Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4282
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas marxx762 »

loomulikult ei ole mõtet tuua makke't või kedagi teist eestlast va. kullamäe. ülejäänud jäävad ikka nõrgaks ja on vaja ikka korralikke leegionääre
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

No aga kuidas Ärmpaluga lood on? On vend lõpuks tasemel mängima hakanud? Aga tegelt võiks üritada üldse Allingu Rockist üle meelitada. :D Siis oleks korvi all edu garanteeritud Rocki vastu, aga see suht utoopia, Allingu jätkab ilmselt Rockis....Noormets vist juba kh liiga vana ja ega rohkem korralikke centreid Eestis pole Reedile asendajaks korvi alla.

Edit: No aga Makke on Niidasest igal juhul etem..
Viimati muutis greystone, 04 Juul 2007, 21:13, muudetud 1 kord kokku.
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

No korvi alla ei tule Eestlane vaid välismaalane ja ma arvan seda ,et ega see Makke eriti küll Niidasest parem pole vb mõne aasta pärast Veski saab Kalevisse korvi aluseks vennaks.
Raudsepp
Kasutaja
Postitusi: 190
Liitunud: 21 Nov 2006, 22:25
Asukoht: Keila

Postitus Postitas Raudsepp »

Veskist võib küll aasta või kahe pärast asja saada. Tahtmist tundub tal nagu olevat.
Lootus sureb viimasena!
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

millest te siin küll räägite ,mis Veski ,mis Makke ,tule taevas appi ,minuteada on meil märksa tõsisem probleem hoopis selles mida otsustab Kullamäe ,kuhu tema ikkagi siirdub või mis teeb ,sest on ju Rock talle oma pakkumise teinud kuid kas Kullamäe nõustub sellega või mitte ei tea ju keegi aga muidu oleks ju väga teretulnud kui Kullamäe tuleks Kalevisse ja lõpetaks ka oma korvpalluri karjääri Kalevis ,sest siit ta ju alustas ja siin oleks ju tore ka lõpetada kuid kahjuks see vist nii ei lähe ,minu mäletamist mööda tegi ju ka kuulus Leedu mängija Sabonis kunagi samamoodi alustas žalgirises oma karjääri suurde korvpalli ja lõpetas samuti seal
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

spartaklane kirjutas:millest te siin küll räägite ,mis Veski ,mis Makke ,tule taevas appi ,minuteada on meil märksa tõsisem probleem hoopis selles mida otsustab Kullamäe ,kuhu tema ikkagi siirdub või mis teeb ,sest on ju Rock talle oma pakkumise teinud kuid kas Kullamäe nõustub sellega või mitte ei tea ju keegi aga muidu oleks ju väga teretulnud kui Kullamäe tuleks Kalevisse ja lõpetaks ka oma korvpalluri karjääri Kalevis ,sest siit ta ju alustas ja siin oleks ju tore ka lõpetada kuid kahjuks see vist nii ei lähe ,minu mäletamist mööda tegi ju ka kuulus Leedu mängija Sabonis kunagi samamoodi alustas žalgirises oma karjääri suurde korvpalli ja lõpetas samuti seal
Kullamäe tegi oma Tallinnas elamises remonti. ;)
Aga ega see midagi ei tähenda.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4282
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas marxx762 »

kas keegi teab kuna see pressi konverents on? või olen juba maha maganud ?
vilts
Uus kasutaja
Postitusi: 19
Liitunud: 30 Mai 2007, 16:49

Postitus Postitas vilts »

kuule spartaklane, ega see pole see kalev kus kullamäe kunagi alustas. Minujaoks jääb ta alati ehitustööriistaks, vahet pole mius nimi tal parajasti on.
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

loomulikult pole see see kalev kus Kullamäe kunagi alustas kuid kui vaadata kuidas see kalevi nimi saadi kui ehitustööriist oma nime muutis siis tegelikult pärineb see nimi ikkagi sellest samast vanast BC KALEVIST vaid lihtsalt vahepeal seda nime BC KALEV keegi ei kasutanud vaid oli Tallinna Kalev ,mida juhtis Riho Soonik ja ehitustööriist oli farmklubi sellele Tallinna Kalevile kuid nimi nimeks oluline on see ,et Kalevis Kullamäe alustas ja tore oleks kui ta ka siin lõpetaks nagu tegi seda kunagi ju ka Kuusmaa
PointGuard

Postitus Postitas PointGuard »

natuke offtopic,aga teadmsieks niipalju,et Theo Papaloukas kannab Moskva CSKA särki kuni aastani 2010! mees teenib aastaga 3 miljonit Eurot-3 aastaga 9 milli ehk siis mingi 130 milli eeku!!! meie meeskonnad ei saa kümne aasta peale ka sellist eelarvet kokku.Kui veel arvata,et CSKA sõlmis lepingu mitte odavate Nikos Zisise,Ramunas Siskauskase,Marcus Goreega+ pikki veel polegi,siis tundub kll,et mõnel meeskonnal on ikka eelarve põhjatu.Mis nii viga mängida.
vilts
Uus kasutaja
Postitusi: 19
Liitunud: 30 Mai 2007, 16:49

Postitus Postitas vilts »

no krt millal see bc kalev veel sul enne tallinna kalevit oli ma tahaks teada. Ma küll ei mäleta.
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

kuni aastani 98-99 oli BC KALEV alates aastast 99-00 tuli Tallinna Kalev ,mis oli kuni aastani 05-06 mil tuli taas BC KALEV/CRAMO, see oli siis see võistkond ,mis moodustati Ehitustööriistast ,mis oma nime muutis
PointGuard

Postitus Postitas PointGuard »

Ajalugu:
1)Algul oli Sooniku Kalev,mis on kandnud nimesid nii Tallinna kalev,Rafter,Bc Kalev,BC Tallinna Kalev
2)Hooaega ei mäleta õieti,vist ikka oli 2001/2002,kui Bc kalevil oli meistriliigas tütarklubi Ehitustööriist/Kalev.Dorbek oli juba siis peatreener,Kalevi aju A.Sõber sõimas veel Põllutööriistaks.Ehituses olid muideks näiteks Kaljula,Niidas,Dorbekud ja selline mees nagu Troy Coleman,kes "saatuse tahtel" põhimeeskonda(Kalev) "osteti".
3)2002/2003 Kalev tuleb meistriks.Vanade kalade Pehka ja Kriisa kõrval on leegionärid Daniels ja Coleman.Lisaks Andre Pärna poolt"vedruhiirteks" ristitud Arbet ja Kangur.Sel hooajal on juba Ehitustöörist Kalevist eraldi,Ivar Valdmaa on klubi endale ostnud.
4)Hooaeg 2003/2004.A.Sõbra NBA mehed saavad tappa Eurosarjas.Jevgeni Gomelski,Moskva oblasti Dynamo peatreener ütleb:"Andke oma nr.13(Arbet) meile Moskvasse kaasa.Soonik raputas vaid muiates pead. Lisaks lõpeb Kalevi hooaeg juba veerandfinaalis,Pehka "kellaviskega". Kangur,Arbet,Talts siirduvad Sakamaale.
Ehitustööriist kaotab Piritale. Viienda -kuuenda koha heitluses edestab esmakordselt Tööriist Kalevit. Ehitustööriistas on mehed nagu:Parve,Kaljula, Keerles,vennad Dorbekud,Aba Koita,Greg McGuay,Allen Watson..ja veel.Igatahes mäletan,et leegionäre oli üle viie!
5)2004/2005Dorbek materdab Sõpra poolfinaalis 3-0.Ehitustööriist tuleb meistriks!
6)2005/2006 Sooniku Kalev pankrotistub.Mees veel ajab mingid ähmast juttu Hispaania sponsorist...aga see enam ei aita.Valdmaa ostab nime Kalev kasutusõiguse. Tuleb uus nimi BC Kalev/Cramo,Kuusmaa peatreenerina.
7)2006/2007Mati aasta :P

panin selle kõik oma mäletamismööda,aastad võivad vb. olla +-1

Seeega,tegemist siiski pole selle Kaleviga,kes tuli näiteks NSVLi meistriks.Kuid siiski oldi algul Sooniku Kalevi alluvuses,seega on raske väita,nii üht,kui teist.

PS!Muideks,käes on juba Juuli.Endiselt puudub inf Rocki/Kalevi kohta.ja ma tean omast kogemusest,et 1 kuu möödub üsnagi ruttu,seega on uksevahelt juba piilumas eestlaste vana hea tuttav "august"
PointGuard

Postitus Postitas PointGuard »

ja veel.

Sooniku Kalevi nimi tuli spordiselts "Kalevist"Ka see logo oli spordiklubi oma.
Tänane kalev on küll nimepooles Kalev,aga tähendab hoopis šokolaadi Kalevit ja ka logo on teine.
freed
Kasutaja
Postitusi: 32
Liitunud: 15 Nov 2006, 13:24

Postitus Postitas freed »

Keerles ja kaljula panid ehitustööriistas ikka vähe hästi:P
Vasta