Üldised korvpalli artiklid, lingid jne

Üleüldine korvpallijutt
vanafänn
Kasutaja

Re: Üldised korvpalli artiklid, lingid jne

Postitus Postitas vanafänn »

toivo kirjutas: 16 Juul 2025, 14:20 Kas see Delfi Tasku äpp ongi selline, et kui jätad podcasti pausile, siis hiljem uuesti äppi käivitades peab käsitsi pooleli jäänud koha üles otsima? Või on minul mingi uuendus tegemata vms.
Mul sama kala sellega, lisaks puudub ka seal allalaadimise võimalus, mida vahel hea meelega kasutaks.
Slehtme
Kasutaja

Postitus Postitas Slehtme »

vanafänn kirjutas: 16 Juul 2025, 14:48
toivo kirjutas: 16 Juul 2025, 14:20 Kas see Delfi Tasku äpp ongi selline, et kui jätad podcasti pausile, siis hiljem uuesti äppi käivitades peab käsitsi pooleli jäänud koha üles otsima? Või on minul mingi uuendus tegemata vms.
Mul sama kala sellega, lisaks puudub ka seal allalaadimise võimalus, mida vahel hea meelega kasutaks.
Ma saan poindist aru, et kõik oma maja saated oma app’is aga see on tugev downgrade, et suurtel platvormidel enam pole. Ja nagu kuulnud olen, siis suund on vist podcastid tasuliseks panna üldse
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Huvitavad vastasseisud, aga veelgi põnevam oleks teada, kes on reklaamteksti autor:

https://sport.delfi.ee/artikkel/1203937 ... koduklubid
Maksim Arket
Kasutaja

Postitus Postitas Maksim Arket »

Uhhuu kirjutas: 29 Juul 2025, 16:32 Huvitavad vastasseisud, aga veelgi põnevam oleks teada, kes on reklaamteksti autor:

https://sport.delfi.ee/artikkel/1203937 ... koduklubid
Kardan, et autori initsiaalid võivad olla A.I.
Ataman
Kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

Ma pole kindel, kas selle teema tõstatamine siin foorumis on kõige sobivam tegu, aga siiski... kõik ikka korvpalli populariseerimise nimel.

Kas kossurahval oleks huvi üldise korvpalliteemalise Telegrami või Discordi grupi vastu? Midagi sarnast nagu jalgpallirahval on grupp nimega "Tribüün".

Foorum on küll tore koht kossuasja arutamiseks, kuid live-chati element on sisuliselt puudu. Samuti tundub, et foorum pole üldisele kossurahvale väga hõlpsasti leitav.

Telegramis või Discordis oleks lihtne luua mõnus struktuur erinevate meeskondade ja teemade jaoks, ning siis saaks mängude ajal live-chatis mõnusalt jaurata.

Kas olen ainus, kes tunneb vajadust sellise grupi järele, või olen pigem erand? :D
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Ataman kirjutas: 06 Aug 2025, 14:01 Ma pole kindel, kas selle teema tõstatamine siin foorumis on kõige sobivam tegu, aga siiski... kõik ikka korvpalli populariseerimise nimel.

Kas kossurahval oleks huvi üldise korvpalliteemalise Telegrami või Discordi grupi vastu? Midagi sarnast nagu jalgpallirahval on grupp nimega "Tribüün".

Foorum on küll tore koht kossuasja arutamiseks, kuid live-chati element on sisuliselt puudu. Samuti tundub, et foorum pole üldisele kossurahvale väga hõlpsasti leitav.

Telegramis või Discordis oleks lihtne luua mõnus struktuur erinevate meeskondade ja teemade jaoks, ning siis saaks mängude ajal live-chatis mõnusalt jaurata.

Kas olen ainus, kes tunneb vajadust sellise grupi järele, või olen pigem erand? :D
ma muidu oleks Discordist väga huvitatud, küll aga on asjad mida ei saa foorumis jäljendada. mulle meeldib see igivana aspekt, et see on foorum ja miskit muud. Ma kardan, et selle Discordi loomisega laguneks see foorum vaikselt koost ära, samamoodi nagu Soccerneti oma tegi.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ataman kirjutas: 06 Aug 2025, 14:01 Ma pole kindel, kas selle teema tõstatamine siin foorumis on kõige sobivam tegu, aga siiski... kõik ikka korvpalli populariseerimise nimel.

Igasugune korvpallialane suhtluskeskkond on teretulnud. Aga samas ma olen võrdlemisi skeptiline uute algatuste osas - kunagi lendasid ka Facebooki korvpalligrupid kõrge lennuga, aga tänaseks on neist sisuliselt varemed järel ning aktiivne arutelu puudub (pealiskaudsus) või on väga juhuslik. Selles suhtes on siinne foorum võrdlemisi fenomenaalne, et on väga pikalt ajale vastu pidanud ilma, et regulaarne, kvaliteetne suhtlusvoog katkeks.

Võibolla generatsioonide erinevus, aga ma ise Telegrami/Discordi suur fänn pole. Äkki annaks hoopis foorumile mingi live-chati funktsiooni külge kleepida?
ok
Kasutaja

Postitus Postitas ok »

Ma ka täiest hingest foorumi poolt. Neid jaurajaid on kõik kohad täis, delfi ja fb kossugrupp kaasa arvatud. Sisuliselt ainus koht on foorum, kust mõistlikku juttu lugeda saab, üksikute eranditega muidugi
Ataman
Kasutaja

East kirjutas: 06 Aug 2025, 14:11
Võibolla generatsioonide erinevus, aga ma ise Telegrami/Discordi suur fänn pole. Äkki annaks hoopis foorumile mingi live-chati funktsiooni külge kleepida?
See oleks iseenesest päris huvitav mõte. Tõenäoliselt elavdaks see ka neid kasutajaid kaasarääkima, kes muidu lihtsalt loevad. Mul pole aimugi, kui palju tööd sellise asja lisamine tähendaks, aga see oleks tõesti äge täiendus.
Ataman
Kasutaja

ok kirjutas: 06 Aug 2025, 14:14 Ma ka täiest hingest foorumi poolt. Neid jaurajaid on kõik kohad täis, delfi ja fb kossugrupp kaasa arvatud. Sisuliselt ainus koht on foorum, kust mõistlikku juttu lugeda saab, üksikute eranditega muidugi
Nõus! Olen ise ka suur foorumi fänn. Aga selline TG- või Discordi-grupp lisaks justkui uue keskkonna, kus oleks mugav jagada videoid, pilte ja muud taolist. Võrreldes foorumi ja Facebooki gruppidega võimaldaks see palju dünaamilisemat arutelu ja vestlust. Samas säiliks ka võimalus jääda anonüümseks.

Ärge saage valesti aru...ma ei mõelnud, et peaksime siit foorumist kuhugi mujale kolima. Pigem oleks see lihtsalt üks lisakanal korvpallifännidele suhtlemiseks, kus oleks paremad võimalused kaasaegseks suhtluseks.

Samas saan loomulikult aru, et sellist asja oleks raske elus hoida ning see sõltuks suuresti eestvedajate entusiasmist.

Praegu lihtsalt väike tunnetuse kompamine. 🙂
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Mina kes ma olen siin varsti ca 20a olnud, ei kujuta eriti ette et oleks mingi chat või discord vms platvorm lisaks. Ma isegi ei näe, et see miskit juurde annaks, vähemalt täna siin figureeriva seltskonna mõistes. Mis puudutab ja ka eristab kuskil FB-s olevaid gruppe, siis grupist "Korvpall" sain ma bänni aastate eest (see oli üldse huvitav lugu), ning korvpalligrupp on üsnagi NBA keskne ning keegi ei viitsi sinna erilist infot postitada, samal ajal saab siit foorumist enamus uudiseid märksa varem kätte, kui eelpool mainitutest. Antud gruppidel vist on ka mingid chat-i laadsed asjad, aga mina isiklikult olen need "mute peale pannud", sest sealt ikka tuleb korralikku sousti kus kasvõi keilakad loobivad omavahel soppa ja sellise sisu lugemiseks pole mul küll aega.

Siinse seltskonna puhul mulle meeldibki kõige enam, et siin on aastaid figureerinud persoonid, jutt on asjalik, informatiivne, arutelud asjalikud ja see on päris kõva väärtus ma julgeks väita. Mis veel on tore, siis siin eksisteerib ka teiste klubide pöidlahoidjaid, kellest nt RK on vägagi asjalik. Võib-olla ta ise loeb teatud siinseid postitusi ibuprofeeni pakk taskus, aga üldiselt ma siiski liigitaks siin liikuva arutelu tugevalt positiivse poole peale.

Läks vist foorumi kiitmiseks, aga minu lühike seisukoht on, et alternatiive on täna väga keeruline käima saada, pigem võiks mõistlikku rahvast siia juurde lisanduda, igasugused niisama lahmijad võiksid jääda omade liistude juurde.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

Tegelikult on Tribüüni jalgpalli kanalil nii öelda ka väike vend korvpallis. Nimelt on telegrämmis "Pall on ümmargune" kanal. Sinna tulevad küll eestvedajate poolt uudised kossu üleminekute kohta nii Eestis kui Euroliigas, kuid sisuliselt tummist arutelu on vähe. Lisaks on seal tehtud ka korvpalli kanal erinevate teemadega, kuigi ka see pole käima läind. Siin on asi ikka etem. Jutustajaid ja huvitavaid postitajaid on rohkem keda jälgida.

Eks alati võib uut chätti proovida, kuidas see käima läheb näitab aeg! :koss: :clap:
Vasta