minu meelest võiks kalev arbetist loobuda küll, mees on ebakindlus ise. samas on tema palgakulud kuuldavasti suht kõrged.
hooaja alguses räägiti, et mees peaks olema meie tähtsaim shooter (kriisa kõrval), nüüd on mehe kolmeste protsent (21%) meeskonnas pika puuga nõrgim (kui pelkici 0 välja arvata).
mees on saanud bblis kemiselt üle 20 min mänguaega mängus ja pole sel hooajal mitte kordagi! 10-t punnigi kokku visanud.
Mehel ilus naine, ilus auto, palju pappi ....miks enam siis pingutada?:D
ja ma ei mõelnud,et Arbet peaks BC Rakverre mängima minema vaid, et rohkem sinna lihakombonaadi poole vaatama:)
Ei te kas Arbet hakkab vaikselt oma mängu jälle leidma. Viimases mängus 2p viiest viis, aga mängu ise ei näinud, nii et ei tea kuidas tal platsi peal üldiselt asi edeneb.
jällegi ütleks et sähvatus, nagu kord tarvase vastu..eelmine kord ka mingi meeskonna vastu ning nüüd pirita vastu..oleks et mingi kõva klubi vastu..ma veel nii vara järeldusi ei teeks.......
Viimati muutis greystone, 04 Mai 2008, 17:57, muudetud 1 kord kokku.
Kurat Arbet ära joo nii palju.
Võta end kokku ja selgita maticile et meeskonnal võiks olla liikumisi kus terve meeskond teab et kui shooter saab kombinatsioonist hea koha peab ta sealt viskama