Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
Päris raske võita kah, kui kaitselauda ei saa üldse kätte ja vabavisetel käed värisevad.
See kokkukukkumine oli kõik kuidagi masendav, aga ma nõustun Drelli kommentaariga, Rootsi ei võitnud seda mängu, Eesti kaotas selle.
Igasugused kirevad väljaütlemised on küll toredad, aga mulle hakkab üha enam tunduma, et ülimalt lai valik ääremängijaid pärsib teatud loogilisust meie koondises. On päevselge, et pärast Tassi vigastust polnudki meil muud teha, kui kasutada Treierit ja Kirvest keskmängijatena. Küll aga ma ei mõista, miks peab koondisse olema kaasatud 7 mängijat (3/4) positsioonile, lisaks siis Riismaa, kel on koondises vähemalt mulle veidi arusaamatu roll ja positsioon. Vabalt oleks võinud anda Riismaa asemel võimaluse Böcklerile ning ühe ääre oleks võinud ohverdada Makkele. Olen arvamusel, et me ei oleks sellest mitte midagi kaotanud, pigem vastupidi - meil olnuks veidikenegi rohkem mitmekesisust.
+1
See oli juba Riia EM-il selge, et meil peab olema tagamängijaid, kelle loomulik positsioon ongi nt PG. Jõesaar ei ole nr 2, vaid selge nr 3. Sama Drell, Raieste. Kogu lugupidamise juures kapteni vastu, siis tuleb noorematele ruumi teha kui sellel positsioonil on nii tihe konkurents. Lõpuks jäigi meile posu ääremängijaid ja 3 tagameest, kellest Riismaa on ka selline 2/3 kui 2/1 positsioonilt.
See oli juba Riia EM-il selge, et meil peab olema tagamängijaid, kelle loomulik positsioon ongi nt PG. Jõesaar ei ole nr 2, vaid selge nr 3. Sama Drell, Raieste. Kogu lugupidamise juures kapteni vastu, siis tuleb noorematele ruumi teha kui sellel positsioonil on nii tihe konkurents. Lõpuks jäigi meile posu ääremängijaid ja 3 tagameest, kellest Riismaa on ka selline 2/3 kui 2/1 positsioonilt.
marxx762 kirjutas: ↑Eile, 11:33 Igasugused kirevad väljaütlemised on küll toredad, aga mulle hakkab üha enam tunduma, et ülimalt lai valik ääremängijaid pärsib teatud loogilisust meie koondises. On päevselge, et pärast Tassi vigastust polnudki meil muud teha, kui kasutada Treierit ja Kirvest keskmängijatena. Küll aga ma ei mõista, miks peab koondisse olema kaasatud 7 mängijat (3/4) positsioonile, lisaks siis Riismaa, kel on koondises vähemalt mulle veidi arusaamatu roll ja positsioon. Vabalt oleks võinud anda Riismaa asemel võimaluse Böcklerile ning ühe ääre oleks võinud ohverdada Makkele. Olen arvamusel, et me ei oleks sellest mitte midagi kaotanud, pigem vastupidi - meil olnuks veidikenegi rohkem mitmekesisust.