Eesti koondis.

Kõik Eesti koondisega seonduv
misso
Kasutaja

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas misso »

Sarnaseid pressi alla jäämisi on olnud Eestil läbi aegade. Sama koondis sai esimesed ristsed Saksamaa käest kus oli veel hullem seis kui eile Leedu vastu.
2015 finaalturniir algas Eestil Belgia ja Tšehhi vastu sarnaselt jäädi pressi alla - kogemuse sai Siim Sander Vene sealt.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Loosimise tulemused varieeruvad meie koondise jaoks väga soodsast väga halvani.

Nõrgimast ehk kuuendast tugevusgrupist õnnestus saada koosseisu ja lähiajaloo tulemuste põhjal soodsaim vastane – Portugal.

Neljandast tugevusgrupist tuli vastaseks paraku kõige nimekam koondis – Türgi.

Kolmandast tugevusgrupist loositi meie vastaseks Tšehhi, mis on kindlasti soodsam variant kui Itaalia ja pigem mugavam vastane kui Montenegro.

Esimesest tugevusgrupist saime jällegi raskemat sorti vastase – Serbia. Mitte et selles tugevusgrupis lihtsaid vastaseid oleks, aga Hispaania olnuks neist ehk mängitavaim.

Paistab, et hakkame alagrupist edasipääsu nimel võitlema ennekõike Portugali ja Tšehhiga.
Ataman
Uus kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

Türgi on tõesti pahandus. Minu silmis oleks ideaalne loos olnud, kui nende asemel oleks meie alagruppi potsatanud näiteks Iisreal.

Minu jaoks on Türgi turniiri must hobune, kes võib hea õnne korral ka medalitele mängida. Mäletatavasti eelmisel EM-il kaotasid nad alagrupis väga napilt hilisemale võitjale Hispaaniale ja play-offis olid võidus kinni Prantsusmaa vastu, aga lõpuks imekombel lisaajal kaotasid. Aga Rannula vs. Ataman on vägev!

Meie turniiri esimene mäng siis Serbia vastu. Ma arvan, et ongi hea kohe alustuseks selline ülitugev koondis vastu võtta ja seeläbi võibolla ka rohkem oma asjadele keskenduda, et järgnevateks mängudeks paremini valmis olla.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Portugal on sobiv vastane. Türgi ei mänginud kvalifikatsioonis väga muljetavaldavalt, aga ilmselt oli neil puudujaid ja juba Larkiniga läheb raskeks. Mulle millegipärast tundub, et Türgi stiil ei sobi meile. Tšehhiga on raske, kuid heal päeval kindlasti võimalik mängida. Lätiga (arvatavasti oma tugevaimas koosseisus) ja Serbiaga väga šanssi ei näi olevat.
Ataman
Uus kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

Keda Rannula soovis tugevaimast potist meie alagrupis näha? Õhtulehes on artikkel aga tasuline :D
habe
Kasutaja

Postitus Postitas habe »

Serbia oli see keda ta ei oleks tahtnud.
Kustas
Uus kasutaja

Postitus Postitas Kustas »

Õhtuleht tsiteerib Rannulat niimoodi :

„No kui ma päris ausalt ütlen, siis kuni selle esimese ehk favoriitide grupini polnud mul eriti vahet. Võid ju mõelda, et Iisrael või Türgi, tahaks üht või teist, aga siin ei ole lihtsaid variante. Pigem lootsingi esimesest potist, et saaks kas Hispaania või Serbia,“ avaldas Rannula.

Ta selgitas: „Sakslastega oleme juba palju mänginud ja Prantsusmaa oleks samuti kindlasti olnud ebamugavam. Aga vaatame – lõppude lõpuks oleneb kõik ju nii palju koosseisudest ja mängijates. Ega ma ei saa öelda, et mul loosimist vaadates mingid metsikult kindlad eelistused oleks olnud.“
Vasta