2024/2025 KML PLAYOFFS
Re: 2024/2025 KML PLAYOFFS
Jube ilusat ja ilustatud juttu siin aetakse... peaks, oleks, noored, itaalia - , hispaania poisid tagasi, EM valguses oma saal jne.
Vaadake, Eesti on põhimõtteliselt poliitilise maffia riik, mingi raha ilma ei liigu isegi haigla ehituseks, räägimata muuks ... aga isegi siin oleks üks päikesekiireke - Michal ( klubi )presidendiks ja Kasmets asepresidendiks, usun et raha tuleks, kui mitte miljard, siis mõned milkud ikka, esialgu ju peaks piisama... ja mis vahet oleks, kollane mänguvorm on ju sama ilus, kui sinine... BC Kalev/Kliimaministeerium või BC Kalev/Reformierakond...raha eest saab mida iganes!
Tööle!
Vaadake, Eesti on põhimõtteliselt poliitilise maffia riik, mingi raha ilma ei liigu isegi haigla ehituseks, räägimata muuks ... aga isegi siin oleks üks päikesekiireke - Michal ( klubi )presidendiks ja Kasmets asepresidendiks, usun et raha tuleks, kui mitte miljard, siis mõned milkud ikka, esialgu ju peaks piisama... ja mis vahet oleks, kollane mänguvorm on ju sama ilus, kui sinine... BC Kalev/Kliimaministeerium või BC Kalev/Reformierakond...raha eest saab mida iganes!
Tööle!
Vaaksi asi väga ilus välja ei näinud. Loodetavasti piirdub asi lihtsalt ehmatusega, aga nägi paha välja.
Oleks päris karm kui tänasele heale uudisele tuleks nüüd nii kehv uudis vastukaaluks. Eriti praegu, kus Vaaksi aktsiad on kõrged ning ta peaks USAsse lammutama minema.
Oleks päris karm kui tänasele heale uudisele tuleks nüüd nii kehv uudis vastukaaluks. Eriti praegu, kus Vaaksi aktsiad on kõrged ning ta peaks USAsse lammutama minema.
Päris pull ... Cramol on järgi jäänud kaks ( 2 ) tagamängijat????
Aga juurde, kui oli võimalik - ei toodud, pigem, saadeti ära....
Ei pull, Meieris ( mis ta roll seal meeskonnas küll on ? ) hakkab palli üle tooma
Aga harmoonia on tore ( Allani sõnad ).
Aga juurde, kui oli võimalik - ei toodud, pigem, saadeti ära....
Ei pull, Meieris ( mis ta roll seal meeskonnas küll on ? ) hakkab palli üle tooma

Aga harmoonia on tore ( Allani sõnad ).

Isiklikuks minna ja mingite sõnumite üle (mille osas tuleks üldse rõõmus olla, et foorumi kaudu mingit infot edastatakse) ilkuda on suht nõme ja 3B klassi tase. Just saying.
Muus osas tuleb tõdeda, et finaalseeria on peaaegu vanade aegade tasemele jõudmas - samas kahju, et selleks viimaste aegade nõrgimat Kalevit vaja oli.
Noo, looda siis et max 3 või siis kahe mänguga ( emba-kumba ) Severi või Dorbekuga miskit ei juhtu ... ja kui juhtub? ...Lapsik? Julgeks väita et siiski reaalne olukord.East kirjutas: ↑22 Mai 2025, 21:32Isiklikuks minna ja mingite sõnumite üle (mille osas tuleks üldse rõõmus olla, et foorumi kaudu mingit infot edastatakse) ilkuda on suht nõme ja 3B klassi tase. Just saying.
Muus osas tuleb tõdeda, et finaalseeria on peaaegu vanade aegade tasemele jõudmas - samas kahju, et selleks viimaste aegade nõrgimat Kalevit vaja oli.
Ja Meierise rollist - mis see küll on - pole mina siiani arusaanud?
Rapla juba saatis treeneri põllule...mine tea, Indrek ju ka endine ...
Ikka täitsa *****, mis pingelangus peale seda võitu, Severi tänks, et sa selle kolmese kotti ajasid!!! Kui Tartul oli Paasoja, kes suuresti mängu tegi siis meil leidus neid vähe rohkem õnneks. Siin ka suured propsid Huxile, kes näitas korraliku kvaliteeti üle pika aja.
Ilgelt jäi kohtunike poolt kipitama see El-Sheikhi kopp, mis käis ikka nii selgelt enne vastu lauda, et ei jaga ära kuidas professionaalsed kohtunikud seda ära ei näinud. Üleüldse tundub mulle kohati, et Männiste on Tartu prillidega aga võimalik lihtsalt, et jääb kuidagi jalgu.
Reinbok ja Co peavad nüüd korralikult nuputama, kuidas saaks mängu juba koheselt nii alustada, et ei peaks tagaajaja rolli jääma.
Ilgelt jäi kohtunike poolt kipitama see El-Sheikhi kopp, mis käis ikka nii selgelt enne vastu lauda, et ei jaga ära kuidas professionaalsed kohtunikud seda ära ei näinud. Üleüldse tundub mulle kohati, et Männiste on Tartu prillidega aga võimalik lihtsalt, et jääb kuidagi jalgu.
Reinbok ja Co peavad nüüd korralikult nuputama, kuidas saaks mängu juba koheselt nii alustada, et ei peaks tagaajaja rolli jääma.
See nõrgima Kalevi põhjus on muidugi ka päris räige ebaõnn, sest kui palju tuleb ette, et sul meeskonnas kolm absoluutselt parimat mängijat järjest hooaja käigus vigastada saavad. Smith, suurorg, vaaks. Ulme. Reinboki võimetest nende asjaolude valguses ka pilti päris ette ei saa.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Absoluutselt. Vaaks + Suurorg väljas, välismängijatest esineb ainult Severi rahuldaval tasemel, peatreener lahkus keset hooaega jne. Kokku annabki see kombo viimaste aastate nõrgima Kalevi, ebaõnn või mitte.Rix kirjutas: ↑22 Mai 2025, 21:47 See nõrgima Kalevi põhjus on muidugi ka päris räige ebaõnn, sest kui palju tuleb ette, et sul meeskonnas kolm absoluutselt parimat mängijat järjest hooaja käigus vigastada saavad. Smith, suurorg, vaaks. Ulme. Reinboki võimetest nende asjaolude valguses ka pilti päris ette ei saa.
Reinboki osas on mul veidi see tunne, et ta ei kontrolli mängu. Liiga palju ja liiga tihti tuleb sisse mingeid seletamatuid ärakukkumisi, mida enam kiiresti pidama ei saa. Rannulaga oli selles mõttes teistsugune vibe, et ta suutis enamasti ära hoida totaalsed mentaalsed lagunemised. Täna peab Reinbok Severile igatahes longero välja tegema, sest 0-2 oli päris lähedal.
"Kalevi skooriliidri vigastus selgub reede õhtul toimuvate uuringute järel. Halvimatest halvim variant ehk ristatisideme (ACL) rebend on esialgsete vaatluste põhjal välistatud."
Huvitav, kas selle peale vaiet ei oleks saanud võtta, kuna lauapuude oli isegi videokorduses näha kui selgemast selgem.Ilgelt jäi kohtunike poolt kipitama see El-Sheikhi kopp, mis käis ikka nii selgelt enne vastu lauda, et ei jaga ära kuidas professionaalsed kohtunikud seda ära ei näinud. Üleüldse tundub mulle kohati, et Männiste on Tartu prillidega aga võimalik lihtsalt, et jääb kuidagi jalgu.
Hooaeg on tema jaoks igal juhul lõppenud ja kas ta EM-ks korda saab. https://sport.delfi.ee/artikkel/1203793 ... ivaljakule"Kalevi skooriliidri vigastus selgub reede õhtul toimuvate uuringute järel. Halvimatest halvim variant ehk ristatisideme (ACL) rebend on esialgsete vaatluste põhjal välistatud."
See on muidugi ka kummaline.„Paraku jäi üks olukord mängust kripeldama. Kui olin vigastusega pikali, kuulsin Tartu meeste sõnu, mida kinnitasid ka pealtvaatajad: „Ära hala, aja püsti.“ Sellise jutu eesmärk pole vinguda, vaid anda ka noorematele sportlastele mõista, et teatud mängijate suhtumine ei sobi spordiväljakule, kus austus ja inimlikkus peaksid olema tähtsamad kui tulemus,“ sedastas Vaaks.
Kusjuures selliseid olukordi on kohtunikel võimalik vist ka enda initsiatiivil vaatamas käia ilma vaideta? Mälust nagu tuleks mingid episoodid esile, kus käidi analoogset olukorda ekraanilt vaatamas. Arvestades, et protest mängijatelt oli väga kõva, siis naljakas, et seda seekord vajalikuks ei peetud. Samas käidi mitmel puhul vaatamas ja millimeetreid lugemas, et kas kolmese puhul oli jalg joonel või ei.vaim564 kirjutas: ↑Eile, 09:31Huvitav, kas selle peale vaiet ei oleks saanud võtta, kuna lauapuude oli isegi videokorduses näha kui selgemast selgem.Ilgelt jäi kohtunike poolt kipitama see El-Sheikhi kopp, mis käis ikka nii selgelt enne vastu lauda, et ei jaga ära kuidas professionaalsed kohtunikud seda ära ei näinud. Üleüldse tundub mulle kohati, et Männiste on Tartu prillidega aga võimalik lihtsalt, et jääb kuidagi jalgu.
Absoluutselt oleks kohtunikud pidanud ise seda vaatama minema, toome näiteks Kaukiaineni viimase kolmese mida Kuusmaa appelleeris, kohtunikud omakeskis justkui rääkisid, et oli 100% kindlalt kolmene ja siis Paasoja pani Männistele veelkord pingeid peale ja mindi ikkagist seda lõpuks vaatama. Miks sama ei võinud teha selles olukorras, ei oska mina öelda.East kirjutas: ↑Eile, 09:41Kusjuures selliseid olukordi on kohtunikel võimalik vist ka enda initsiatiivil vaatamas käia ilma vaideta? Mälust nagu tuleks mingid episoodid esile, kus käidi analoogset olukorda ekraanilt vaatamas. Arvestades, et protest mängijatelt oli väga kõva, siis naljakas, et seda seekord vajalikuks ei peetud. Samas käidi mitmel puhul vaatamas ja millimeetreid lugemas, et kas kolmese puhul oli jalg joonel või ei.vaim564 kirjutas: ↑Eile, 09:31Huvitav, kas selle peale vaiet ei oleks saanud võtta, kuna lauapuude oli isegi videokorduses näha kui selgemast selgem.Ilgelt jäi kohtunike poolt kipitama see El-Sheikhi kopp, mis käis ikka nii selgelt enne vastu lauda, et ei jaga ära kuidas professionaalsed kohtunikud seda ära ei näinud. Üleüldse tundub mulle kohati, et Männiste on Tartu prillidega aga võimalik lihtsalt, et jääb kuidagi jalgu.
Hea et võit kätte saadi ja mängulises plaanis tundus eilne kohtumine märksa enam Cramo rütmis olema. Loodetavasti Vaaksi ei oota ees pikem mängupaus ja sügiseks on ta valmis koondist aitama. Nüüd on Böckleri suur võimalus end tõestada. Tahaks kiita ka Miškat. Kuigi ta väljakul millegi erilisega silma ei paistnud ning tegi kohusetundlikult oma tööd, siis statistikast vaatab vastu +/- näitaja +15. Mis jäi ka esimeses kohtumises silma ning sama muster kordus ka eile, siis mulle tundub, et Reinbok oma vahetustega teatud juhtudel lõhkus mängu voolavust. Oli mitmeid episoode, kus väljakul olnud viisik toimetas väga efektiivselt ning siis tehakse vahetus, misjärel tekkisid teatavad tõrked.
Kohtunikest ka. Mõlemale poole pandi normaalselt ämbrisse ning väga ebastabiilne vile. Võibolla on mu mälupilt kehva, aga Rainis Värv esimene poolaasta ei vilistanud praktiliselt üldse mitte. Konks seevastu on saanud kõvasti vilistada ning mäletan hästi kuidas ta Tallinnas peetud Tartu ja Cramo mängus "tooni" andis. Mulle näib nagu tal oleks üldse mingi eriline "side" Kalevi vastu.
Minujaoks oli eriti totter olukord see, kus Hugole vilistati ründeviga mis hiljem muudeti ebasportlikuks. Nagu pall on mängija käes, kolm meest tulevad palli ära sikutama ning ronivad silindrisse sisse ja kui ma üritan nende haardest end lahti rebida ja Paasoja saab vastu vahtimist (mida mina küll video pealt 100% ei ütleks, korvialuse kaamera pealt sai näha liigutust, aga mitte kontakti), siis sa saad ründevea / ebasportliku. Põhimõtteliselt siis võiks iga mäng ronida lauapalli olukorras mängija silindrisse lootuses et ehk saad vastu vahtimist.
See vastu lauda läinud palli olukord on tõesti huvitav. Mängu lõpus kolmese - kahese ülevaatamine on isegi kohustuslik, kui neil on kahtlus. Samas oli vist Taltechi mängus olukord kus esimesel poolajal tabatud kahene muudeti poolajal ülevaatamise järel kolmeseks, et see oli päris kummaline olukord, et miks eile seda üle ei võinud vaadata, kas läks vastu lauda või mitte.
Kohtunikest ka. Mõlemale poole pandi normaalselt ämbrisse ning väga ebastabiilne vile. Võibolla on mu mälupilt kehva, aga Rainis Värv esimene poolaasta ei vilistanud praktiliselt üldse mitte. Konks seevastu on saanud kõvasti vilistada ning mäletan hästi kuidas ta Tallinnas peetud Tartu ja Cramo mängus "tooni" andis. Mulle näib nagu tal oleks üldse mingi eriline "side" Kalevi vastu.
Minujaoks oli eriti totter olukord see, kus Hugole vilistati ründeviga mis hiljem muudeti ebasportlikuks. Nagu pall on mängija käes, kolm meest tulevad palli ära sikutama ning ronivad silindrisse sisse ja kui ma üritan nende haardest end lahti rebida ja Paasoja saab vastu vahtimist (mida mina küll video pealt 100% ei ütleks, korvialuse kaamera pealt sai näha liigutust, aga mitte kontakti), siis sa saad ründevea / ebasportliku. Põhimõtteliselt siis võiks iga mäng ronida lauapalli olukorras mängija silindrisse lootuses et ehk saad vastu vahtimist.
See vastu lauda läinud palli olukord on tõesti huvitav. Mängu lõpus kolmese - kahese ülevaatamine on isegi kohustuslik, kui neil on kahtlus. Samas oli vist Taltechi mängus olukord kus esimesel poolajal tabatud kahene muudeti poolajal ülevaatamise järel kolmeseks, et see oli päris kummaline olukord, et miks eile seda üle ei võinud vaadata, kas läks vastu lauda või mitte.
Mõned reeglid hakkavad jah juba jaburaks muutuma. Kasvõi see Floodi esimese poolaja kolmene. Severi teeb taktikalise vea ja lähed lihtsalt viset tegema ja saad 3 vabaviset. Pigem võiks peale viga viskele mineku eest hoopis mingi hoiatuse saada. Igast floppimise eest antakse küll tehnilisi vigu, aga kui kalastatakse viskeid, siis see on justkui OK.
Sekundeerin Marxile selle Hugo silindrisse tõmbamise teemal. Puhtalt mängumuutev otsus ja oleks võinud vabalt 0-2 see pull lõppeda. +10 ees ja võiks minna vabakaid viskama ning antakse hoopis ebasportlik, vabakad vastasele + pall ka.. kahju, et selle video peale on hakatud liiga palju aega raiskama. Mäng venib pikale ja kaob see voolavus ära nagu Reinbok ka intervjuus mainis.
Sekundeerin Marxile selle Hugo silindrisse tõmbamise teemal. Puhtalt mängumuutev otsus ja oleks võinud vabalt 0-2 see pull lõppeda. +10 ees ja võiks minna vabakaid viskama ning antakse hoopis ebasportlik, vabakad vastasele + pall ka.. kahju, et selle video peale on hakatud liiga palju aega raiskama. Mäng venib pikale ja kaob see voolavus ära nagu Reinbok ka intervjuus mainis.
-
- Kasutaja
https://sport.err.ee/1609702740/vaaksi- ... tottu-labi
Kui Vaaksi jutt siin artiklis tõele vastab siis selline ebasportlik käitumine Tartu mängijate poolt teeb meele ikka mustaks küll ,see näitab veelkord ,et mingid mängijad on Tartul ikka väga madalalaubalised ,kellel puudub igasugune profesionaalne spordimehe suhtumine vigastuse ees ,mis võib tabada igat mängijat ,huvitav oleks vaid teada kes selline mägija oli ,kes Vaaksile nii ütles kui mees vigastusega maas lamas.
Üha rohkem taban ma ennast mõttelt ,et Claranci minemasaatmisele mitte asenduse toomine maksis meile nii Eesti -Läti finaali koha ja sinna läheb ka Eesti Meistritiitel ,mida me ilmselt seekord ka ei võida ,sest Kaukianeniga tagaliinis üksi seda seeriat ei võida aga samas on meil nüüd vähemalt treeneritel vabandus olemas ,et meil ikkagi liidermängijad vigastustega audis,kuid eks järgmised mängud näitavad,kas mu soigumisel siin on tõde all või mitte.
Kui Vaaksi jutt siin artiklis tõele vastab siis selline ebasportlik käitumine Tartu mängijate poolt teeb meele ikka mustaks küll ,see näitab veelkord ,et mingid mängijad on Tartul ikka väga madalalaubalised ,kellel puudub igasugune profesionaalne spordimehe suhtumine vigastuse ees ,mis võib tabada igat mängijat ,huvitav oleks vaid teada kes selline mägija oli ,kes Vaaksile nii ütles kui mees vigastusega maas lamas.
Üha rohkem taban ma ennast mõttelt ,et Claranci minemasaatmisele mitte asenduse toomine maksis meile nii Eesti -Läti finaali koha ja sinna läheb ka Eesti Meistritiitel ,mida me ilmselt seekord ka ei võida ,sest Kaukianeniga tagaliinis üksi seda seeriat ei võida aga samas on meil nüüd vähemalt treeneritel vabandus olemas ,et meil ikkagi liidermängijad vigastustega audis,kuid eks järgmised mängud näitavad,kas mu soigumisel siin on tõde all või mitte.