Ma ütleks, et 2 + Tormi on korvi alla vähe, siis hakkadki hooaja jooksul neid mängulõppe ära andma, sest pikad väsivad seal all ära 3 peale sellel 2 possal . Või teevad vead täis . Äkki on ikka keegi veel silmapiiril, sest tundub sümpaatsem punt kui see Pahvi punt .
Kui need kaks järgmist välismängijat on ettenähtud korvi alla ning on vähegi mängumehed, siis ma arvaks, et saavad hakkama ning edasiminek eelmise aastaga olemas.
Eelmine aasta oli mäletatavasti duo Shymanskii + Otas ning siis tulid juba alamõõdulised Kaspar Lootus ja Sven Kaldre. Seejuures ega see Otas ka mingi väga suur talent polnud - lauas tänu pikkusele aitas natuke, kuid muidu oli ikkagi selline üsna kandiline vend
Kui Otas oleks olnud suur talent, siis poleks Keila KK suutnud teda palgata. Sellisel tasemel lähebki loterii peale. Rüütli tasemest on raske midagi arvata, aga kui USAst tuleb, siis äkki selle liiga jaoks on piisavalt oskusi. Kui tekib probleeme, äkki räägitakse Lootus veel üheks hooajaks, sest kuhu tal ikka minna on.
Kui Sõber lisas tagaliini pika mängija, siis Valmiera tõi mängujuhiks 178cm Dominykas Stenionise, kes sai Lietkabelises suht vähe mängida.
Lisaks siis VEF lisas eile turniiri 4. kohaga lõetanud Läti U18 koondise paremuselt teise skoorija - Adrians Andževsi enda nimekirja. Neil ka juba 11 nime olemas, seega ilmselt veel vaid paar nime lisandumas. Eelmise hooaja nimekirjast on 5 nime saatus veel teadmata. Ise pakuks, et Pinnis neil korvi all jätkamas, kuid 214cm võib parema palga mujal tuua.
Tondu kirjutas: ↑04 Aug 2025, 14:01
Kui Sõber lisas tagaliini pika mängija, siis Valmiera tõi mängujuhiks 178cm Dominykas Stenionise, kes sai Lietkabelises suht vähe mängida.
Lisaks siis VEF lisas eile turniiri 4. kohaga lõetanud Läti U18 koondise paremuselt teise skoorija - Adrians Andževsi enda nimekirja. Neil ka juba 11 nime olemas, seega ilmselt veel vaid paar nime lisandumas. Eelmise hooaja nimekirjast on 5 nime saatus veel teadmata. Ise pakuks, et Pinnis neil korvi all jätkamas, kuid 214cm võib parema palga mujal tuua.
Pärnu tegi Hindi liitumise ka ametlikuks.
Pinnis peaks olema Vaaksi tulevase hooaja meeskonnakaaslane Providence ülikoolis.
Adrians Andževs VEFis on muidugi põnev uudis. Päris huvitav näha, kas ja kuidas ta suudab hakkama saada.
East kirjutas: ↑04 Aug 2025, 16:14
Tartu sai nüüd Andre lõpuks ometi välja hõigatud.
Viis mängumeest: Paasoja, Valge, Andre, Lips, Nurger
Neli pingipoissi, kellest paar vast mängivad ennast rotatsiooni: Roos, Saar, Ilver, Jurtsenko.
Tundub, et üks mängujuht ja kaks korvialust meest on need, keda juurde vaja
Neli pingipoissi, kellest paar vast mängivad ennast rotatsiooni: Roos, Saar, Ilver, Jurtsenko.
Mul on Ilveri ja Saare suhtes märksa helgem vaade – ma näen neid kindlate põhirotatsiooni mängijatena.
Mul on Ilveri ja Saare suhtes märksa helgem vaade – ma näen neid kindlate põhirotatsiooni mängijatena.
Ei julge vastu vaielda - pole neid aastaid mängimas näinud. Kui nad mängumehed on ja kolm välismaalast ka umbes eelmise aasta leegionäride tasemel on, siis on tartlaste nimekiri meestest, keda mängu julgeb panna, igal juhul pikem kui eelmisel aastal.
Ei julge vastu vaielda - pole neid aastaid mängimas näinud. Kui nad mängumehed on ja kolm välismaalast ka umbes eelmise aasta leegionäride tasemel on, siis on tartlaste nimekiri meestest, keda mängu julgeb panna, igal juhul pikem kui eelmisel aastal.
Ma arvan, et Tartule piisab ka ühest välismaalasest pikast – tõelisest keskmängijast. Ja kuna ma pole kunagi pidanud Roosi Tartu tasemel noormängijaks, siis võiks kaks välismaalast tulla pigem mängujuhi positsioonile. Lihtsam on siiski eeldada, et neid saab olema üks ja varumängujuhi positsiooni hakkab muude kohustuste kõrvalt täitma Paasoja.
C: X, Nurger
PF: Lips, Ilver, Jurtsenko
SF: Andre, Saar
SG: Paasoja, Valge
PG: X, Roos
Ma arvan, et Tartule piisab ka ühest välismaalasest pikast – tõelisest keskmängijast. Ja kuna ma pole kunagi pidanud Roosi Tartu tasemel noormängijaks, siis võiks kaks välismaalast tulla pigem mängujuhi positsioonile. Lihtsam on siiski eeldada, et neid saab olema üks ja varumängujuhi positsiooni hakkab muude kohustuste kõrvalt täitma Paasoja.
C: X, Nurger
PF: Lips, Ilver, Jurtsenko
SF: Andre, Saar
SG: Paasoja, Valge
PG: X, Roos
Tartule peaks tulema 3 leegionäri, üks peaks olema Mängumeeste välja hõigatud Malcolm Bernard, üks peaks olema keskmängija ja ma pakun et kolmas tuleb mängujuht
aga see on minu spekulatsioon , usun ,et nädala pärast oleme targemad