Bc Kalev/Cramo vs Riia ASK [ 1/6 finaal 1 mäng. ]

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
artur

Postitus Postitas artur »

http://etvsport.ee/index.php?0&popup=video&id=5645
Siin klipi lõpupoole Mati hüppamine platsil on lahe. Ei väga emotsionaalne ja lahe treener
artur

Postitus Postitas artur »

Nojah, mäng ei olnud teisel poolajal ilus, aga fännid vaatavad omade mänge ikka võimalusel üle. Tundub, et enamus fänne on jub lipu alla lasknud. Olete ikka naljamehed
Nimi

Postitus Postitas Nimi »

Need kes siin nutsid, et eestlased ei viska meeskonnas piisavalt punkte, siis vaadake täna ASK-i statistikat. Vaid 2 lätlast tegid skoori ja kokku neilt 13 punkti. Päris hea tulemus või mis
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Minu arust see on normaalne, kui meeskonnas teevad välismängijad punkte ju :|:|, võtame näiteks kasvõi CSKA, seal peaagu kõik põhitegijad väljast ju..
ats

Postitus Postitas ats »

Aga näiteks Partizanis põhitegijad serblased, mis mulle fännina meeldisk rohkem, kui mingid Holdenid ja Pasalauskased
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

mnjah uskumatu kuid tõsi, aga Belgradi Partizan saab väga edukalt hakkama, ehkki meeskonnas on vaid üks võõrleegionär.
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

PArtizan on Serbia klubi... võrdle Serbia korvpalli kooli Eesti ja Läti omaga!... kasvõi venemaa omaga... ega venemaal tegijaid mängijaid ei olegi palju, neil lihtsalt palju raha seal Venemaal!
Viimati muutis Oskar8, 05 Apr 2008, 22:56, muudetud 1 kord kokku.
TT

Postitus Postitas TT »

Ei ole ja eriti tegijaid ainult EM võitjaks tulid
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

TT kirjutas:Ei ole ja eriti tegijaid ainult EM võitjaks tulid
Pärast mitmeid finaal turniire isegi mitte finaal turniirile jõudmi+ põhitegija oli neeger :)
pelmeen
Kasutaja

Postitus Postitas pelmeen »

kui vaadata,et kangur ei julgend isegi vaba tee korral palli üle keskjoone tuua,vaid sokutas selle jelicile,ning jälgi,kuidas põrgatavad palli arbet ja kangur kolmese taga,siis siit küsimus,et mille pealt need mehed peaksid üldse sinna korvialla murdma.jalad võivad ju kiired olla,aga kui tehnika rohkemat ei võimalda,siis ei saagi midagi paremat tahta ju.sel hooajal hakkab ka järjest rohkem silma paistma väljamaalaste ABC põhiteadmised korvpallis ning meie meeste teadmiste puudumised.selles on see põhiprobleem hetkel.
tanel
Kasutaja

Postitus Postitas tanel »

artur kirjutas:http://etvsport.ee/index.php?0&popup=video&id=5645
Siin klipi lõpupoole Mati hüppamine platsil on lahe. Ei väga emotsionaalne ja lahe treener
Nagu mis mõttes......Ma vaatasin matit ja kuidas atso teda mingi 5 korda väljakult minema lükkas. Nagu kas mees ei saa aru et selle eest annaks normaalne kohtunik sulle tehnilise.. Õnneks atso ei vilistanud. :)
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

jajah hakka rääkima, et atso parim kohtunik eestis jne.. minu meelest atso kõige hullem kalevi kohtunik..
Kasutaja avatar
pebeetu
Kasutaja

Postitus Postitas pebeetu »

jyrgen kirjutas:jajah hakka rääkima, et atso parim kohtunik eestis jne.. minu meelest atso kõige hullem kalevi kohtunik..
No ei tasu nyyd liialdada ka..pealegi ei saa hästi aru väljendist"kalevi kohtunik"?
Iga kohtunik teeb viga,kuna mängu käik on ikkagi suht kiire ning otsuse peab tegema murdosa sekundi jooksul.Ei ole atsol viga mitte midagi.
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

jyrgen kirjutas:jajah hakka rääkima, et atso parim kohtunik eestis jne.. minu meelest atso kõige hullem kalevi kohtunik..
Räägi mulle siis kes on kõige asjalikum kohtunik eestis? Atso on ainuke kes natukenegi asja jagab.
TT

Postitus Postitas TT »

Eks kohtunikud ole samal tasemel nagu mängijad
Suletud