TDK kirjutas:Olgem ausad ASK on ikka nime pärast palju palju kõvem, Kalev peab endast KÕIK andma.
Samas on ikka väga nadi kui Läti võistkonna eest jookseb ainsa lätlase Valtersi kõrval algkoosseisus platsile 4 mustanahalist.
No Kalevil suhteliselt sama seis ju kui 4 leegionäri korraga väljakul, mida suht tihti juhtub nägema.
Riia ASKil paistab sisekliimaga probleeme olema: alles äsja saadeti Sandis Buškevics selle rikkumise pärast satsist minema. Ja too Sandis oli kõva mängija. Niiet Kalevi jaoks on seis hetkel väga soodus, et Balti Liigas "imesid" jätkata. Andke homme aga tuld!
ütleks nõnda et kui kaotame kodus on suht võimatu edasi pääseda kõik tuleb otsustada siin ja praegu!!!! Loodan et kalevlastel hea tuju ja hea viskepäev, siis pole kahtlustki et kalev võidab ja loodan et viitsivad kaitses ka mürada!!!! ASK-le meeldib kiire mäng .
no rahvas,kõik vastaste rünnakuajal vilistama ja karjuma ja omade korvi peale rõkkama,siis on võimalus.miks kurat 60% rahvast tuleb suurhalli küüslaugu leiba ja õlut jooma./jokk/
pelmeen kirjutas:no rahvas,kõik vastaste rünnakuajal vilistama ja karjuma ja omade korvi peale rõkkama,siis on võimalus.miks kurat 60% rahvast tuleb suurhalli küüslaugu leiba ja õlut jooma./jokk/
Tegelt vastaste rünnaku ajal 'kaitse, Kalev, kaitse!'
pelmeen kirjutas:no rahvas,kõik vastaste rünnakuajal vilistama ja karjuma ja omade korvi peale rõkkama,siis on võimalus.miks kurat 60% rahvast tuleb suurhalli küüslaugu leiba ja õlut jooma./jokk/
Maksan pileti eest, ostan õlut ja näksimist, toetan sellega ju võistkonda. Kas siis võistkonnale oleks parem, kui ma üldse ei tuleks saali ja vaataks TV`st mängu? Kas minu pärast jääb mõni tulihingeline fänn ukse taha, et ma vaikselt omaette mängu nautimas käin?