FIBA Europe Cup

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
Uhhuu
Kasutaja

Re: FIBA Europe Cup

Postitus Postitas Uhhuu »

Kalev on sarnases olukorras nagu Pärnu eelmisel hooajal. Mängupilt on kohutav, ei suudeta teha tulemust ega arendada noori mängijaid. Kui Pärnul takistas peatreeneri väljavahetamist lisaks materiaalsele poolele ka inimlik aspekt (treener kolis Eestisse perega ja järelkasv käis siin koolis), siis Kalevi juhtide otsuseid näib mõjutavat asjaolu, et praegune peatreener on töötanud klubis sisuliselt pool elu ja on n-ö oma inimene. Nagu Pärnu mullu, on Kalev muutunud korvpalliüldsuse seas naerualuseks ja fännide jaoks lakkamatuks frustratsiooni allikaks. Sellest järgmine samm on käegalöömise meeleolu ja mängude külastatavuse järsk vähenemine.

Paljude jaoks on Reinbok peatreenerina suhteliselt uus nähtus. Nende jaoks aga, kes on jälginud noortekoondisi, pole sagedased täielikud lagunemised ja mängulise agressiivsuse puudumine mingiks üllatuseks. Minu poolest võiks ta töötada Kalevis abitreenerina kasvõi eluaegse lepingu alusel, aga mittemiski seni nähtu ei anna alust arvata, et tal oleks peatreeneri jaoks vajalikke omadusi.
misso
Kasutaja

Postitus Postitas misso »

Zalgiris võitis Asveli +37 selle järgi Tartu ja Kalev polegi nii kehvad- tänapäeva koss.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Neftchi võttis kodus ka Sopoti Trefli skalbi 92:87. Suurorg jälle stabiilselt 24min, 16p, 4lp, 5as, oli pildil siis kui Trefl järgi võttis, aga Neftchil on heade individuaalsete oskustega, mängijad ameeriklased ja jugod ning kui neil kõik õnnestub, siis võib kõike juhtuda. Kalev võib neile kodus vabalt ka kaotada, vähemalt nende mängude põhjal, mida mul on õnnestunud näha.
elchukakabra
Kasutaja

Postitus Postitas elchukakabra »

Kaua selle eksperimendiga jätkatakse?? Kui Uhhuu kirjeldas eile Kullamäed kui elavad laipa, siis ma ei teagi kuidas seda “võistkonda” nimetama peab. Reinboki asemel võib seal mingi täispuhutav nukk olla, seis hullemaks minna ei saa.
vaim564
Kasutaja

Ma mõtlesin, et päris huvitav oleks Reinbok keset mängu vallandada :D
barons2
Kasutaja

Postitus Postitas barons2 »

Sellel klubil pole mitte ainult peatreeneri probleem, vaid kõige otsesemalt juhtimise probleem,

President, auuuu?
Manager, auuuu?
Peatreener, - Indrek, ole palun klubi patrioot ja pane amet maha!

Ühesõnaga KAOS
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

“Meie suurim probleem on vigastused”.

My ass. Kui Zelli vastu läksin poolajal koju, siis täna keset teist veerandit, kui seis oli -17. Tahaks kangesti teada millal Kalevi juhtkonna pime usk peatreenerisse lõppeb, sest no see asi platsil ei ole mõtestatud korvpall, vigastused või mitte. Reinbok on saanud piisavalt aega, aga kui sa vussid ära Eesti-Läti ühisliiga poolfinaali, mängid peaaegu maha Eesti meistritiitli ja teed enda komplekteeritud meeskonnaga sellise katastroofilise hooaja alguse, siis võiks see mingid otsused siiski kaasa tuua.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Müstika. Kuidas on võimalik nii kõvasti kukkuda. Kaitses pole minu meelest isegi süsteemi v pole lihtsalt oskusi kaitset üks ühele mängida. Visked kodus.... vabadelt kohtadelt mööda, mööda, mööda. Vastane üle ja peale või astub lihtsalt postidest mööda. Ja vastane vel irvitab näkku, suhtleb publikuga ja ei jäta just profimeeskonna muljet. ja sa oled kodus esimese verrandiga miinus 18
“I know it when I see it” - Potter Stewart
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Juhul, kui siit peaks võit tulema siis ainult tänu pikemale pingile aga ausalt öeldes, ega seda ka ei näe väga tulemas. Positiivse poole pealt on Severi duubeldanud kolmesed, mis sel hooajal FECs tabatud, nüüd siis juba 3! koos. Muidu jah, aserid keerutavad igatpidi ja ajavad hullu, isegi pea et "2meetrine Frazier" :D
barons2
Kasutaja

Postitus Postitas barons2 »

Siinjuures olen siis esimene, Palju õnne BC Kalev/ Cramo ' väga eduka Euroopa hooaja lõpetamise puhul! Ikka ilusat mängu ja võite, nagu sel hooajal tavaks!!! Need kedukad jäävad eeskujuks ka EST Lat liigasse, me ei saa ju sealgi paremad olla.
Peatreener Indrek Reinbok i nime tõmbaks ikka laealla, kui parim treener läbi aegade.

Õudne!
Viimati muutis barons2, 05 Nov 2025, 21:02, muudetud 2 korda kokku.
John D
Uus kasutaja

Postitus Postitas John D »

Sacked in the morning.
elchukakabra
Kasutaja

Postitus Postitas elchukakabra »

Oleks tahtnud vähemalt ühte timeouti kuulata ülekandes. Kas Reinbok on suuteline üldse kõvamat häält ka tegema?
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Et oleks faktiliselt jäädvustatud: me saime Aserbaidžaani klubilt, isegi mitte kõige tugevamalt, kodusaalis 30-punktilise ketuka.

Vigastused vigastusteks, aga ka need platsil olnud mängijad tegutsesid täiesti plaanitult. See on olnud läbiv joon sel hooajal. Ma jään optimistina lootma, et olenemata klubi näiliselt positiivsetest sõnumitest järgneb sellisele kaotusele siiski reaktsioon. Poolehoidjad väärivad seda - mul on kahju neist, kes seda jubedust on pidanud taluma - ning parem õudne lõpp kui lõputu õudus.

Siin pole olnud nende kuude jooksul mitte mingisugust märki positiivsetest muutustest. Ja see on päris märgiline.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

See meeskond on ikka igatepidi täiesti katki. Peatreeneri vahetus on vältimatu, sest mulle tundub, etmeeskond tema eest ja pärast küll ei mängi.
Mis soomlasega juhtunud on?
“I know it when I see it” - Potter Stewart
vaim564
Kasutaja

Küsimus ei ole ainult kaotustes, vaid kuidas on kaotatud, selles masinavärgis midagi ei toimi ja tundub, et praegune treenerite tiim mingil põhjusel ei suuda seda meeskonda toimima panna ning kogu aeg läheb hullemaks. Ma kardan, et kui jätkatakse samas vaimus ja taandudakse Eesti MV keskmikuks, kaob huvi ka klubi toetajatel, kes on sellelt hooajalt oodanud ilmselt midagi muud.
Vasta