Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
sveiks
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas sveiks »

Reinboki asemel tuleb juba plaan B-d mõtlema hakata. Muidu lõppeb kevad katastroofiga.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

sveiks kirjutas: 02 Mär 2025, 18:28 Reinboki asemel tuleb juba plaan B-d mõtlema hakata. Muidu lõppeb kevad katastroofiga.
No kuule. Anna aega atra seada ja vormi ning mängurütmi paika rihtida! Iga uus algus ei pruugi olla kerge!
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

Clarence kodimatka. Kahju, algus tundus palju lubav, kuid ei kohanenud. Loodetavasti ei võeta kedagi juurde ja tulevad põnevad eestikad. Ühis liiga finaal kipub olema lätlaste sise asi.
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

Drogba kirjutas: 03 Mär 2025, 13:34 Clarence kodimatka. Kahju, algus tundus palju lubav, kuid ei kohanenud. Loodetavasti ei võeta kedagi juurde ja tulevad põnevad eestikad. Ühis liiga finaal kipub olema lätlaste sise asi.
Nagu aru sain siis otsingud uue mehe osas pidid käima ja 10märtsini saab uusi mängijaid veel juurde tuua.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

spartaklane kirjutas: 03 Mär 2025, 14:00
Drogba kirjutas: 03 Mär 2025, 13:34 Clarence kodimatka. Kahju, algus tundus palju lubav, kuid ei kohanenud. Loodetavasti ei võeta kedagi juurde ja tulevad põnevad eestikad. Ühis liiga finaal kipub olema lätlaste sise asi.
Nagu aru sain siis otsingud uue mehe osas pidid käima ja 10märtsini saab uusi mängijaid veel juurde tuua.
Kui toodaks ukrainlane, siis langeks välismaalase lisaregamise tasu ära? Tasemel eestlast pole vist võtta (Kullamäe :yahoo: )
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Vaba ukrainlast kes vastaks klubi ootustele vist turult võtta pole. Loodan et leitakse siiski mängumees, kes annab võistkonnale veidi enam kui suutis seda Clarence. Minu arust oleks vaja kedagi, kes suudaks veidi mängu juhtida ning oleks võimeline ka teravust tegema. Clarence ikkagist kokkuvõttes ebaõnnestus, olgu siis põhjused millised tahes. Eemalt vise väga ebastabiilne, otsuste kvaliteet mängus samuti veidi nigel ning need vähesed läbiminekud mida sai temalt näha - siis seal jättis lõpetamine soovida.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma loodaks ka, et uus mängija oleks ampluaa poolest rohkem mängujuht (kasvõi comboguard) ning suudaks Kaukiainenit täiustada.

Lõppkokkuvõttes jäi Clarance'i tipphetkeks see üks euromäng ning võibolla Liepaja mängu lõpuminutid - ülejäänud mängudes ei andnud ta ei ründes ega kaitses väga suurt lisakäiku meeskonnale juurde. Selles suhtes tunduski veidi selline olukord, kus Kalev vajanuks natuke teistsuguse profiiliga meest ning Clarance jällegi tahtnuks natuke rohkem ruumi ja vabadust.
Kasutaja avatar
GWallace
Kasutaja

Postitus Postitas GWallace »

Minu meelest ka võiks otsida puhtalt mängujuhi laadset mängijat. Neid 2-4 positsiooni mehi küll ja veel meeskonnas. Meiers annab Tapele puhkust. Miška Hermetiga nr 4 peale.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Ma isegi mõtlen, et järgmiseks hooajaks võiks põhimõtteselt mõelda Javeon Jonesi palkamisest. Ta on minu arvates enamat kui Raley-Ross, natuke meenutab Alterique Gilbertit + ta suudab ka kaitses mängida. Selge see, et tema roll oleks hoopis teistsugune kui Keila KK-s, keskkonnamuutus saaks olema päris suur, lihtsalt huvitav, kuidas ta kohaneb.
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

vaim564 kirjutas: 03 Mär 2025, 22:18 Ma isegi mõtlen, et järgmiseks hooajaks võiks põhimõtteselt mõelda Javeon Jonesi palkamisest. Ta on minu arvates enamat kui Raley-Ross, natuke meenutab Alterique Gilbertit + ta suudab ka kaitses mängida. Selge see, et tema roll oleks hoopis teistsugune kui Keila KK-s, keskkonnamuutus saaks olema päris suur, lihtsalt huvitav, kuidas ta kohaneb.
Jones muidu oleks huvitav küll aga võtta 189cm ja kes kaalub ainult 75kg, siis ma kardan et seal Dijoni sugused tiimid tulevad oma kappidega ja lihtsalt lükkavad ta minema. Kuigi Al'ist on ta ikka selgelt pikem siis kaalu ja muskli poolest tundub ta ikka selgelt nõrgem (täpseid numbreid ei tea).
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Mažurs on igatahes arvamusel, et Mike Nuga Kalevisse liikumas ei ole - väidetavalt olevat mängijal garanteeritud leping. Eks näis, kuhu see teema välja jõuab :popcorn:
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

East kirjutas: 06 Mär 2025, 09:26 Mažurs on igatahes arvamusel, et Mike Nuga Kalevisse liikumas ei ole - väidetavalt olevat mängijal garanteeritud leping. Eks näis, kuhu see teema välja jõuab :popcorn:
Sportacentrs:
Leading Estonian team Tallinn's ''Kalev/Cramo'' parted ways with former VEF defender Elijah Clarence this week. The portal ''Sportacentrs.com'' has learned that the Estonian capital's giants will try to find a replacement in the short time before the end of the new player registration period and are considering the possibility of luring Maika Nuga from Valmiera to Tallinn. Mazurs, however, denied such talk: ''I think not. First of all, they have enough players. Second, he has a guaranteed contract and there is no such indication.''
TravisReed
Uus kasutaja

Postitus Postitas TravisReed »

10.kuupäev siis kukkunud. Huvitav kas kedagi siis registreeritakse päeva jooksul juurde või mitte? Ise arvan, kui tahta ikkagi EstLatis esikohta püüda, siis peab kellegi juurde tooma. Kui keegi välismaalane juurde tuua, siis tekib muidugi ka litsentsitasu küsimus, see välismängijate roteerimine ehk ühe mängust välja jätmine minu meelest pikas plaanis edu ei too, pigem maksta see lisatasu siis ikkagi ära. Mina pole aru saanud, kas Arik Smithiga tehti lõpparve või on variant, et naaseb playoffideks? 😀
barons2
Kasutaja

Postitus Postitas barons2 »

Nii jah, 10.03 kuupäev seks aastaks ajalugu ja meenutades paari aasta tagust Priit Vene lauset - siis näed ikka, kui klubi motivatsioon olla EE esiklubi, pole otsa veel saanud - siis kaks korda teoreetiliselt on ikka võimalus ühte ja samasse ämbrisse astuda küll.

Tõenäoliselt siis klubi juhid käisid eile kirikus, süütasid lootuse märgiks küünla, et Reinbok ikka välja veab ja keegi enam katki ei lähe ( just Severi & co kaadrist ).
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

Postitus Postitas bckalev-cramo »

barons2 kirjutas: Eile, 09:04 Nii jah, 10.03 kuupäev seks aastaks ajalugu ja meenutades paari aasta tagust Priit Vene lauset - siis näed ikka, kui klubi motivatsioon olla EE esiklubi, pole otsa veel saanud - siis kaks korda teoreetiliselt on ikka võimalus ühte ja samasse ämbrisse astuda küll.

Tõenäoliselt siis klubi juhid käisid eile kirikus, süütasid lootuse märgiks küünla, et Reinbok ikka välja veab ja keegi enam katki ei lähe ( just Severi & co kaadrist ).
Klubi ei soovi hetkel toimivat süsteemi lõhkuda (välismaallase toomisel ei leidnud ideaalseid variante, kelle sisseelamine ning vorm oleks hetkel selline, mis meeskonda reaalselt aitaks).
Vasta