2025 Kaamos Karikavõistlused

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4292
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Re: 2025 Kaamos Karikavõistlused

Postitus Postitas marxx762 »

Jah Keila KK mõte võib olla see, et seni varjus olnud nooremad mehed saaksid ehk jalad alla ja oleksid tulevikus KML tasemel. Siinjuures aga ei päde selle võistkonna komplekteeritus, et saaks oodata sealt mingit resultaati. Ma ei hakka taustast rääkimagi, aga kui võistkonna kogenuimad mehed on veterani staatuses Kaldre ja ülekaaluline Haller ja pikkades sektor koosneb mängijatest kus mõnel on isegi jooksutehnika selline, et hoia kinni, siis kus otsast see areng või kvaliteet tulla saab? See, et ma saan varasema kahe prügiminuti asemel nüüd 20 ning saan üsna vabalt peale kütta ei tekita mingit arengut. Ühel päeval teed väikse sammu edasi ning kui eksisteerivad mingid reeglid ja nõudmised + konkurents, siis oled sa kiirelt pingi tagumises otsas tagasi.

@East - minu hinnangul sellised võistkonnad kahjustavad selgelt liigat. Jumal tänatud et Prometey'd täna liigas pole, mõtle kui sellise eelarve ja rosteriga võistkond raiskab oma aega mingi täieliku lollusega tegelemise peale. Need paar tundi saaksid enamus satse märksa otstarbekamalt sisustada.
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4499
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: 2025 Kaamos Karikavõistlused

Postitus Postitas vaim564 »

Kuhu mina tegelikult tahtsin jõuda, et asjaomased ringkonnad oleksid pidanud olukorra varem lahendama ja mitte laskma sel areneda sinna, kuhu see jõudis. Loomulikult on see olukord ebanormaalne, kuid Keila KK on millegi tagajärg, mitte põhjus. Sellise lahendusega jõuti lõpuks sinna, kus see täna on. Seda litsentsikaubandust tuleks kuidagi reguleerida, isegi kui juriidiliselt see on jokk olukord. Jah, loomulikult sa võid minna ise K-Kalevi treeneriks ja võtta ka meeskonna kaasa, aga siis mängibki liigas K-Kalev.
NoName
Kasutaja
Postitusi: 845
Liitunud: 12 Aug 2010, 15:43

Re: 2025 Kaamos Karikavõistlused

Postitus Postitas NoName »

Ma ei saa ka ikkagi Heinast aru. Koli siis see sats nt naabervalda. Pahvil on linna toetus. Lepi enda (ajutise) kaotusega ja tee mingi Saue KK. Vähemalt on mingigi perspektiiv kuhugi areneda. Ma ei kujuta ette, et kaua ka sponsorid taolises kemplemises osaleda soovivad. Viimaks kaotab lihtsalt Keila ja ka Eesti koss.
Vasta