Bc Kalev/Cramo vs Riia ASK [ 1/6 finaal 1 mäng. ]

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kasutaja avatar
#7
Kasutaja
Postitusi: 1898
Liitunud: 12 Mär 2007, 13:49

Postitus Postitas #7 »

ints kirjutas:
#7 kirjutas:Pange tähele, Kalev läheb siit veel edasi. ;)
arvad w??
veerandfinaalis koatas ask 2 kodus v6itis 25!!
kui nad v6itsid 6 siis mitmega kalev koatab??
Kõike võib juhtuda ju !
Kasutaja avatar
Kristo
Kasutaja
Postitusi: 1294
Liitunud: 15 Okt 2006, 16:18
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Kristo »

Sellise vile ja peatreeneriga annab võita!
ints
Kasutaja
Postitusi: 546
Liitunud: 02 Nov 2007, 22:55
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas ints »

Kristo kirjutas:Sellise vile ja peatreeneriga annab võita!
annab jh
vihane
Kasutaja
Postitusi: 396
Liitunud: 30 Sept 2007, 11:51

Postitus Postitas vihane »

Seisult 52:53 Scott murrabilusti sisse kedagi takistamas polnud ja pall keerab välja ja Scott ise lendab auti ,siis ASK läheb kiirelt rünnakule ja üks mees on kolmese taga vaba tänu Scottile ja seis 56:52 sealt see langus hakkas muidiugi lõppus mingi 3 pallikaotust .
ints
Kasutaja
Postitusi: 546
Liitunud: 02 Nov 2007, 22:55
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas ints »

keerles oli t2na k6ige m6tetum m2ngija t2na
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

keerlesel pole enesekin dlust nagu ka pelkicil..pärast kaht head mängu hakkan scottis ka kahtlema, ventspils polnudki ju tgelt mińgi eriline vastane
gametime
Kasutaja
Postitusi: 465
Liitunud: 12 Mai 2007, 20:53

Postitus Postitas gametime »

Üldiselt keskmine mäng Kalevi poolt. Ära kukkumine tuli ASKi kõva kaitse tagajärjel ning Matici hiilgavast vahetustaktikast. Ka Kanguri 5 veaga väljakukkumine võis mõningal määral üldist mängu mõjutada. Vile partii oli muidu enam-vähem aga see Kanguri neljas ja viies viga oli küll laest võetud arvestades seda, et muidu lasti paljudes olukordades füüsiliselt mängida.
Olen optimistlik kuid Riias läheb raskeks. Igatahes positiivne on see, et sellel koosseisul on potensiaali. Uus treener ja Müürsepp ning andku aga järgmisel hooajal tuld!
Viimati muutis gametime, 05 Apr 2008, 18:23, muudetud 1 kord kokku.
Krysver
Kasutaja
Postitusi: 504
Liitunud: 22 Jaan 2008, 11:15

Postitus Postitas Krysver »

Lõpus oli jah veits paanika.
ASK kaitse oli vahel ikka kohe päris hea.
Kahju, et vahet väiksemana ei suudetud hoida.
Päris Play-offi hõngu oli tunda. Ja ei saa öelda, et Kalevi mehed poleks üritanud.
Jõudu Riia mänguks igaljuhul.
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

kahju :( raskeks läheb lätis, ASKi kaitse oli hea.. Jelic loopis kuidagi palju mööda ja Broyles pani kohati päris hullu .
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

jelici poolt oli kõige rumalam see, kui kalevil oli võimalus poolaja lõpuni rünnata, tema läks aga mingi 20 sek enne lõppu keskpositsiooni viskele, mis ka mööda läks.
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

kõige hullem see kah, et ASK ei mänginud sugugi mingit võimatut mäng, lihtsalt kalev mängis lollisti..... lõpus olid kõik nagu mingid nisanäpud
pelmeen

Postitus Postitas pelmeen »

milles see matic jälle ette jäi.pigem on asi kriisas,kes pingilt tulles kohe üldse mehe mõõtu välja ei anna.siis hakkab reedi ja sokku kordamööda õpetama.kui esimesed minutid välja arvata oli arbet täna igati ok.reed on ka hulluks läinud.niipalju jama pole tema mängus veel näinud kui täna.kedzol ei lastud täna kaugelt panna ja imekspandav on atso vile.pühamüristus kuidas võib kalevi vastu vilistada.eriti haige oli see kiilakas.kanguri viies viga oli ikka väga broo.3-2 ülekaal ja ikka peab lätlasele selga ronima.sellest mehest korvpallurit ei saa.esimesel veerandil kaks puhast olukorda kus ole mees ja pane peal.kristjanpoiss loomulikult omaselt upitab lauapõrkest mööda.kalev jäi ellu tänu millage lollustele ja kohtunike jõulisele stiilile.arbet ikka elas mõnusalt broylesil seljas ja see kopp oli selline et atsol juba põsed õhku täis olid.riias võib ju kõike juhtuda.kes teab,kui tuleb ventspils vol 2 pole askil midagi vastu panna.
ats

Postitus Postitas ats »

Täna oli lihtsalt kõik üsna halb. Keegi ei mänginud enda kohta välja. Reed üritas, aga visked ei kukkunud, teda ei ole vaja küll sõimata. Travis on meeskonda 2 viimase aasta jooksul palju aidanud. Ilmselt tekkis meestel peale Ventspilsi pingelangus ja arvati, et kõik pallid lähevad sama hästi sisse. Kui mängitakse sama mängu nagu Ventspilsi vastu on kõik lahtine. ASK ilmselt on madalseisus ja vavevalt nad paremaks lähevad. Kui järgmine mäng Riial sama aktiivne kaitse, siis tuleb pall kiiresti käima saada ja küll hakkab nende kaitse kärisema. Täna tõesti rünnak oli null. Järgmine mäng on juba reedel, ei ole vaja põdeda
Oskar8
Kasutaja
Postitusi: 2935
Liitunud: 13 Juul 2007, 22:20

Postitus Postitas Oskar8 »

Jelic oli lihtsalt loll ja pask täna! Reed pärast vigastus pausi muust ei mõtle kui oma punktidest.Kedzol oli kaitse peal ja 0. Sama oli tegelt Scottiga. ja Kriisale soovitus: Sul viset on, VISKA.... mix minna korvialla ja sel lihtsalt TÄIESTI amatöör mängija liigutus teha. Soku tase on lihtsalt langenud ja Kangurile tegid liiga kohtunikud. ASK ise mängis minumeelest väga hästi ja kui nad kodus vähemalt sama hästi mängivad, siis pole meil mingit lootust!
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

ASK ise eksis kah väga palju, kuid mängis selleeest kaitset hästi ja ma pole nõus selle väitega, et ASK ikkagist hästi mängis, esimesel veerandil oli näha kuidas nende kaitse kärises samuti...
Suletud