2024/2025 KML PLAYOFFS
Re: 2024/2025 KML PLAYOFFS
Oot üks teema on meil veel menetlemata. Nurks vs. Kuusmaa. Ausalt öeldes ma ei kujuta ette, mida peab üks treener ütlema, et tema mängija hakkab temaga plõksima ja ajab oksa laiali. Tõenäoliselt midagi üsna personaalset/isiklikku.
Minu jaoks oli see üsna hämmastav olukord...seda enam, et üheks pooleks oli Nurger.
Mängija lihtsalt ei saa treeneri suunas sellist asja läbi lasta. Vahet pole, kui asshole see treener talle sellel hetkel tundub.
Minu jaoks oli see üsna hämmastav olukord...seda enam, et üheks pooleks oli Nurger.
Mängija lihtsalt ei saa treeneri suunas sellist asja läbi lasta. Vahet pole, kui asshole see treener talle sellel hetkel tundub.
-
- Uus kasutaja
Kuusmaa ja Nurger üks teema, aga Kuusmaa ja Kanguri vahel käis ka hea andmine pärast lõpuvilet. Delfi andmetel jagati maid isegi koridoris edasi.
Kuusmaa on neis teemades olnud alati aus ja otsekohene, seega, kui ta ütleb, et tegu oli vaid küsimusega Kanguri ja kohtunike vahel. siis ju nii oligi.TravisReed kirjutas: ↑30 Mai 2025, 11:12 Kuusmaa ja Nurger üks teema, aga Kuusmaa ja Kanguri vahel käis ka hea andmine pärast lõpuvilet. Delfi andmetel jagati maid isegi koridoris edasi.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Tartul ikka oli varulaud olemasEast kirjutas: ↑28 Mai 2025, 13:34 Tartlastest tore, et endale karmavõlga ei tekitatud ning spordimehelikud oldi - eelkõige pean siin silmas Taltsi ja Kuusmaad. Mis Petersoni puudutab, siis huvi pärast vaatasin peale mängu kordusest veel ülekande üle ning pean ütlema, et seal ta ei jätnud kõige positiivsemat muljet. Tema demagoogiline epistel selle RK mainitud fakti osas, kus ta oli väidetavalt klubide koosolekul kõigile sõnad peale lugenud ja hoiatanud sellise asja eest, mõjus ebasümpaatselt ning jättis mõttetu targutamise mulje. Eriti hea oli muidugi see moment, kui Soodla siis lõpetuseks küsis stiilis, et kas Tartus on praegu kindlalt varulaud kohe olemas - selle peale läks Petersoni nägu punaseks ja hakkas tulema ebalevat teksti.
https://www.ohtuleht.ee/sport/1132142/l ... juba-kohal
Siin osad räägivad, et ongi põnev tuleb viies mäng jne. Teine pool, et kohtunikud ka inimesed ja eksivad jne.
Lihtne küsimus kui selline vile oleks lõpus Kalevi poole olnud ja tiitel oleks tulnud? Mis arvate palju kisa oleks kohtunike suunas tulnud?

Lihtne küsimus kui selline vile oleks lõpus Kalevi poole olnud ja tiitel oleks tulnud? Mis arvate palju kisa oleks kohtunike suunas tulnud?

No enda kohta võin öelda, et kui oleks sellise vilega võidetud, siis ma oleks endiselt neid samamoodi kritiseerinud. Üldiselt oleks võibolla vähem furoori sel teemal, aga usun et nad saaksid mainitud ikkagist.
Mis veel eilsest meenus, mitmeid kordi oli väljak märg ning selle asemel et väljak korralikult ära kuivatada lasti mängul jätkuda. Oleks sealt seetõttu mõni vigastus tulnud, olnuks ikka päris kõva kisa lahti. Huvitav kes homsele mängule vilistama määratakse? Ma pakuks et Peerandi on kindlasti, ehk ka Värv ja Männiste kõlaks loogiliselt. Iseküsimus kuidas määramisi tehakse, et kas vaadatakse kui palju keegi juba antud kolmikust vilistada on saanud.
Vahepeal olen kaineks maganud, tööl käinud ja no ikka kripeldab see eilne kohtunike teema
egas midagi, seda mängu enam tagasi ei too ja homme peab lihtsalt korralikult mängima iga mees oma taseme välja.

-
- Uus kasutaja
Kruus kommenteeris, et Peerandi käis mingil jalaopil ja tema hooaeg lõppenud.marxx762 kirjutas: ↑30 Mai 2025, 16:51No enda kohta võin öelda, et kui oleks sellise vilega võidetud, siis ma oleks endiselt neid samamoodi kritiseerinud. Üldiselt oleks võibolla vähem furoori sel teemal, aga usun et nad saaksid mainitud ikkagist.
Mis veel eilsest meenus, mitmeid kordi oli väljak märg ning selle asemel et väljak korralikult ära kuivatada lasti mängul jätkuda. Oleks sealt seetõttu mõni vigastus tulnud, olnuks ikka päris kõva kisa lahti. Huvitav kes homsele mängule vilistama määratakse? Ma pakuks et Peerandi on kindlasti, ehk ka Värv ja Männiste kõlaks loogiliselt. Iseküsimus kuidas määramisi tehakse, et kas vaadatakse kui palju keegi juba antud kolmikust vilistada on saanud.
Alumine korrus ning ülemise korruse küljed põhimõtteliselt välja müüdud. Loodetavasti klubi pole ülearu palju tasuta pileteid jaganud ning saab homse mängu peal normaalse kassa. Kui veel homme päeval eelmüügist miskit juurde tilgub ning ka kohapealt tehtav pisike müük, siis võiks ju täitsa rahul olla ja rihtida kusagil 4,5-5k publikut.
Viiendat ja otsustavat mängu teenindab sama kolmik, kes neljapäevalgi. Päris pretsedenditu olukord minu meelest.
Kas võib siit midagi edasi mõelda?

Kui Kalevi Treenerid või mängijad nüüd ütlesid veel halvasti kas proovivad ära teha Kalevile??
Minule tundub nii... Vaatame õhtul peale mängu!
Kui Kalevi Treenerid või mängijad nüüd ütlesid veel halvasti kas proovivad ära teha Kalevile??
Minule tundub nii... Vaatame õhtul peale mängu!

Noh, eks vist üks põhjus see, et Peerandi olevat käinud meniski opil, Männiste aasias/aafrikas mingeid asju vilistamas, Halliko pani vile kappi. Üle jäävadki Tiidor, Uuehendrik, Kitsing, Konks, mehed siis kes poolikuid ja medaleid vilistanud.
Oleks siis võinud Tserr’i näiteks välja vahetada kasvõi aga noh. Kui nii siis nii.
Oleks siis võinud Tserr’i näiteks välja vahetada kasvõi aga noh. Kui nii siis nii.
PALJU ÕNNNEEE!!!!
Tõesti üle aastate tiitel, kus on tunne et higistatud selle nimel on korralikult, kuigi seda ainult ekraani taga
ikka kodutiim oli selgelt paremini valmistunud selleks mänguks, kui veits kritiseerida siis Kalev läks ka rohkem selle Panso kooli ja laiutamisega kaasa aga vb oli teadlik lüke, et elimineerida vastaste seda vigisemist. Leemet suutis taas ikka näidata, et temas ainest on, Kuuba mängib platsil ikka kunni moodi ja seda on väga lahe vaadata. Tape neli kulpi olid ka korralikud aga mõlema tsentri puhul ütleks, et tänks et tulite aga tänks et lähete ka!
Täna teeb ikka mõned pitsid ja saab suvepuhkusele minna!
Tõesti üle aastate tiitel, kus on tunne et higistatud selle nimel on korralikult, kuigi seda ainult ekraani taga

Täna teeb ikka mõned pitsid ja saab suvepuhkusele minna!
BC Kalev/Cramo foorumi ennustusvõistluse kokkuvõte
Esikoha saavutas parimat stabiilsust näidanud kasutaja nimega Vanafänn, kes kuulus kõikides voorudes kolme parima ennustaja sekka. Teisele kohale jõudis Marxx762 , ning viimase vooru boonusküsimustega lähikonkurentidest mööda läinud TravisReed nopib kolmanda koha.
Esikolmik võib hellitada lootust väikesele auhinnale klubi poolt – juhul kui Allanil peaks tekkima vaba hetk sellega tegelemiseks.
1. Vanafänn 34.5p
2. Marxx762 29.5p
3. TravisReed 26p
East 24.5p
Vaim564 23.5p
Ataman 23.5p
Sveiks 22p
RK 22p
Uhhuu 18p
Drogba 16p
Vaid kahes voorus osalenud:
Sten04 13p
Slehtme 11p
Tänud kõikidele osalejatele ja palju õnne BC Kalev/Cramo klubile!
Esikoha saavutas parimat stabiilsust näidanud kasutaja nimega Vanafänn, kes kuulus kõikides voorudes kolme parima ennustaja sekka. Teisele kohale jõudis Marxx762 , ning viimase vooru boonusküsimustega lähikonkurentidest mööda läinud TravisReed nopib kolmanda koha.
Esikolmik võib hellitada lootust väikesele auhinnale klubi poolt – juhul kui Allanil peaks tekkima vaba hetk sellega tegelemiseks.
1. Vanafänn 34.5p
2. Marxx762 29.5p
3. TravisReed 26p
East 24.5p
Vaim564 23.5p
Ataman 23.5p
Sveiks 22p
RK 22p
Uhhuu 18p
Drogba 16p
Sten04 13p
Slehtme 11p
Esiteks ma tänan perekonda ja sõpru, et nad toetasid mind sel raskel teekonnal. Ja siis tegelt suurimad ja siirad tänud Atamanile, et ta viitsis seda asja üldse kokku panna!Ataman kirjutas: ↑Eile, 22:21 BC Kalev/Cramo foorumi ennustusvõistluse kokkuvõte
1. Vanafänn 34.5p
2. Marxx762 29.5p
3. TravisReed 26p
East 24.5p
Vaim564 23.5p
Ataman 23.5p
Sveiks 22p
RK 22p
Uhhuu 18p
Drogba 16p
Sten04 13p
Slehtme 11p
Mul pole õrna aimu ka, mis Allan saab pakkuda aga kui äkki kuskil jääb üks XL meistrisärk üle siis ma oleks sitaks õnnelik

Ataman muidu, kas oled mõelnud Eurobasketi ajaks ka midagi sarnast korraldada?