Jäävad üle Niits ja Avdejev.East kirjutas: ↑Eile, 12:41 Ilveri Tartusse minekust natuke kahju Cramo fännina. Eesti pikkasid enam turul ei ole (Vene välja arvata) ning kui näiteks Hermet peaks välismaale saama, siis oleks Cramol tarvis ainuüksi korvi alla 3 välismaalast võtta. Jah, Toom ja Kuuba suudavad teatud vastaste vastu ka number nelja positsiooni edukalt täita, kuid ma arvaks, et korvi alla on positsioonidele 4 ja 5 veel siiski kolme mängumeest vaja ning paraku Eestist neid mehi võtta pole.
Rüütel Keilasse on huvitav liigutus.
Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26
Mõlemad vist Keila KK sse, mingid jutud liikusid , Avdejev vbl ka välismaaleUhhuu kirjutas: ↑Eile, 12:42Jäävad üle Niits ja Avdejev.East kirjutas: ↑Eile, 12:41 Ilveri Tartusse minekust natuke kahju Cramo fännina. Eesti pikkasid enam turul ei ole (Vene välja arvata) ning kui näiteks Hermet peaks välismaale saama, siis oleks Cramol tarvis ainuüksi korvi alla 3 välismaalast võtta. Jah, Toom ja Kuuba suudavad teatud vastaste vastu ka number nelja positsiooni edukalt täita, kuid ma arvaks, et korvi alla on positsioonidele 4 ja 5 veel siiski kolme mängumeest vaja ning paraku Eestist neid mehi võtta pole.
Vaadates Ilveri statse NCAAs ,ei saa aru mille poolest see peaks Cramo jaoks suur kaotus olema. Ma kahtlustan, et ka Tartu võib olla tema jaoks liiga suur suutäis, kus ta peab prügiminutitega leppima. Pärnu või Keila või isegi Viimsi võiksid olla sobivamad väljundid, kui mänguaega tahta. Pigem panustada juba Tormi Niitsule. Samuti kahtlen Kasemetsa kasuteguris, seda just eurosarja silmas pidades, ta või taanduda Kaspar Kitsingu rolli.East kirjutas: ↑Eile, 12:41 Ilveri Tartusse minekust natuke kahju Cramo fännina. Eesti pikkasid enam turul ei ole (Vene välja arvata) ning kui näiteks Hermet peaks välismaale saama, siis oleks Cramol tarvis ainuüksi korvi alla 3 välismaalast võtta. Jah, Toom ja Kuuba suudavad teatud vastaste vastu ka number nelja positsiooni edukalt täita, kuid ma arvaks, et korvi alla on positsioonidele 4 ja 5 veel siiski kolme mängumeest vaja ning paraku Eestist neid mehi võtta pole.
https://www.proballers.com/basketball/p ... ver-markus
Ma Ilveri puhul tema USA aastatesse nii väga ei takerduks. Jah, mängupraktika oli seal pea olematu, aga kui positiivset otsida, siis oli vähemalt treeningkeskkond hea. Ka näiteks Kristers Zoriks siirdus NCAAst VEFi sisuliselt minimaalse mängupraktika pealt ning kohanes siinse liigaga väga kiiresti.
Ma hindangi Ilveri puhul kõige enam tema potentsiaali. Ta on olnud noortekoondistes enamasti parimate mängijate seas (sh koondises, kus olid ka Suurorg ja Riismaa) ning tema gabariitidega mängumehi meil üleliia palju pole. Ma ei näe põhjust, miks ta peaks näiteks Kuubast kehvema debüüthooaja EE-LV ühisliigas tegema - ka Kuuba tuli mäletatavasti ju väikese mängupraktika pealt siia.
Ma olen laias laastus nõus, et eks Ilveri palkamine võib loterii olla, aga ma arvan ühtlasi, et seal võivad ka päris head võidušansid (nö upside) olla.
Ahjaa, Mihkel Kirves oleks ka pikkade mängijate puhul variant, aga hädasti oleks tarvis, et ta suudaks end juba oktoobriks parketikõlbulikuks teha.
Ma hindangi Ilveri puhul kõige enam tema potentsiaali. Ta on olnud noortekoondistes enamasti parimate mängijate seas (sh koondises, kus olid ka Suurorg ja Riismaa) ning tema gabariitidega mängumehi meil üleliia palju pole. Ma ei näe põhjust, miks ta peaks näiteks Kuubast kehvema debüüthooaja EE-LV ühisliigas tegema - ka Kuuba tuli mäletatavasti ju väikese mängupraktika pealt siia.
Ma olen laias laastus nõus, et eks Ilveri palkamine võib loterii olla, aga ma arvan ühtlasi, et seal võivad ka päris head võidušansid (nö upside) olla.
Ahjaa, Mihkel Kirves oleks ka pikkade mängijate puhul variant, aga hädasti oleks tarvis, et ta suudaks end juba oktoobriks parketikõlbulikuks teha.
Kirves oleks hooaja perspektiivis kindlasti variant, aga BCL kvalifikatsiooniturniiri jaoks on see juba hilja. Sellepärast võiks mõelda kasvõi ajutise lepingu peale nagu kunagi tehti Mažeikaga, et keegi kvalifikatsiooniturniiriks keegi palgata.
Umm huvitav...Riia Zelli loobus eurosarja kvalifikatsioonist. Äkki siis pole eelarvega päris nii hästi, kui loodeti.
Kui kvalifikatsiooniturniiri vastaseid vaadata, siis ma eeldaks, et seda turniiri annaks häda korral ka kahe välismaise korvialuse täiendusega edukalt mängida. Eeldus selleks on muidugi see, et need kaks peaksid siis ikkagi mängumehed olema, kes suudaks üsna kiirelt kohaneda ning kohe algusest end meeskonna mängupildis kehtestada (loe: etemad kui eelmise hooaja Tape ja Miška). Seejärel oleks juba oktoobri keskpaigani või lõpuni aega, et näiteks Kirves vaikselt meeskonda juurde lülitada.
Igal juhul oleks see muidugi üsna riskantne avantüür, mis võib valusalt kätte maksta, kui turniiri käigus peaks keegi pikkadest vigastada saama või mingi haiguse endale külge korjama.
Päris kurb, kui Tormi peaks Keila KKga liituma, minu meelest tegi selge sammu edasi ja oleks rohkem tahtnud teda Pärnus/TalTechis.RK kirjutas: ↑Eile, 12:59Mõlemad vist Keila KK sse, mingid jutud liikusid , Avdejev vbl ka välismaaleUhhuu kirjutas: ↑Eile, 12:42Jäävad üle Niits ja Avdejev.East kirjutas: ↑Eile, 12:41 Ilveri Tartusse minekust natuke kahju Cramo fännina. Eesti pikkasid enam turul ei ole (Vene välja arvata) ning kui näiteks Hermet peaks välismaale saama, siis oleks Cramol tarvis ainuüksi korvi alla 3 välismaalast võtta. Jah, Toom ja Kuuba suudavad teatud vastaste vastu ka number nelja positsiooni edukalt täita, kuid ma arvaks, et korvi alla on positsioonidele 4 ja 5 veel siiski kolme mängumeest vaja ning paraku Eestist neid mehi võtta pole.
Tartul siis lepinguga kaetud: Lips, Nurger, Paasoja, Valge, Ilver, Jurtšenko, Roos, Saar, Andre, siis kahtlane. Usutavasti järgnevad täiendused saavad olema välismaised mängumehed. Mis saab Urvikust? jt lõppenud hooaja mänginud meestest? Urvik vajaks küll kusagil mujal mänguaega, muidu pole muud teha kui pingiotsal ja riideruumis itsitada kõige üle.
Urvik liitub Viimsigamarxx762 kirjutas: ↑Eile, 20:22 Tartul siis lepinguga kaetud: Lips, Nurger, Paasoja, Valge, Ilver, Jurtšenko, Roos, Saar, Andre, siis kahtlane. Usutavasti järgnevad täiendused saavad olema välismaised mängumehed. Mis saab Urvikust? jt lõppenud hooaja mänginud meestest? Urvik vajaks küll kusagil mujal mänguaega, muidu pole muud teha kui pingiotsal ja riideruumis itsitada kõige üle.
Urvik ja Pere peaksid liituma Viimsiga, Heinakroon kui ei leia endale kuskil klubi siis jätkab esiliigas, Kaur Erik Suurorg peaks jätkama Tartusmarxx762 kirjutas: ↑Eile, 20:22 Tartul siis lepinguga kaetud: Lips, Nurger, Paasoja, Valge, Ilver, Jurtšenko, Roos, Saar, Andre, siis kahtlane. Usutavasti järgnevad täiendused saavad olema välismaised mängumehed. Mis saab Urvikust? jt lõppenud hooaja mänginud meestest? Urvik vajaks küll kusagil mujal mänguaega, muidu pole muud teha kui pingiotsal ja riideruumis itsitada kõige üle.
Oota tõsiselt. Tormi Niits ei ole saanud paremat pakkumist kui Keila KK ??? No offence Keila KK. Mees mängib ühe põlevama kirega siin koduses liigas, miks teda ei taheta kõrgemale? Mis tal jääb puudu? Palun aidake analüüsida seda tekkinud olukorda!?!
Aga kas Laane läheb ka kuhugile või lõpetab?