2024/2025 KML PLAYOFFS

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
vanafänn
Kasutaja

Re: 2024/2025 KML PLAYOFFS

Postitus Postitas vanafänn »

Tartlastele esimese võidu puhul õnne! Kui ma eeldasin, et ühe nad selle seeria jooksul ära võtavad siis esimest ma kuidagi üldse ei oleks pakkunud. Päris uskumatu oli, kuidas Tartul oli ikka igale korvile lõpuks tulekustuti olemas, Giedraitis pistis Vaaksi esimene poolaeg täitsa taskupõhja peitu ära ja Hermeti jonn oli küll labane. Kui ikka ise sitasti mängid, siis pole mõtet teistega möliseda ja käsi koguaeg laiutada. Kaamera pilti jäi ka 4.veerandil kuskil 5 minuti kandis, kus Kregor hoidis rusikat üleval, näitas hamba peale ja mõmises a'la, selle hamba ma löön ise välja vms. 14 lauda kaitses anda vastastele on ka ikka uskumatu aga selle Omari vastu väga mingit nalja polegi teha- võtab kõik ära mis veidikenegi lahtiseks jäävad.

Positiivse poole pealt suudeti end ikka kokku võtta mingil määral aga järgmises mängus peab ründemäng olema ikka selgelt mitmekesisem, kui lihtsalt Stefani peale lootma jääda.
barons2
Kasutaja

Postitus Postitas barons2 »

No tundub vaikne kuidagi? Šokk, või mis?

Minujaoks ei midagi üllatavat...tore muidugi et Reinbok peatreeneri võimaluse sai - kindlasti klubi nn vana tegijana oli ta selle võimaluse ära teeninud, aga minujaoks juhtkonna poolt vale otsus, tagajärge me veel näeme ( loodaks et eksin ). Teine aspekt, kas hakkab taaskord meelde tuletama Priit Vene paari aasta taguseid lauseid - peale Rootsi kodakondse mehe minema saatmist, oleks pidanud ikka kedagi tooma, kas või klausliga et KML tiitel võita, et uuel hooajal kuskile kindlalt peale saada...aga - klubi infojuhi vastus - oleks lõhkunud sise - armooniat? huvitav millist? Et mõni mees kellegile lõuga tahab anda, kui vastu ei saa?

Igal juhul intriig on õhus ja elu on näidanud, alati peale rasket seeriat tuleb EDU ... kas Kuusmaa tiimil, peale 3:2 võitu Tal Tech`i üle see klausel töötab?
Ärge hakake nüüd, et see oli esimene mäng jne.

Oletan et jah ... täna ütleks juba et vahekord on nii 25:75% vastu et Cramo meistriks tuleb...

Ja siis on Talt & Co prohvetid, eesmärk täidetud.
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

Minu arust läksid Cramo mängijad ja treenerid selle 3-0 jutuga natuke liiale, nad jäid ise ka uskuma oma juttu, et nad on igal juhul Tartust kindlalt üle aga tegelikult tuleb võidelda, ja hirmsalt võidelda, et võit tuleks, see osa mängust unustati ära.
Oma osa ka selles kaotuses on ka treeneritel, Reinbok ja Killing on head treenerid aga neil on minu silmis üks suur puudus, nad ei suuda meeskonnale anda enesekindlust kui see neil mängu ajal ära kaob, Rannula oskas seda teha.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

RK kirjutas: 21 Mai 2025, 12:16 Minu arust läksid Cramo mängijad ja treenerid selle 3-0 jutuga natuke liiale, nad jäid ise ka uskuma oma juttu, et nad on igal juhul Tartust kindlalt üle aga tegelikult tuleb võidelda, ja hirmsalt võidelda, et võit tuleks, see osa mängust unustati ära.
Oma osa ka selles kaotuses on ka treeneritel, Reinbok ja Killing on head treenerid aga neil on minu silmis üks suur puudus, nad ei suuda meeskonnale anda enesekindlust kui see neil mängu ajal ära kaob, Rannula oskas seda teha.
Ma arvan, et eks see 3-0 jutt on pigem selleks olnud, et üldist elevust mängu ümber tõsta ning pealtvaatajate jaoks mingit intriigi/vastasseisu luua - nagu vanadel aegadel.

Mis mind natuke närvi ajab on see, et mängueelsetes intervjuudes räägitakse, kuidas tuleb keskendunud olla, vastaseks valmis olla jne, aga juba mitmes oluline mäng on platsile mindud jube loiu olekuga. Kui sa ei suuda end finaalmänguks ka võitlema häälestada, siis millal veel?

Esimese mängu äraandmine on igatahes paha, sest Tartus võib midaiganes juhtuda ning kui sa oled 0-2 taga, siis on end tagasi mängu võidelda juba keeruline.
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

East kirjutas: 21 Mai 2025, 12:27 Ma arvan, et eks see 3-0 jutt on pigem selleks olnud, et üldist elevust mängu ümber tõsta ning pealtvaatajate jaoks mingit intriigi/vastasseisu luua - nagu vanadel aegadel.
Minu arvates tagasihouidlikum 3-1 või 3-2 jutt oleks sama teinud , vbl isegi suurema huvi ,et ikka kohtuvad kaks võrdset meeskonda aga bravuuritsemine, ei ole midagi, siin ei ole vastast, võidame 3-0 peletab pigem nii mõnegi eemale kes tahaks näha intriigi ja võrdsete korvpalli .
Väga selgelt näitab suhtumist Reinboki sõnad Delfi inetkast, tsiteerin:
Ning küsimusele, kui keeruline on mängijatele sisendada, et finaalseerias ei saa Tartut alahinnata, vastas Reinbok muigega: „Miks sa arvad, et see seeria lihtne ei tule?“
sellest saan mina aru ,et ka Cramo peatreener arvas ,et tuleb lihtne seeria
Ataman
Kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

See Reinboki vastus oli ülihea. Nii peabki. Kõik saime aru ju, et tegi lihtsalt natuke huumorit. Jumala kopp ees mingitest igavatest poliitkorrektsetest vastustest, mida üldises spordimeedias näeme. Eriti NBA-s, kus tehakse mängijatele spetsiaalsed meediaalased koolitused ja siis räägivad kõik põhimõtteliselt ühte ja sama juttu.

Aga mängus läks Reinbokil natukene lappama jah. Ma näiteks ei suuda näha olukorda, kus Cramo oleks Rannula käe all sellisel moel distsipliini täielikult ära kaotanud. Aga Tartut juba favoriidiks asetada on ka päris julge tegu. Minu silmis endiselt 70:30 Cramo favoriit. Esimene kohtumine puhtalt häälestuse küsimus. Korvpallis tavaline.
habe
Kasutaja

Postitus Postitas habe »

Kruusile ju saates öeldi, et teha 2 sammu edasi, tuleb enne astuda 1 samm tagasi. Eks näeb mis järgmine hooaeg saab ja kes jäävad jne.
Kasutaja avatar
GWallace
Kasutaja

Postitus Postitas GWallace »

Kruusi Legendaarses ülekandes mainis lgp. Aadu Kana, et rahaliselt ikkagi ka seis raske ja mingid asjad isegi märtsi lõpust veel üleval. Selle valguses leida Tape ja Miška sugustel põranda närimist on ikka ülimalt keeruline.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

habe kirjutas: 21 Mai 2025, 16:54 Kruusile ju saates öeldi, et teha 2 sammu edasi, tuleb enne astuda 1 samm tagasi. Eks näeb mis järgmine hooaeg saab ja kes jäävad jne.
Noh, peale VTB Ühisliigat tehti ka samm tagasi, aga kahte sammu edasi ei ole tulnud - vastupidi, pigem hakkab intertsist veelgi rohkem tagasisamme järgnema. Arvestades, et Tartu on Taltsi sõnul mõtlemas taas FIBA sarjas osalemise peale, siis tuletaks meelde, et praeguses finaalis ei võidelda mitte ainult au ja meistritiitli peale, vaid tõenäoliselt ka BCL kvalifikatsioonikoha peale.

Mis puudutab Kana öeldut, siis selle osas väga palju ei muretseks, sest korvpalliklubides - ja mitte ainult Eesti omades - on ju üsna tavapärane, et teatud hetkedel hooaja jooksul tekivad rahavoolised kitsaskohad, kus mingid sponsorrahad/toetused ei ole veel laekunud. Pigem muretseks siis, kui hooaja lõppedes ka mingid räiged võlgnevused üleval on.
Viimati muutis East, 22 Mai 2025, 08:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Pisut eilsest mängust, rahast ja pronksist.

Nagu paljud siinsed inimesed juba märkinud on, siis kui oma kohalolekut väljakul ei näidata, võidelda ei soovita ning mängima hakatakse siis kui tablool on praktiliselt -20, siis ongi tulemuseks kaotus. Tuleb muidugi tõdeda, et Tartul oli ka väga hea tabavus ning nii mõnigi mängumees ületas end korralikult võrreldes siis tavapärasega. Ei usu mina et Flood, Giedraitis veel sääraseid mänge teevad. Aga üldiselt ma Tartust sedavõrd ei räägikski, kalevlased peavad ise peeglisse vaatama.

Tegelikult mängu algusest alates saadik oli mängupilt pigem tartule sobivam. Kui välja jätta Severi individuaalsed sooritused, siis set play'de pealt ei suudetud praktiliselt midagi saavutada. Lisaks kui liikumised väljakul ebaõnnestus, siis muutus mäng väga ümmarguseks. Tartu tahtis rohkem ning see kajastus selgelt ka tablool. See maa ala mis pandi teisel veerandil püsti, kajastas ikka agooniat. Lisaks tuleb öelda, et mulle jääb täiesti arusaamatuks, mis on selle koosluse idee kus väljakul on korraga Miška/Tape, Kuuba, Kurbas, Dorbek, Severi? Jah, kaitses võib see seltskond olla edukas, aga rünnakul oleks ka punkte vaja. Mu meelest on analoogse seltskonnaga pidevalt sisse saadud, seda nii Zelli, Liepaja jpt teiste vastu. Võiks veel pikalt kirjutada, aga las olla. Loodetavasti homme mängitakse isukamalt.

Seda muidugi ei saa mainimata jätta, et hr Kuusmaa on ikka ülimalt sensitiivne igasugustele arvamustele. Küll peab vajalikuks kommenteerida Soo arvamusi või siis üleüldiseid üldsuse nägemusi.

Rahast, jah see on läbiv jutt mida kuuleb kõikidelt klubidelt, et raha pole ja keegi ei taha vahendeid juurde anda. Kahtlemata on tegu ülimalt keerulise tegevusega, samas kui turul veidi laiemalt ringi vaadata, siis jääb silma ikka äraütlemata palju ettevõtteid, kel läheb väga hästi ja kelle uksele võiks koputada. Ja ma ei räägi siinjuures mingist Boltist või Wise vms ettevõttest. Arvan et sellised hiiud polegi need, milleni me täna oma spordis küündima peaks.

Pronks, ma tänast mängu ei näinud, aga see on ikka müstiline kui halb saab Rapla olla. Jah, kahtlemata on neil omad probleemid, aga need on ka Taltechil. Rapla puhul võib öelda, et neil oli tegelikult kõvasti õnne, et nad kodus suutsid end katastroofilise kolmanda veerandi järel kokku võtta ning võidu ära võtta, aga üldises pildis tundub et seal on mõlemal ameeriklasel kodumaa mõtted peas, lisaks kogu mängupilt ja otsused mida väljakul tehakse on ikka äraütlemata totrad. Selline mängupilt ei vääri mitte mingi juhul ühtegi medalit.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

Kas Eelmäe on Eesti Draymond Green? Mehed langesid tema vastu nagu loogu, 2 korda kostitas TalTechi mehi käega näkku + veel ebasportlik viga keskväljakul. Kuidagi tihti jah variseti tema vastu kokku. Tundus nagu Varrak oli püha viha täis tema vastu + tahtis veel neid momente üle vaadata, kuid kõike vist ei saanud ja ühte, mida sai selle eest sai ka ebasportlikku anda. Hea, et Saadi sai ka rotatsiooni sisse ja ainest mehes kindlasti on. Imelik lausa, et selline tore kuju istub pingil ega mahu satsi. Nüüd vähemalt mingi ettekujutus olemas ka Eesti kõrgliiga sõbral temast enne kui ta lombi taha siirdub. Kitsing - viimastes mängudes ikka tõestanud, et vajalik vemps. Krutib oma 3p sisse olulistel hetkedel ja kaitses seisab ka ära +27 tema oldud aja jooksul. Jürgensil oli korralik vibra peal mingi hetk oli pall nigu kuum kartul tal ning häid lahendusi ei tulnud. Suht hea mäng ka Sunelikult, temast võiks saada korralik Eesti liiga hunt, kes põrutab siin kümmekond + aastat.

Cramo raha muredest. Palun võtke Karp vähemalt korra laua taha ja rääkige! Krt 2023 olime FIBA sarja poolfinaalis, 5000 inimest oli saalis ja asju toimus. Peale seda on iga hooaeg aina hullemaks läind ja nüüd räägitakse veel sammu tagasi tegemisest. Loodetavasti Tartu saab meistritiitlist siis indu juurde ja paneb ise võimsama satsi kokku ja omab suuremaid ambitsioone! Leedus ju ka ei ole pealinnas riigi tugevaim klubi, vaid Kaunases.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Huvitav tõepoolest, et Varrak Saadit Tartu vastu, kellel on korralik eesliin, sisuliselt kordagi ei kasutanud, võib-olla oleks tulemus olnud vastiupidine, sest Eesti liiga taseme mängib ta välja nagu viimane mäng ka tõestas ja need paar minutit, mis ta siis mängida sai, midagi ära ei rikkunud.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

marxx762 kirjutas: 21 Mai 2025, 21:54 Pisut eilsest mängust, rahast ja pronksist.

Nagu paljud siinsed inimesed juba märkinud on, siis kui oma kohalolekut väljakul ei näidata, võidelda ei soovita ning mängima hakatakse siis kui tablool on praktiliselt -20, siis ongi tulemuseks kaotus. Tuleb muidugi tõdeda, et Tartul oli ka väga hea tabavus ning nii mõnigi mängumees ületas end korralikult võrreldes siis tavapärasega. Ei usu mina et Flood, Giedraitis veel sääraseid mänge teevad. Aga üldiselt ma Tartust sedavõrd ei räägikski, kalevlased peavad ise peeglisse vaatama.

Tegelikult mängu algusest alates saadik oli mängupilt pigem tartule sobivam. Kui välja jätta Severi individuaalsed sooritused, siis set play'de pealt ei suudetud praktiliselt midagi saavutada. Lisaks kui liikumised väljakul ebaõnnestus, siis muutus mäng väga ümmarguseks. Tartu tahtis rohkem ning see kajastus selgelt ka tablool. See maa ala mis pandi teisel veerandil püsti, kajastas ikka agooniat. Lisaks tuleb öelda, et mulle jääb täiesti arusaamatuks, mis on selle koosluse idee kus väljakul on korraga Miška/Tape, Kuuba, Kurbas, Dorbek, Severi? Jah, kaitses võib see seltskond olla edukas, aga rünnakul oleks ka punkte vaja. Mu meelest on analoogse seltskonnaga pidevalt sisse saadud, seda nii Zelli, Liepaja jpt teiste vastu. Võiks veel pikalt kirjutada, aga las olla. Loodetavasti homme mängitakse isukamalt.

Seda muidugi ei saa mainimata jätta, et hr Kuusmaa on ikka ülimalt sensitiivne igasugustele arvamustele. Küll peab vajalikuks kommenteerida Soo arvamusi või siis üleüldiseid üldsuse nägemusi.

Rahast, jah see on läbiv jutt mida kuuleb kõikidelt klubidelt, et raha pole ja keegi ei taha vahendeid juurde anda. Kahtlemata on tegu ülimalt keerulise tegevusega, samas kui turul veidi laiemalt ringi vaadata, siis jääb silma ikka äraütlemata palju ettevõtteid, kel läheb väga hästi ja kelle uksele võiks koputada. Ja ma ei räägi siinjuures mingist Boltist või Wise vms ettevõttest. Arvan et sellised hiiud polegi need, milleni me täna oma spordis küündima peaks.

Pronks, ma tänast mängu ei näinud, aga see on ikka müstiline kui halb saab Rapla olla. Jah, kahtlemata on neil omad probleemid, aga need on ka Taltechil. Rapla puhul võib öelda, et neil oli tegelikult kõvasti õnne, et nad kodus suutsid end katastroofilise kolmanda veerandi järel kokku võtta ning võidu ära võtta, aga üldises pildis tundub et seal on mõlemal ameeriklasel kodumaa mõtted peas, lisaks kogu mängupilt ja otsused mida väljakul tehakse on ikka äraütlemata totrad. Selline mängupilt ei vääri mitte mingi juhul ühtegi medalit.
Kuusmaa on ju kriitikale alati valuliselt reageerinud ning see on üks tema suuri plusse ja miinuseid. Täna näen, kas bravuur mõjub Cramole nii nagu ta lootis või just mobiliseerib. Igatahes ülihea lüke kossiturunduse mõttes, sest eestikate finaalid karjusid ju intriigi järele. Nüüd seda, jumal tänatud, on. Kuusmaa tagasitulekut oli ka vaja, sest tegelikult on ta üle ütlemata alahinnatud treener, kes taktikaliselt pädev, aga suudab luua meeskonnatunnet ja nn siege mentality, ses mõttes atamanlik treener ja temast oli täiskasvanute kossus selge auk. Rannula meil on, aga kussasugusest tüübist oli defitsiit. Ja respekt mehele, et nt tulles otse mängijast peatreeneriks tegi ise vahepeal sammu noorte juurde tagasi, et sealt teatud asju õppida. Kui ta selle materjaliga suudab meistriks tulla, siis ei ole küsimustki, et ta on igatpidi tipus tagasi.
Cramo....ei teagi, kuidagi ikkagi lööb see välja, et nälga on vähe. Vaaksil ja Kuubal on tõestamist, aga pole kogemust. Kogemustega meestel pole aga seda nälga või suunatakse energia kuhugi, kus see pigem segab sooritust. Hooaeg läks vist ikkagi Rannulaga Poola või siis sinna Zelli mängu. Loodetavasti eksin.
Cramo reset oli Stelmahersi viimane hooag ja see tipnes Rannula ja eurosarja chole mängudega. Nüüd kuidagi sümboolselt kipub see jälle tulema, aga eks see selgub nüüd nädalaga või isegi täna õhtul, 0 kahest enam vist tagsiteed pole ja kätte jääks karikas. Cramo jaoks vähe ja taaskäivituseks aeg küps ka.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Rix kirjutas: 22 Mai 2025, 13:21 Cramo reset oli Stelmahersi viimane hooag ja see tipnes Rannula ja eurosarja chole mängudega. Nüüd kuidagi sümboolselt kipub see jälle tulema, aga eks see selgub nüüd nädalaga või isegi täna õhtul, 0 kahest enam vist tagsiteed pole ja kätte jääks karikas. Cramo jaoks vähe ja taaskäivituseks aeg küps ka.
Eks küsimus on selles, mida reset tähendab. Iga kahe aasta tagant reseti teha tundub nagu tiba liiga tihti.

Kui Kalev peaks põruma, siis küsimus on, kas see võiks mõjuda toetajatele kuidagi mobiliseerivalt (näiteks vaadatakse, et Tartule küll alla ei tohiks jääda ning "trooni" tagasivõitmise eesmärgil suurendatakse järgmiseks aastaks toetust) või hoopis demotiveerivalt (näiteks vaadatakse, et kui Kalev enam isegi Tartust jagu ei saa, siis pole mõtet seal enam raha põletada ja vähendatakse toetust).

Ma saan aru, et klubil endal on mingi arengukava kuskil olemas ja ilmselt selle pinnalt seatakse ka mingeid tegevusi tulevikuks. Aga kahju, et meediakajastuses kumab pidevalt läbi ebakindlus tuleviku ees ning teadmatus. Eks see on fakt, et majanduse ebakindel olukord teebki rahastuse leidmise keeruliseks, aga ega seal kõrval negatiivse fooni loomine ja pidevate sammude tagasitegemine ei loo just väga suurt kindlustunnet ei fännide ega ilmselt ka potentsiaalsete sponsorite jaoks, sest jätab ebastabiilse projekti mulje.

Mis jällegi viib mind sinna leierdatud jutuni, et Jaak Karpiga tuleviku osas mõtete vahetamine võiks olla päris hea idee. Oleks see siis kas sponsorite otsimise eesmärgil või klubile laiema struktuuri (a la tugevam side Sokkudega näiteks) loomise eesmärgil, aga arvestades tema kogemusi, siis mingit moodi suudaks ta kindlasti positiivselt panustada.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

East kirjutas: 22 Mai 2025, 15:27
Rix kirjutas: 22 Mai 2025, 13:21 Cramo reset oli Stelmahersi viimane hooag ja see tipnes Rannula ja eurosarja chole mängudega. Nüüd kuidagi sümboolselt kipub see jälle tulema, aga eks see selgub nüüd nädalaga või isegi täna õhtul, 0 kahest enam vist tagsiteed pole ja kätte jääks karikas. Cramo jaoks vähe ja taaskäivituseks aeg küps ka.
Eks küsimus on selles, mida reset tähendab. Iga kahe aasta tagant reseti teha tundub nagu tiba liiga tihti.

Kui Kalev peaks põruma, siis küsimus on, kas see võiks mõjuda toetajatele kuidagi mobiliseerivalt (näiteks vaadatakse, et Tartule küll alla ei tohiks jääda ning "trooni" tagasivõitmise eesmärgil suurendatakse järgmiseks aastaks toetust) või hoopis demotiveerivalt (näiteks vaadatakse, et kui Kalev enam isegi Tartust jagu ei saa, siis pole mõtet seal enam raha põletada ja vähendatakse toetust).

Ma saan aru, et klubil endal on mingi arengukava kuskil olemas ja ilmselt selle pinnalt seatakse ka mingeid tegevusi tulevikuks. Aga kahju, et meediakajastuses kumab pidevalt läbi ebakindlus tuleviku ees ning teadmatus. Eks see on fakt, et majanduse ebakindel olukord teebki rahastuse leidmise keeruliseks, aga ega seal kõrval negatiivse fooni loomine ja pidevate sammude tagasitegemine ei loo just väga suurt kindlustunnet ei fännide ega ilmselt ka potentsiaalsete sponsorite jaoks, sest jätab ebastabiilse projekti mulje.

Mis jällegi viib mind sinna leierdatud jutuni, et Jaak Karpiga tuleviku osas mõtete vahetamine võiks olla päris hea idee. Oleks see siis kas sponsorite otsimise eesmärgil või klubile laiema struktuuri (a la tugevam side Sokkudega näiteks) loomise eesmärgil, aga arvestades tema kogemusi, siis mingit moodi suudaks ta kindlasti positiivselt panustada.
Pigem sellist positiivset reseti. Kui Stelmahersi viimasel hooajal tuli üle aastate jälle eestlasest treener ning tehti igati õige otsus orienteeruda eestlastest tuumiku peale, kus kolm-neli tugevdust väljast juures, siis see oli kontseptuaalne muutus, mis kokkuvõttes andis kogu eesti korvpallile väga tugeva tõuke- sellest Cramost on meil koondises ja koondise veerel mitu meest, kellele klubi on olnud väga oluliseks vahetrepiks Euroopasse. Nüüd ka tundub, et mitte ainult mängijatele, vaid ka (ühele) treenerile. Nüüd võiks EMi korraldusõigus andmise valguses olla jälle selline positiivne reset. Negatiivne reset, annaks jumal, et seda ei tuleks, oleks nn Tal Techi(Viimsi) mudelit kordamine (hakkame noortega jne), Loodaks, et saadakse aru, et meil (Tallinnal!) peab olema korralik Euroopa tasemel tippklubi, mis seda seda korvpallibuumi aitab püsti hoida. See, et meil on eurosarja kesktasemel klubi aitab ju mängijaid, fänne, kohtunikke jms korvpallistaffi, et hoida sidet rahvusvahelise tasemega.

Kui aga nähakse, et nüüd peaks lihtsalt teatepulga Tartule ses osas andma, siis noh.... midagi ei ole teha, ma ei näe seal neid ressursse, et seda pulka edasi viia. Just rahalisi. Tallinna linn oli igati selle korraldusõiguse taga, sest see toob linnale tõesti rohkem tagasi kui võtab. Nüüd võiks seda laiendada ka rahalistele vahenditele klubikorvpallis, sest need on tegelikult vereringena seotud, lase ühest kopsu poolest hapnik välja, läppeb ka teine.
Cramol oleks tegelikult täiesti selline eestlastest tuumik võtta, nt tuua need itaalia/saksa/hispaania passimehed tagasi, võtta eestist paar andekamat punti (nimed siin nagunii läbi käinud), lisada paar nn kogenenumat glue guyd ja paar tõsist tugevdust väljast ning jumala pärast, saada endale ka korralik koduväljak ja treeningbaas.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Vasta