Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26
VEF'l nüüd 12 mängijat olemas. Nüüd lisati võistkonda Ricards Vanags, kes Eestis esindanud nii Valga kui Rapla värve.
Endiselt pole meeskonnas korralikku põhitsentrit + hetkeseisuga on põhimängujuhiks ukrainlane Ilya Sidorov ning tema vahetuseks Adrians Andževs.
Kuivõrd VEF läheb ikkagi BCL'i põhiturniiri mängima, siis tundub hetkeseisuga natuke veider komplekteerimine. Kasvõi varasemate aastatega võrreldes.
Ma kaldun arvama, et vast ühe keskmängija ja mängujuhi nad ikkagi veel meeskonda lisavad.
Tunduks et VEF-il on rahaliselt keerulisem kui varasemad aastad, ehk tõmmati üle ennast lõppenud hooajaga või siis soovitakse natuke Zelli / Cramo mustrit jäljendada, kus on rohkem omi noori võistkonnas, sest olgem ausad VEF-i vastu on ikka väga leige huvi Riias.East kirjutas: ↑05 Aug 2025, 12:38Endiselt pole meeskonnas korralikku põhitsentrit + hetkeseisuga on põhimängujuhiks ukrainlane Ilya Sidorov ning tema vahetuseks Adrians Andževs.
Kuivõrd VEF läheb ikkagi BCL'i põhiturniiri mängima, siis tundub hetkeseisuga natuke veider komplekteerimine. Kasvõi varasemate aastatega võrreldes.
Ma kaldun arvama, et vast ühe keskmängija ja mängujuhi nad ikkagi veel meeskonda lisavad.
Mulle tundub, et VEFil ongi veidi keerulisem komplekteerimisega sel aastal, kuid seda enam näib Kalevil kerkivat šanss, mis vähemal paberil oleks üsnagi teostatav, kõigepealt tuleb murda läbi BCL kvalifikatsioonist (ohtlikumad Levice, Den Bosch, Bakken Bears) ja siis võiksid VEF ja Ungari klubi olla alagrupis juba üsnagi mängitavad vastased, tekib võimalus jõuda BCL teise ringi ning see oleks juba eelarveliselt boonus.
Hetkel ma ütleks, et tõotab tulla põnev ühisliiga hooaeg. VEF, Zelli, Kalev ja Tartu tunduvad - rohkem või vähem - olevat üsna sarnaselt mehitatud ning eks nüüd viimase paari lisanduja kvaliteet võib hakata neid kaalukausse kas ühele või teisele poole kallutama.
Samamoodi võib omavahelises heitluses faktoriks saada ka see, et Zellil on nüüd esimene hooaeg üldse mõnda teist sarja (ENBL) kõrvale mängida ning tuleb kohaneda suurema koormusega.
Samamoodi võib omavahelises heitluses faktoriks saada ka see, et Zellil on nüüd esimene hooaeg üldse mõnda teist sarja (ENBL) kõrvale mängida ning tuleb kohaneda suurema koormusega.
Ilvese liitumine Pärnuga on päris positiivne asjade käik minu silmis.
Huvitav, kas siis Harris siiski ei liitu. Kui aga Harris ka liitub, siis tundub Pärnu mõistes juba päris ok tagaliin. Eriti võrreldes eelmise hooajaga.
Huvitav, kas siis Harris siiski ei liitu. Kui aga Harris ka liitub, siis tundub Pärnu mõistes juba päris ok tagaliin. Eriti võrreldes eelmise hooajaga.
Hädavajalik täiendus Pärnule tõepoolest, muidu oleks tagaliin ikka väga õhukeseks jäänud. Harris vast on ka ikka liitumas - vähemalt tema sotsiaalmeedia põhjal jääb selline mulje, et ta on kohe-kohe kuhugipoole startimas.
Kui Ilvese ja Harrise liitumisega oleks Pärnu tagaliin lukus, siis ühtlasi oleks Sverre Aavil väga hea võimalus teha lõpuks ometi stabiilne läbilöögihooaeg.
See on väga hea uudis, et ikkagi teoks sai ja võiks olla win-win game mõlemale - Ilves saab võimaluse olulises liidrirollis + mingis osas kompenseerib Valge lahkumist. Kui ka veel Harris peaks liituma (loodetavasti on ta ikkagi mingisuguse mänguvormi suutnud säilitada), siis oleks tagaliin juba üsna soliidne.
C: Ogemuno, Serhejev
PF: Johansson
SF: Eelmäe, Hint
SG: Harris, Aav, Malm
PG: Arvidsson, Ilves
+ noored
No see koosseis lausa ju karjub Tormi Niitsu järele
Aga äkki on Pärnul tehtud selline diil, et kui nad saavad eurosarja peale, siis Kirves liitub ka meeskonnaga. Ei kõla eriti tõenäoliselt, kuid poleks minu silmis täiesti võimatu.
PF: Johansson
SF: Eelmäe, Hint
SG: Harris, Aav, Malm
PG: Arvidsson, Ilves
+ noored
No see koosseis lausa ju karjub Tormi Niitsu järele

Siseringile Kirvese staatus teada.

Siis mine arutada seda seal Siseringis. Ma ei tea, mis see on aga nüüd järsku on hakanud siseringi vendasid siia voolama. Kui tahad lugeda arutelu sisering vs foorum siis keri kuskile detsembri kanti ja loe läbi see mis ja kes kuida arvas. Klubi toetamine on täiesti normaalne tegevus, igaüks leiab iseendale selle sobiva viisi, zajebal juba sellest.
Võta foorumi arutelust osa ja see on väga tervitatav, see ülejäänud crap et kui seal oleksid siis juba teaksid on aegunud teema, viska üle parda see.
Ah ole nüüd. Ta lihtsalt sheeris vähe siseinffi meile.
Ei näe ka halba selles - midagi konkreetset ei öeldud/jagatud, lihtsalt väike teaser. Mine tea, võibolla tekitas kelleski huvi ning liitus/liitub selle tulemusel Siseringiga, et rohkem teada saada. Selles suhtes, et vahepeal on hea, kui sellised teaserid ringi liiguvad, sest siis tekib Siseringi välistel inimestel samuti parem ettekujutus sellest, mida võiks liitumisel oodata.
PS! Ja see ei tähenda, et peaks taas Sisering vs foorum kiunu üles tõstma.
PS! Ja see ei tähenda, et peaks taas Sisering vs foorum kiunu üles tõstma.