Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
Aastaks 2029 kui nüüd uut saali ei jõua ehitada, siis tea kas on kaalutud Unibet arenat kasvõi laiendada, misläbi saaks ehk üldiseid mugavusi saalis parandada ning miks mitte ka mingil moel istekohtade arvu suurendada.
Kas mingid reeglid pole, kui suur peab saal vähemalt olema ? Ma arvan, et selle 6k saadetakse Eesti kohe sinna kus päike ei paista.
Jep, Kiili rääkis plaanist Unibetiga Delfile, pm järsemad tribüünid ja fänniala telkla.
https://sport.delfi.ee/artikkel/1203394 ... HVldWYwJye
10 000 istekohaga saal on siiani nõue olnud. Eesti uus lootus üheks korraldajaks saada tugineb ilmselt Küprose erandil, kus hetkel 6400 istekohaga saal ja järgmise aasta EMiks 8000ni laiendatakse.
Rääkides Korvpalliliidu plaanist EM Eestisse tuua, siis ma ei näe et seda tahet tõsiselt oleks. Kui ma oleks ärimees, ei julgeks küll nii detailidevaesele kavale õlga alla panna, kasvõi näiteks see foto Unibet Arenast kolme Paintis tõmmatud joonega... ma loodan, et sellega FIBAsse ei mindud. Ei saa küll aru, kuidas esimese tasapinna tribüünide järsem kaldenurk ridu juurde peaks tekitama.
Rääkides Korvpalliliidu plaanist EM Eestisse tuua, siis ma ei näe et seda tahet tõsiselt oleks. Kui ma oleks ärimees, ei julgeks küll nii detailidevaesele kavale õlga alla panna, kasvõi näiteks see foto Unibet Arenast kolme Paintis tõmmatud joonega... ma loodan, et sellega FIBAsse ei mindud. Ei saa küll aru, kuidas esimese tasapinna tribüünide järsem kaldenurk ridu juurde peaks tekitama.
See on mingi ajutine lahendus, mina mõtlesin, et saaks päris reaalselt mingil kujul laienduse teha. See kui pannakse õue mingid telgid jms, siis see jätab natuke Palamuse laada mulje.Sten04 kirjutas: ↑04 Dets 2024, 13:39Jep, Kiili rääkis plaanist Unibetiga Delfile, pm järsemad tribüünid ja fänniala telkla.
https://sport.delfi.ee/artikkel/1203394 ... HVldWYwJye
Peale võrkpalli kümnendi suurimat ämbrit otsustas Graanul Invest, et toetab võrkpalliliitu kolme aasta jooksul 750k euroga.
Teades, et ka Swedbank toetab korvpalli kolme aastase diiliga, siis mis see summa võiks olla millega toetatakse? Kas topelt on liiga palju oodata või äkki liiga vähe?
Teades, et ka Swedbank toetab korvpalli kolme aastase diiliga, siis mis see summa võiks olla millega toetatakse? Kas topelt on liiga palju oodata või äkki liiga vähe?