Vanasti oli Tondirabaga vist päris halb läbisaamine, kuidas see nüüdseks muutunud on? Äkki saab ametlik konto veidi valgust visata

Mida see annab, kui nad räägiksid teemast, millest kõik võimalikud meediakanalid on päevast päeva jahunud? Mida uut neil öelda oleks? Ma arvan, et just hea, et ei pea igast podcastist sama juttu kuulama.vanafänn kirjutas: ↑28 Apr 2025, 23:59 Kuna kuulan ikka enamus eesti kossu podcaste ära siis ei saa märkimata jätta- Mängumehed...
Kui oli Kullamäe probleemne situatsioon kus ta sai 1000eurot trahvi siis otsustasid nad mitte sellest rääkida. Nüüd kui on kordades suurem jama Pahviga otsustavad nad taas sellest mitte rääkida. Iseenesest saade on ju väga lahe ning igal esmaspäeval kuulan aga seda tahtmatust kajastada suuri probleeme on minu meelest ikka päris masendav. Ajada sama joru, et see on leierdatud teema ja meie seda ei puutu on täiesti mõistmatu. Olete eesti üks suurimaid kossupodcaste siis justkui võiks või peaks olla kohustus see teema üles võtta! Vastasel juhul tundub, et nagu kossuliidu käpikud, kus nende tegemisi ja otsuseid ei hinnata, kritiseerita või isegi ei nõustuta.
Oma arvamust sellest situatsioonist, podcast mis justkui toetub kriitilisele suhtumisele eesti korvpallis võiks ikkagist antud teemat käsitleda. Aga jah saan aru, eks igaühel oma eri arvamusedok kirjutas: ↑29 Apr 2025, 09:08Mida see annab, kui nad räägiksid teemast, millest kõik võimalikud meediakanalid on päevast päeva jahunud? Mida uut neil öelda oleks? Ma arvan, et just hea, et ei pea igast podcastist sama juttu kuulama.vanafänn kirjutas: ↑28 Apr 2025, 23:59 Kuna kuulan ikka enamus eesti kossu podcaste ära siis ei saa märkimata jätta- Mängumehed...
Kui oli Kullamäe probleemne situatsioon kus ta sai 1000eurot trahvi siis otsustasid nad mitte sellest rääkida. Nüüd kui on kordades suurem jama Pahviga otsustavad nad taas sellest mitte rääkida. Iseenesest saade on ju väga lahe ning igal esmaspäeval kuulan aga seda tahtmatust kajastada suuri probleeme on minu meelest ikka päris masendav. Ajada sama joru, et see on leierdatud teema ja meie seda ei puutu on täiesti mõistmatu. Olete eesti üks suurimaid kossupodcaste siis justkui võiks või peaks olla kohustus see teema üles võtta! Vastasel juhul tundub, et nagu kossuliidu käpikud, kus nende tegemisi ja otsuseid ei hinnata, kritiseerita või isegi ei nõustuta.