Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja
Postitusi: 374
Liitunud: 17 Juul 2021, 10:11

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas bckalev-cramo »

habe kirjutas: 24 Sept 2024, 14:33 https://sport.delfi.ee/artikkel/1203238 ... as-laineid

SleepAngeli tuntuimad kliendid sportlaste seas
Kliendid välismaal: Glasgow Celtic, Iirimaa ragbikoondis, Šotimaa ragbikoondis, Harlequin FC, Erik Sviatchenko (Houston Dynamo; jalgpallur), Movistar Team, Richard Carapaz (UCI WorldTeam EF Education–EasyPost; jalgrattur), Las Palmas, Christie Harrison-Murray (Birmingham City; jalgpallur).

Kliendid Eestis: Pärnu Vaprus, Mihkel Räim, Eesti laskesuusatajad, Rasmus Mägi, Janelle Uibokand, Kati Ojaloo, Ingrid Puusta, Rait Ärm, Kusti Nõlvak, Robert Rooba, Eneli Jefimova.
Oli kunagi koostöö aga väga head asja sellest ei saanud.

Lihtsalt nice to have patjade nimel (mida pakuti koguses, mis ei katnud isegi meeskonda ära) sooviti liiga palju reklaami ja nähtavust ja selline klubi, kes seda soodustingimustel ostaks me ka kahjuks ei ole hetkel.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4292
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas marxx762 »

Eks see vist selline keeruline olegi. Vaatad et Eestis on piisavalt suuri ettevõtteid kes võiks olla võimalikud toetajad, aga sealgi vist võib peituda soov saada kas nimisponsoriks või siis on seal väga jäigad tingimused. Samas sellised väiksed või mitte nii tuntud ettevõtted võivad olla kas vägagi koostööle avatud ning ei pruugi suuri nõudmisi omada. Teisalt see padja ettevõtte siis on justkui vastupidine näide.
Tea kui palju üritatakse hoopis leida välismaiseid ettevõtteid, kes üritavad siseneda Eesti turule näiteks Ignitis gruop on end meie turule kõvasti surumas. Ehk on seal koostöövõimalust peidus, kus ambitsioonikas ettevõte otsib kohalikul turul rohkem tähelepanu. Selliste ettevõtete kasuks võiks rääkida ka asjaolu, et neid nö tavaline insta influencer väga ei suuda turundada.
barons2
Kasutaja
Postitusi: 221
Liitunud: 06 Aug 2018, 21:36

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas barons2 »

Nii kehv kui VEF ka sel hooajal on siis ... Cramo komplekteerimine on suht koht õnnetuse hunnik? Isegi Rannula ei käi sellest enam üle?
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 726
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vanafänn »

barons2 kirjutas: 26 Sept 2024, 20:49 Nii kehv kui VEF ka sel hooajal on siis ... Cramo komplekteerimine on suht koht õnnetuse hunnik? Isegi Rannula ei käi sellest enam üle?
Alustame Tapest, panen küll emotsiooni pealt aga ta pole üheski mängus midagi säravat näidanud. Ausalt öeldes, ei mõista, miks Rannula teda nii väga tahtis. Samas, oli ka Suarez eelmine hooaeg alguses peata kana ja hooaja lõpuks oli timmis.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 845
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas NoName »

Kui siia veel 1-2 kaotust otsa tuleb, siis peaks vb tõesti hooaja eesmärgid ümber mõtestama. Vb hooaja jooksul veel 1-2 eestlast juurde. Keegi kusagil ju ikka ripakile jääb ja välismaalased sommi erandiga saata pikalt. Mis sa ikka mingi Miskaga teed, kelle oskused tunduvad seisnevat üle keskmise vuntsi kasvatamises.
barons2
Kasutaja
Postitusi: 221
Liitunud: 06 Aug 2018, 21:36

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas barons2 »

Teist mängu järjest - peale poolaega kaob kõik - skoori ei tule... peaks Lehismetsa Salumetsa vanade konspektidega tutvuma saata, piimhappest mis läbi jalgade haarab ka aiu saab võidelda elementaarse metsajooksuga, puls nii 24 lööki per 10 sekki... kui vastupidavus paigas, siis saab ehitada, muidu ... nagu näha teist mängu järkest peale 20 minta ei suuda skoorida, mis teha kui keha peale väikest puhukust tõrgub tööreziimile minemast.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4499
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vaim564 »

Smith oli esimesel poolajal isegi lootustandev, aga teisel poolajal kadus nagu kogu meeskond. Kaitset ei saada toimima, mis on kõige suurem erinevus eelmise hooajaga. Mingi mentaalne tõke ja kohutav ebakindlus, kuigi juba esimesel poolajal ei visatud healt positsioonilt ära. Miska ja Kovalevi kasutegur jääb küll küsitavaks. See ongi huvitav, et esimesel poolajal kõik nagu toimib, paremini või halvemini, aga ollakse mängus sees ja siis pärast poolaega oleks nagu müür ees ning kõik jookseb tühja.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3610
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Rix »

Arvestades, kust tuldi ja kuidas seal läks, siis väga ei imesta. Kõige suurem probleem on, et soomlase kõrval pole skoorerit, sest Smith alles kogu vormi ja Dorbek pole punktiviskaja.
Ma ses osas paaanikat ei jaga, kogu puslest ei lähe kokku Miška, kes lihtsalt on pehme, kolme ei üritagi ja kaitses sobib ainult Resti liigasse.
Vef tegi ka v hea mängu, tabades kolm veerandit ikka ulmeliselt ning va poolkiired, ei olnud need lihtsad visked vaid hüppelt keskpositsioonid.
Kuuba on hea, Suurorg tegelt ka, Toom üllatavalt vormis, kuid krobeline. Tapel pole häda midagi, aga tal on vaja Smithi, kes oleks vormis, sest praegu temaga head kare kattest mängijat soomlase kõrval pole. Böckler...ei teagi, äkki haiguse järelmõjud.
Peale skooreri oleks Miška asemel Kirvest vaja. Kovaljov vähemalt üritab ja 10. mehena käib küll.
VEFi alahinnatakse, leegionärid on tegelt korralikud, aga ma ei kujuta ette, kuidas kuue ja poole mehega kahte liigat mängida saab. Kogu mäng Vefil sõltub sellest, kuidas vise läheb ja kas vastasel on kuju, kes Sanoni läbiminekud ära võtab. Ja noh, Bobrov on tujumängija, täna ta oli kuidagi ekstra motiga ja tegi miškale uut ja vana.
Karta oli, et see hooaja algus pärast Meistrite liiga kvali saab olema raske, aga vaadates noorte eestlaste mängu, siis ma masendusse ei langeks.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4292
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas marxx762 »

Ma nii hullult veel ei lööks lamenti. Tõsi, probleeme ja küsitavusi on üksjagu palju. Algatuseks tahaks Rannulat siiski kiita. Ta ei hakka keerutama ja mingit sitta ajama vaid ütleb asjade kohta nii nagu need parasjagu on. Tegelikult ütles ta mängu lõpus kõik ära mis vaja.
Seda tervise teemat ja sellest tulenevaid asju polegi mõtet lahata, see jätab jälje ja nii on. Mingi hetk esimesl poolajal mõtlesin et kui tuleb isegi kaotus, siis oluline olnuks, et see näotuks ei muutuks, pigem muutus.

Nagu Heiko ütles, siis Tape teeb täiesti lolle vigu ja keerab oma mängu sellega nässu. Lisaks tundub mulle et ta ei oska absoluutselt pick n roll kaitset mängida. Teisel poolajal jäi eriti teravalt silma, et ta ei mänginud isegi mitte flat-i kaitses vaid vajus lihtsalt kuhugi ära. Tegelt käib see katete vahetamise problemaatilisus kogu võistkonna kohta. Vahetatakse massiliselt ning tihtilugu ka põhjendamatult lihtsalt ning lõpuks ei saa enam keegi aru kus ta parasjagu asetsema peab.

Smith-i puhul nagu ka Rannula ütles, et tema on päris kaugel veel enda vormist ning väljakulgi näib nagu mees mängiks umbes 30% võimsusega.
Pikkade osakonnas on üldiselt probleem ning enim tekitab küsimust Kovalov-i olukord. Vähene mängupraktika süvendab ebakindlust ning otsuste kvaliteeti väljakul, aga mulle näib selle vähese põhjal et ta pole absoluutselt see materjal mida me võiks tahta kasvõi sellise piiratud eelarve juures.

Teisel poolajal kollektiivne lagunemine ning kogu rünnak oli ülimalt ümmargune ja passiivne.
Loodetavasti toovad järgnevad 10 mänguvaba päeva veidi positiivset fooni.

Kas keegi pani tähele? Rannula rääkis mingitest muudatustest - kas see oli Kalevi enda või VEF-i kohta?
East
Kasutaja
Postitusi: 1156
Liitunud: 01 Nov 2018, 07:58

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas East »

Päris mannetu värk. Kaotada võib, aga vähemalt võiks seda võideldes teha. Ma pole selle meeskonna puhul veel märganud, et kellelgi mingit erilist emotsiooni või sportlikku viha oleks. Lõpus saalis olnud vaikus oli vist päris kõikeütlev.

Ja kui mängijatest rääkida, siis Smithist võiks elulooma saada küll. Aga korvialused mehed.. Tape teeb naiivselt alguses vead täis ja ülejäänud mängu mängib üliettevaatlikult, mis päädib tavaliselt kergete korvidega. Oleks normaalne pikk temaga minuteid jagamas, siis võiks sõita.. aga kui need mehed on Miška ja Kovalov, siis on natuke kurb. Miška on täielik flegma väljakul, null emotsiooni tema olekus. Rünnakul jälitab teda üks ebaõnnestumine teise järel ja kaitses on ta lihtsalt ülipehme ja kergesti äralagunev. Kovalovi kohta ei oska ka seni midagi positiivset öelda.

Kui niimoodi jätkatakse, siis jäävad saalid varsti pooltühjaks. Rannula peab meeskonna üles äratama ja eelkõige mentaalse poole - nii uimaselt ei saa teist poolaega alustada.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4292
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas marxx762 »

Tape'st veel. See vigade probleem tingis olukorra, kus ta kaitses ei julgend enam mängida, aga ka rünnakul ei pannud ta vähemalt pooli katteid korralikult lõpuni vaid rollis nende pealt varem ära. Tundub, et juba esimestes mängudes rootsis silma jäänud probleem on mitte ühekordne vaid läbiv joon.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4499
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vaim564 »

Tape puhul ilmselt võtab aega, kuni ta efektiivsemalt tegutsema hakkab, praegu on ta ikka väga toorik ja kõrgema taseme mängukogemust mitte palju, Elevandiluuranniku eest kogus rohkem prügiminuteid. Praegu ongi probleem, et tal pole korraliku backupi, sest Miska on väga passiivne ja ebakindel ja Kovalevi puhul pole mulle veel kohale jõudnud, milleks teda üldse vaja oli, sest Hermeti puudumisel oleks ta juba täna pidanud suuremas rollis olema. Smith näitas täna alguses, et midagi temas on, tundub, et mängib ka kaitses, aga lõpuni ei pidanud vastu.
danielto
Uus kasutaja
Postitusi: 11
Liitunud: 06 Apr 2022, 15:47

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas danielto »

Üsna nigel seis, aga ma eelistaks olukorda, kus hooaja algus latt madalam ja hooaja edenedes läheb asi paremaks. Miska ja Kovalov tõesti nutused, et kui palju seda potentsiaali üldse on seal sees sellel tasemel.... Tape kindlasti saab juurde panna ja kui Smith vormis on, siis kindlasti seis rõõmsam koheselt.
vanafänn
Kasutaja
Postitusi: 726
Liitunud: 29 Juun 2018, 14:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vanafänn »

vaim564 kirjutas: 26 Sept 2024, 21:59 Tape puhul ilmselt võtab aega, kuni ta efektiivsemalt tegutsema hakkab, praegu on ta ikka väga toorik ja kõrgema taseme mängukogemust mitte palju, Elevandiluuranniku eest kogus rohkem prügiminuteid. Praegu ongi probleem, et tal pole korraliku backupi, sest Miska on väga passiivne ja ebakindel ja Kovalevi puhul pole mulle veel kohale jõudnud, milleks teda üldse vaja oli, sest Hermeti puudumisel oleks ta juba täna pidanud suuremas rollis olema. Smith näitas täna alguses, et midagi temas on, tundub, et mängib ka kaitses, aga lõpuni ei pidanud vastu.
Ma mingil määral oponeeriks, et ma pigem näeksin Miškat vahetusena, kui Taped põhi tsentrina. Ma saan andeks anda rohkem Miškale, kui ta hakkama ei saa, samas kui Tape ei saa mitte millestki aru. Ta teeb tõesti kohati väga häid liigutusi aga ülejäänud on nii vajaka, et kuidas saad sellist venda hoida. Miška paneb korvi alt kergetest kohtadest mööda aga Tape isegi ei jõua sinna. Teha mängust-mängu ainult kattevigasid ja seeläbi lõhkuda tiimi pole ju reaalne variant enam. Kalev pole küll mingi euroliiga tiim aga isegi sel tasemel võiks olla katete ladumine selge, mitte nii et paned sita katte ja siis jooksed selg ees vastasele sisse.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 845
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas NoName »

Tapéga lihtsalt see asjaolu, et kuigi ta on kahtlemata frustreeriv, siis ta toob meeskonda mingitki atleetlikkust. Miska on läbivalt nagu viskeoskuseta Kitsing.

Liiga palju on hetkel selliseid rünnakuid, kus üks murrab sisse, söödab välja, teine murrab sisse, söödab välja, kolmas murrab sisse, söödab välja ja korraga on mängukellal 5 sekundit. Kui Rannula juttu kuulata, siis see võib tuleneda ka sellest, et lastakse pea norgu. Mis on justkui veel hullem kui puuduv mänguoskus. Kui meeskonnal on selge puudus rünnakuliidrist, siis tahaks ju uskuda, et riietusruumi liidreid peaks ometigi jaguma.
Vasta