Kalev/Cramo head ja vead
Re: Kalev/Cramo head ja vead
Kase ja Makke PAFCast varsti välja tulemas?
- bckalev-cramo
- Kasutaja
-
theundertaker
- Kasutaja
Spordivõistkondadest plaanib Tallinn 2026. aastal toetada 320 000 euroga BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonda, 160 000 euroga HC Panter jäähokimeeskonda ning sama suure summaga Tallinna Tehnikaülikooli Spordiklubi, mille alla kuuluvad Selver x TalTech võrkpallimeeskond, TalTechi võrkpallinaiskond ning TalTech/ALEXELA korvpallimeeskond.
Kas Karikavõistluse kodumängu kulu on 100% kodumeeskonna kanda või võistluse korraldaja tuleb kuidagi appi?
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Korraldaja kanda, aga kuna Unibet Arenal hakkab esmaspäevast koondiseaken siis teatud asjad saime EKLiga kokkuleppele.
Lihtsalt järjekordne positiivne tagasiside Pafcasti eest. Väga muhe kuulamine Martini ja Priidu osas. Kurbi saatejuhina on ka täitsa hea leid.
Miks PAFcasti osa spotifys maksumüüri taga on? Teadlik otsus või kuidagi kogemata nii läinud? Minu meelest varasemad episoodid suht koheselt kättesaadavad olnud.
- bckalev-cramo
- Kasutaja
Tavaliselt on ta olnud esimesed 12h saadaval meie subscriberitele (et neil on tänu toetusel siis eelisõigus), kuna tänane episood läks tavapäraselt hiljem üles produktsiooniga tulenevalt, siis ka seetõttu oli ta veidi kauem maksumüüri taga, nüüdseks peaks igahetk avanema.
Täitsa arusaadav. Aga suur kiitus jälle, tõesti paeluvad lood ja avavad ukse sinna riietusruumi ning kossumängija elusse. Palve korral sooviks, et iga mängija tuleks mingi huvitava välismängija looga, ma usun et neid naljakaid kilde leidub küllaga. Dorbek ja Lehismets võiksid ka tagantjärele veel mõned head killud avaldada, väike boonus fännidelebckalev-cramo kirjutas: ↑04 Mär 2026, 23:49Tavaliselt on ta olnud esimesed 12h saadaval meie subscriberitele (et neil on tänu toetusel siis eelisõigus), kuna tänane episood läks tavapäraselt hiljem üles produktsiooniga tulenevalt, siis ka seetõttu oli ta veidi kauem maksumüüri taga, nüüdseks peaks igahetk avanema.
Äkki RK oskab ka Tartu juhtkonnale soovitada sarnast sarja, selle klubi sisekaemust tahaks ka kuulata
Peab nõustuma, et tegu on täitsa asjakohase saatega ning kõik osad on olnud huvitavad. Säärast saadet oleks võinud juba aastaid aastaid tagasi tegema hakata, aga parem hilja kui mitte kunagi.
-
theundertaker
- Kasutaja
Uus mees peaks tulema siit liigast, kas on neid kes suudavad ära arvata?
Kurucs. Keeruline nii tiitlile minna.
Kui Kurucs, siis ma olen küll positiivselt üllatunud. On väga võitlusliku mulje jätnud, noor ja vihane, nn põrandanärija. Minu meelest küll just selline, kes sinna toomide ja jeljside vahele sobitub.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Klubi majanduslik olukord peab olema ikka üsna sant, kui Rutherfordist vabaneva palgaraha (mis oli ilmselt meeskonna üks suurimaid) ja väljaostusumma kiuste tuuakse asenduseks keskmiselt alla 20 minuti mängiv lapsmängija liiga tagantpoolt kolmandast meeskonnast.