Minu meelest Hermet ikka poolvigane ja Treier pole midagi kena näidanud nii,et näen ka Toomi ja Kuubat koondises.Uhhuu kirjutas: ↑Eile, 18:57Kui Ilver peab tulevikule mõeldes olema koondisesse kaasatud, siis sama peaks kehtima ka Toomi ja Kuuba puhul, kellest esimene on Ilveri eakaaslane, Kuuba aga aasta noorem. Ilveri eurosarja esitused polnud sellisel tasemel (viskeprotsendid on ju kohutavad), et ta peaks puhtalt vanuse pärast koondisesse kuuluma. See, et ta suudab meie mudaliigas skoori teha, on enesestmõistetav.misso kirjutas: ↑Eile, 18:38Ma arvan kui meestel tervised korras siis tulevikule mõeldes võetakse Makke ja Ilver kaasa.Uhhuu kirjutas: ↑Eile, 18:00 Kui Tass jääb eemale, aga Kirves siiski osaleb, siis ma pakun, et koondis näeb välja järgmine:
C: Kirves, Treier, Hermet (Suicide Squad)
PF: Konontšuk, Lips
SF: Drell, Jõesaar
SG: Böckler, Riismaa, Paasoja
PG: Kullamäe, Post
Ise eelistaksin antud oludes Makket koondises näha. Raske on aduda Taavi Jurkatamme kasutegurit, kui vastas on sellised lihamäed nagu Omic, Vesely ja Karnik – sama hästi võiks Drelli keskmängija kohal kasutada. Loodan, et keegi ei mõtle Nurgeri kaasamise peale: ta mängis eurosarjas keskmiselt 11 minutit ja tabas kaheseid 24-st 8.
Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
Meil on niigi suur osa põhitegijatest puudu, ja loobuda siis kogemustega mängijatest nagu Treier ja Hermet, tundub kummaline. Algamas on MM-valiksari, mitte EM-i treeninglaager. EM-ini on aega 4 aastat ja selleks valmistumise koht on sellele eelnev valiksari. Pealegi, kuivõrd meie koondise tuumiku moodustavad 1999 ja hiljem sündinud, siis puudub igasugune sisuline vajadus noorenduskuuri järele.
Kehvas vormis mehi võib mitte võtta hetkel Treier kehvem mängija kui 3-4 aastat tagasi ja Toom väga heas vormis nii,et mina võtaks Toomi ja Treier koju harjutama ega koondise koht pole eluaegne kui tase läheb kehvemaks või seisab saavad teised ka püünele.Uhhuu kirjutas: ↑Eile, 19:39 Meil on niigi suur osa põhitegijatest puudu, ja loobuda siis kogemustega mängijatest nagu Treier ja Hermet, tundub kummaline. Algamas on MM-valiksari, mitte EM-i treeninglaager. EM-ini on aega 4 aastat ja selleks valmistumise koht on sellele eelnev valiksari. Pealegi, kuivõrd meie koondise tuumiku moodustavad 1999 ja hiljem sündinud, siis puudub igasugune sisuline vajadus noorenduskuuri järele.
Muidu juhtub nagu omaaegse Tartu Rockiga kus Doronin,Paade tegid oma parimad mängud enne 20-seks saamist aga meeskonda jäid eluaegseteks.
Missugune meie 12-meheline koondis sinu arvates välja peaks nägema? Positsioonide kaupa paluks.misso kirjutas: ↑Eile, 19:50Kehvas vormis mehi võib mitte võtta hetkel Treier kehvem mängija kui 3-4 aastat tagasi ja Toom väga heas vormis nii,et mina võtaks Toomi ja Treier koju harjutama ega koondise koht pole eluaegne kui tase läheb kehvemaks või seisab saavad teised ka püünele.Uhhuu kirjutas: ↑Eile, 19:39 Meil on niigi suur osa põhitegijatest puudu, ja loobuda siis kogemustega mängijatest nagu Treier ja Hermet, tundub kummaline. Algamas on MM-valiksari, mitte EM-i treeninglaager. EM-ini on aega 4 aastat ja selleks valmistumise koht on sellele eelnev valiksari. Pealegi, kuivõrd meie koondise tuumiku moodustavad 1999 ja hiljem sündinud, siis puudub igasugune sisuline vajadus noorenduskuuri järele.
Muidu juhtub nagu omaaegse Tartu Rockiga kus Doronin,Paade tegid oma parimad mängud enne 20-seks saamist aga meeskonda jäid eluaegseteks.
12 kõige tervemat meest meil juba traditsioonid, pohla nendest positsioonidest EMil käisime 3 tagamängijaga kellest üks veel vigane ja üks ei kannatanud väljakule panemist ning mängiti 1 tagamängija Kullamäe 1 keskmängija Tass ning 8 äärt.
Nüüdne koondis taha saame rohkem Kullamäe, Makke, Paasoja,(Post - kaitses kehva)ja 8-9 tervet äärt!
Nüüdne koondis taha saame rohkem Kullamäe, Makke, Paasoja,(Post - kaitses kehva)ja 8-9 tervet äärt!