samuti suurt muret. Klubi ja koondist esindatakse täiesti erinevate põhimõtete alustel ja Kotsar on alati olnud koondises võimalusel kohal.