Otseselt ei ole, aga kõik on ju tehtav...kui leiduks piisavalt huvilisi(vähemalt 10 näiteks). Eks vaatab seda siis juba suve lõpus. Samas tõenäoliselt paneb keegi kuskil korvpalligrupis FB-s mingi ennustusvõistluse käima, et siis pole mõtet siin ka midagi eraldi pushida.
2024/2025 KML PLAYOFFS
Re: 2024/2025 KML PLAYOFFS
Otseselt ei ole, aga kõik on ju tehtav...kui leiduks piisavalt huvilisi(vähemalt 10 näiteks). Eks vaatab seda siis juba suve lõpus. Samas tõenäoliselt paneb keegi kuskil korvpalligrupis FB-s mingi ennustusvõistluse käima, et siis pole mõtet siin ka midagi eraldi pushida.
-
- Uus kasutaja
Tänud ka minu poolt Atamanile asja eestvedamise eest. Muutis playoffide jälgimise huvitavamaks natukese teise nurga alt. Ise lööks EMi ennustuses kindlasti kaasa, kui siin foorumis mäng toimuks.
Mina oleks ka kaasa löömas kui tuleb EM ennustus.
Väärt seeria ja tegelikult ka Reinboki üle hea meel, et sai ka tiitli peatreenerina kätte. Kindlasti väärib seda oma panuse eest Kalev/Cramo organisatsiooni.
Ootame huviga, mis toob uus hooaeg. Kerge samm tagasi ja ehk natuke rohkem veel omadega pusida ei oleks üldse paha. Veelgi rohkem uurida endale kodusaali võimalusi ja klubi organisatoorselt tugevdada.
Ootame huviga, mis toob uus hooaeg. Kerge samm tagasi ja ehk natuke rohkem veel omadega pusida ei oleks üldse paha. Veelgi rohkem uurida endale kodusaali võimalusi ja klubi organisatoorselt tugevdada.
Palju õnne tervele organisatsioonile! Lõppkokkuvõttes tuli ära higi ja verega. Heameel, et klubil õnnestus ilmselt väike rahanutsakas veel viimase kodumänguga teenida, mis loodetavasti aitab aasta korralikult ära lõpetada.
Mõned mõtted:
- Viimase mängu osas müts maha Kuuba, Toomi ja Böckleri ees. Kõik kandsid mängus eriaegadel otsustavat rolli ja julgesid asju enda peale võtta. Sama tegelikult ka Hermeti ja Kurbase kohta.
- Atmosfäär oli mõnus, aga juhtis korraks mõtted sinna, et Kalev peaks võtma eesmärgiks kasvatada koordineeritud fännklubi tegevust. Tartul toimus see fännklubi asi edukamalt, kuigi tuleb tunnistada, et seal taga tegelikult ju vist kaks erinevat fännklubi - Kuues Mees ja siis vist üliõpilasorganisatsioon? Igatahes mõttekoht klubile, kuidas neil annaks animeeritud fännklubi tegevust kasvatada, et ülejäänud saal ka kaasa vedada. See on nii oluline aspekt ka suvalise tänavalt inimese saali meelitamiseks. Kindlasti võiks ju kaaluda mingisugust koostööprojekti mõne Tallinnas asuva kõrgkooli ning nende üliõpilasorganisatsiooniga? A la Sisekaitseakadeemia, Tallinna Ülikool või mõni rakenduslik kõrgkool ehk. Kalevi fännitsoon vajaks värsket verd.
- Ma pole eelkõnelejaga absoluutselt nõus, et samm tagasi on hea valik. Kuidas see Tartu kunagine samm tagasi neil muidu töötanud on? Siiamaani otsitakse oma meistritiitlit. Ehk et sammu tagasi teha on alati kerge valik, kuid hiljem tagasi troonile pääseda võib olla maru keeruline, kui see juba hõivatud on. Tähtis on hoida taseme stabiilsust, kuigi seegi ei pruugi lihtne olla. Kasvõi tänavune libastumine võinuks väga valusalt lõppeda, kui Tartu saanuks ühes tiitliga ka BCL pääsme. See mõjutab kõik ju ka komplekteerimisprotsessi - on võimalik sponsoritelt ja KOVilt lisatoetust küsida, kohalikke mängijaid magusama präänikuga meelitada jne. Kalevi poolest olnuks päris ohtlik, kui Tartu suutnuks tiitli ära võita, sest see võinuks ka järgnevateks aastateks siinse klubikorvpalli jõujooni muuta. Seega tuleb samamoodi edasi panna ning järgmisel hooajal veel parem meeskond komplekteerida, et minimaalselt kodune troon endale hoida.
- Finaalseeria kohta veel nii palju, et kui Tartu ei suutnud praegu isegi sellist poolvigast Kalevit võita, kus kolm tagaliiniliidrit hooaja jooksul vigastusega välja kukkusid, siis ütleks, et tiitel läks õigesse kohta. Kalevi olukord pakkus võimaluse, aga Tartu ei kasutanud seda ära. Reinboki osas ei oska ma endiselt seisukohta võtta. Minu jaoks ta praegu suurt kindlust ei sisenda ja 100% tema kui peatreeneriga harjunud ei ole, kuigi tiitel toodi lõpuks koju. Eks klubi kontoripoolel tuleb korralik ajude ragistamine.
- Klubile sooviks jõudu veel selle osas, et ehk läheb olukord majanduses paremaks ning suudetakse vähemalt üks koht kontorisse juurde luua, sest praegune alamehitatud tiim väärib lisajõudu. Võibolla aitaks see investeering tegelikult klubil kasvada ja juurde panna. Minu soovitus oleks endiselt Jaak Karp kuidagimoodi pardale tuua
Mõned mõtted:
- Viimase mängu osas müts maha Kuuba, Toomi ja Böckleri ees. Kõik kandsid mängus eriaegadel otsustavat rolli ja julgesid asju enda peale võtta. Sama tegelikult ka Hermeti ja Kurbase kohta.
- Atmosfäär oli mõnus, aga juhtis korraks mõtted sinna, et Kalev peaks võtma eesmärgiks kasvatada koordineeritud fännklubi tegevust. Tartul toimus see fännklubi asi edukamalt, kuigi tuleb tunnistada, et seal taga tegelikult ju vist kaks erinevat fännklubi - Kuues Mees ja siis vist üliõpilasorganisatsioon? Igatahes mõttekoht klubile, kuidas neil annaks animeeritud fännklubi tegevust kasvatada, et ülejäänud saal ka kaasa vedada. See on nii oluline aspekt ka suvalise tänavalt inimese saali meelitamiseks. Kindlasti võiks ju kaaluda mingisugust koostööprojekti mõne Tallinnas asuva kõrgkooli ning nende üliõpilasorganisatsiooniga? A la Sisekaitseakadeemia, Tallinna Ülikool või mõni rakenduslik kõrgkool ehk. Kalevi fännitsoon vajaks värsket verd.
- Ma pole eelkõnelejaga absoluutselt nõus, et samm tagasi on hea valik. Kuidas see Tartu kunagine samm tagasi neil muidu töötanud on? Siiamaani otsitakse oma meistritiitlit. Ehk et sammu tagasi teha on alati kerge valik, kuid hiljem tagasi troonile pääseda võib olla maru keeruline, kui see juba hõivatud on. Tähtis on hoida taseme stabiilsust, kuigi seegi ei pruugi lihtne olla. Kasvõi tänavune libastumine võinuks väga valusalt lõppeda, kui Tartu saanuks ühes tiitliga ka BCL pääsme. See mõjutab kõik ju ka komplekteerimisprotsessi - on võimalik sponsoritelt ja KOVilt lisatoetust küsida, kohalikke mängijaid magusama präänikuga meelitada jne. Kalevi poolest olnuks päris ohtlik, kui Tartu suutnuks tiitli ära võita, sest see võinuks ka järgnevateks aastateks siinse klubikorvpalli jõujooni muuta. Seega tuleb samamoodi edasi panna ning järgmisel hooajal veel parem meeskond komplekteerida, et minimaalselt kodune troon endale hoida.
- Finaalseeria kohta veel nii palju, et kui Tartu ei suutnud praegu isegi sellist poolvigast Kalevit võita, kus kolm tagaliiniliidrit hooaja jooksul vigastusega välja kukkusid, siis ütleks, et tiitel läks õigesse kohta. Kalevi olukord pakkus võimaluse, aga Tartu ei kasutanud seda ära. Reinboki osas ei oska ma endiselt seisukohta võtta. Minu jaoks ta praegu suurt kindlust ei sisenda ja 100% tema kui peatreeneriga harjunud ei ole, kuigi tiitel toodi lõpuks koju. Eks klubi kontoripoolel tuleb korralik ajude ragistamine.
- Klubile sooviks jõudu veel selle osas, et ehk läheb olukord majanduses paremaks ning suudetakse vähemalt üks koht kontorisse juurde luua, sest praegune alamehitatud tiim väärib lisajõudu. Võibolla aitaks see investeering tegelikult klubil kasvada ja juurde panna. Minu soovitus oleks endiselt Jaak Karp kuidagimoodi pardale tuua

Ega keegi ju ei soovi sammu tagasi teha, küsimus on pigem eelarves ja selles, et tuleb mõtlema hakata kapteni ja Kurbase (palju tal neid emv tiitleid nüüd kokku on?) asendamisele ja kui Toom läheb nt välismaale, siis ka tema asendamisele. Eestlaste ümber ehitamine pluss neli/kolm tugevdust võiks säilida, see on teinud Cramost palju tugevama kaubamärgi ja toonud fännid saali, lisaks oleks meil EMile mõeldes sellele st klubi hädasti vaja. Suuroru (üheks hooajaks) Kuuba, Böckleri ja Hermeti/Toomi ümber annaks ju täitsa luua sats, mis ka Euroopas suudaks alagrupist edasi pääseda. Andekaid ja vajalikul tasemel eestlasi saaks ju ainult välismaalt tagasi tuua (Eestist mööndustega Andre, Makke, Lips, Jürgens) ja no see tähendaks ju eelarve kasvatamist mitte säästuprojekti.East kirjutas: ↑Eile, 10:08 Palju õnne tervele organisatsioonile! Lõppkokkuvõttes tuli ära higi ja verega. Heameel, et klubil õnnestus ilmselt väike rahanutsakas veel viimase kodumänguga teenida, mis loodetavasti aitab aasta korralikult ära lõpetada.
Mõned mõtted:
- Klubile sooviks jõudu veel selle osas, et ehk läheb olukord majanduses paremaks ning suudetakse vähemalt üks koht kontorisse juurde luua, sest praegune alamehitatud tiim väärib lisajõudu. Võibolla aitaks see investeering tegelikult klubil kasvada ja juurde panna. Minu soovitus oleks endiselt Jaak Karp kuidagimoodi pardale tuua![]()
Majandusest häid uudiseid pole, linna plaanid seisavad valimiste taga, hirmsasti oleks vaja, et mõni suurtoetaja tuleks Cramo kõrvale pika plaaniga.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Õnnitlused Kalevi poolehoidjatele ning organisatsioonile järjekordse tiitlivõidu puhul ja Tartu fännidele finaalseerias mänguvõidu kätte saamise puhul poole igaviku järel.
Tartu asjapulgad näikse olevat teinud emotsiooni pealt otsuse senise peatreeneriga jätkata. Minu kaastunne. Ma loodan, et Kalevi klubijuhid on kainemõistuslikud. Reinbok oli ühe tillukese sammu kaugusel, et minna klubi ajalukku kui kõige saamatum peatreener. Ühisliiga play-off päädis alandusega ja juba veerandfinaalis oldi ülisuurtes raskustes Liepajaga. Eestikate tiitlivõit on kohustuslik eesmärk. Sellise Tartu alistamine viie mänguga, kellelt finaali pääs nõudis maksimaalset pingutust TTÜ vastu (ja kes suutis veerandfinaalis ühe mängu ära anda isegi mitme põhitegijata Viimsile), ei paku rõõmutunnet, vaid kergendust – et hooaeg täieliku fopaaga ei päädinud. Reinbok on ilmselt meistriliiga tasemel peatreener, aga seni ei paista ühtegi märki, et ta oleks Kalevi vääriline juhendaja. Rannula tasemel peatreenerit on ilmselt raske leida, aga nii suur kontrast temaga võrreldes ka olla ei tohiks, nagu see viimastel kuudel on olnud.
Tartu asjapulgad näikse olevat teinud emotsiooni pealt otsuse senise peatreeneriga jätkata. Minu kaastunne. Ma loodan, et Kalevi klubijuhid on kainemõistuslikud. Reinbok oli ühe tillukese sammu kaugusel, et minna klubi ajalukku kui kõige saamatum peatreener. Ühisliiga play-off päädis alandusega ja juba veerandfinaalis oldi ülisuurtes raskustes Liepajaga. Eestikate tiitlivõit on kohustuslik eesmärk. Sellise Tartu alistamine viie mänguga, kellelt finaali pääs nõudis maksimaalset pingutust TTÜ vastu (ja kes suutis veerandfinaalis ühe mängu ära anda isegi mitme põhitegijata Viimsile), ei paku rõõmutunnet, vaid kergendust – et hooaeg täieliku fopaaga ei päädinud. Reinbok on ilmselt meistriliiga tasemel peatreener, aga seni ei paista ühtegi märki, et ta oleks Kalevi vääriline juhendaja. Rannula tasemel peatreenerit on ilmselt raske leida, aga nii suur kontrast temaga võrreldes ka olla ei tohiks, nagu see viimastel kuudel on olnud.
Mulle on samuti pisut üllatav, et Kuusmaa jätkamine Tartus tundub nii kindel. Mul on hea meel, et ta on meistriliigasse tagasi jõudnud, ja isiklikult meeldib mulle tema isiksus väga. Samas on jäänud mulje, et kohtumise jooksul meeskonna mängujoonise kohandamine vastavalt olukorrale ning erinevate taktikaliste valikute tegemine(just mängu ajal) ei kuulu tema tugevuste hulka. Mängu alguseks võib taktikavalik ju hea olla, aga kui vastased selle kohtumise käigus läbi hammustavad, siis sageli ei järgne sellele adekvaatset vastukäiku ning mängijad jäävad tegutsema veidi omapead. Võib-olla oli see tingitud ka Tartu üsna nigelast tagaliinist, aga vähemalt selline mulje jäi.
Cramo peatreeneriks ennustan endiselt senist Liepaja lootsi Visockis-Rubenist. Ja seda, et Reinbok läheb Rannulale appi.
Eestlastest treeneritest sooviks näha järgmist sammu tegemas Valdo Lipsu, aga tema motivatsiooni kohta peatreenerina jätkata on tulnud vist segaseid signaale.
Tahaks nahutada ka ajakirjandust...tavaliselt on selleks ajaks juba pildid Cramo võidupeost üleval
Cramo peatreeneriks ennustan endiselt senist Liepaja lootsi Visockis-Rubenist. Ja seda, et Reinbok läheb Rannulale appi.
Eestlastest treeneritest sooviks näha järgmist sammu tegemas Valdo Lipsu, aga tema motivatsiooni kohta peatreenerina jätkata on tulnud vist segaseid signaale.
Tahaks nahutada ka ajakirjandust...tavaliselt on selleks ajaks juba pildid Cramo võidupeost üleval

Huvitav,et nt mängijad just Kuusmaad ses aspektis kiidavad. Ju siis fännid teavad paremini. Kuusmaa/Reinboki kaitseks võiks ikka arvestada ka, mis nupud sul ikka on ja mis juhtub, kui nupud ära kahitakse vigastustega. Nt Harrisega Tartu oleks....Suuroruga Reinbok oleks...Meil võetakse Reinboki võrdluseks Rannula, mis kohe kindlasti ei ole adekvaatne. Kuusmaa võrdluseks võiks siis ju ka Mazursi võtta....Ataman kirjutas: ↑Eile, 13:14 Mulle on samuti pisut üllatav, et Kuusmaa jätkamine Tartus tundub nii kindel. Mul on hea meel, et ta on meistriliigasse tagasi jõudnud, ja isiklikult meeldib mulle tema isiksus väga. Samas on jäänud mulje, et kohtumise jooksul meeskonna mängujoonise kohandamine vastavalt olukorrale ning erinevate taktikaliste valikute tegemine(just mängu ajal) ei kuulu tema tugevuste hulka. Mängu alguseks võib taktikavalik ju hea olla, aga kui vastased selle kohtumise käigus läbi hammustavad, siis sageli ei järgne sellele adekvaatset vastukäiku ning mängijad jäävad tegutsema veidi omapead. Võib-olla oli see tingitud ka Tartu üsna nigelast tagaliinist, aga vähemalt selline mulje jäi.
Tahaks nahutada ka ajakirjandust...tavaliselt on selleks ajaks juba pildid Cramo võidupeost üleval![]()
Rannula juhendas pärast Suuroru vigastust meeskonda veel kolm kuud.Rix kirjutas: ↑Eile, 14:08Huvitav,et nt mängijad just Kuusmaad ses aspektis kiidavad. Ju siis fännid teavad paremini. Kuusmaa/Reinboki kaitseks võiks ikka arvestada ka, mis nupud sul ikka on ja mis juhtub, kui nupud ära kahitakse vigastustega. Nt Harrisega Tartu oleks....Suuroruga Reinbok oleks...Meil võetakse Reinboki võrdluseks Rannula, mis kohe kindlasti ei ole adekvaatne. Kuusmaa võrdluseks võiks siis ju ka Mazursi võtta....Ataman kirjutas: ↑Eile, 13:14 Mulle on samuti pisut üllatav, et Kuusmaa jätkamine Tartus tundub nii kindel. Mul on hea meel, et ta on meistriliigasse tagasi jõudnud, ja isiklikult meeldib mulle tema isiksus väga. Samas on jäänud mulje, et kohtumise jooksul meeskonna mängujoonise kohandamine vastavalt olukorrale ning erinevate taktikaliste valikute tegemine(just mängu ajal) ei kuulu tema tugevuste hulka. Mängu alguseks võib taktikavalik ju hea olla, aga kui vastased selle kohtumise käigus läbi hammustavad, siis sageli ei järgne sellele adekvaatset vastukäiku ning mängijad jäävad tegutsema veidi omapead. Võib-olla oli see tingitud ka Tartu üsna nigelast tagaliinist, aga vähemalt selline mulje jäi.
Tahaks nahutada ka ajakirjandust...tavaliselt on selleks ajaks juba pildid Cramo võidupeost üleval![]()
Harris sai kõvasti kriitikat vasakult ja paremalt.
Ja miks me ei peaks Reinbokki Rannulaga ja Kuusmaad näiteks Mazursiga võrdlema? Peaksimegi lihtsalt keskpärasusega leppima?
Mida üldse Kuusmaa kaitseks öelda on – et ta ei kaotanud finaali kuivalt? ENBL-it alustati eesmärgiga jõuda nelja parema sekka. Selle asemel saadi üks kolakas teise järel ja hakati rääkima sellest, kuidas see liiga polegi neile eriti tähtis. Ühisliiga põhiturniir käkiti ära. Karikafinaalis röövis Kuusmaa asjatu tõmblemisega oma meeskonnalt võiduvõimaluse. Eestikate play-off`is oldi püstihädas ilma mitme põhitegijata Viimsi ja Tartu vastu.
Mida üldse Kuusmaa kaitseks öelda on – et ta ei kaotanud finaali kuivalt? ENBL-it alustati eesmärgiga jõuda nelja parema sekka. Selle asemel saadi üks kolakas teise järel ja hakati rääkima sellest, kuidas see liiga polegi neile eriti tähtis. Ühisliiga põhiturniir käkiti ära. Karikafinaalis röövis Kuusmaa asjatu tõmblemisega oma meeskonnalt võiduvõimaluse. Eestikate play-off`is oldi püstihädas ilma mitme põhitegijata Viimsi ja Tartu vastu.
Mõte on selles, et Reinbok võttis Rannula materjali miinus vigased. Harrisega ei saa me muidugi midagi öelda või mõelda, aga palun, et temaga oleks Tartu meister ja ühisliigas Poolfinaalis. oleks poleks, Tartule paremat treenerit ma ei näe praegu. Võib muidugi minna jälle mazurs vol 2 aga mingit upgrade seal Kuusmaaga vrd poleks.Uhhuu kirjutas: ↑Eile, 14:15Rannula juhendas pärast Suuroru vigastust meeskonda veel kolm kuud.Rix kirjutas: ↑Eile, 14:08Huvitav,et nt mängijad just Kuusmaad ses aspektis kiidavad. Ju siis fännid teavad paremini. Kuusmaa/Reinboki kaitseks võiks ikka arvestada ka, mis nupud sul ikka on ja mis juhtub, kui nupud ära kahitakse vigastustega. Nt Harrisega Tartu oleks....Suuroruga Reinbok oleks...Meil võetakse Reinboki võrdluseks Rannula, mis kohe kindlasti ei ole adekvaatne. Kuusmaa võrdluseks võiks siis ju ka Mazursi võtta....Ataman kirjutas: ↑Eile, 13:14 Mulle on samuti pisut üllatav, et Kuusmaa jätkamine Tartus tundub nii kindel. Mul on hea meel, et ta on meistriliigasse tagasi jõudnud, ja isiklikult meeldib mulle tema isiksus väga. Samas on jäänud mulje, et kohtumise jooksul meeskonna mängujoonise kohandamine vastavalt olukorrale ning erinevate taktikaliste valikute tegemine(just mängu ajal) ei kuulu tema tugevuste hulka. Mängu alguseks võib taktikavalik ju hea olla, aga kui vastased selle kohtumise käigus läbi hammustavad, siis sageli ei järgne sellele adekvaatset vastukäiku ning mängijad jäävad tegutsema veidi omapead. Võib-olla oli see tingitud ka Tartu üsna nigelast tagaliinist, aga vähemalt selline mulje jäi.
Harris sai kõvasti kriitikat vasakult ja paremalt.
Viimati muutis Rix, 01 Juun 2025, 15:25, muudetud 1 kord kokku.
Ma tooks lauda tagasi ka Nõmme nime. Kuigi ta ei hüpanud Raplaga üle oma varju, sai ta siiski pronksi kätte ning on noorema põlvkonna peatreeneritest hetkel selgelt andekaim.
Võrdluses näiteks Lipsuga räägib tema kasuks ja Lipsu kahjuks asjaolu, et Nõmm on abitreeneri rollis saanud eurosarja virrvarri juba kaasa teha ning on nö professionaalse organisatsiooni ja treeningkeskkonna osa olnud. Liiatigi veel seegi, et kui Kalevi sooviks oleks jätkata taktikaliselt sarnase mängujoonisega ja -filosoofiaga kui Rannula ajal, siis Nõmmel on need playbookid ja nõudmised ilmselt selged.
Nõmme viimasest intervjuust ei kumanud küll läbi, et ta Raplas jätkamisest vaimustuses oleks, eriti kui seal tehakse ambitsioonides tagasisamm. Nii et see tunduks täitsa reaalne staenaarium, et Reinbok Poola Rannulale appi ja Nõmm Kalevisse. Küsimus on muidugi selles, et kas Rannula tahab ja kas tal lubatakse Legias praegu toimivat treenerite kooslust lõhkuda.
Võrdluses näiteks Lipsuga räägib tema kasuks ja Lipsu kahjuks asjaolu, et Nõmm on abitreeneri rollis saanud eurosarja virrvarri juba kaasa teha ning on nö professionaalse organisatsiooni ja treeningkeskkonna osa olnud. Liiatigi veel seegi, et kui Kalevi sooviks oleks jätkata taktikaliselt sarnase mängujoonisega ja -filosoofiaga kui Rannula ajal, siis Nõmmel on need playbookid ja nõudmised ilmselt selged.
Nõmme viimasest intervjuust ei kumanud küll läbi, et ta Raplas jätkamisest vaimustuses oleks, eriti kui seal tehakse ambitsioonides tagasisamm. Nii et see tunduks täitsa reaalne staenaarium, et Reinbok Poola Rannulale appi ja Nõmm Kalevisse. Küsimus on muidugi selles, et kas Rannula tahab ja kas tal lubatakse Legias praegu toimivat treenerite kooslust lõhkuda.
Priit Vene sügisel ütles, et kui cramo pakuks norm lepingu, siis ta oleks nõus ka hakkama peatreeneriks. Reinbok on ideaalne abitreener ja selleks ta sobib hästi. Kõik ei sobi kahjuks peatreeneriks. Kui tihti need treeneri koolitused on? Võibolla on mõni endine mängija veel tegemas neid pabereid? Sten Sokk tahtis saada ju noorte treeneriks, aga läks tavatööle. Võibolla Erik Keedus on huvitatud korvpalli juurde jääma? Mida Tanel Sokk teeb hetkel?
Visnapuu võiks ju ka uuesti treeneri tööd teha kasvõi Raplas või on veel mõni vaba koht jäämas! Rapla juhiks võiksid saada ju Janar Soo ja Indrek Ruut kahekesi nxt.
Visnapuu võiks ju ka uuesti treeneri tööd teha kasvõi Raplas või on veel mõni vaba koht jäämas! Rapla juhiks võiksid saada ju Janar Soo ja Indrek Ruut kahekesi nxt.
Nõmm ja Lips sobituvad enam selle astume nüüd sammu tagasi skeemiga. Ei kipu ise ka seda eriti fännama, sest kui ambitsioonid nüüd alla lasta, siis võidaksegi jääda meistriliiga tavaklubi tasemele, pärast uuesti üles tulla on raskem ja Tartu on siin hea näide. Kõige tõenäolisem, et Reinbok jätkab, kui ta ise tahab, sest otseselt ta midagi ära ei käkkinud ja järgmise hooaja saab ta juba ise komplekteerida. Ega ometi Meiersit ei taheta kuidagi klubi managemendiga siduda, sest siis oleks tema toomisel mingi mõte. Kui nüüd oleks finaal kaotatud, siis oleks ka BCL kvalifikatsiooni koht Tartule läinud, tuleviku suhtes on meistritiitel üsna otsustav. Vigastuste ja koosseisuprobleemide osas ikka üsna õnnetu hooaeg, nii et kõike ei saa treeneri taha samuti kirjutada. Eks kõik sõltub nüüd sellest, keda on järgmisel hooajal võtta, milline tuleb eelarve, kas keegi saab piiri taha ja kes üldse jätkavad. Kui Legial läheb Poolas oodatust paremini, siis võib Rannula äkki samuti edasi liikuda.