Legia Warsaw
Re: Legia Warsaw
Karol väidab, et Silinš ei mängi, kuid debüüdi teeb vigastusest tervenenud Thompson.
Samuti on Tassi osalemine suure küsimärgi all.
Nüüd ütleks küll, et üsna 50:50 mäng.
Loodetavasti ei midagi tõsist ja hoitakse kolmapäevaseks eurosarja kohtumiseks.
Samuti on Tassi osalemine suure küsimärgi all.
Nüüd ütleks küll, et üsna 50:50 mäng.
Loodetavasti ei midagi tõsist ja hoitakse kolmapäevaseks eurosarja kohtumiseks.
Poola gigantide heitlus (Matthias Tass kahjuks ei osale):
https://livetv.sx/enx/eventinfo/3087945 ... wloclawek/
https://en.sportplus.live/basketball/110519/7261727/
https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... en_AU.html
https://livetv.sx/enx/eventinfo/3087945 ... wloclawek/
https://en.sportplus.live/basketball/110519/7261727/
https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... en_AU.html
Legia on võõrsil võitmas kreeklaste Promitheast, kellele kodus -4 kaotati. Nüüd võideti +13. Tass ei mänginud.
-
elchukakabra
- Kasutaja
Koondise vaatenurgast teeb muidugi murelikuks, et Tass endiselt eemal.
Hüppeliigese vigastus ei pidavat kuigi tõsine olema.elchukakabra kirjutas: ↑05 Nov 2025, 22:13 Koondise vaatenurgast teeb muidugi murelikuks, et Tass endiselt eemal.
Täna näeb Poolamaal duelli Rannula vs. Bagatskis & Sanon ehk Legia sõidab külla liiga ainsale EuroCupi tiimile ja kindlale medalinõudlejale Wroclawi Slaskile.
Kui Legia on komplekteerimisega täppi pannud ja ka rollid juba paika loksunud, siis Slask on sellest päris kaugel. Mõni vangerdus mängijatega on juba tehtud ja kuuldavasti tehakse veel, aga antud kohtumine mängitakse ära siiski tavapärase koosseisuga.
Kihlveokontorite arvates on tegu üsna 50:50 kohtumisega. Senise hooaja põhjal ja koosseisude poolest võiks ju Legiale kerge eelise anda, kuid samas on Slask ühe mängu lõikes oma legendaarses kodusaalis(ok tänane mäng on hoopis väikses saalis) ja rohke publiku ees tõesti kõigile ohtlik vastane. Ka nende ainsad kolm EuroCupi võitu on tulnud just koduväljakul.
Matthias Tassi olukorrast ka. Pole kindel, kas ta on hüpeka vigastusest täielikult paranenud ja jookseb täna platsile, aga meeskond on ka ilma temata väga hästi mänginud. Race Thompson on keskmängija kohal teinud ülihead minutid. Samas pole mängitud ka vastastega, kellel oleks korviall suuri kolle. Igatahes, kui Legia peaks otsustama seitsme leegionäriga jätkata(mingi tõenäosus pidavat selleks olema, kui Meistrite Liigas edasi pääsetakse), siis võib Tassi roll märgatavalt langeda. Aga pigem jätkab Legia ikka kuue leegionäriga ja sel juhul peaks mänguajaga ladnam olema.
Ennustan, et Legia võidab tänase kohtumise viie punktiga!
Kui Legia on komplekteerimisega täppi pannud ja ka rollid juba paika loksunud, siis Slask on sellest päris kaugel. Mõni vangerdus mängijatega on juba tehtud ja kuuldavasti tehakse veel, aga antud kohtumine mängitakse ära siiski tavapärase koosseisuga.
Kihlveokontorite arvates on tegu üsna 50:50 kohtumisega. Senise hooaja põhjal ja koosseisude poolest võiks ju Legiale kerge eelise anda, kuid samas on Slask ühe mängu lõikes oma legendaarses kodusaalis(ok tänane mäng on hoopis väikses saalis) ja rohke publiku ees tõesti kõigile ohtlik vastane. Ka nende ainsad kolm EuroCupi võitu on tulnud just koduväljakul.
Matthias Tassi olukorrast ka. Pole kindel, kas ta on hüpeka vigastusest täielikult paranenud ja jookseb täna platsile, aga meeskond on ka ilma temata väga hästi mänginud. Race Thompson on keskmängija kohal teinud ülihead minutid. Samas pole mängitud ka vastastega, kellel oleks korviall suuri kolle. Igatahes, kui Legia peaks otsustama seitsme leegionäriga jätkata(mingi tõenäosus pidavat selleks olema, kui Meistrite Liigas edasi pääsetakse), siis võib Tassi roll märgatavalt langeda. Aga pigem jätkab Legia ikka kuue leegionäriga ja sel juhul peaks mänguajaga ladnam olema.
Ennustan, et Legia võidab tänase kohtumise viie punktiga!
Kas Poola liiga mänge youtubes näeb ainult järelvaatamisena ning otseülekande osas pole sealt lootustki vist midagi näha?
Ju siis tänane mäng on üsna pointless, et seda ei näidata
Paremad mängud ikka maksumüüri taga
Kui Polsat Sport 3-e kuskilt välja ei võlu, siis siin on üks striim https://cdn.livetv869.me/webplayer.php? ... i=605&si=3
Aga noh selliste striimide vaatamine pole eriline elamus
Tänud! Aga no ma ei teagi...nii kui selle käima panin, siis läks Legia mäng käest äramarxx762 kirjutas: ↑Eile, 21:35 https://dzritv.com/match/slask-wroclaw- ... a-22794061
See link jookseb paremini, vähemalt minul.
Täna siis kahjuks väga kindel kaotus. Mõned tähelepanekud.
* Slask oli ikka väga hästi mänguks valmis ja ennast üles kruttinud. Sellele aitas kaasa ka suurepärane tabavus kaugvisetel.
* Tassist ja Shungust väga suur puudus.
* Just selliste mängude pärast ei mängi Graves kõrgemal tasemel. Rünnakul liiga ebastabiilne. Juba mitmes täiesti ebaõnestunud mäng.
* Slask ja Bagatskis on kevadel väga valusad vastased ja võibolla isegi suurimad favoriidid tiitlile. Seda enam, et meeskond pole veel lõplikult komplekteeritud.
* Bagatskise mängujoonis on natukene loto, aga heal päeval töötab ideaalselt Rannula kaitsetaktika vastu.
Päris piinlik kaotus, aga no korvpall on juba kord selline mäng ja vahest lihtsalt juhtub nii. Võibolla isegi hea enne teisipäevast Euromängu Rytasega.
Tundub kohatu hakatu ühe mängu põhjal kedagi suurimaks tiitlipretendendiks pidama, eriti kui selle meeskonna saldo enne tänast kohtumist oli 3-3, vastasel aga 6-0. Tänase mängu iseloomu kohta ütleb kõik ära see, et 17-aastane Blazej Czapla, kes seni oli mänginud üksikutes kohtumistes prügiminuteid, tuli nüüd platsile juba esimese veerandaja keskel. Legia pole mitte üksnes alamehitatud, vaid fookus on ilmselgelt teisipäevasel lahingul Rytasega, mis otsustab eurosarja alagrupi esikoha.
Täiesti nõus sinuga. Eks ma natukene paugutan ka emotsiooni pealt nagu üks tõeline foorumlaneUhhuu kirjutas: ↑Eile, 22:48 Tundub kohatu hakatu ühe mängu põhjal kedagi suurimaks tiitlipretendendiks pidama, eriti kui selle meeskonna saldo enne tänast kohtumist oli 3-3, vastasel aga 6-0. Tänase mängu iseloomu kohta ütleb kõik ära see, et 17-aastane Blazej Czapla, kes seni oli mänginud üksikutes kohtumistes prügiminuteid, tuli nüüd platsile juba esimese veerandaja keskel. Legia pole mitte üksnes alamehitatud, vaid fookus on ilmselgelt teisipäevasel lahingul Rytasega, mis otsustab eurosarja alagrupi esikoha.
Aga siiski mainiks ära, et ma nendele saldodele eriti suurt tähelepanu ei pööra. Pigem ikka potentsiaalile, mis meeskonnas peitub. Kui Anwil on natukene nõrgem sellest, mida ma ennustasin(vb rookie treeneri tõttu), siis Slaski ründepotentsiaali ma selgelt alahindasin. Ning Bagatskis on minu silmis just selliste tähtsate mängude treener ja suudab meeskonna duhhi käima tõmmata. Selleks vajaliku iseloomuga mängijad on tal ka olemas.
Praegusel hetkel on minu power ranking 1-2 jagavad Legia & Slask ja 3-4 jagavad Anwil ja Sopot. Kevadel on kindlasti meeskonnad hoopis teises seisus, aga minu jaoks oleks siiski kergeks üllatuseks, kui nende nelja meeskonna seas ei ole kolme medalivõitjat.
Ja kohatutest reageeringutest rääkides, siis mulle on siiamaani meeles, kuidas sa Rannula töötuks jäämise pärast muretsesid
Uhhuu kirjutas: ↑09 Mär 2025, 15:49 Kui oleks Legia poolehoidja, siis arvaks, et treenerivahetus oli täiesti mõttetu ettevõtmine. Kui enne oli olukord keskpärane, siis nüüd on halb.
Kui Reinbokil õnnestub Kaleviga meistriks tulla ja ühisliigas finaali pääseda ning Rannula jätkab Legia eesotsas koperdamist, siis järgmiseks hooajaks võib ta ainsaks väljundiks jääda koondise juhendamine (kui ta just kodulinna või Pärnusse ei soovi naasta).
Ma lisaksin medalipretentide nimistusse ka Szczecini.Ataman kirjutas: ↑Eile, 23:10Täiesti nõus sinuga. Eks ma natukene paugutan ka emotsiooni pealt nagu üks tõeline foorumlaneUhhuu kirjutas: ↑Eile, 22:48 Tundub kohatu hakatu ühe mängu põhjal kedagi suurimaks tiitlipretendendiks pidama, eriti kui selle meeskonna saldo enne tänast kohtumist oli 3-3, vastasel aga 6-0. Tänase mängu iseloomu kohta ütleb kõik ära see, et 17-aastane Blazej Czapla, kes seni oli mänginud üksikutes kohtumistes prügiminuteid, tuli nüüd platsile juba esimese veerandaja keskel. Legia pole mitte üksnes alamehitatud, vaid fookus on ilmselgelt teisipäevasel lahingul Rytasega, mis otsustab eurosarja alagrupi esikoha.
Aga siiski mainiks ära, et ma nendele saldodele eriti suurt tähelepanu ei pööra. Pigem ikka potentsiaalile, mis meeskonnas peitub. Kui Anwil on natukene nõrgem sellest, mida ma ennustasin(vb rookie treeneri tõttu), siis Slaski ründepotentsiaali ma selgelt alahindasin. Ning Bagatskis on minu silmis just selliste tähtsate mängude treener ja suudab meeskonna duhhi käima tõmmata. Selleks vajaliku iseloomuga mängijad on tal ka olemas.
Praegusel hetkel on minu power ranking 1-2 jagavad Legia & Slask ja 3-4 jagavad Anwil ja Sopot. Kevadel on kindlasti meeskonnad hoopis teises seisus, aga minu jaoks oleks siiski kergeks üllatuseks, kui nende nelja meeskonna seas ei ole kolme medalivõitjat.
Ja kohatutest reageeringutest rääkides, siis mulle on siiamaani meeles, kuidas sa Rannula töötuks jäämise pärast muretsesidNii et eks meil kõigil juhtub
Uhhuu kirjutas: ↑09 Mär 2025, 15:49 Kui oleks Legia poolehoidja, siis arvaks, et treenerivahetus oli täiesti mõttetu ettevõtmine. Kui enne oli olukord keskpärane, siis nüüd on halb.
Kui Reinbokil õnnestub Kaleviga meistriks tulla ja ühisliigas finaali pääseda ning Rannula jätkab Legia eesotsas koperdamist, siis järgmiseks hooajaks võib ta ainsaks väljundiks jääda koondise juhendamine (kui ta just kodulinna või Pärnusse ei soovi naasta).
Rannula algus Legia eesotsas oligi kohutav – ENBL-i ja koduliiga peale saadi esimeses neljas mängus kolm kolakat ja ainus võit sündis tänu imele, kui võõrsil hoiti Dziki viimased neli minutit kuival ja McGusty vedas Legia ainuisikuliselt 12-0 lõpuspurdiga kahepunktilise võiduni.