Eesti koondis.

Kõik Eesti koondisega seonduv
Kustas
Kasutaja

Re: Eesti koondis.

Postitus Postitas Kustas »

Slehtme kirjutas: Eile, 21:26 Keegi targem ehk oskab täpsustada, aga kas mitte enam ei saa lisada juurde mängijaid? Kuskilt oleks nagu meeles, et sellepärast antaksegi see 20+ list välja, et oleks lai valik kui läheb vaja. Või on mu info vale?
Ei SU info on õige . Samas ma pole kindel, et kas treener võtaks kedagi kaasa, kes pole koos meeskonnaga koos treeninud, mis treenitusega mängija, kes pole kaasa teinud on jne. Ma arvan, et pigem ei võtaks .
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Läks ikka pagana põnevaks lõpuks aga Kono päästis, taas uurin kas kellegil boxscore jagada ning äkki keegi viitsib saladuse avaldada, kus neid koguaeg kätte saaks?

Kono võiduviske liikumine oli 1:1 sellega, mis Treier pani Poola vastu. Kohe kui Kullamäe silmanurgast näeb, et sealt väike abi tuleb siis kiire sööt nurka ja kotti.
Viimati muutis vanafänn, 20 Aug 2025, 22:08, muudetud 1 kord kokku.
Ataman
Kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

Natuke kummaline on kuulata kommentaatorite heietusi selle üle, kuidas mängu lõpp küll niimoodi läks ja miks mäng justkui ära lagunes.

Tegelikult on see kõigis mängudes näha – Rannula tahab lõpuhetkedel pingelistes olukordades koosseisudega katsetada, et meeskond leiaks lahendusi ka siis, kui näiteks Kullamäe ei saa platsil olla. Nii annab ta võimalusi teatud mängijatele just pingelistes momentides vastutust võtta jne.

Muidugi on võiduemotsioon tähtis, aga kontrollmängude peamine eesmärk on ikkagi katsetada erinevaid lahendusi ja panna trennis õpitu praktikas proovile.
Kasutaja avatar
AdornoBrothers
Kasutaja

Postitus Postitas AdornoBrothers »

See on üks kõige imelikumaid mänge mida ma olen kunagi näinud. Eesti justkui domineeris terve mängu aga lõpus mõned minutid lõpetasid mängimise. Selline almost kokkuleppe mängu vibe oli, et tegelt oleks Larssoni viimane vise pidanud sisse minema, aga matrix glitch'is (mitte päriselt ofc).

Üldiselt väga optimistlik pilt. Hermet oli ootamatult tubli. Mulle meeldis ka Delfi kommentaatorite mõte et me sisuliselt lähme EMile mängima Portugali ja Tšehhiga, ehk väited nagu 'niimoodi Serbia vastu ei saa' ei ole eriti pädevad.
The recent past always presents itself as if destroyed by catastrophes.
misso
Kasutaja

Postitus Postitas misso »

Meie alagrupis on 3 võistkonda kes panevad palju suurema rõhu kahele mängule kust võites on lootust edasi saada. Kuigi suve kontrollmängude tulemused on sellised,et äkki Portugal hammustab kedagi suurtest.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Erinevaid teemasid või tähelepanekuid.
1-1 kaitse tänases mängus jättis ikka enamus juhtudel päris palju soovida. See et Mikk Jurkatamm täna peale ei saanud olukorras kus Rosenthal puudus ning lõppeks pääses isegi Böckler enne teda platsile on riiga sõitva EM koondise osas üsnagi kõnekas. Riismaad tahaks kiita, esines väga tublilt.

Kui keegi siin eelnevalt mainis et võinuks olla pikkade sektoris Tassi ja Kotsari kõrval ka Nurger kaasatud, siis tahaks nagu nõustuda. Samas ju siis Rannula jt on selle sektori õhukese valikuga arvestanud sh. et kui peaks tekkima mõningad tagasilöögid, siis pigem eelistatakse pikemaid neljasid kui näiteks Nurgerit või miks mitte ka Taavi Jurkatamme. Sama kehtib ka siis meie võimalike mängujuhtide kohta (Post, kes on tänaseni vigane või siis Ilves, kes siis järelikult pole päris Rannula soovide tasemel).

Kotsari asjade juurde tulles, siis miskit minu jaoks selle asja juures ei klapi. Neljapäevasel avatud treeningul ütles Maik et õlaga probleeme ei ole ja kõik on hästi. Samas tehti regulaarne MRT, mis võibolla polegi miskit eriskummalist, aga MRT tulemuste pealt selgus, et asi on kahtlane ning veelgi enam see saadeti ka Jaapanisse, misjärel lennutati mees otsejoones maailma teise otsa ja täna räägitakse võimalusest et koondise üks põhijõude võib minna lõikusele. Pole küll eluski säärasel tasemel sporti teinud, aga mõned MRT-d on elus siiski tehtud, aga minule ei kõla siin asjad loogilisena. Mängija ütleb et kõik on hästi, pilt näitab midagi muud ja lõpuks räägime võimalikust operatsioonist, kuskil ajab keegi mingit iba. MRT kinnitab 99% juhtudest et su valulikkusel on olemas mingid reaalsed põhjused. Seda et mängija tunneb end hästi ja et kõik on ok ja selgub täiesti kardinaalselt vastupidine tulemus on udutamise rubriiki kuuluv jutt.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Huvitav, et Jurkatamme üldse ei kasutatud. Ta on parem pallikäsitseja kui Riismaa, tegutses klubihooajal poole kohaga mängujuhi positsioonil ja oli selles rollis ka viimases valikmängude aknas. Riismaa tegi rünnakul kohati päris häid individuaalseid sooritusi, aga ei saa öelda, et ta oleks mängujuhina kindlustunnet tekitanud – ja ei saa talt ka erilist taset nõuda, kuna ta on kogu karjääri vältel teinud selles vallas vaid sutsakaid.

Naljakas oli Larssonit näha rünnakul järjepidevalt 1-1 mängimas. Ta oli Arizonas kõrgetasemeline rollimängija: kaitses sitke ja osav, rünnakul realiseeris teiste loodud võimalusi. Njie ja Pantzar on temast selgelt loovamad mängijad ja loomupärased teravuse tekitajad. Kui Larssonil lastakse ka EM-il ohjeldamatult soolotseda, siis heal juhul võidavad nad vaid Suurbritanniat ja kõigilt teistelt saavad kolaka. Omapärane oli ka see, et nad ei proovinud korvi all ära kasutada suurt gabariitide eelist, mis neil oli Birganderi ja Markussoni näol.

Nurgeri koondisesse ihalemine käib mul üle mõistuse. Minu meelest sai tema aeg rahvusvahelisel tasemel mööda juba vähemalt kolm aastat tagasi (meenutame kasvõi ülemöödunud hooaja eurosarja esitusi Kalevi eest). Viimastel hooaegadel on ta olnud varutsenter meeskondades, kus ta on olnud ainus keskmängija.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Uhhuu kirjutas: Eile, 22:48 Eesti vs. Rootsi statistika:

https://livestats.dcd.shared.geniusspor ... F/2700849/
Ole sa tänatud! Tahtsin üles leida momenti, kus rootslased panid meile kulbi ja siis meie korvi all pani minu meelest Kono ka räige kopa aga statistika järgi on meil neid null. Sõprusmängus ei ole väga mõtet viriseda kohtunike töö üle, aga 33 vs 11 vabaviset Eestile on ikka päris huvitav.

Riismaa päris seda mängujuhi enesekindlust ei tekita tõesti, kuid samas ta ikka suudab tempoga kaasas panna ja mängib väga suure hingega, Hermetilt samamoodi tuli väga hea mingi 5minutiline sutsakas, kus aitas kõvasti kaasa. Leemetilt aga ühe minutiga saada kirja -7 on omaette saavutus, muidugi tuli ka sellisel momendil sisse, et ega seal lihtne pole olla.
Vasta