FIBA Europe Cup

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
vanafänn
Kasutaja

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas vanafänn »

NoName kirjutas: 13 Nov 2024, 20:08 Martin Dorbek on ebareaalselt halb. Teda on väljakul valus vaadata. Selline tunne, et tüüp on tulnud aastase vigastuse pealt.
Ma saan aru, et tal kvaliteet langeb vanusega aga ta läheb kuidagi vihaseks lausa väljakul. Mitu eelmist mängu samamoodi läheb raiduma ja lihtsalt mustalt mängima, mis on omaette arusaadav aga kuskil võiks ka hea maitse piir joosta.
NoName
Kasutaja

Postitus Postitas NoName »

Ta peaks olema see vend, kellel on kogemust ja kes toob rahu, aga viimasel ajal ei täida üldse seda rolli. Tüüp teeb 7 minutiga 3 pallikaotust ja ebasportliku.
NoName
Kasutaja

No kui võita ei soovita, siis äkki annaks loobumisvõidu. Kolmesed 7/40.
vanafänn
Kasutaja

Kurat, vist oli ikka teadlik lüke Heiko poolt et mitte panna viimast tervet PGd Suuroru näol enam mängu?
NoName
Kasutaja

Ma arvan ka, et Suurorgu hoiti, mis on igati mõistlik käik, aga no ffs...need kolmesed olid ju enamasti täiesti vabadest kohtadest. No pange mõnigi sisse. :D
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Martinil oli põskkoopapõletik, vaevalt meist keegi sellisel tasemel sportlane on, et omada teadmist kuidas sellised haigused ühe sportlase sooritusvõimele mõjuvad. Täna teda kuidagi ebaõnnestumises (mis kindlasti seda oli) süüdistada on veidi ülekohtune.

Suuroruga ei tahetud ilmselgelt riskida ja mu meelest Rannulalt õigustatud otsus.

Böcklerit tahaks ikka ja jälle nahutada, aga las ta olla.

Üldiselt müstiliselt halvasti visati kaugelt ja nii ongi raske võita. Tundunuks et fookus justkui polnud päris selline nagu parematel päevadel.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Päris räige koduvile oli täna, polegi sellist rahvusvahelises sarjas nähtud. Need visked jäid vast lühikese koosseisu ja reisiväsimuse taha.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
NoName
Kasutaja

Kahjuks pole see erandlik halb mäng Dorbekult. Loodaks, et nii suure kogemuspagasiga VTBs mänginud tüüp on enamat kui 10-15 minutit ja palju ebaõnnestumisi. Ega ta 40+ pole.

Senini siis 5 mängu eurosarjas: 14 minutit, kahesed 20%, kolmesed 22,2%, 1,8 ppg, 1,6 rpg, 3,2 apg (mis on asjalik) ja 2,2 pallikaotust.

Ega bulgaarlaste vastu ka hea mäng polnud. Ma arvan, et oht on pigem selles, et prantslastega mängud on need erandid ja mitte teised mängud.
Viimati muutis NoName, 13 Nov 2024, 21:39, muudetud 1 kord kokku.
vanafänn
Kasutaja

marxx762 kirjutas: 13 Nov 2024, 21:22 Martinil oli põskkoopapõletik, vaevalt meist keegi sellisel tasemel sportlane on, et omada teadmist kuidas sellised haigused ühe sportlase sooritusvõimele mõjuvad. Täna teda kuidagi ebaõnnestumises (mis kindlasti seda oli) süüdistada on veidi ülekohtune.

Suuroruga ei tahetud ilmselgelt riskida ja mu meelest Rannulalt õigustatud otsus.

Böcklerit tahaks ikka ja jälle nahutada, aga las ta olla.

Üldiselt müstiliselt halvasti visati kaugelt ja nii ongi raske võita. Tundunuks et fookus justkui polnud päris selline nagu parematel päevadel.
Ma pole ise läbi põdenud ja ei ole ka lapsevanem, aga kas Martinil on see põskkoopapõletik juba kuu aega olnud? Lihtsalt üleüldine foon tema poolt on olnud suht null ja kui mängu tuleb, siis teeb enamvähem mingi nö. räpase lükke.

Suurorust sain küll lõpuks aru, pole mõtet kaotada ainust mängujuhti, kui suures plaanis on kõik otsustatud.

Vaaks võiks saada ka selle enesekindluse rohkem kätte, kus uhab igaltpoolt kotti aga annab talle aega veel.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Mu teada, panen puusalt, aga enne Rilski mängu oli see, kus ta haigestus. Ma usun, et ta suudab kindlasti kõvasti juurde panna ja eks olukord läheb paremaks. Nüüd tuleb Rapla mäng kenasti ära teha ja siis saab võistkond end mõnevõrra koguda.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma veidi imestan, et Dorbek hambusse jääb. Ta on hetkel selge rotatsioonimängija, kellel on oma nišš - olla kaitses terav. Ja selles rollis on ta ka sel hooajal juba õnnestunud.

Temalt ei tasu oodata, et ta oleks ründevirtuoos, kes rünnakul raskust kannab, sest ta lihtsalt ei ole seda. Ta ei ole ka mängujuht. Ta võib küll mängujuhi kohal minuteid häda korral mängida, nagu tänagi, aga ta siiski ei ole sellisel tasemel pallikäsitleja.

Oma rolli rotatsiooni 8. kuni 10. mehena täidab ta aga minu meelest väga hästi ära, seejuures arvestades ka tema platsivälist mõju. Ja kes arvab, et ta on must mängija, siis väga hea, et on, sest selles koosseisus on juba piisavalt nö häid kutte. Keegi peab natuke eristuma ka selles vallas.

Üldiselt tundub mulle, et meestel oli peale Prantsusmaa trippi väike pingelangus ning järgmised kohtumised on vaimselt natuke keerulised olnud. Ilmselt ka füüsiliselt. Selles suhtes arusaadav, et fookus on pigem juba puhkepausil, millega pisivigastused välja ravida, puhata ning füüsiliselt end taaskäivitada.

PS! See on päris rõve vaatepilt, et nii Dorbeki kui Kurbase rahvuseks on FIBA lehel märgitud EST/RUS. Saan aru küll, mille järgi see tulnud on, aga siiski kriibib ebameeldivalt silma.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Tundub, et üks vastane teises ringis on igal juhul Fribourg. Teine sõltub Dijoni ja Ludwigsburgi mängust, mida sakslased juhivad. Anwil (kuna juhib võõrsil), Le Portel ja Maroussi pääsevad teise koha omadest samuti edasi. Huvitav, et Kosovo meeskond Trepca on viimases voorus ilmselt andnud loobumisvõidu.
Viimati muutis vaim564, 13 Nov 2024, 22:47, muudetud 1 kord kokku.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

vaim564 kirjutas: 13 Nov 2024, 22:39 Tundub, et üks vastane teises ringis on igal juhul Fribourg. Teine sõltub Dijoni ja Ludwigsburgi mängust, mida sakslased juhivad. Kui nad võidavad, tuleb Dijon, prantslaste võidu korral PAOK. Anwil (kuna juhib võõrsil), Le Portel ja Maroussi pääsevad teise koha omadest samuti edasi. Huvitav, et Kosovo meeskond Trepca on viimases voorus ilmselt andnud loobumisvõidu.
Ma isiklikult võtaks pigem PAOKi kui Dijoni. Kreeklaste eesliin tundub mõnevõrra hõredam ning võiks Kalevile paremini sobida. Üks sealsetest korvialustest põhimängijatest on kusjuures Raplas mittemidagiütleva hooaja teinud Devonte Upson, kel oli hea hüppevõime, aga rohkem väga midagi.

Prantslastest veidi kopp ees ka peale Cholet ja Le Porteli vastu mängimist.
NoName
Kasutaja

Kui Kalev Fiba Europe Cupis hea hooaja tegi, siis Dorbek oli ju tegelikult enamat kui hea rollimängija? Ta oli väga kindel ja oluline lüli ja pani ikkagi mingid keskpossi visked ka sisse. Nüüd on meie koosseis tagaliinis noorte eestlaste poole kaldu. Paberil on kvaliteeti vähem. Ma ei ütleks, et oleks otseselt ebarealistlik loota, et Dorbeku panus oleks suurem. Palju punkte ei hakka ta kunagi tooma ja ei toonud ka toona, aga mulle torkab küll silma, et senise hooaja vältel ta mitte ei too mängu stabiilsust, vaid külvab sageli pigem kaost. Kui vaip jalge alt kaob, ja seda kipub hetkel aeg-ajalt juhtuma, siis võiks olla Dorbek ju see, kes maha rahustab. Et noh, vb ma loodan ka liiga palju, aga ma mäletan ikkagi aegu, kus Dorbek sai väga hästi hakkama ja praegu oleks seda Dorbekut vaja.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Ed. Ludwigsburg juhib +15 praegu, aga igal juhul tuleb PAOK, sest nemad on viie võidu peal. Kaotajal, olgu prantslased või sakslased, tuleb 4-2.
Kui Anwil viimastel minutitel +10-12 edu maha ei mängi, on järjestus.
1. PAOK
2. Anwil
3. Dijon
4. Fribourg
5. LePortel
6. Maroussi.

Group K: Tofas, Zaragoza, Porto, Maroussi
Group L: Cholet, Sassari, Bilbao, LePortel
Group M: Oradea, Kalev/Cramo, PAOK, Fribourg
Group N: Spirou, Ludwigsburg, Anwil, Dijon

Kuna Ludwigsburg ja Dijon vist ühte gruppi minna ei saa, siis võib Fribourgi asemel meile ikkagi Dijon tulla.
Viimati muutis vaim564, 13 Nov 2024, 23:55, muudetud 1 kord kokku.
Vasta