Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
vaim564
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vaim564 »

Mul on selline kahtlus, et võib-olla Reinbok pole kõige parem suhtleja välismängijatega, ok, keskkonda tundvad Miska ja Kaukiainen vast pole probleem, aga kas nt Tongue ja Acuff ikkagi adekvaatselt tajuvad, mida neilt oodatakse. Sellepärast rinda kummi ajades kasvõi nui neljaks olgiu Eesti treener rahvusvahelisel tiimil, see alati ei päde. Võib-oola tuua nt siin varem räägitud Frier kasvõi abitreenerriks ülesandega välismängijate sulatamine meeskonda. Teinekord aitavad head abitreenerid tasandada peatreeneri puudujääke.
Ma olen praegu küll kaugel ära ja pole viimaste mängudega väga kursis, kuid puht statistika ja kommentaaride järgi Absheroni mäng polnud väga julgustav, isegi kui see võideti.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

Postitus Postitas bckalev-cramo »

marxx762 kirjutas: 19 Okt 2025, 22:20 Õnneks olen nagu Hr Ruut, kes oma emotsioone saab välja paisata üksjagu palju hiljem. Üldises pildis olen nõus East'i väidete ja lausetega.
Ma ei hakka oma vana plaati peale panema, aga ma olen jätkuvalt arvamusel et see võistkond pole füüsiliselt sellises konditsioonis nagu me oleme seda näinud viimastel hooaegadel. Lisaks siis asjaolud et kehva füüsise pealt on mängulises mõttes osad trumbid võistkonna arsenalist üsna limiteeritud. Acuffi ja Togue Insta teema oli muidugi põnev, olles võistkonda 20a toetanud, siis juhtides tähelepanu, et nad läbivalt puuduvad võistkonna fotodelt sain endale tiitli - vandenõuteoreetik. Hüva, kui nii siis nii, elame veel.

Ühe tähelepaneku ma siiski veel teeks. Kujutate ette et klubi on mänginud 20 silma edust 10 maha ning tuleb minutiline ja siis abitreener teeb rätikuga mingit huumorit pingil? Selliseid kloune ei saa ei saa kuidagi tõsiselt võtta.
Teen lihtsal vahemärkuse korras, et instagrami story tervitus vandenõuteoreetikutele ei olnud sulle suunatud, vaid uskumatult palju inimesi luges seda nende galeriide vahelt välja sh mitu ajakirjanikku.

Palun vabandust, kui tundus nii, et sind kuidagi otseselt sildistasime.
Nikki
Uus kasutaja

Postitus Postitas Nikki »

sveiks kirjutas: 17 Okt 2025, 22:24 Jätame Reinboki korra kõrvale. Ma ei ole absoluutselt tema fänn ja ei saa aru, miks just tema Rannula järglaseks valiti. Aga hetkel on olukord, kus asendaja peab olemas olema, enne pole mõtet kinga anda. Eriti kuna eeldatavalt on just Reinbok selle satsi kokku pannud.

Eestlastega ka vaevalt vangerdada saab. Sarnaselt teistele loodan, et Makke tõuseb rohkem pilti ja Kasemets saadetakse kasvõi mingiks ajaks laenule (noh, nagu nt. Martin Dorbekuga omal ajal talitati). Rosenthali puhul tuleb loota, et see kõik on lihtsalt mõne kuuga kaduv metsik ebakindlus, mitte pole ta jälle Tartu-aja tasemel jooma hakanud vms, siis oleks seis ikka päris kurb.

Välismaalaste osas on küllap selge, et Severi ja Miška ei lähe kuskile, neil ilmselt üsna kindlad lepingud. Ja mõlemad on küll selgete miinustega, aga sel tasemel kindlad mehed. Et nende nõrkusi tuleb peita ning loota, et vigastada ei saa.

Rutherfordi puhul loodaks ka, et veebruariks tagasi ja kodumaise hooaja oluliseks faasiks ka vormis. Kui nii läheb, siis igal juhul mõistlikum kui uut meest otsima hakata. Europe Cupi vaates muidugi paha, aga ma ei arva, et peaks eelarvet selle nimel lõhki tõmbama. Eriti arvestades, et neli korda asereid võites ja poolakatelt mitte ilgeid litreid saades peaks teoorias edasi saama. Kui seda ei suuda, ei aitaks asendusmees ka liiga palju.

Jäävad Tongue ja Acuff. Minu jaoks on suur küsimärk, miks mitte kumbki neist Aseri sotsiaalmeediaklippidel võistkonnaga koos polnud? Et teised ehitasid ringi käies mingit tiimikeemiat ja nad istusid lihtsalt hotellis? Wtf. Kahe mehe kõrval vaataks otsa ka staffile, et kuidas see võimalik.

Mängulisest poolest on Acuff hetkel meeskonnale justkui negatiivse kasuteguriga. Ma ei saa aru, miks tema minutid kasvõi Makkele ei või minna. Pidevad lollused varjutavad head liigutused.

Samas Acuffi kaitseks saan ma tema upside'ist oluliselt rohkem aru kui Tongue'i omast. Kui Acuffilt lollused välja harjutada, siis temast oleks hooaja teises pooles kindlasti defense-breakerina palju kasu.

Aga Tongue on lihtsalt kolmas Toom-Kuuba. Ning mitte kuidagi neist kõrgemal tasemel. Et kui ühte neist tiimis poleks, siis igati mõistlik mees. Aga kuna mõlemad on, siis ma ei saa aru, miks teda vaja läheb. Ok, Rutherford vigane, las siis olla. Aga pigem võiks ka sel juhul Tongue'i asemel lihtsalt mingi pikk koll olla. Iseasi, kas sama raha eest sellist leiaks...
Tongue is dealing with rehab of knee. Battling tendinitis. Hence, missed the walk around Instagram you are talking about. As a loved one watching the role he plays on defense - hedging and dropping, and then on offense screen and roll, - wish he would (or team) would give him a few weeks off to just allow knee to fully heal. And especially by your comment, he has such a low bar and not needed - then definitely allow him to rehab and be at his fullest.

As for the team - Watched today's game. Kalev had the game in regulation time. But forced shots and failure to just eat up the clock at the end put them into OT. Now - do you make this a coaching issue where players did not use the clock the right way and he points out this fact? Or do you blame players for not managing the clock better. Kalev had this game in the bag - and then took consecutive rushed shots (when they should have eaten the clock. Kalev gave this game away with poor decision making.
Viimati muutis Nikki, 21 Okt 2025, 19:27, muudetud 1 kord kokku.
barons2
Kasutaja

Postitus Postitas barons2 »

Ei tea, kas Cramo omanikud ja staff on mingid masohhistid, või?

Selle 2.0 eesmärk on siis klubi hävitamine ja täiesti mutta tampimine?

Kui seda peatreeneri eksperimenti veel jätkatakse, siis millal lahkub viimane fänn ja toetaja?

Uskumatu tegelikult, küsiks et kaua võib?
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Meie ajakirjanikud võiksid jätta peatreeneriga mängujärgse intervjuu tegemata. Midagi adekvaatset sealt nagunii ei kuule. Palju huvitavam oleks teada, mida meeskonna omanik olukorrast arvab.
Maxi
Kasutaja

Postitus Postitas Maxi »

Äkki oleks variant Reinbok ja Killing sinna aserbaidžaani jätta üldse? Et kui lennule check-in tehtud, siis võib ju juhuslikult bussist/taksost ka maha jääda ju.
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Kui keegi oleks öelnud, et saame Neftchilt lutti siis kuidagi ei oleks tahtnud seda uskuda. Päris õnnetu jada on siit minemas, Kaukiaineni ebaluvus on ka jõhker, täna 2/15 :D vastaste liider pani omakorda kolmeseid juba 7/12 ja kokku 35punkti :D
misso
Kasutaja

Postitus Postitas misso »

Ma ei saa aru miks viimased rünnakud Kaukanieni peale mängiti ning miks ta üldse lõpus sees, sest kaitsekunn ta samuti pole.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Saan emotsioonist aru ja vastutab ikka peatreener, aga... Kaukiainen ja Rosenthali tagapaar on vormist väljas ja Rutherford out, siis polegi nagu võimalik tulemust teha. Aga miski peab muutuma tõesti.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Piinlik värk, aga meeskonna seisu arvestades oli see pigem ettearvatav ja mitte liiga suur üllatus. Eesti nö esiklubi, kes sihtis BCLi põhiturniiri, kaotas Aserbaidžaani ma-ei-tea mitmendale klubile, keda pealekauba juhendas veel Stepanovskii. Samad kangekaelsed otsused - Kaukiainen ja Rosenthal panevad villast, aga Makke mängib ikka 3 minutit ja Kasemets viskab rätikuid pingil. Ma pole Kasemetsa fänn, aga kui seis on selline nagu ta on, siis ei saa tema kasutamine asja hullemaks teha. Pealegi polnud Aserbaidžaanis vastas mingid überkõvad klubid, kelle vastu nad Makkega poleks kunagi mänginud. Arusaamatu.

Inimlikult on muidugi ka Reinbokist ja Killingust kahju, sest ilmselgelt pole ka nemad seisuga rahul, aga no ei tule siit tulemust. Isegi paremuse poole ei liigu midagi. Küsimus on vaid selles, et millal klubi reageerib - kas enne seda, kui eurosarjast on matemaatiliselt välja langetud ja koduliigas head positsioonid loovutatud või alles pärast seda. Paljudes podcastides viidati, et justkui liiga vähe aega on hooaja algusest möödas, aga ma ei väsi kordamast, et ohumärgid olid juba eelmise hooaja lõpus üleval ja Tartule tiitli kaotamine oli vaid ühe viske mäng.
Nikki
Uus kasutaja

Postitus Postitas Nikki »

Nikki kirjutas: 21 Okt 2025, 18:10
sveiks kirjutas: 17 Okt 2025, 22:24 Jätame Reinboki korra kõrvale. Ma ei ole absoluutselt tema fänn ja ei saa aru, miks just tema Rannula järglaseks valiti. Aga hetkel on olukord, kus asendaja peab olemas olema, enne pole mõtet kinga anda. Eriti kuna eeldatavalt on just Reinbok selle satsi kokku pannud.

Eestlastega ka vaevalt vangerdada saab. Sarnaselt teistele loodan, et Makke tõuseb rohkem pilti ja Kasemets saadetakse kasvõi mingiks ajaks laenule (noh, nagu nt. Martin Dorbekuga omal ajal talitati). Rosenthali puhul tuleb loota, et see kõik on lihtsalt mõne kuuga kaduv metsik ebakindlus, mitte pole ta jälle Tartu-aja tasemel jooma hakanud vms, siis oleks seis ikka päris kurb.

Välismaalaste osas on küllap selge, et Severi ja Miška ei lähe kuskile, neil ilmselt üsna kindlad lepingud. Ja mõlemad on küll selgete miinustega, aga sel tasemel kindlad mehed. Et nende nõrkusi tuleb peita ning loota, et vigastada ei saa.

Rutherfordi puhul loodaks ka, et veebruariks tagasi ja kodumaise hooaja oluliseks faasiks ka vormis. Kui nii läheb, siis igal juhul mõistlikum kui uut meest otsima hakata. Europe Cupi vaates muidugi paha, aga ma ei arva, et peaks eelarvet selle nimel lõhki tõmbama. Eriti arvestades, et neli korda asereid võites ja poolakatelt mitte ilgeid litreid saades peaks teoorias edasi saama. Kui seda ei suuda, ei aitaks asendusmees ka liiga palju.

Jäävad Tongue ja Acuff. Minu jaoks on suur küsimärk, miks mitte kumbki neist Aseri sotsiaalmeediaklippidel võistkonnaga koos polnud? Et teised ehitasid ringi käies mingit tiimikeemiat ja nad istusid lihtsalt hotellis? Wtf. Kahe mehe kõrval vaataks otsa ka staffile, et kuidas see võimalik.

Mängulisest poolest on Acuff hetkel meeskonnale justkui negatiivse kasuteguriga. Ma ei saa aru, miks tema minutid kasvõi Makkele ei või minna. Pidevad lollused varjutavad head liigutused.

Samas Acuffi kaitseks saan ma tema upside'ist oluliselt rohkem aru kui Tongue'i omast. Kui Acuffilt lollused välja harjutada, siis temast oleks hooaja teises pooles kindlasti defense-breakerina palju kasu.

Aga Tongue on lihtsalt kolmas Toom-Kuuba. Ning mitte kuidagi neist kõrgemal tasemel. Et kui ühte neist tiimis poleks, siis igati mõistlik mees. Aga kuna mõlemad on, siis ma ei saa aru, miks teda vaja läheb. Ok, Rutherford vigane, las siis olla. Aga pigem võiks ka sel juhul Tongue'i asemel lihtsalt mingi pikk koll olla. Iseasi, kas sama raha eest sellist leiaks...
Tongue is dealing with rehab of knee. Battling tendinitis. Hence, missed the walk around Instagram you are talking about. As a loved one watching the role he plays on defense - hedging and dropping, and then on offense screen and roll, - wish he would (or team) would give him a few weeks off to just allow knee to fully heal. And especially by your comment, he has such a low bar and not needed - then definitely allow him to rehab and return at his fullest.

As for the team - Watched today's game. Kalev had the game in regulation time. But forced shots and failure to just eat up the clock at the end put them into OT. Now - do you make this a coaching issue where players did not use the clock the right way and he points out this fact? Or do you blame players for not managing the clock better. Kalev had this game in the bag - and then took consecutive rushed shots (when they should have eaten the clock. Kalev gave this game away with poor decision making.
barons2
Kasutaja

Postitus Postitas barons2 »

Loen siis ajakirjandust - Reinbok otsib, Reinbok loodab...hallo Reinbok, palun lõpeta meeskonna ja klubi piinad ja astu tagasi... juba hullem kui riigi peaminister, no ei astu tagasi mitte ilma sees, olgu olukord nii hull kui tahes.

Kolmas veerand - juhitakse +9 ja siis 5m äkki -10... küsimus, mida tegid meeskonna pingil Reinbok ja Killing? Äkki mängisid kaarte? Igatahes oma meeskonda nad kindlasti ei juhtinud, oleks mingi Real või muu Euroliiga klubi, siis võiks veel kuidagi aru saada, aga Bakuu ja Eestiski "ilma" teinud Stepanovskii - no on arusaamatu?!?
Vasta