Kogu selle asja juures tegelt häirib see kõige rohkem, et kõik taandub raha jutule, olgu see teleülekannete kvaliteedi parandamine, kodulehe paremaks muutmine või fantasy. See on täna nii lihtne ja loll vabandus.Ataman kirjutas: ↑17 Okt 2025, 15:30 Lisan eelnenud arutelule näite, mis peegeldab Eesti-Läti liiga vajakajäämisi seoses ülekannete ja atraktiivsusega.
Jälgin kõige aktiivsemalt Eesti meeskondade tegemisi ja Poola liigat. Täna samal ajal toimuvad kohtumised EstLat liigas Ventspils vs.TalTech ja Poola liigas Glitiwice vs. Slask. Mis te arvate kumba kohtumist ma jälgin?
Jah, vaatan Poola liigat. Põhjusi on kaks: ülekanne Youtubes vabalt saadaval ja see, et kohtumises osalevad paar mängijat, kes on mul Poola liiga Fantasy meeskonnas.
Ma saan aru, et paljude jaoks pole Fantasy mingi asi, aga teatud sihtgrupile muudab see kohtumised palju aktraktiivsemaks. Eriti ühepoolsed kohtumised. EstLat liigas oli ka fantasy paar hooaega tagasi ja minu jaoks muutis see kohtumiste jälgimise palju põnevamaks. Sama arvamus oli ka mitmel teisel persoonil minu sõpruskonnas.
Ehk Estlat liiga 100% kohtumised maksumüüri taga vs. Poola liiga 50% kohtumised maksumüüri taga.
Estlat liigas pole Fantasyt vs. Poola liigas on.
Lihtne otsus.
Ma saan aru, et iga otsuse taga on teatud põhjused ja antud juhul on küsimus lihtsalt rahas, aga tahtsin tuua reaalse näite, kuidas kehva produkti tõttu on EstLat liiga minu näol ühe vaataja kaotanud.
Sponsoreid on liigal, mängud juba aastaid delfis tasulised aga kui mõelda mis on muutunud ülekannetes viimaste aastatega? No endiselt on sama algeline kui algus aastatel.