Kristjan Kangur
Kaks hooaega Leverkusenis leiba teeninud Kangur ainult Saksamaa liigas osalevasse klubisse tagasi ei läheks.Karl kirjutas:Ma arvan et Kangur läheb kuskile saksamaale või kuskileRaja kirjutas:Arbet on ju jumala 0. Vaevalt teda kuskile tahetakse. Kangurit vb tahetaks... kui mõni treener viitsib temast midagi vormida.
Teised ei lähe arvatavasti aga enam kuskile:( va. Reed:D
“Balti liiga on parem väljund kui Saksamaa sari,” lausus Kangur. “Balti liiga tippklubid on heal tasemel. Kui kohalikus liigas on vaid üks mäng nädalas, jääb arenemiseks väheseks. Itaalias, Hispaanias on tugevad liigad. Oleks hea meel, kui sealt saaks pakkumise. Loodan, et see tuleb, aga nimelt selle nimel ei pinguta.”
Viimati muutis Kristo, 06 Apr 2008, 12:45, muudetud 1 kord kokku.
No mina küll loodan, et ta Saksamaale ei lähe. See Saksa BBL on ju täielik NBA vuhvel. Pealegi pole seal taset ollagi.Karl kirjutas:Ma arvan et Kangur läheb kuskile saksamaale või kuskileRaja kirjutas:Arbet on ju jumala 0. Vaevalt teda kuskile tahetakse. Kangurit vb tahetaks... kui mõni treener viitsib temast midagi vormida.
pigem on nii,et Matic võtab mehe ise kaasaKristo kirjutas:Kaks hooaega Leverkusenis leiba teeninud Kangur ainult Saksamaa liigas osalevasse klubisse tagasi ei läheks.Karl kirjutas:Ma arvan et Kangur läheb kuskile saksamaale või kuskileRaja kirjutas:Arbet on ju jumala 0. Vaevalt teda kuskile tahetakse. Kangurit vb tahetaks... kui mõni treener viitsib temast midagi vormida.
“Balti liiga on parem väljund kui Saksamaa sari,” lausus Kangur. “Balti liiga tippklubid on heal tasemel. Kui kohalikus liigas on vaid üks mäng nädalas, jääb arenemiseks väheseks. Itaalias, Hispaanias on tugevad liigad. Oleks hea meel, kui sealt saaks pakkumise. Loodan, et see tuleb, aga nimelt selle nimel ei pinguta.”
Ja Matic läheb Itaaliasse või Hispaaniasse?pelmeen kirjutas:pigem on nii,et Matic võtab mehe ise kaasaKristo kirjutas:Kaks hooaega Leverkusenis leiba teeninud Kangur ainult Saksamaa liigas osalevasse klubisse tagasi ei läheks.Karl kirjutas: Ma arvan et Kangur läheb kuskile saksamaale või kuskile
Ma arvan et Hispaaniasse ta tase veel ei kyyndiks vms.Kristo kirjutas:Kangur ütles, et saksamaale ta enam ei läheks. Minumeelest . Kuhugi Hispaaniasse vms.Karl kirjutas:Ma arvan et Kangur läheb kuskile saksamaale või kuskileRaja kirjutas:Arbet on ju jumala 0. Vaevalt teda kuskile tahetakse. Kangurit vb tahetaks... kui mõni treener viitsib temast midagi vormida.
Liiga ebastabiilne