karl890 kirjutas: ↑28 Juul 2025, 21:54
Ostke OMALE SISERING ja seal infot rohkem kui siin foorumis. Kõigil kes siin foorumis käivad peaks elementaarne Siseringipaket osta. Saate infot mida siin arutada mitte ei pea küsima kust info jne.
Toetage KLUBI!! Olge osa KLUBIST!
Ostsin eelmine aasta siseringi aga mul pole sotsiaalmeediat ja igasugune lisainfo saamine on null, selle väikse raha eest kes viitsib korra kuus meili saata?. Ei kavatse teha ühtegi,sest elu muidu ilus ja rahulik
Ostke OMALE SISERING ja seal infot rohkem kui siin foorumis. Kõigil kes siin foorumis käivad peaks elementaarne Siseringipaket osta. Saate infot mida siin arutada mitte ei pea küsima kust info jne.
Ma isiklikult eelistan foorumit, kus seda arutelu pidada ja tunnen, et olen ka niimoodi osa klubist.
Midagi väga toredat siia õhtuks veel: Hermet ka lukku löödud, vaatasin et Severi on ka selle *leegi/lit* emoji pannud, et äkki siis omamoodi kodustatud soomlane ka ikkagi tagasi tulemas. Muidugi, ei pea seda ilmselgelt tähendama aga mulle väga meeldiks kui ta saaks selline Branko moodi legendiks.
No kui sa ei suuda klubile 100 eurot kanda siis ikka jah vähe nõrk ja tahad et klubil hästi läheks!
Iga toetus aitab klubi ja saad õelda, mõelda, et oled oma väikese panuse andnud.
Kui oleksid Siseringis Teaksid mis seis Severiga!!! Ei pea mõtlema siin
Ma isiklikult eelistan foorumit, kus seda arutelu pidada ja tunnen, et olen ka niimoodi osa klubist.
Midagi väga toredat siia õhtuks veel: Hermet ka lukku löödud, vaatasin et Severi on ka selle *leegi/lit* emoji pannud, et äkki siis omamoodi kodustatud soomlane ka ikkagi tagasi tulemas. Muidugi, ei pea seda ilmselgelt tähendama aga mulle väga meeldiks kui ta saaks selline Branko moodi legendiks.
No kui sa ei suuda klubile 100 eurot kanda siis ikka jah vähe nõrk ja tahad et klubil hästi läheks!
Iga toetus aitab klubi ja saad õelda, mõelda, et oled oma väikese panuse andnud.
Kui käid näiteks perega mängul 3 kesi. Ütleme vähemalt 2 korda kuus. Mängupileti + snäki peale läheb ka seal olenevalt mängutasemest ja snäki soovist 20-30 eurot mängu kohta. Toetad ka klubi vähemalt 50 euroga kuus. Kas need inimesed näiteks ei väärigi arutelu kohta, peab kohe 100 välja käima, et veel eraldi siseringi saada??
Kui käid näiteks perega mängul 3 kesi. Ütleme vähemalt 2 korda kuus. Mängupileti + snäki peale läheb ka seal olenevalt mängutasemest ja snäki soovist 20-30 eurot mängu kohta. Toetad ka klubi vähemalt 50 euroga kuus. Kas need inimesed näiteks ei väärigi arutelu kohta, peab kohe 100 välja käima, et veel eraldi siseringi saada??
Eks ise teate kuidas klubi toetate. Lihtsalt hiljem saad mõelda, et kui klubil läheb hästi, et andsin ka oma panuse. Võid osta ka hooajakaardi.... ja oled Siseringis samal ajal.
Aga muud juttu... Olen pikalt tähele pannud kuidas Raudla teeb Kalevit maha... Kui organisatsiooni... käib Tartu ülistamine jne. Iga hooaja alguses laulavad Tartule kiidulaulu.
Tartul lihtsalt paremad võimalused Ainuke Lõuna Eesti Korvpalli sats ja sponsoreid sealt lihtsam otsida. Väga suur tugi veel linnalt ja ülikoolilt.
Tartu rotatsioonis on ikkagi lüngad sees, ainuke põhikohaga mängujuht tundub hetkel olevat Rando Roos. Kindlasti suudavad Paasoja, Ilves (kui ta peaks üldse liituma) ja v-olla ka Bernard (saab näha, kuid ta võib vabalt olla Elijah Clarance tüüpi mängujuht) seda kohta mingis osas täita, aga kui nad mängujuhti juurde ei too, siis nad võivad olla samasuguses olukorras, kui enne Floodi värbamist möödunud hooajal. Palju sõltub, missugused leegionärid nad juurde saavad, möödunud hooajal oli palju õnnestumisi: El-Sheikh, Henry, Jamir Harris olid liiga kohta kindlasti head ostud, Flood ja Bourcier ületasid ootusi, kõige küsitavam oli ehk Giedraitis. Ees on Nurger, Lips, Ilver, kindlasti on vähemalt ühte veel juurde vaja. Kui Andre läheb USAsse, siis veel SF koht täitmata.
Snäkki söömine pole tervisele kasulik võta parem kodust õunad ja porgandid kaasa. Lisaks see kui ise midagi sööd või jood kuidas see meeskonna toetamisega seotud, toitumine on ilma mänguta samuti.
See SISERING vs foorum arutelu võiks vaikselt lõpetada, me eelmine aasta käisime kõik teemad sellega seoses üle.
Austame igaühe oma otsust, kes ja kuidas klubi toetab.
@Misso, kui sul endal ei ole, aga kellegil lähedasel tuttaval on, siis võid alati kellegi enda asemel sinna saata ja siis tema käest uuendusi saada.
Kuigi ma saan aru, et see sotsiaalmeedia variant ei ole ideaalseim lahendus hetkel ning väga vaikselt tagatoas töötame selle nimel, et mingi sarnane lahendus võiks tekkida ka veebilehele lisana, aga kas see kunagi reaalsuseks saab, ei oska veel lubada.
@Rix, ESTO on iseenesest lihtne, põhimõtteliselt on tegemist 3-kuuse intressivaba järelmaksuga, ehk valid toote, valid ESTO ja siis 3 kuud läheb sul vastav summa maha kontolt.
bckalev-cramo kirjutas: ↑29 Juul 2025, 08:56
See SISERING vs foorum arutelu võiks vaikselt lõpetada, me eelmine aasta käisime kõik teemad sellega seoses üle.
...
Päris kõvasti nuputamist, et see sisering üles leida. Kodulehel link ja bänner viivad kuhugi katkisesse Piletitaskusse.
Hea, et teema aktiivseks tuli, aga nüüd muidugi enamus uudiseid väljas, et mis tast enam...
bckalev-cramo kirjutas: ↑29 Juul 2025, 08:56
...
Päris kõvasti nuputamist, et see sisering üles leida. Kodulehel link ja bänner viivad kuhugi katkisesse Piletitaskusse.
Hea, et teema aktiivseks tuli, aga nüüd muidugi enamus uudiseid väljas, et mis tast enam...
Avalikult polegi veel müügiks läinud, mitteavalikult on eelmise hooaja SISERINGi inimestel müük nädal käinud.
Aga tänud bänneriiinfo eest, seal pidavat ka viima õigele lingile aga millegipärast suunamisega mingi error olnud.
EDIT: Kodulehekülje bänneri all mõtled sa eks pop-upi mis tuleb, aga mida sa kodulehekülje lingi all mõtled?
bckalev-cramo kirjutas: ↑29 Juul 2025, 09:32EDIT: Kodulehekülje bänneri all mõtled sa eks pop-upi mis tuleb, aga mida sa kodulehekülje lingi all mõtled?
Pop-up just. Lingi all mõtlen seda Liitu siin nupukest mis siseringi numbrite järel on.