Üldised korvpalli artiklid, lingid jne

Üleüldine korvpallijutt
Slehtme
Kasutaja

Re: Üldised korvpalli artiklid, lingid jne

Postitus Postitas Slehtme »

Ataman kirjutas: 17 Okt 2025, 15:30 Lisan eelnenud arutelule näite, mis peegeldab Eesti-Läti liiga vajakajäämisi seoses ülekannete ja atraktiivsusega.

Jälgin kõige aktiivsemalt Eesti meeskondade tegemisi ja Poola liigat. Täna samal ajal toimuvad kohtumised EstLat liigas Ventspils vs.TalTech ja Poola liigas Glitiwice vs. Slask. Mis te arvate kumba kohtumist ma jälgin?

Jah, vaatan Poola liigat. Põhjusi on kaks: ülekanne Youtubes vabalt saadaval ja see, et kohtumises osalevad paar mängijat, kes on mul Poola liiga Fantasy meeskonnas.

Ma saan aru, et paljude jaoks pole Fantasy mingi asi, aga teatud sihtgrupile muudab see kohtumised palju aktraktiivsemaks. Eriti ühepoolsed kohtumised. EstLat liigas oli ka fantasy paar hooaega tagasi ja minu jaoks muutis see kohtumiste jälgimise palju põnevamaks. Sama arvamus oli ka mitmel teisel persoonil minu sõpruskonnas.

Ehk Estlat liiga 100% kohtumised maksumüüri taga vs. Poola liiga 50% kohtumised maksumüüri taga.
Estlat liigas pole Fantasyt vs. Poola liigas on.
Lihtne otsus.

Ma saan aru, et iga otsuse taga on teatud põhjused ja antud juhul on küsimus lihtsalt rahas, aga tahtsin tuua reaalse näite, kuidas kehva produkti tõttu on EstLat liiga minu näol ühe vaataja kaotanud.
Kogu selle asja juures tegelt häirib see kõige rohkem, et kõik taandub raha jutule, olgu see teleülekannete kvaliteedi parandamine, kodulehe paremaks muutmine või fantasy. See on täna nii lihtne ja loll vabandus.
Sponsoreid on liigal, mängud juba aastaid delfis tasulised aga kui mõelda mis on muutunud ülekannetes viimaste aastatega? No endiselt on sama algeline kui algus aastatel.
Ataman
Kasutaja

Postitus Postitas Ataman »

Nõus! Aga vähemalt leiti nüüd viimaks inimene, kes kvaliteeditõusu nimel tööle hakkab. Vähemalt tööülesannetest jääb selline mulje. Jaak Karpi mõtlen siis.
Slehtme
Kasutaja

Ataman kirjutas: 17 Okt 2025, 21:34 Nõus! Aga vähemalt leiti nüüd viimaks inimene, kes kvaliteeditõusu nimel tööle hakkab. Vähemalt tööülesannetest jääb selline mulje. Jaak Karpi mõtlen siis.
Paneks siia juurde veel selle ka, et Läti "meediapartneri?", kes üle kannab mänge, et lätlased näevad eestis toimuvaid mänge oma lehel, vastupidi küll see asi ei toimu. Ma ei tea kas see nüüd peab paika ka reaalselt, et need 7 vefi fänni näevad tänast mängu oma kommentaatoriga oma kanalil, aga kui see nii peaks olema... Tekib 97x küsimus, et üks suur ühine liiga, aga kaks riiki ajavad nii eri asja.
Huvitav kas ABA liigas on samamoodi, kõikide nende balkani riikide vahel?
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

Postitus Postitas bckalev-cramo »

Kas kellegil see sport24 äpp on ning tänast Pärnu mängu saab vaadata?

Tegin ka kasutaja, aga pole siiani aru saanud, kuidas mängu nägema peaks :)
Slehtme
Kasutaja

bckalev-cramo kirjutas: Eile, 17:24 Kas kellegil see sport24 äpp on ning tänast Pärnu mängu saab vaadata?

Tegin ka kasutaja, aga pole siiani aru saanud, kuidas mängu nägema peaks :)
Ma tegin kasutaja. Nii palju sain aru, et hooaeg maksab 35€, mäng 2€ :D
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

Postitus Postitas bckalev-cramo »

Monthly option ka, esimesed 6 kuud 2.99 vist vms
Slehtme
Kasutaja

bckalev-cramo kirjutas: Eile, 17:45 Monthly option ka, esimesed 6 kuud 2.99 vist vms
Ma sain vastupidi aru, et alguses 6,99 ja siis pool aastat hiljem 2,99 :D
Tondu
Kasutaja

Postitus Postitas Tondu »

Mina vaatasin sealt äpist üht mängu ja totaalne ikaldus ikka. Võeti sportacentrs toode 100% üle, ehk siis endiselt 1 kaamera ja peale skoori mingid ekraanigraafikat pole. Lihtsalt jama selles, et serverisüsteem ei toimi. Too mäng mida mina "vaatasin" seal oli kolmanda veerandi lõpuks vast veerand mängu kaduma läinud, sest hakkis, vahepeal viskas täitsa algusesse, siis hangus niisama ära. Neljandat veerandit ei näinud pm enam üldse - videos viskas edasi-tagasi. Näiteks vahepeal nägin neljandat veerandit, siis kolmandat, siis jälle neljandat. Totaalne ikaldus. Õnneks olin ainult ühe mängu vaatamisõiguse ostnud ja rohkem neile raha ei maksa.
Kui tahate mängupilti näha, siis pigem vaadake tasuta sportacentrsist järgi. Kohe pärast mängu on tasuta video üleval, saab normaalselt kerida jne.
Vasta