Hetkel on jah veel sotsiaalmeedia lahendus, tulevikus on idee teha midagi Zalgiris Insider laadset toodet või nagu BSH /Mallukas ja co teevad, et igakuise makse põhjal saad infot nagu postitused / pollid jne + võimalus kaasa rääkida teatud asjadel (aga see tehniliselt keerulisem lahendus ja nõuab teatud investeeringuid, sotsiaalmeedias saame katsetada hetkel, kas ja kuidas see inimestele peale läheb jne).misso kirjutas: ↑19 Nov 2024, 15:59Ostsin aga siin üks lisatingimus peab sotsmeedia omanik olema. Ma seda ei plaani teha ja info jääb siseringi
Hooaja üldarutelu
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Re: Hooaja üldarutelu
Super. Kui eelmistel hooaegadel sai ikkagi hooaja jooksul nö mitut suurt mängu näha, siis sel hooajal tekkis korraks kartus, et äkki tänavu ei tulegi - Prometey'd ju enam ei ole, VEF-iga kodumäng peeti Kalevi spordihallis juba ära ning ega kodusest liigas rohkem selliseid väga atraktiivseid vastaseid kahjuks pole, kellega annaks saali täita. Nüüd on korvpallirahva asi Tondiraba tribüünid enamvähem täis pakkida ning klubi hea saavutuse eest premeerida. Loodetavasti annab juba rahvuskoondise kodumäng Poolaga sellise impulsi, et sealt saadud emotsiooni najal tahab korralik mass ka järgmisest korvpallipeost osa saada ning ostab Kalevi mängule pileti.
Ideaalne lahendus oleks, kui esimene kodumäng PAOK-iga toob saali täis ning annab julgust ka järgmised kodumängud suurde saali tuua. Kui kolm korda suudetaks suur saal peaaegu täis pakkida, siis võiks see ka eelarvele natuke leevendust tuua. Palju näiteks Tondirabas korraldamise puhul see valulävi klubi jaoks on - st mis publikunumbri juurest alates on seal klubi jaoks kasu(m)lik mängu korraldada?
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Dijoni mäng on kindlasti Kalevis (muude saalide hõivatuse tõttu).East kirjutas: ↑20 Nov 2024, 09:02Super. Kui eelmistel hooaegadel sai ikkagi hooaja jooksul nö mitut suurt mängu näha, siis sel hooajal tekkis korraks kartus, et äkki tänavu ei tulegi - Prometey'd ju enam ei ole, VEF-iga kodumäng peeti Kalevi spordihallis juba ära ning ega kodusest liigas rohkem selliseid väga atraktiivseid vastaseid kahjuks pole, kellega annaks saali täita. Nüüd on korvpallirahva asi Tondiraba tribüünid enamvähem täis pakkida ning klubi hea saavutuse eest premeerida. Loodetavasti annab juba rahvuskoondise kodumäng Poolaga sellise impulsi, et sealt saadud emotsiooni najal tahab korralik mass ka järgmisest korvpallipeost osa saada ning ostab Kalevi mängule pileti.
Ideaalne lahendus oleks, kui esimene kodumäng PAOK-iga toob saali täis ning annab julgust ka järgmised kodumängud suurde saali tuua. Kui kolm korda suudetaks suur saal peaaegu täis pakkida, siis võiks see ka eelarvele natuke leevendust tuua. Palju näiteks Tondirabas korraldamise puhul see valulävi klubi jaoks on - st mis publikunumbri juurest alates on seal klubi jaoks kasu(m)lik mängu korraldada?
Müüdud piletid (ehk mitte VIP toetajad, hooajakaardid või ettevõtete kutsed) peavad olema kuskil 1200 ringis, et Unibet Arena või Tondiraba ei oleks miinusprojekt.
Vahet pole mulle piisab mängude nägemisest TV-s ja iga FIBA sarja võidu eest võtan uue siseringi pileti.bckalev-cramo kirjutas: ↑19 Nov 2024, 23:33Hetkel on jah veel sotsiaalmeedia lahendus, tulevikus on idee teha midagi Zalgiris Insider laadset toodet või nagu BSH /Mallukas ja co teevad, et igakuise makse põhjal saad infot nagu postitused / pollid jne + võimalus kaasa rääkida teatud asjadel (aga see tehniliselt keerulisem lahendus ja nõuab teatud investeeringuid, sotsiaalmeedias saame katsetada hetkel, kas ja kuidas see inimestele peale läheb jne).
-
- Uus kasutaja
Kas Toomi kohta ka midagi kuulda on? Kas on asi hull või oli ehmatus suurem.
Lihtsalt huvi pakkuv küsimus- kas Severi oleks koondisesse mahtunud kui poleks olnud vigastatud?
Delfis ülevaade Kalevi hetkeseisust: https://sport.delfi.ee/artikkel/1203413 ... d-nagemist
Mõned mõtted:
1) Publikut oli eile 2276 inimest. Tegelikult päris kurb number. Alagrupi avamäng suures saalis, mis järgnes Eesti-Poola korvpallipeole. Eestlaste tuumik mängu tegemas. Kuu algus, mis tähendab, et inimestel võinuks rahavooliselt ka üsna okei aeg olla. Tühje kohti oli saalis küll, aga tunnetuslikult pakkunuks ikkagi, et vast 3000 inimest on olemas. Ainus positiivne asi vist eilse publikuarvu juures on see, et isegi sellise pealtvaatajate hulga juures oli saalis tegelikult päris hea atmosfäär.
2) Mu eilne lootus, et Smith saab äkki loodetust varem terveks, sai selle artikliga sisuliselt kriipsu peale, sest Kase sõnul läks taastumisperiood hoopis oodatust pikemaks. Pigem võib välja lugeda, et pushitakse endiselt kompromissi varasemaks koju minekuks. Arvestades, et jõulupaus on varsti tulemas, siis ennustaks, et äkki on selleks hetkeks mingi lahendus Smithiga olemas.
3) Ramo hinnang oli, et ideaalis oleks normaalseks seisuks juurde vaja 3-4 mängijat, aga vahendeid selleks ei ole.
Ma ise pakuks, et peale Suuroru vigastust ja tõenäolist pikka mängupausi oleks minimaalselt kahte mängumeest juurde vaja. Ühte korvi alla, kus Miška ja Tape on hetkel niivõrd pehmed ja ebastabiilsed, et ka muidu kannatliku Rannula kannatus näib katkevat, ning teist mängujuhi kohale, kus muidu oleks varsti Severist tükid taga.
Märgiline oli Ramo lause, et "eks alguses vaatame, kas leiame kedagi kodumaalt, aga ilmselt jääb kaalukauss välismängija peale".
Kui vaadata kohalikust liigast Eesti mängijate profiile, siis Jürgens on üsna no-brainer variant tagaliini, arvestades, et teda oleks avatud lepingu tõttu TalTechist kõige kergem kätte saada. Tema puhul on muidugi küsimuseks, see, et kas ta ise tahaks tulla ning see, kuidas ta tegelikult vigastuspausist taastunud on. Kui ta 100% taastunud ei ole, siis Kalevi koormuste juures on risk uueks vigastuseks ilmselt päris suur ja uut laatsareti liiget küll juurde pole tarvis. Tagaliini kedagi teist vähemalt Eesti liigast võtta ei näi olevat. Ilmselt on ka Posti lepingus mingid väljaostusummad ja asjad, aga mulle tunduks, et ta ei sobituks väga Kalevi mängustiiliga ning ta ei tooks suurt kvalitatiivset hüpet.
Eesliini oleks Eesti liigast vast vaid Taavi Jurkatamm reaalne variant, eeldusel, et ta TalTechi leping lubaks soodsatel tingimustel klubivahetust. Samas ei ole ta senine hooaeg olnud midagi suurepärast ning tema panus eesliini olekski olla lihtsalt üks keha juures. Kaitses võiks ta mingi lisakäigu võrreldes Tape ja Miškaga anda, aga rünnakul ilmselt väga palju tolku poleks.
Klubi rahalist seisu vaadates võib eeldada, et ka välismängijate puhul ei tasu oodata mingit imelist kvaliteedi lisandumist. Kui finantsseis on tõesti nii pingeline, siis võib eeldada, et ilmselt saaksid uued potentsiaalsed lisandujad tausta poolest olema kas rookied, (pool)vigased loomad või tagasihoidliku CV-ga, kust võib leida a la Portugali liiga tagumiste otsade klubisid. Eks siis tuleb loota, et ideaalis leitakse nende hulgast mõni pärl, kuid minimaalselt aitab see vähemalt normaalset treeningprotsessi taastada ning praeguste põhijõudude koormust tasakaalu aidata. Eriti korvialuse mängija osas ei evi ma mingeid suuri lootusi ega ootusi - peamine kriteerium võiks olla, et tal allergiat füüsilise kontakti vastu poleks. Ma oleks tegelikult päris rahul, kui toodaks kasvõi see kunagi Viimsis korvi all patrullinud Roberson - nurgeline ja kandiline küll, kuid aitab vähemalt lauda kontrollida.
Ja kui Ramo ütles, et normaalseks treeningprotsessiks oleks tarvis 3-4 mängijat, siis idee võiks olla korjata juurde ka mõni andekam noormängija, kes ilmselt suuri kulusid endaga kaasa ei too. Mitte niivõrd selle eeldusega, et see noormängija hakkaks liiga mängudes suureks abiks olema (kuigi mingid minutid võiks ju kuskil kergemas mängus preemiana korjata küll), vaid pigem et klubil oleks trennis üks normaalse potentsiaaliga trennikeha juures, kes päris jalgu ei jääks, ning noormängija saaks jällegi olla kaasatud heal tasemel treeningprotsessi ja näeks ära, mida tähendab profikorvpalli tase. Mõni tugevam U16 koondise või U18 koondise kutt, kes Audenteses ei mängi (nt Vuksid, Kivimägi, Avdejev), võiks ju huvitatud olla küll - oleks päris põnev pooleaastane (minimaalselt) projekt.
Mõned mõtted:
1) Publikut oli eile 2276 inimest. Tegelikult päris kurb number. Alagrupi avamäng suures saalis, mis järgnes Eesti-Poola korvpallipeole. Eestlaste tuumik mängu tegemas. Kuu algus, mis tähendab, et inimestel võinuks rahavooliselt ka üsna okei aeg olla. Tühje kohti oli saalis küll, aga tunnetuslikult pakkunuks ikkagi, et vast 3000 inimest on olemas. Ainus positiivne asi vist eilse publikuarvu juures on see, et isegi sellise pealtvaatajate hulga juures oli saalis tegelikult päris hea atmosfäär.
2) Mu eilne lootus, et Smith saab äkki loodetust varem terveks, sai selle artikliga sisuliselt kriipsu peale, sest Kase sõnul läks taastumisperiood hoopis oodatust pikemaks. Pigem võib välja lugeda, et pushitakse endiselt kompromissi varasemaks koju minekuks. Arvestades, et jõulupaus on varsti tulemas, siis ennustaks, et äkki on selleks hetkeks mingi lahendus Smithiga olemas.
3) Ramo hinnang oli, et ideaalis oleks normaalseks seisuks juurde vaja 3-4 mängijat, aga vahendeid selleks ei ole.
Ma ise pakuks, et peale Suuroru vigastust ja tõenäolist pikka mängupausi oleks minimaalselt kahte mängumeest juurde vaja. Ühte korvi alla, kus Miška ja Tape on hetkel niivõrd pehmed ja ebastabiilsed, et ka muidu kannatliku Rannula kannatus näib katkevat, ning teist mängujuhi kohale, kus muidu oleks varsti Severist tükid taga.
Märgiline oli Ramo lause, et "eks alguses vaatame, kas leiame kedagi kodumaalt, aga ilmselt jääb kaalukauss välismängija peale".
Kui vaadata kohalikust liigast Eesti mängijate profiile, siis Jürgens on üsna no-brainer variant tagaliini, arvestades, et teda oleks avatud lepingu tõttu TalTechist kõige kergem kätte saada. Tema puhul on muidugi küsimuseks, see, et kas ta ise tahaks tulla ning see, kuidas ta tegelikult vigastuspausist taastunud on. Kui ta 100% taastunud ei ole, siis Kalevi koormuste juures on risk uueks vigastuseks ilmselt päris suur ja uut laatsareti liiget küll juurde pole tarvis. Tagaliini kedagi teist vähemalt Eesti liigast võtta ei näi olevat. Ilmselt on ka Posti lepingus mingid väljaostusummad ja asjad, aga mulle tunduks, et ta ei sobituks väga Kalevi mängustiiliga ning ta ei tooks suurt kvalitatiivset hüpet.
Eesliini oleks Eesti liigast vast vaid Taavi Jurkatamm reaalne variant, eeldusel, et ta TalTechi leping lubaks soodsatel tingimustel klubivahetust. Samas ei ole ta senine hooaeg olnud midagi suurepärast ning tema panus eesliini olekski olla lihtsalt üks keha juures. Kaitses võiks ta mingi lisakäigu võrreldes Tape ja Miškaga anda, aga rünnakul ilmselt väga palju tolku poleks.
Klubi rahalist seisu vaadates võib eeldada, et ka välismängijate puhul ei tasu oodata mingit imelist kvaliteedi lisandumist. Kui finantsseis on tõesti nii pingeline, siis võib eeldada, et ilmselt saaksid uued potentsiaalsed lisandujad tausta poolest olema kas rookied, (pool)vigased loomad või tagasihoidliku CV-ga, kust võib leida a la Portugali liiga tagumiste otsade klubisid. Eks siis tuleb loota, et ideaalis leitakse nende hulgast mõni pärl, kuid minimaalselt aitab see vähemalt normaalset treeningprotsessi taastada ning praeguste põhijõudude koormust tasakaalu aidata. Eriti korvialuse mängija osas ei evi ma mingeid suuri lootusi ega ootusi - peamine kriteerium võiks olla, et tal allergiat füüsilise kontakti vastu poleks. Ma oleks tegelikult päris rahul, kui toodaks kasvõi see kunagi Viimsis korvi all patrullinud Roberson - nurgeline ja kandiline küll, kuid aitab vähemalt lauda kontrollida.
Ja kui Ramo ütles, et normaalseks treeningprotsessiks oleks tarvis 3-4 mängijat, siis idee võiks olla korjata juurde ka mõni andekam noormängija, kes ilmselt suuri kulusid endaga kaasa ei too. Mitte niivõrd selle eeldusega, et see noormängija hakkaks liiga mängudes suureks abiks olema (kuigi mingid minutid võiks ju kuskil kergemas mängus preemiana korjata küll), vaid pigem et klubil oleks trennis üks normaalse potentsiaaliga trennikeha juures, kes päris jalgu ei jääks, ning noormängija saaks jällegi olla kaasatud heal tasemel treeningprotsessi ja näeks ära, mida tähendab profikorvpalli tase. Mõni tugevam U16 koondise või U18 koondise kutt, kes Audenteses ei mängi (nt Vuksid, Kivimägi, Avdejev), võiks ju huvitatud olla küll - oleks päris põnev pooleaastane (minimaalselt) projekt.
Kas te pole mõelnud näiteks Substacki kasutamise peale? Kui juba Martti Juhkami võrkpalliblogil on 500+ maksvat tellijat, siis korvpallisõpru on ju Eestis rohkem kui vollesõpru. Substack on keskkonnana üsna lihtne ka ja seal saab igasugu vigureid teha. Siis saavad infole ligi ka need, kes sotsiaalmeediat ei kasuta.bckalev-cramo kirjutas: ↑19 Nov 2024, 23:33Hetkel on jah veel sotsiaalmeedia lahendus, tulevikus on idee teha midagi Zalgiris Insider laadset toodet või nagu BSH /Mallukas ja co teevad, et igakuise makse põhjal saad infot nagu postitused / pollid jne + võimalus kaasa rääkida teatud asjadel (aga see tehniliselt keerulisem lahendus ja nõuab teatud investeeringuid, sotsiaalmeedias saame katsetada hetkel, kas ja kuidas see inimestele peale läheb jne).
Arvestades, et Miro Little on NCAA-s kinni, siis arvatavasti isegi oleks mahtunud. Maxhuni kõrval oli muidu Ungaris mängiv Ilari Seppälä, ei ütleks, et Severi temast kehvem on.
Sommidel on veel valikus ka Nikkarinen ja Kivimäki. Minu arvates koos Kaukiaineniga kõik sellised võta üht ja viska teist.
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Oleme mõelnud, aga selle jaoks eeldan, et oleks tarvis ehitada üles ka mingi mõistlik content plan.UCLA kirjutas: ↑05 Dets 2024, 10:42Kas te pole mõelnud näiteks Substacki kasutamise peale? Kui juba Martti Juhkami võrkpalliblogil on 500+ maksvat tellijat, siis korvpallisõpru on ju Eestis rohkem kui vollesõpru. Substack on keskkonnana üsna lihtne ka ja seal saab igasugu vigureid teha. Siis saavad infole ligi ka need, kes sotsiaalmeediat ei kasuta.bckalev-cramo kirjutas: ↑19 Nov 2024, 23:33Hetkel on jah veel sotsiaalmeedia lahendus, tulevikus on idee teha midagi Zalgiris Insider laadset toodet või nagu BSH /Mallukas ja co teevad, et igakuise makse põhjal saad infot nagu postitused / pollid jne + võimalus kaasa rääkida teatud asjadel (aga see tehniliselt keerulisem lahendus ja nõuab teatud investeeringuid, sotsiaalmeedias saame katsetada hetkel, kas ja kuidas see inimestele peale läheb jne).
Martti teeb väga sisukalt asju ja oskab kirjutada huvitavalt, meil lihtsalt pole inimresurssi selle jaoks.
Kui keegi siin olijatest tunneb ennast kirjutades mugavalt ja tahab klubisse panustada, siis kirjutage mulle allan@bckalev.ee, kulub igasugune abi kodulehekülje jms haldamistel alati ära.
Kossugrupis ka mingi arutelu püsti tõmmatud, kus käib laiem arutelu, et tahaks klubile abiks olla. Ma olen end küll korduvalt seda maininud, aga äkki siiski tasuks piletitaskusse teha üks summa veel juurde - 25€. Võibolla oleks klubi poolt mõistlik sinna ka mingi tagasiside anda.
Ma saan aru, et klubi jaoks oleks parim versioon, kus inimene käib mängul või soetab e-poest miskit, aga üsna palju on selliseid inimesi, kes ei tahagi midagi vastu saada. Lisaks leidub üksjagu palju neid, kes ei saa erineval põhjusel mänge külastada.
Ma saan aru, et klubi jaoks oleks parim versioon, kus inimene käib mängul või soetab e-poest miskit, aga üsna palju on selliseid inimesi, kes ei tahagi midagi vastu saada. Lisaks leidub üksjagu palju neid, kes ei saa erineval põhjusel mänge külastada.
https://zkrainynba.com/ten-trener-odmow ... na-liscie/
Poola korvpalliajakirjaniku info kohaselt soovis sealne kõrgliiga klubi Czarni Slupsk (3-5) palgata peatreeneriks Heiko Rannula, kuid ta keeldus. Ja võib öelda, et ta tegi sellega teene ühele Kalevi varasemale peatreenerile, sest Czarni Slupsk andis eile teada, et nende uueks lootsiks saab Roberts Stelmahers.
Poola korvpalliajakirjaniku info kohaselt soovis sealne kõrgliiga klubi Czarni Slupsk (3-5) palgata peatreeneriks Heiko Rannula, kuid ta keeldus. Ja võib öelda, et ta tegi sellega teene ühele Kalevi varasemale peatreenerile, sest Czarni Slupsk andis eile teada, et nende uueks lootsiks saab Roberts Stelmahers.
https://www.piletitasku.ee/et/event/7238
Ma sain oma tahtmise
Panin väikse toetuse kohe ära. Ma loodan et see aktsioon toob veidikenegi lisatulu. Huvitav kui mõni influencer seda kampaaniat promoks ja vastutasuks saaks promo eest X-% kogutud summast, kas see võiks olla miski, mis annaks asjale veel hoogu juurde.
Ma sain oma tahtmise
Panin väikse toetuse kohe ära. Ma loodan et see aktsioon toob veidikenegi lisatulu. Huvitav kui mõni influencer seda kampaaniat promoks ja vastutasuks saaks promo eest X-% kogutud summast, kas see võiks olla miski, mis annaks asjale veel hoogu juurde.
Cramo on juba leidnud tagamängijate osakonda ka täiendust ning võimalik, et järgmise nädala euromängus Dijoniga teeb uus mees debüüdi. Olgu öeldud, et tegu on välismaalasega.
Keegi soovib valgustada rahvast ?
Keegi soovib valgustada rahvast ?